|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
8.7.2006 12:57:49   
TVN
Iskreno sožalje, Katja. V takih trenutkih izgube najbližjih je pravzaprav zelo težko kar koli reči. Sem v mislih s tabo in tvojo družino. Drži se!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
8.7.2006 20:51:35   
tažana
tudi iz moje strani iskreno sožalje, katja.user posted image

samo napišem da sva za piknik v bistvu kadarkoli. (na dopust itak ne gremo, tako da sva doma)

čao se jutri kaj več potrudim napisat.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
8.7.2006 22:28:29   
doroteja23
Katja moje sožalje tebi in vsej tvoji družini.user posted image

No kak ste pridne in tak pridno pišete, da vas sploh ne sfolgam brat. Pri nas je vse po starem, le to da imam od danes naprej tud mi bazen. Zdaj samo čakama z Alino da se malo voda segreje pol pa skok v bazen. Se bomo malo mlakužli in obujali spomine na morje, ki je tak hitro minilo in je že tak daleč.

Mam pa eno vprašanje? Kje pa je Ameli in KMA? Nič jih ni več na forumu.
No saj jaz tud nič ne pišem, no ne pogosto nekaj pa, ampak njuji pa res ni nič več zasledit.

Pia lep avatar. Nina je pravi cukerček. Glede RA pa tak. Jaz sem glih zadnjič mojo fizioterapevtko vprašala glede sedenja in plazenja, ker me pač skrbi da se vsi njeni vrstniki plazijo in sedijo samostojno. Pa je rekla naj me nič ne skrbi, ker bo že in da še ima čas. Baje imajo otroci čas da shodijo do petnajstega meseca, pol komaj ukrepajo in jih začnejo pregledovat, ali je kaj narobe. Tak da ne se sekirat, ker jaz sem se tud, čeprav še se, ker še ne sedi. No saj sedi, ampak jo zanese, ali pa se vrže nazaj, kot da bi se utrudla. Mi pa je pokazala vaje kak jo spodbudit za plazenje in vsedanje in podobno.

Katja super za službo.user posted image user posted image

Ninočka user posted image user posted image  za zobek. Zdaj pa smo mi edini ki še nimamo zobka, ali je še kdouser posted image ?

2ursae midva sma bila v Tuniziji, Grčiji (Samos), Italiji (Gardaland, Benetke, Verona, Gardsko jezero), Hrvaški, Avstriji. Jaz pa sem še bla v Nemčiji, Češki, Madžarski..Pa še kje pa se trenutno ne spomnim. Imela sma namen it v Egipt, pa nama je Alina prekrižala načrte, pa Dubaj. Mogoče pa kdaj in bo šla zraven.

Škoda user posted image  da piknik ni nekje bližje Maribora, bi se ga tud midve udeležili. Ampak v Ljubljano pa namaje predaleč.

Teta beta prideš kaj v Maribor da se dobima na user posted image kavici?

No to bi blo za danes vse, pol vprašanj sem tak pozabla tak da če se še spomnim se javim. Pa lep preostanek vikenda. In lep tedn, baje bo vroč. joj kak se bomo kopali!!user posted image user posted image user posted image  

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
9.7.2006 12:09:13   
Pia67
Katja, moje sožalje.

Damjana

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
9.7.2006 20:58:42   
tažana
no sedaj imam pa mal več časa! možek gleda fuzbal jest pa lahko mal RR-jamuser posted image

naj povem da je v teh dneh naša Katarina končno ugotovila, da se lahko premika tudi samauser posted image . ja pokazala je da se tut plazit zna. zaenkrat še bolj počasi vendrar je vsak dan hitrejšauser posted image .

danes sem opazila črtico na zgornji čeljusti- očitno bomo dobili tretji zobekuser posted image .

