|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sestra me je razočarala
4.7.2006 23:29:02   
Anonimen
Ne vem zakaj to pišem na RR ampak verjetno moram nekje napisat, ker če bi morala govoriti bi tako kričala od bolečine, da me bo ves svet slišal.

Pred kratkim sva se po dolgi zvezi z mojim izbrancem poročila in na poroko sva se pripravljala približno pol leta, tako da so vsi imeli čas, da se na dogodek časovno prilagodijo.

No, pa se vedno najde nekdo, ki na poroko kljub 100% zagotovilu ne pride in to se je zgodilo moji sestri. Še dobro da ni je to povedala zadnji dan pred poroko! Ja moja predraga sestra je pač imela neko snemanje in je imela pač na izbiro ali to ali priti na poroko in seveda se ji je ta prva stvar zgleda zdela bolj zanimiva. Prišla je sicer na civilni obred, to ji je še ratalo ujeti in ko smo se zjutraj po gostiji poslavljali se je tudi pojavila - ne me vprašat zakaj ker je nisem vprašala.

Moram povedati, da sva se vedno dobro razumele in ne razumem kaj sem jaz na tem svetu tako grdega naredila, da mi je nekdo tam gori tako hudo kazen naložil. Res sem si želela, da bi bila na poroki vsa družina, da bi se vsi imeli fajn in da bi bili ponosni na naju s fantom, poleg vsega sem želela da bi mi sestra stala ob strani ampak nje enostavno ni bilo.

Tako hudo mi je da v bistvu ne morem o tem z nikomer govorit in raje zadevo kar preslišim, ko me kdo vpraša kje pa je bila tvoja sestra in zakaj je ni bilo na poroki. Jaz sem ji sicer v jezi povedala kaj si mislim in z mojimi mislimi sva zadevo zakluljučili. Povedala sem ji da za mene več ne obstaja in da ji konec koncev ni potrebno hodit na poroko če si tega iskreno ne želi.

Po eni strani mi je grozno težko, da je prišlo do tega, da se moram odreči sestre vendar je meni taka stvar nedopustljiva in je nikakor ne morem sprejeti.

Po drugi strani, pa me je presenetila moja najboljša prijateljica, ki je tudi moja priča saj mi je vedno stala ob strani in na nek način tudi rešila najin poročni dan. Tudi vsi prijatelji so se odzvali in prišli na poroko in ko sem videla da so nekateri kljub bolanim otrokom prišli, mi je postalo toplo pri srcu.

In potem si mislim poglej kaj so moji prijatelji pripravljeni narediti zame a lastna sestra me je pustila izviseti - zaradi neke druge obveznosti. Ali se to sploh kje dogaja razen pri nas?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sestra me je razočarala
4.7.2006 23:53:39   
Anonimen
Pač ni prišla.

Ti imaš svoje življenje, sestra ima svojega. Včasih se prepletata, drugič spet ne. V tem primeru se nista.

Ne vem, zakaj taka jeza, če sta se prej tako dobro razumeli. Če bi bilo tako, bi se tudi ob takšni "težavi" kultivirano zmenili user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2006 7:17:11   
Marogica
TUdi jaz mislim, da to ni ravno neka katastrofa. Verjamem, da si bila razočarana, vendar pa v življenju pač pridejo stvari, ki so nepredvidljive in bolj važne. Kajti vsak živi svoje življenje in prioritete pač drugače postavlja.
Očitno je bilo to snemanje za tvojo sestro zelo pomembno in ga ni mogla prestaviti, saj najbrž ni ona o tem odločala. Probaj se postaviti v njeno kožo. Sigurno ji ni bilo vseeno in bi najbrž zelo rada prišla na tvojo poroko. S svojim obnašanjem si ji samo otežila njeno odločitev, ki ni bila samo njena in tvoje obnašanje je bilo zelo nezrelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2006 7:29:37   
diva 4
Se podpišem pod Marogico.Zaradi tega se ti ni treba odrečt sestreuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2006 7:34:11   
Anonimen

Jaz pa se sprasujem, kako je mozno tako mocno nekoga sovraziti, da si jezen, ce ne pride na tvojo poroko.. A si mogoce tolk egocentricna, da se ti zdi tvoja poroka vec od njenega snemanja?

