zoya24
|
A joj, joj, Anonimna, mislim, da se boš morala mal skulirat (pa brez zamere), da zamiriš "na smrt" sestri, ki ni prišla na tvojo poroko, je pa res malo mimo. Sej vrjamem, da bi bila ti zelo vesela, če bi prišla, ampak take tragike pa tud ni treba delat, pač ni mogla. Sama prihajam iz velike družine, pa se med seboj super razumemo. Meni je važno, da vem, da če bi se meni kaj hujšega naredilo, naprimer nesreča, bolezen....bi mi celo familija z veseljem in brez problemom priskočili na pomoč, poskrbeli za mojega sončka, pomagali parterju itd, če pa kateri pozabi na moj rojstni dan, od partnerja, od otroka, me pa sploh ne gane. Pač ljudje imajo/imamo svoje življenje in pri vsem tem tempu, včasih pač pozabimo na kakšen datum in se pač ne moremo udeležiti vseh familijarnih zadev, ki bi si jih želeli. Mislim, da je pomembno, da se zavedamo, da imamo družino, da nam ta pomaga, da pomagamo mi njim, če so v stistki, ali imajo probleme, katere lahko skupaj rešimo. Lepo je tudi, da se srečujemo ob velikih dogodkih, ki nam veliko pomenijo, če pa kdo ne more, mu le tega ne smemo zameriti, sigurno imajo dober razlog za to. Živimo življenje z veseljem in brez zamer, ker od slednjih nimamo prav nič.
< Sporočilo je popravil zoya24 -- 5.7.2006 12:53:01 >
|