Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 10:23:10
|
|
|
|
Anonimen
|
BaguSka!!!! Kva je ti?! Kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 10:23:37
|
|
|
|
baguSka
|
A tebe nikoli nihče ne prizadane? Nisi ob dejanjih drugih nikoli prizadet? Po tej tvoji filozofiji sodeč, očitno ne, ali pač? A lahko se na tole odgovorim?? Ne. Le zakaj. Le zakaj bi se obremenjevala s takimi stvarmi, ki so totalno brezvezne u zivljenju. Res je eno samo in se to prekratko. Zakaj bi si ga grenila s takimi stvarmi, kot so zamera do drugih.. sploh bliznjih.. do ljudi, ki jih imam drugace rada Tega res ne razumem.
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 10:25:35
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka BaguSka!!!! Kva je ti?! Kaj dogaja? Sramezljivka!!!! Kva je ti?! Men se fuuull dogaja zadne case, pa nimam glih casa na netu viset. Se mam prooooooou fino fajn.
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 10:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Všeč mi je vaše razmišljanje in nasprotno od tega ne želim da bi vsi rekla : "ja prav imaš"! Že zato ker se ne želim odpovedati sestri, ker jo imam rada ampak boli me to, da se ona niti ne zaveda kako hudo me je prizadela. Prav imate nočem biti taka kot ona in nikoli ne bom, ampak mi ji je težko pogledat v oči in ji povedat: " da draga sestra odpuščam ti ker si me prizadela".
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 10:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka A tebe nikoli nihče ne prizadane? Nisi ob dejanjih drugih nikoli prizadet? Prizadeti nas ne more nihče. Prizadenemo lahko samo sami sebe z lastnim doživljanjem dejanj drugih. Kakršnakoli so že njihova dejanja, je izbira, kako bomo reagirali, vedno v naših glavah.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.7.2006 10:32:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 10:32:38
|
|
|
|
benika
|
Ma ne seri ga, no. Vesela bodi, da imaš sestro, s katero se razumeš. Saj je ujela en del poroke, a ni? Pa kaj potem, če je ni bilo na zabavi, je imela verjetno dober razlog. Tudi njej je bilo sigurno težko, pa ti tudi mar ni. A ne bi bilo bolje, če bi se ti mal v roke vzela in se mirno pobotala z njo? Da bi se ji pa zaradi tega odpovedala Sej ne morem verjet, da ti kaj takega sploh šine v glavo.
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 10:33:53
|
|
|
|
baguSka
|
ampak mi ji je težko pogledat v oči in ji povedat: " da draga sestra odpuščam ti ker si me prizadela". ejejej... tezko je s tabo.. zakaj hudica si sploh dopovedujes da te je prizadela ce tko mislis, pocaki da te mine ta uzaljenost, ki je itak brezveze in potem lepo pojdi do svoje sestrice in ji povej, da jo imas fuuuuull rada...
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 10:34:45
|
|
|
|
baguSka
|
Prizadeti nas ne more nihče. Prizadenemo lahko samo sami sebe z lastnim doživljanjem dejanj drugih. Kakršnakoli so že njihova dejanja, je izbira, kako bomo reagirali, vedno v naših glavah.
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 10:38:52
|
|
|
|
piščanc
|
meni se pa poroka sploh ne zdi neki big deal, važno da sta bila tam ti in tvoj sedanji mož je še veliko pomembnejših stvari v življenju, kjer ti bo sestra stala ob strani in jo boš res potrebovala sicer pa je prišla na civilni del - malo pretiravaš glede razočaranja
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 10:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Za vse tiste ki pišete kako zelo Anonimna pretirava bi vas rada videla na določenem dogodku ki vam pomeni veliko in bi želeli da je družina (ali določena oseba) ob vas in vas podpira ob tem, le-te pa nebi bilo ker bi imela obveznosti. Za to pa je vedela že dalj časa prej in bi si lahko prilagodila svoje delo. Malo pomislite ali bi vi zavrnili svojo sestro ali brata zaradi svojih razlogov na tako pomemben dan kot je mogoče zanjo bil ta dogodek - poroka??? Meni se le vi zdite egoisti - samo za svojo rit in ne pomislite da bi nekdo želel vašo bližino. Njena želja je bila na ta dan biti skupaj z vso družino kot je vam naprimer kaj drugega in vsaj od najbližjih mogoče lahko pričakujemo da si bodo vzeli njihov tako predragoceni čas za nas - samo en dan!!! Poroke so najverjetneje ob sobotah in takrat mislim da če bi gospodična sestrica povedala malo prej svojemu šefu bi najverjetneje brez problemov dobila prosti dan. Jaz te razumem anonimna meni se namreč to ni zgodilo, na najini poroki so bili prisotni vsi najini najdražji čeprav tudi težko a so si vendarle vzeli čas za naju. Tudi jaz gledam na to da če sem kam povabljena grem ker se mi zdi to lepo in s tem pokažem da mi je mar za tiste ki me povabijo, saj to je vendarle moralno in kultura. Vseeno mislim da svoji sestri ni potrebno zamerit, bodi boljša od nje, požri sedaj to kar se je zgodilo, saj mogoče se bo njej tudi kdaj zgodilo kaj podobnega pa bo takrat prevrtela nazaj film kako je bilo mogoče tebi na ta dan ko jo ni bilo zraven. Drugače pa tudi mene zanima kako to da jo nisi zbrala za pričo??? Mogoče ti je pa to zamerila??
