|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
26.6.2006 11:15:19   
kati*
oh teta beta mi je kar prijetno hladno ratalo, ko sem prebrala "Zmrzuje, kot da bi bil v Sibiriji!" ... modonca šele 11 je, p aje že tako vroče ... resno razmišljam o klimi - kako je pri vas - imate klime?

sicer pa je Luka kar napredoval zadnji teden, a še vedno ne doseže vaših sončkov user posted image . Smo pač malo bolj lene sorte. pa itak zadnje dneve spi ogromno časa in ni čudno - saj nima časa trenirat novih stvari user posted image . Zna pa zelo lepo pomahat, če rečeš "pa-pa". Pa s svojimi prstki je zelo spreten - pritisne na gumbek na igračah, da dobi glasbo in lučke. Pa tudi dvigovati se je začel user posted image - začetne stopnja plazenja - najprej v bazenčku in zdaj še ob blazini. Pa skoz nekaj blebeta - se sprehajava z vozičkom in on skoz nekaj poje in momlja user posted image .

vsem, ki ste na dopustih pa max uživajate!!

lp, K

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
26.6.2006 21:15:18   
tažana
en lep pozdrav.
bom zelo kratka.
ne morem verjet koliko vaši sončki že obvladajouser posted image .
Katarina se še vedno ne plazi in tudi kaže ne nobenih napredkov v tej smeriuser posted image .
človek bi rekel, da če ji motorika ne gre bo na drugih področjih bolje. ampak ni res. pomaha ne oziroma, če se ji posreči nikakor ne s namenom komu odzdraviti, ploska po občutku...user posted image  še za mano edko kdaj ponavlja razen, če s prstom brbram po ustnicah.

še vedno upam in čakam, da tudi Katarina pokaže kakšen napredekuser posted image .

aja  še to. 2ursae je na dopustu a ne? a ima katera njen naslov, da ji pošljem tisti ključek, ki sva si ga s Katarino prisvojile na pikniku. rada bi ji ga čimprej vrnila, da ne bo Anže že tako velik in bo izgubil zanimanje zanjuser posted image . aja naslov če ga katera ima pa naj mi pošlje na ZS.

uživejte

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
26.6.2006 22:37:20   
benika
Pozdravček še iz naše domačije,

kot vsi, se tudi mi kuhamo v stanovanju in padla je odločitev, da jeseni kupimo klimo. Vsakršno prevažanje v avtomobilu je zaradi pomanjkanje tako potrebne klimatske naprave pravo mučenje za Benija. Samo položim ga v sedež in po 5 minutah se mu že naberejo kapljice po rakah, glavi, vratu in verjetno še kje. In tako je padla še ena odločitev-januarja kupimo xsaro s klimo!

Kaj Benči zna?

- zna poiskat predmete (žogico, škatlo, denarnico)
- pokaže na predmete, živali in osebe, če mu rečeš (ura, pes, ata, mama, teta...)
- ploska, če mu rečeš
- pokaže, kako se umijejo rokice
- pokaže, kako mami briše prah
- plazi se in pri tem je hiter ko zmija
- samostojno se pobere iz sedečega položaja v stoječi
- hodi ob pomoči
- za par sekund samostojno stoji
- samostojno poganja tommy hoduljico
- sedi na riti in se vrti v kroguuser posted image

Upam, da se bodo uresničile napovedi vremenarjev in se bo konec tedna malo shladilo. Čeprav se mi zdi, da nas vremenarji mal nategujejouser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
27.6.2006 18:34:29   
TVN
Evo, sem si vzela nekaj časa in se oglasila. Da ne boste rekle, da pridem samo na piknik (pa še to z zamudo), napišem pa nič.

Naša Nika preboleva prvo otroško bolezen - 6. bolezen. V četrtek smo imeli SP pri 9. mesecih, pri čemer sva dali tudi urin in kri in že takrat je P rekla, da izvidi kažejo na neko virozo (ampak takrat je bila še povsem o.k.). No, v petek zvečer pa kar iznenada visoka vročina. Blazno jo je kuhalo, svečke sem ji dajala na 6 ur, vendar je svečka pomagala le kako uro ali dve, potem pa je bila spet povsem žareča. Pa smo se ohlajali v banjici, dajali kisove in krompirjeve obkladke ter včeraj zvečer dočakali padec temperature. No, danes zjutraj pa so nas pozdravile pikice. Popoldan smo bili pri P, ki je potrdila moje domneve - 6. bolezen. V petek odhajamo na krajši oddih v Radence in do takrat naj bi bilo že povsem o.k. Držim pesti!

Sicer pa smo veliki 75 cm in tehtamo 9.500 gr.user posted image  V motoriki smo še vedno precej zadaj, zato pa se drugače hitro razvija in zna že marsikaj.

Ploska, daje pa-pa, pokaže ni-ni, se stisne, ko rečeš, moja-moja, pokaže (največkrat s pogledom, včasih tudi s prstkom) kje je mami, oči, babi, dedi, kje je slika, urica, knjigice, zvonček, lučka itd., pokaže, da je velika (dvigne rokice), pokaže z roko, kje je avion in da leti visoko (stegne rokico v zrak, ampak samo eno, tako da vemo, da gre za razliko med visoko in velika - bistro, a ne?), dela toka-toka s kockami, če ji rečeš, na "ukaz" se prime za nogice in ploska z njimi, pokaže, kje ima prstke, premeša pijačo (to pomeni, da prime svojo flaško in jo stresa), pokaže, kje ima mamica uhane (potem pa jih išče še pri očiju in nato dela ni-ni, ker jih nima), pa kaj vem še cel kup stvari. Na splošno nas vse samo sprehaja - to pomeni, da v naročju z njo hodiš po stanovanju, tja, kamor ona pokaže z rokico in reče "a". Potem pa odpiramo omare in gledamo noter ter razlagamo, kaj je kje (to obožuje), na koncu pa ona zapre vrata omare. Pri večjih (garderobnih) omarah ji to seveda ne uspe, ker so pretežka, zna pa dokaj lepo zapreti (beri zaloputniti) z vrati vitrin in knjižnih omar. Aja, pa prižge in ugasne lučko, pomaga odpreti vrata (jaz potisnem kljuko navzdol, ona pa vrata k sebi in se odpro). Najbrž sem še kaj pozabila. Prve besede so BLA, BLA ter TATA, ATA. O kaki mami še ni ne duha ne sluha user posted image