2ursae dokler sem bila samska nisem kaj dosti potovala razen z godbo ampak to smo bili ponavadi v kakšnih vasicah (Francija, Nemčija). ko sva pa z sedaj mojim možekom začela hodit pa sva šla v Budimpešto, Bratislavo, Barcelono, Korčulo.
tako mislim da je to vse. sva imela pa že velike načrte o odhodu v Egipt, vendar nama na agenciji niso morali zagotoviti, kdaj natanko bo odhod, če sploh bo (premalo prijav) zato sva odklonila saj sem se jest morala menit za dopust to pa ne gre za en teden naprejuser posted image .
sedaj je pa tut malo drugače ko imava Katarino- pa denar porabiva za kaj bolj potrebnega...  je pa moj možek zelo veliko potoval tako da imam osebnega vodiča vedno sabouser posted image  se je sedaj kar težko prizemljiluser posted image .

no glede moje službe: v Medvodah očitno rabijo nekaj mesecev da napišejo list papirja na katerem piše  a sem noter ali neuser posted image
tuki v Tržiču bom tako ali tako izvedela šele konec avgustauser posted image .

no mislim da bo to vse lepo se imejte čao, čao

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
10.7.2006 7:55:55   
kati*
Katja moje sožalje

lp, K

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
10.7.2006 9:11:06   
2ursae
katja, res hudo user posted image user posted image . Moje sožalje user posted image . Se po parih dneh že kaj bolje počutiš? user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
10.7.2006 10:21:08   
benika
Hvala punce, zlate steuser posted image  Počutje je kar vredu, ker je bilo vse skupaj pričakovano, a žal prehitro dočakanouser posted image  Dedi je imel raka in je vidno hiral iz dneva v dan, tako da...
Ne morem verjet, kako tudi tako mali otroci, kot so naši, čutijo smrt. Z Benijem sva se šla še zadnjič poslovit od njega in mali je bil čisto tiho, ga samo gledal in se stiskal k meniuser posted image .

Drugače pa smo osvojili besedo MAMA. Včeraj je sedel na tleh, me pogledal in rekel mamauser posted image user posted image user posted image  Verjetno mi ni treba poudarjat, da sem se stopila ko cukeruser posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
10.7.2006 10:53:47   
ameli
Najprej Katja iskreno sožaljeuser posted image .

Po dolgem času se pokorno javljam: v času porodniške sem naredila 9 izpitov. Sedaj pa pridno delam na diplomi.
Mark tudi vsak dan vidno napreduje. Sem zelo ponosna. Govori: mama, ata, baba. Kaže kako dela ura (tika-taka in z glavo kima levo in desno), se žoga, sestavi stolp iz dveh lončkov,.... in zelo zelo je priden.
Edino, kar me skrbi je njegova teža. Pri 9-ih mesecih je tehtal 8,2 kg. Kaka pa še vedno 5-6× na danuser posted image . Najbolj je to nadležno, ker se vedno pokaka, ko kam pridemo (trgovina, restavracija, obisk,....).  Malo pa me skrbi, kako bo s tem v vrtcu.

Doroteja: tu semuser posted image . Tudi midva bi pridirkala na kako kavo. Javi, kdaj ti paše. Kako je kaj tvoja mama?

2ursae midva sva bila strastna popotnika: Francija, Nizozemska, Dominikanska R, Švica, Nemčija, Danska, Švedska, Norveška, Madžarska,... mogoče sem kaj izpustila. Najbolj mi je bilo na Norveškem (fjordi). Bi se kar odselila tja.

Mark kliče. Se še kaj javim

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
   [Brisano sporočilo]
10.7.2006 13:10:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ameli)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
10.7.2006 13:39:46   
teta beta
Še z moje strani en lep pozdrav!

Sicer mislim, da bo bolj na kratko, se bom pa potem še javila.

Najprej, katja, iskreno sožalje, tudi če je smrt pričakovana, je še vedno zelo hudo. Držite se! In seveda, bravo Beniju za to, kar najbrž vse tako željno pričakujemo od naših sončkov, za mamo!

Drugič, piknik oz. kava, sem ZA. Na dopust gremo 23. julija za 10 ali 14 dni, toliko v vednost. Doroteja23, nisem prepričana, da bom kaj hodila v MB. Zoprno mi je, ker nimam klime in če je vroče, je to hudič. Če bo piknik v LJ, bom pa šla, ker bom obenem šla na obisk še k bivši cimri in še k bivši sošolki, ki jima obljubljam že sedem laških let. Sem mislila, da bom šla že ob prejšnjem pikniku, pa je zmanjkalo časa. Če pa piknika oz. kave v LJ ne bo, pa se zna zgoditi.