Ok.. ce bi bla malo jezna zaradi tega.. bi se se nekako dalo prebavit.. ampak da ti je s tem tolk zrukala ponos, da jo gres pol skenslat.. tega pa niti po razno ne razumemuser posted image

Ce bi bila sposobna realno pogledat, bi zdaj definitivno videla, da si velik hujsa od svoje sestre..

Sej vem, da si pricakovala podporo zato si to tukaj napisala, ker imas slabo vest za svoj pretiran EGO.. in cist mozno, je, da bos zdaj tudi nas skenslala, ampak to je tvoja izbira..

Edino kar ti svetujem je to, da se gres po hitrem postopku opravicit sestri, za svojo nespametnost..

Pa oprosti za neposrednost.. user posted image  ampak nekako ti je teba povedat, da nisi center sveta.

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 5.7.2006 7:35:30 >

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2006 7:50:40   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne razumem kaj sem jaz na tem svetu tako grdega naredila, da mi je nekdo tam gori tako hudo kazen naložil.

Dej se malo v roke vzami, anonimna. Pa nehaj potencirat nečesa kar te boli samo zaradi zunanjega videza ( kao ker te ljudje sprašujejo zakaj vendar ni bilo tvoje sestre ). Če je šlo ( in sklepam da je šlo ) za neodložljive obveznosti, je največ, kar lahko narediš, to, da jo podpreš pri tistem kar počne - če jo imaš rada kot sestro, seveda. Bo končni efekt v odnosu med vama veliko, veliko boljši.
  Zelo, zelo nezrela reakcija. Upam, da boš do svojega izbranca bolj prizanesljiva ( beri strpna ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2006 8:02:51   
srki
Če sta se tako dobro razumeli in bili sestri v pravem pomenu, menim da ji ne bi smela tega zameriti do konca. Očitno je v njenem življenju tisto snemamanje bilo bolj pomembno, ona že ve zakaj.

Verjamem, da ti je hudo, ker ti je sestra, samo ne tega jemat preveč osebno in se s sestro do smrti grdo gledat. Mogoče si tudi ti njej kdaj naredila kakšno "krivico", pa ti tega ni pokazala in povedala. Samo dvomim, da je bilo tako. Odkrito ti je povedala, da ima snemanje in tako se je odločila in pika. Saj verjetno je bilo tudi njej hudo in ji ni bilo vseeno, pa vednar se je odločila drugače od tvojih pričakovanj....

Upam, da se odnos s sestro ne bo ohladil in da bosta zopet sestri.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2006 8:04:39   
Anonimen
Mogoče si res malo preveč burno reagirala, sicer te pa čist zastopim in  ja tudi drugje se to dogaja. Pri nas namreč. Lani mi ena od mojih sester ni niti čestitala za rojstni dan, čeprav se jaz vedno trudim kontra s pozornosjo in z darili, Ta druga pa ni prišla na krst našega sončka, ker je bila njena tamala kao "prehlajena" . Krst smo imeli pa julija, tak da ni blo glih panike, da bi blo kej narobe če bi tudi malo smrkala, bi ji svež zrak samo dobro del. Za kako uro bi se pa lahko oglasila, vsaj na torto? Mislim, da je bila jezna, ker ni bila botrca? Pa kaj češ. Seveda si takrat prizadet, da te ob tako pomembnih dogodkih zate najožja žlahta pusti na cedilu, kakršnikoli že so razlogi. In ja Tjazy, mogoče je to res nezrelo razmišljanje, sam po drugi strani bi te pa rada vidla kako dolgo bi ti zdržal mirno in neprizadeto prenašat takšne in podobne izpade najbližjih?
Verjetno malo dlje kot jaz , ker imaš očitno tršo kožo.
Sicer sem pa jaz to tako rešla, da sem jih v svojem življenju enostavno postavila na stranski tir!! Prioriteta mi je moja familija in dobri prijatelji, ki mi že celo življenje stojijo ob strani in me še nikoli niso prizadeli!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2006 8:08:19   
Anonimen
Sem podobnega mnenja kot Marogica in Tjazy.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2006 8:23:53   
Anonimen
Prosim ne se prepirat kdo ima prav in kdo ne, želela sem samo vaše mnenje o tem in kako bi vi odreagirali če bi bili v moji vlogi. Iskreno povedano se mi še nikoli kaj takega ni zgodilo in normalno je, da ne vem kaj naj naredim, ker me je vse skupaj močno prizadelo.

