|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fižol
17.11.2007 9:47:23   
tina104
Zanima me, če katera skuha več fižola naenkrat in ga potem zamrzne. Je potem enako dober? Mislim fižol v zrnju. Vrh glave imam teh pločevink fižola, sploh nima nekega okusa. Pa vsakič dve  uri kuhat tisto malo fižola se tudi ne splačauser posted image

_____________________________

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: fižol
17.11.2007 11:54:33   
Balonchy
Pr nas je to delala Nona. In itak, da je ravn tko dobr...
Ponavadi je nafilala jogurtove lončke in kake manjše plastike - pol pa zviiiizzzz v zamrzovalno.

Men se ne zdi sporno, sam ravn pol leta ga ne bi imela v zamrzovalniku. user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: fižol
17.11.2007 17:26:33   
NevenkaP
Ja, seveda. Vedno, kadar kje dobim dober fižol, ga skuham celo kilo, pakiram v različno emabalažo (količina glede na namen) in v skrinjo. Tudi odtaja se zelo hitro.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: fižol
17.11.2007 21:45:21   
Janeja
Ja, vedno ko ga kuham, je to večja količina.

V skrinjo ga dam kar v vrečke za zamrzovanje. Pa lahko tudi več skupaj, ker potem, ko je enkrat zmrznjen, lahko samo s pestjo ali pa s kladivom za meso mal po vrečki potolčeš in se zrnje lepo loči.

Okus ima enak. Za solato ga jaz npr. kakšno urco pred kosilom dam v skledo, gor nalijem vročo vodo in se lepo otali.





(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Praznične jedi, nad katerimi bo navdušen v...
photo
Da bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji, boste v članku našli ideje, kako povsem navadne jedi spremenite v praz...
Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?