Tretjič, bili smo na morju! Samo čez vikend, šli smo v Umag, v kamp park Umag, bivši Ladin gaj. Bilo je fenomenalno, Daša je uživala v kampiranju, v šotoru je spala super, edino morje je ni čisto prepričalo. Kako ste otročke spravile v morje? Izgleda je bila voda zanjo še vedno premrzla in ni šlo, pa smo večkrat poskusili. Če ne prej, gremo avgusta spet za nekaj dni, pa bo mogoče takrat bolje. Je pa slana duda zakon!

Danes sva bili pri P. Bolna sicer ni več, ampak ji še vedno teče iz noska, predvsem pa se ne more odkašljat. Na srečo ni nič, samo kapljice za izkašljevanje je dobila.

Se še beremo, lp.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
10.7.2006 14:08:27   
2ursae
ja, piknik - ta eden ni Ninočke, drug teden pa ni Pie. Kaj čmo? Po mojem nam ne ostane drugega, kot da se dobimo vsak teden (vsaj user posted image ) enkrat. Kaj pravte, bi šlo - ta teden, recmo v četrtek, pa še enkrat naslednji teden? 

grrr, ta tipkovnica me bo spravila ob pamet - sam še napake popravljam user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 10.7.2006 14:09:52 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
10.7.2006 16:12:06   
TVN
Ojla!

Mi smo pa bubani že skoraj en teden. Pravzaprav je takoj naslednji dan po vrnitvi iz Radencev Nika dobila vročino, ki je vztrajala dva, tri dni. Potem pa je vročina izginila, sedaj pa ji iz noska teče, da je joj. No, sedaj, ko že malce ven teče, je že bolje, hudo je edino ponoči, ker se ji povsem zapaca in začne kašljati, ker ima usta polna smrkljev! S pumpico ne gre skoraj nič ven, tako da jo zalivam s fiziološko. Da bi bil še večji user posted image , sem začela smrkati še sama, pa malo kašljam, moža tudi boli grlo. Očitno smo se vsi malo prehladili. Pa sem mislila, da mi bo savna pomagala. V soboto sva namreč šla v Atlantis v savno (končno!). Pred nosečnostjo sva hodila v savno (največkrat v Dolenjske toplice) najmanj enkrat tedensko, potem pa skoraj 1.5 leta nič. No, sobota je bila krasna in sva strašno uživala. Hja, sedaj pa tale smrk, smrk....

Še novica - dobivamo PRVI zobek. Ja, je že čutiti "žagico" spodaj levo. Še nekaj dni in bo - upam. Vas obvestim. Tako da, Doroteja23, niste edini, ki še nimate zobka.

Tažana, user posted image za tretji zobek! Hitimo, da vas dohitimo....

Katja, si predstavljam, da si se stopila ob besedi mama. Moja Nika je ravno danes zjutraj rekla v eni sapi "mamababa", vendar je očitno šlo za naključje. Je povedala med igro, mislim, da nima veze z mano user posted image . Lahko pa da je tako bistra, da je ugotovila, da je mama ženskega spola, torej baba!user posted image

Midve zaenkrat nisva za nikamor s tem prehladom (da še koga ne okuživa). Bova pa pridno spremljali vaše dogovarjanje.... Držite pestke, da se hitro pozdravimo.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
10.7.2006 20:32:01   
Pia67
Živjo!

Ja, priznam, kukala sem z namenom, da pogledam kdaj bi bil piknik. Glede na to, da je Ninocka 1. predlagala ponovno snidenje, se mi zdi prav, da počakamo njeno vrnitev z morja. Me pač ne bouser posted image , kaj čmo. Rezervacijo sva dobila že naslednji teden. Saj se še kaj vidimo. Če pa bi res želele, da se vidimo v četrtek, no, same premislite...

Nekaj o Nini:
- ratalo nama je napolniti urinsko vrečko, glede plazenja pa je pediater zavijal z očki in je rekel naj ne zganjam panike. Ker se vidiva ponovno konec avgusta, vmes a so itak dopusti, bo takrat napisal napotnico za RA, če bo sploh potrebno.
-Nini je pognal 5. zobek (opazila sta ga moja staršauser posted image in to brez očal). Ker sem vedno buljila v zgornjo čeljust, zobek pa je pognal na spodnji. Ni čisto po vzorčku, spodnja dvojka levo dobiva že simetričnega naslednika- rdeča dlesen. Jaz pa sem se spraševala zakaj dete ponoči nekaj jamra.user posted image

- zdaj že vsako žensko obdela z teta-teta.... O kaki mami ne duha ne sluha (razen v napadu joka, takrat sem wawa.

