Pia67
|
Živjo! Ja, priznam, kukala sem z namenom, da pogledam kdaj bi bil piknik. Glede na to, da je Ninocka 1. predlagala ponovno snidenje, se mi zdi prav, da počakamo njeno vrnitev z morja. Me pač ne bo , kaj čmo. Rezervacijo sva dobila že naslednji teden. Saj se še kaj vidimo. Če pa bi res želele, da se vidimo v četrtek, no, same premislite... Nekaj o Nini: - ratalo nama je napolniti urinsko vrečko, glede plazenja pa je pediater zavijal z očki in je rekel naj ne zganjam panike. Ker se vidiva ponovno konec avgusta, vmes a so itak dopusti, bo takrat napisal napotnico za RA, če bo sploh potrebno. -Nini je pognal 5. zobek (opazila sta ga moja starša in to brez očal). Ker sem vedno buljila v zgornjo čeljust, zobek pa je pognal na spodnji. Ni čisto po vzorčku, spodnja dvojka levo dobiva že simetričnega naslednika- rdeča dlesen. Jaz pa sem se spraševala zakaj dete ponoči nekaj jamra. - zdaj že vsako žensko obdela z teta-teta.... O kaki mami ne duha ne sluha (razen v napadu joka, takrat sem wawa. - postala je zelo jeznorita, če ji kaj ne paše, zbrca zadevo in "prdi" z usti. Ne prenese posedanja in ležanja. Ona bi kar pokonci ordinirala, jaz pa, ah, kaj pa to njo briga Moja služba: dobila sem celo en odgovor (po mesecu in pol , sicer negativen, brez pojasnila -v bistvu sem imela vse pogoje Odgovori: 2ursae, namig- najbrž lahko klasični tipkovnico na prenosnika priklopiš. Mene je tudi zelo motilo, ko sem imela nekaj časa vikend-očkov prenosnik in sem morala skoz v tipkovnico buljit. tetabeta, zadeva z morjem je taka: jaz sem Nino najprej posedla med moje noge in sva gledali valove, brazdala je po plitvini in vriskala, ko naju je oblil val. Potem sva se namakali tako, da sem jo dvigovala in spuščala do kolen v vodo, potem sem se jaz potopila in plavala hrbtno(le z nogama, da ne bo pomote), ona pa je sedela na mojem bušiju. Potem pa je bilo čisto vseeno, ker je bila mokra in je vriskajoč čofotala v morju. Ninino sestrico pa sem ravno včeraj zvabila v vodo z napihljivo ribico(ribo sem potapljala in je skočila iz vode, mala pa je pozabila, da je v bistvu že v vodi, ko jo je lovila). Vode se kar boji, že lansko leto je niso mogli spravit v vodo (se ne čudim, ker sta oba starša le do kolen v vodi, spominjala sta me na zdrizdaste turiste in jasno, da otrok ne bo kar tako planil v vodo in čofotal). Je pa res, da eni nimajo odpora do vode (tvoja je itak že prava plavalka v obroču), drugi pa so kar prestrašeni. Nino ne gane niti mrzla voda, saj je navajena tuširanja z njo-na plezalnem taboru je tople vode takoj zmanjkalo . Nika35, imate pa res smolo. Pri nas je bilo podobno, le v obratnem vrstnem redu, najprej prehlad, potem pa težave z želodčkom. Savna... Ja pred kakima slabima 2 letoma sem tudi jaz tedensko zahajala v Dolenjske T. Prav fajn je bilo. Ptem pa savna in mečkanje pusti posledice Katja, jaz bi se tudi stopila. Bravo! Bi prav rada videla tvojega junačka. Ameli, si pa res pridna. Stolpi so pa res zakon tudi pri naši, pa pokrovčki, zibanje ob petju tika-taka, ringa-raja itd. In ker princeza že dobro uro spijo, grem takratek krog oblaufat (pojedla sem pol čokolade-načeloma je ne maram , upam, da nisem , zadnje čase se sila neodgovorno obnašam, pripisujem vročini, neuspešnemu iskanju službe in sem potem čisto zblojena. Damjana P.S. 2ursae, še dobro, da si omenila sobotni film. Sicer sem ga gledala v kinu, pa sem se ponovno zatopila vanj. Hvala!
|