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 11:00:49
|
|
|
|
baguSka
|
Draga anonimna2... Pac povedal smo svoje mnenje. Jaz osebno sem se vedno mnenja, da to ni stvar obupa in takega razocaranja, da bi mogla bit zarad tega tako prizadeta in kar je se huje, skenslat sestro in ji nikol odpustit Ne vem no, kdo je zdej tuki tak egoist
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 11:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem jo vzela za pričo, kre se po tradiciji pri nas ne izbira sestre ali brata ampak vedno nekoga drugega. Pa malo tudi zato, ker vem kako neodgovorna je, saj me je kar parkrat pustila na suhem, ampak kaj sem ji vedno oprostila, saj je še mlada. Kaj si pa mislite, da bi se zgodilo če bi jo vzela za pričo in ne bi prišla na poroko?
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 11:24:24
|
|
|
|
KIRA
|
midve se s sestro sicer večkrat kaj skregava, ponavadi sva tudi različnega mnenja, ampak kaj takega si ne bi dovolila nikoli. ne poroko res ne bi prišla samo, če bi imela kako prometno ali kaj takega. jaz sem vesela da jo imam, če ne za drugega za družbo, ali pakakšen prepirček. sicer pa ve, da se lahko name zanese - vedno sem ji na razpolago ko me rabi (jaz sem starejša), poleg tega je pa tudi ona del mojega življenja in bi nekaj manjkalo, če je ne bi bilo na poroki. je pa bila in to kot moja priča, možev brat pa kot njegova priča. pogovori se s tvojo sestro. morda je imela snemanje samo kot izgovor. mogoče se s tvojim izbrancem ne razmeta najboj? ne bi bila prva, ki tega ne bi upala povedat. ne vem, zakaj se mirno ne pogovorita - povej ji, da te je s tem ranila, pa karte na dlan. saj je tvoja sestra ne samo neko poznanstvo...
< Sporočilo je popravil KIRA -- 5.7.2006 11:25:19 >
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 11:26:20
|
|
|
|
baguSka
|
ker vem kako neodgovorna je, saj me je kar parkrat pustila na suhem OK... potem pa splooooh ne razumem, kako ji lahko zameris
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 11:26:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič Prizadeti nas ne more nihče. Prizadenemo lahko samo sami sebe z lastnim doživljanjem dejanj drugih. Kakršnakoli so že njihova dejanja, je izbira, kako bomo reagirali, vedno v naših glavah. Ja se strinjam, pa vendar, a potemtakem res nikoli niste prizadeti? Sigurno tudi vas kak dogodek, dejanje nekoga prizadane. Vsi smo ljudje in vsi imamo čustva. Kako to sprejmemo je seveda druga stvar... Sama stvar hitro pretvorim v pozitivno, pa vendar ne morem reči, da nikoli nisem prizadeta. Seveda sem. Pa je to zato, ker sem egoistično pričakovala od nekoga nekaj, kar ni izpolnil? Sem potemtakem sama kriva, ker so bila moja pričakovanja prevelika? Ker če ne bi nič pričakovala, me ne bi prizadelo? Npr. da moj ne bi želel biti pri porodu, jaz pa si ga želim ob sebi. Ker ga ne bi bilo, bi bila jezna, užaljena, prizadeta... Po vašem, bi si bila zato kriva povsem sama, ker sem EGOISTIČNO pričakovala svojega moža in očeta ob sebi. Ker kaj pa če on ne prenaša takega pritiska, enostavno nima želje biti pri porodu, se mu porod gabi... joj kako smo nekatere egoistične, ker zahtevamo nekaj takega od svojih mož. Po vašem potem ni egoističen moški, ki ob tako pomebnem dogodku ne stoji ob strani svoji ženi, ker mu pač ni do tega... Sem zašla iz tira z to primerjavo, samo gre pa za isto stvar: prizadet si samo zato, ker od nekoga nekaj egoistično pričakuješ
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 11:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
A je možno, da je bla užaljena, ker nisi njo prosila da bi ti bila priča (to je pri nas v navadi) - jaz sem za pričo prosila najboljšo prijateljico in je bila moja sestra ful užaljena (to mi je povedal njen mož in me prosil naj se pogovorim z njo - pa se ni hotla, čeprav sem se parkrat probala) No moja sestra je na poroko sicer prišla. Bi morala njena hčerka rožice posipat pred nama, pa sta jo starša ven odpeljala - pa tolk se je revica veselila, da bo imela tako pomembno vlogo . Pa na celih 2 slikah jo imam - obakrat tko mimogrede nekje v ozadju - ko smo se po obredu slikarli je morala otroke v varstvo peljat, na zabavi so šli hitro domov . Mogoče bo pa enkrat prebolela, pa bo vse po starem - midve sva že bolj kot ne na dobri poti (upam)
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 11:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka Tjazy a veš kaj pa mene že dalj časa zanima? A tebe nikoli nihče ne prizadane? Nisi ob dejanjih drugih nikoli prizadet? Po tej tvoji filozofiji sodeč, očitno ne, ali pač? bravo! on je itak sam v sebe zaljubljen, pa manjvrednostni kompleks ima tud, pa se zato toko ven meče...