- postala je zelo jeznorita, če ji kaj ne paše, zbrca zadevo in "prdi" z usti. Ne prenese posedanja in ležanja. Ona bi kar pokonci ordinirala, jaz pa, ah, kaj pa to njo brigauser posted image

Moja služba: dobila sem celo en odgovor user posted image (po mesecu in poluser posted image , sicer negativen, brez pojasnilauser posted image -v bistvu sem imela vse pogojeuser posted image

Odgovori:

2ursae, namig- najbrž lahko klasični tipkovnico na prenosnika priklopiš. Mene je tudi zelo motilo, ko sem imela nekaj časa vikend-očkov prenosnik in sem morala skoz v tipkovnico buljit.

tetabeta, zadeva z morjem je taka: jaz sem Nino najprej posedla med moje noge in sva gledali valove, brazdala je po plitvini in vriskala, ko naju je oblil val. Potem sva se namakali tako, da sem jo dvigovala in spuščala do kolen v vodo, potem sem se jaz potopila in plavala hrbtno(le z nogama, da ne bo pomote), ona pa je sedela na mojem bušiju. Potem pa je bilo čisto vseeno, ker je bila mokra in je vriskajoč čofotala v morju. Ninino sestrico pa sem ravno včeraj zvabila v vodo z napihljivo ribico(ribo sem potapljala in je skočila iz vode, mala pa je pozabila, da je v bistvu že v vodi, ko jo je lovila). Vode se kar boji, že lansko leto je niso mogli spravit v vodo (se ne čudim, ker sta oba starša le do kolen v vodi, spominjala sta me na zdrizdaste turiste in jasno, da otrok ne bo kar tako planil v vodo in čofotal).
Je pa res, da eni nimajo odpora do vode (tvoja je itak že prava plavalka v obroču), drugi pa so kar prestrašeni. Nino ne gane niti mrzla voda, saj je navajena tuširanja z njo-na plezalnem taboru je tople vode takoj zmanjkalouser posted image .

Nika35, imate pa res smolo. Pri nas je bilo podobno, le v obratnem vrstnem redu, najprej prehlad, potem pa težave z želodčkom. Savna... Ja pred kakima slabima 2 letoma sem tudi jaz tedensko zahajala v Dolenjske T. Prav fajn je bilo. Ptem pa savna in mečkanje pusti posledice user posted image

Katja, jaz bi se tudi stopila. Bravo! Bi prav rada videla tvojega junačka.

Ameli, si pa res pridna. Stolpi so pa res zakon tudi pri naši, pa pokrovčki, zibanje ob petju tika-taka, ringa-raja itd.

In ker princeza že dobro uro spijo, grem takratek krog oblaufat (pojedla sem pol čokolade-načeloma je ne maramuser posted image , upam, da nisem user posted image , zadnje čase se sila neodgovorno obnašam, pripisujem vročini, neuspešnemu iskanju službe in sem potem čisto zblojena. user posted image

Damjana

P.S. 2ursae, še dobro, da si omenila sobotni film. Sicer sem ga gledala v kinu, pa sem se ponovno zatopila vanj. Hvala!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
10.7.2006 20:33:56   
ninocka
Halooo!!!

Jst sem se zmeri v LJ. Jutri pa grem resuser posted image . Danes sem sla se podpisat pogodbo za vrtec (koncno). Sem vprasala kako je s tem, ce mi slucajno podaljsajo porodnisko in so rekli, da jih moram obvestit, ne garantirajo mi pa vec mesta user posted image user posted image user posted image
Ne razumem zakaj, saj ce je ze vpisan, saj ga ne bom izpisala, samo vpis prestavim? Si moram mal zakon prebrat, da me ne bojo kaj nategnili.