Sem pač taka oseba da dam na družino zelo veliko in na odnose v njej še več. Torej se maksimalno potrudim, da izrazim spoštovanje do svojih najbližjih če je to le mogoče.

Mene je osebno prizadelo le to, da je imela moja sestra na izbiro ali priti na poroko ali ne in se je odločila da ne bo prišla. To je tisto kar mene boli. Ampak verjetno to boli samo mene in ne nje. In ne nisem egocentrična če ste to mislili ampak sem bila nanjo vedno zelo ponosna in jo imela močno rada in sem želela da bi bila ob tako čustvenem dogodku z mano. Ne želela - potrebovala sem jo.

Zanimivo se mi zdi, da se vam ostalim taka zadeva ne zdi big deal in se vam zdi da bi ji morala to opravičiti, saj so bile reakcije od ostalih ljudi hudo zgražanje. Mogoče bom začela na zadevo drugače gledat, ko se bom čustveno umirila in bo zadeva pozabljena - če bo to lahko pozabiti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2006 8:23:57   
mojamura
živim 100 km stran od mojih staršev in mojih dveh bratov. starejši brat se kar dosti vozi skozi kraj kjer živim, pa se nikoli ne ustavi. zakaj, nimam pojma. ni mi lahko ob tem dejstvu, saj če bi bila situacija obratna bi se jaz pri njemu ustavila. A ga zato sovražim tako, da ga nočem več videti? odgovor je ne! on je pač taka oseba in ima pač malo drugačne poglede na vse skupaj.

iz muhe delaš slona. ti si točno tak kot moj, on bi se namreč rad cerkveno poročil samo zaradi tega ker je pač takrat cerkev lepo okrašena, ker bodo vsi naju gledali, skratka glamur....meni to ni prioriteta. tudi tvoje sestre ni bilo na poroko, je mela pač druge opravke, ampak tebe bolj boli to, ko te drugi sprašujejo zakaj je ni bilo, kot pa zato, ker si jo pač pogrešala....opet glamur in bla bla....

a je to res toliko vredno, da se odpoveš sestri, s katero se, kot praviš, razumeš oz. si se drugače dobro razumela??
presodi sama...

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2006 9:04:47   
brina*
Zakaj ti je povedala zadnji dan pred poroko? Najbrž zato, ker prej ni vedela kaj naj naredi in kako ti naj pove. Mogoče si je poskušala snemanje prestaviti. Ali jo je pa enostavno bilo strah tvoje reakcije.

Mogoče je pa to res bilo pomembno za njeno kariero. Verjamem, da ji ni lahko. In da se je težko odločila, sploh, če je pričakovala tvojo reakcijo.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2006 9:10:31   
saša80
meni  bi pa že to veliko pomenilo, da je prišla vsaj na civilni obred in na koncu....že to je nekaj..če ne bi imela interesa je sloh ne bi bilo..sploh si pa ne predstavljam, da bi se jaz osebno skregala s svojo sestro in jo čist odpikala..res si  ne  predstavljam.

(odgovor članu brina*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.7.2006 9:28:17   
bskrle
Sem bila 10 dni v bolnici, brat me ni niti obiskal niti poklical niti poslal sms
Pač človek brez kulture in manir ...
Tvoja sestra ima podoben problem

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.7.2006 9:31:29   
Anonimen
Jaz pa mislim, da ti je vrnila milo za žajfo, ker si izbrala drugo pričo.

(Sicer se strinjam s Tjazyjem in poskušam razumeti njeni razloge).

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.7.2006 9:31:42   
bskrle
Še tole dodam -ni pa potrebno,da si ti njej podobna.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.7.2006 9:42:35   
Anonimen
ker me je vse skupaj močno prizadelo.

To je bilo zato, ker si pricakovala.. kar pomeni egocentricnost...