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 11:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Bilo bi mi lepše, če bi od drugih "dobila", kar od njih pričakujem. Ampak tudi če ne "dobim", sem lahko še vedno zadovoljna. V konkretnem primeru. Sestra ni prišla, vsi (ali večina) me je spraševala, kje je. Lahko prizadeto, jezno odgovarjam, da je ni, lahko pa mirno povem, da je imela druge opravke. Če bi prišla, bi bila pa njene prisotnosti vesela. To se mi zdi tako kot z vremenom. Ne bom jokala, če je dež, bom pa vesela, če bo sonce .
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 11:42:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič Ne bom jokala, če je dež, bom pa vesela, če bo sonce . No tole si je pa vredno vtisniti v dlan-lepa misel.
< Sporočilo je popravil sramezljivka -- 5.7.2006 11:43:26 >
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 11:45:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka Tjazy a veš kaj pa mene že dalj časa zanima? A tebe nikoli nihče ne prizadane? Nisi ob dejanjih drugih nikoli prizadet? Po tej tvoji filozofiji sodeč, očitno ne, ali pač? Ja.. nooo.. ko nasa vlada dvigne davke.. sem seveda nekako nejevoljen.. ne ravno prizadet.. prizadeta je moja denarnica.. in posledicno tudi jaz nekoliko.. zato pa govorim, da nehite ze enkrat sodelovat v teh usranih mafijskih igrah dusne mafije.. religije&politike. Ti lahko naredis kar hoces.. pa me ziher ne bos prizadela.. se zmeri te bom imel rad.. ker si full fajn..
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 11:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz te razumem, ker meni se je nekaj podobnega zgodilo. Moj brat se je poročil pa mi sploh ni povedal. Povabil na poroko ni niti svojih staršev. Mene je bolelo, da mi ni povedal, da se poroči ter, da sem zvedela od drugih. Nekaj časa sem rabila, da sem se sprijaznila in pomirla. Darilo in čestitko je tudi prejel pa niti hvala ni rekel.Pač žal mu pomenim manj kot prijatelji.
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 11:51:40
|
|
|
|
*Karmen*
|
Nikjer ne piše, da človek ne sme biti razočaran, užaljen, prizadet... Tudi v tem primeru, ki ga je doživela anonimna, je to čisto realno, čeprav tudi tu nismo vsi enaki. Vendar pa je potrebno potem zadevo nekaj časa pustiti, da se ohladi in da smo spet sposobni normalnega razmišljanja. V nasprotnem primeru pa lahko pride do tega, da imaš (kot v tem primeru) eno sestro manj... Žal. Če mene vprašate - preveč hitra, nepremišljena reakcija. Čez nekaj dni bo vse videti manj črno .
< Sporočilo je popravil zigkar -- 5.7.2006 11:52:31 >
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 12:01:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Opa s tem se pa ne bi strinjala. Bi ti jst že dala ! Sam ne bom, k nisem taka.
|
|
|
|
RE: Sestra me je razočarala 5.7.2006 12:09:25
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka IZVIRNO SPOROČILO: Mič Ne bom jokala, če je dež, bom pa vesela, če bo sonce . No tole si je pa vredno vtisniti v dlan-lepa misel. No sramezljivka, tole si pa ciiiist zares zapomni in potem si se enkrat preberi svoj zgornji post.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?