Druga stvar - sem ponosna lastnica novega vozicka oz. Evi je ponosni lastnikuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ko sem danes odhajala v BTC (obup, groza zarad razprodaj, ceprav Hala A je pa prazna), ker sem sla se po sestro (je na dopustu in gre jutr prvic po nevemkolkih letih na morje z nama), sem ugotovila, da se mi je eden od mackov poscal v vozicek. Ne komentiram kolk sem bla jezna (dejstvo, da sem ju bla pripravljena dat uspavat vam pove vse). Pol sem sla pa brez vozicka, sestra je rekla, da bo ona tamalga nosila in ko sva prsle do City parka, je rekla, da mu bo kupila neki za vozit (ker so jo bolele roke user posted image ). Jst sem misnla, da govori o poganjlacku oz. o biciklu, ona je pa misnla vozicek. Uletiva v Ariela in vsaka na svojo stran ona k vozickom, jst pa k igracam, pol se pa cukast gledava user posted image user posted image . No, pol sem si sla s tezkim srcem ogledat marela (sej veste, da ze 2 mesca kupujem Zappa) in mi je bil en ful usec za 13 jurjev. Sestra se je pol odlocila za bordo rdecga, jst sem hotla svetlo plavga, ampak kdor placa, odloca user posted image user posted image user posted image . NE, se hecam, je ful lepe barve, pa ful dobr vozicek v bistvu - ma varnostno zapiralo in se pas med nogicami (to pr mojmu ful pogresam, ker se drugac lahko kr spodi zmuzne), 3 tockovno zapenjanje, spusti se ga v lezec polozaj, vrtljiva kolesa in streho. Sam en kolo nama je pol skripal, moram mal z WD40 podmazat user posted image user posted image user posted image
V glavnem sem kr zadovoljna, tko da zdej definitivno ne bom kupila Zappa. Sej ne vem, teta beta, a ga nisi tud ti kupila?

Cez vikend smo bli na 2 piknikih. Ne enmu sva bla celo do 11:30 (zvecer). Tolk casa nisem bla zuni ze ziher en let. Evi je zaspal v vozicku, sem ga specga pol prestavla v avtosedez, doma sem ga pa sam preoblekla in mu dala za jest.
Uceri smo bli pa samo do 7ih, je zaspal lih v avtu in se sploh ni zbudu, ko sem ga nesla  po stengah. Sam je bil tolk svinjski od plazenja, da sem ga mogla skopat, in je kr v banjici spal user posted image . Na zalost se je pa pol zbudu in je se ene 30 minut civkal, pol ga je pa zmanjkalo.
Zdej vsaj vem, da funkcionira ta varianta za morje (zuni bit, zaspat v vozicku, prestavt v pojstlco) oz.  jo bom bolj podrobno jo preucila ta teden. Sej res, kako ste tiste, ki ste ble ze na morju, delale, ce ste hotle zvecer ven?
Sicer se pa vracam po vsej verjetnosti ze v cetrtek, tko da ce bo piknik v petek, pridem.

Lepo se mejte, grem pakirat Evije stvari. Moje pa jutri zjutraj (itak mam vsak dan zivo budilko ob 6:15 nastimano user posted image user posted image user posted image ).

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
10.7.2006 20:36:16   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

P.S. 2ursae, še dobro, da si omenila sobotni film. Sicer sem ga gledala v kinu, pa sem se ponovno zatopila vanj. Hvala!

čak, čak, kdaj si ga pa gledala - ker na našem tv filma ni bilo user posted image , ampak so takrat, ko bi moral bit na sporedu (nekaj če 21. uro), gor ruknil en dokumentarec o osamosvajaju Sovenije user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
10.7.2006 20:48:41   
tažana
čer. meni je za piknik zres vseeno. ko boste tam bom pač dala vse od sebe da pridem. user posted image

medve s katarino sva šli pa tako v vodo:
imela sem jo v naročju tesno sem jo stisnila k meni poj sva šli pa počasi skupaj v vodo.user posted image

danes sem Katarini na balkonu naštimala bazenček. zraven sem si prinesla knjigo da bom kaj pametnega za diplomo prebrala pa pogledam h katarini se je pa pokakala v vodouser posted image . potem pa je še tako veselo z rokami vse zmešalauser posted image . sploh nisem vedela kako naj jo primem pa kam naj jo postavimuser posted image . no ampak sva uspešno rešili nastalo težavouser posted image

mislim da bo to vse. uživajte pa se beremo

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
10.7.2006 20:49:36   
Pia67
2ursae, gledala sem ga zelo pozno, po 23. uri, pa še to ne od začetka. Sem bolj ponočnjak, sploh zadnje čase...

Ninocka, za piknik v petek bi pa tudi bila ZA. Kaj pravite ostale?