Sem pač taka oseba da dam na družino zelo veliko in na odnose v njej še več. Torej se maksimalno potrudim, da izrazim spoštovanje do svojih najbližjih če je to le mogoče.

Biti jezen, ker nekdo ne pride.. je eno najvecjih nespostovanj drugih ljudi. Torej ne das veliko na spostovanje.. ampak na svoj ponos.. svojo potrebo, svoje pricakovanje, da ti drugi sluzijo... Kao.. tega se pa res ne sme privosciti.. ampak vsak clovek ima svobodno izbiro, da si privosci, kar si zeli.. In ce das veliko na spostovanje se posebno do blizjih.. potem ti ni problem..
In ni res,. da das veliko na druzino.. ker ce bi ti to naredila ena bezna kolegica, ji ziher ne bi tko zamerila.. ker pa ti je to naredila sestra, si ji zamerila.. torej bolj spostujes bezne kolegice kot svojo sestro.. in to da das velik na druzino je samo kamuflaza tvojih ran.. Resi to!

Ne želela - potrebovala sem jo.

Kaj hujsega pa res ne bi mogla napisat.. Clovek ki nekoga potrebuje, je do njega vedno posedovalen, ljubosumen, sovrazen, suznjelastniski.. Resi to! Verjetno bo to kmalu tudi tvoj moz obcutil..

saj so bile reakcije od ostalih ljudi hudo zgražanje.

Zakaj so pomembni drugi?! user posted image

Ampak ne skrbi, malo se pocakaj.. saj bojo prisle tiste, ki se bojo strinjale s teboj.. in bos potem lazje zivela.. in ti ne bo treba nic delati na sebi.. samo v klub istomislecih se vclanis.. in mirno pancas dalje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
5.7.2006 9:49:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
5.7.2006 9:51:11   
Anonimen
Tjazy a veš kaj pa mene že dalj časa zanima? A tebe nikoli nihče ne prizadane? Nisi ob dejanjih drugih nikoli prizadet? Po tej tvoji filozofiji sodeč, očitno ne, ali pač?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
5.7.2006 9:55:52   
Anonimen
NISEM BRALA VSEH KOMENTARJEV AMPAK osebno mislim da si mal preveč burno reagirala. sej js bi bla tut užaljena mogoče bi clo kak mesec mulo kuhala amapak zarad tega se pa res ne bi sestri odrekla.
men je blo tut recimo hudo ker brat ni prišel v porodnišnico ko sem taprvo punco rodila in sem mu to tut povedala pa se je extra potrudil in prišel zdaj  drugo. od moža sestra je v prvo prišla v porodnišnico zadj v drugo pa ne čeprov sem jo kr nekak pričakovala?? pa je prišla tamalo tut šele po dveh mescih pogledat. hudo mi je bl tut ko je njegov brat našo prvo punco vidu šele na njen 1. rojstni dan??!user posted image zdej tadruge tut še ni prišel pogledat. pa kaj. njegov problem k sreči nismo odvisni od teh ljudi, kadar se vidimo se pač uradno pogovarjamo to je pa tut vse, sej ni interesa z njihove strani kaj se čmo pol mi z njimi metat. zarad tega se jih pa namo glih odpovedal. tam so živijo svoje življenje in baš me boli!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
5.7.2006 9:58:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
5.7.2006 10:02:54   
copka
se strinjam z ostalimi, da pretiravas!

opomnila pa bi te na nekaj: zaradi take stvari si sposobna skenslat sestro. Kaj pa ce se ji kaj zgodi, ti pa si jo zaradi takega banalnega dogodka bila sposobna izbrisat iz svojega zivljenja. Malo se skuliraj in zacni trezno razmisljat!

zivljenje je prekratko in pogosto druge priloznosti nimamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.7.2006 10:04:18   
Anonimen
ma ja no, nismo ravno zarad takih pripetljajev ampak whatever. js nimam nič od njih oni ne od mene vsak živi svoj lajf pa je. pač si navezan pa te razočara pa nisi več tok navezan pa kaj pol, ni pa zarad tega treba človega zatajit pol??!! al je treba al kaj?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
5.7.2006 10:17:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
5.7.2006 10:21:08   
baguSka
100% se podpisem pod Tjazija ce lahko. A a lahko a lahko!?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?