Glede večernih pohajkovanj, tako kakor si opisala. Dete zvečer spedenaj, potem v voziček in mal naokorog. Sem pa ugotovila, da Nina bolj trdno spi in jo lahko prestavljam kamorkoli. Sicer ni ravno lepo do otročka, ampak se včasih tudi prileže kak večern sprehod. Itak imajo svoj ritem, zaspijo BP... Če nimaš varuške, je to edini izhod.
Lepo se imejte na morju, upam, da se vidimo v petek.

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
10.7.2006 21:04:22   
doroteja23
Ninočka mi smo šli vsako večer ven. Skopala sem jo ko smo prišli s plaše, potem pa ko smo prišli večer not sem jo samo slekla in je spala naprej. Tak da ni blo problema it ven. Pa še pasalo mu bo zvečer malo veni, ker not je itak vroče.
pa fajn se mejte in se veliko kopajte, ter uživejte. Pa v senčiki bodite, da vas nebo opeklo.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
10.7.2006 22:50:41   
teta beta
Ninočka, jaz imam isti vozek, tudi bordo. In tudi meni kolesa škripajo user posted image , jih moram podmazat. Sem pa zadovoljna z njim, tudi moja hrbtenica mi je hvaležna, ko ga dajem v prtljažnik, pri prejšnjem me je že dvakrat ornk zaštihalo. Edino kolesa so res bolj slaba, jaz jih bom poskusila slej ko prej verjetno zamenjat, če prej ne, pa vsaj naslednje poletje.
Tist en večer, ki smo ga preživeli na morju, pa Daša ni bila v vozičku, pač pa smo šli na večerni sprehod ob obali z nahrbtnikom. Je bilo kul, ker sva lahko hodila po skalah, čeprav se mi je na trenutke zazdelo tudi, da bo tamala kar v nahrbtniku zaspala, tako je bila zmatrana.

Za piknik pa tudi jaz ne bom forsirala ne enega ne drugega dneva, ker res ne vem stoprocentno, če bom lahko prišla. Se bom pa potrudila, kadarkoli že bo.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
11.7.2006 8:50:44   
kati*
ninocka (če te še nisem zamudila) ker Luka v "normalnih" okoliščinah spi najkasneje ob 20h, sem najprej mislila, da sploh ne bomo hodili ven. Ker pa se je na morju ritem itak precej porušil in se je enkrat po eni uri zbudil (zbudil se je ob 20ih) sva ga z Bojanom popokala kar v pižamici in šli v mesto. Se mu je ful dopadlo, ker je bila prijetna temperatura, veliko ljudi in lučk. Prihajali pa smo domov okrog 22ih. Je bil sicer zeloo zmatran, a je potem lepo ninal do jutra. Kadar pa je zaspal že ob 19ih (prvi in zadnji dan) ga pa nisva matrala s sprehodom v mesto, ker on ne more spati ob dogajanju zunaj) sva pa vzela baby - fon in šla v bife ob bazenu pod hotelom.

Pia
meni tud P sploh ni komentirala glede plazenja. Saj vsi otroci enkrat shodijo user posted image . Res pa je, da se zadnje dneve Luka poskuša plaziti, se dvigne na rokice, a se še precej nesigurno ziblje sem in tja, pa se pol raje nazaj usede, kot da bi šel naprej.

Sicer pa sem tud za piknik v petek! Kadar koli boste rekle.

lp, K

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
   [Brisano sporočilo]
11.7.2006 9:32:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
11.7.2006 10:33:03   
2ursae
petek je za naju user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
11.7.2006 12:53:37   
tažana
živjo.
tut zame je petekuser posted image !  sej ura je vrjetno taka kot zadnjič?
jest mam zutrej še zobarja tako da upam da mi ne bo preveč hudo!!! SE FUL BOJIM!!!

tery: jest Katarini dajem "lumpija"- isto kot čokolino. pa je čist OK.

no lepo se mejte

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
11.7.2006 21:03:38   
TVN
Kje pa bo piknik in kdaj se začne? Brunarca? Midve z Niko sicer najbrž ne prideva zaradi prehlada, ampak če se slučajno pozdravimo, bi mogoče uletele.

Tery, mi jemo čokolino in čokolešnik že od 8. meseca dalje. Ne morem reči, da ga ravno obožuje, je pa o.k. Še vedno je pri nas Lumpi zdrob in mlečni riž s čokolado zakon. Rada ima tudi greske za lahko noč od Hippa.

Mogoče se pa vidimo, sicer pa uživajte tudi brez naju!

LP, Vanja

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.