Po drugi strani pa o motoričnih spretnostih, ki jih npr. obvlada Beni, lahko samo sanjamo. Sedaj ji je nekajkrat celo uspelo priti na vse štiri in se zibati naprej-nazaj. Trikrat se je celo sama usedla. Plazi se ne, hodi še čisto nič (tudi ne smemo - prepoved iz RA). Torej, na to temo ne morem veliko povedati.

Uf, sem se razpisala, a ne? Vsem želim lepe dopustniške dni, pa se spet ob priliki slišimo.

LP, Vanja & Nika

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
27.6.2006 18:40:55   
TVN
Aja, pa pozabila sem se pohvalit: imamo klimo - v avtih in doma. Doma smo jo letos namontirali in lahko rečem, da je bil to zadetek v polno, saj res ne vem, kako bi sicer preživljali tele pasje dneve. V avtu si pa že dolgo ne predstavljam vožnje brez AC-ja. Naša je bila danes kljub klimi vsa mokra, pa smo se peljali samo od doma do P (kakih 15 minut). Je bolj vroča (po očku), tako da se mi zelo hitro oznoji. Po drugi strani pa je treba biti kar previden s klimo, da ni prevelike razlike. Lahko naredi tudi veliko škode.

Tako, sedaj pa res ADIJO!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
27.6.2006 19:35:35   
ninocka
Evo se mene.
Z Evijem sva bla uceri pri P in je rekla, da je lev usesek ze OK, desen (tisti, ki je bil gnojen) pa je se mal rdec.

Kaj vse ze vasi pokazejo. Moj se pa samo smeji, ko mu kaj recem. Zna pa rect NE (clo poveze, ce kaj noce) in NA in pri tem ponuja kaksno stvar. O ploskanju, ni-ni, da bi kaj pokazal ni ne duha, ne sluha.
Se je pa zacel pravilno plazit in se ne odriva vec tolk z eno nogico. Drugace se pa postavi pred omare in odpira predale in vrata in razbija. Na vsak nacin bi rad tud pogledal, kja je not v predalu, samo ko se nagne naprej, potisne tud predal in se zapre. Zapletena situacija user posted image user posted image

Odhod k brunarci smo prestavili na 8 uro zjutraj in sva do 11ih ze doma. Jst sem totalno skurjena in presvicana (kot da bi bla v savni) in rabim se enih 15 min, da pridem k seb. Popoldne greva skupaj spat in se sploh ne smem premaknt od njega, ker se takoj zbudi in me isce in v jok.
Tolk je ratu navezan name, da je ze noro. Sem razmisljala, kako ga bom sploh lahko v vrtec dala, ce se bom sam umaknla, pa bo ze dretje. Pa ratu je prava mala ihtica - ce kaj ni po njegovo zacne kar pesti stiskat in se od jeze "trest". JA, drama Queen pa se zmeri ostaja, damo da je svojo tocko se mal dodelal. Zdaj namrec grabi po meni in toci krokodilje solze zraven. Ce vid, da ni ucinka, mal neha in me pogleda in ko ga pogledam, nadaljuje s predstavo user posted image user posted image Matr, je ratu parvi razvajencek user posted image user posted image

Mam ene par vprasanjc za vas:
1. a vasi v tej vrocini normalno jejo al kaj manj? Mi jemo mal manj, pa se to bi samo hladne stvari (jogurte, skutke, sadje), toplih sploh noce (izjema je mleko)
2. temperatura vode pri kopanju - a mate bolj hladno vodo zdaj al se zmeri lovite 36-37 stopinj? Mimamo bolj mlacno, ker se mi zdi, da bi ga skuhala, ce bi mel tisto priporoceno temperaturo.
3. A je ze kera dala limonado za pit? Jst sem mu jo zadnjic dala in je pravi hit pr nas, jo tolk zlampa in jo spije v susu po 1 deci. Sam mi pa pol ful kaka (uceri do 14 se je pokakal 3x!!!) in ne vem al je od limonade al kaj?

No jst grem zdej pojest mojo kosilo/vecerjo (solatko), itak se mi ne da nc kuhat v tej vrocini in zivim samo se od solat, sladoleda in grickalic.

Dopustnice, pozdravljene nazaj!!!

Uzivite, men je tko vroce za racunalnikom (smajli, ki svica). K bi se moj tak hlad kot od tete bete proizvaju user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
28.6.2006 10:35:51   
benika
Da odgovorim Ninočki;

1. Beni v tej vročini poje zeloooo malo. Zjutraj poje skutko ali jogurt, popoldne par žlic goste hrane (če imamo srečo) popoldne je na vrsti banana, zvečer pa mlečni gres ali riž. Popije pa ogromno tekočine (med 4-5 dl na dan).

2. Kopamo ga v mlačni vodi, ker se mi zdi, da se bo pri 37 stopinjah skuhal. Itak se pa namaka v bazenčku, kjer je voda precej mlačna.

3. Limonade še ni pil, ni pa slaba ideja. Probam danes in poročam o možnem povečanem kakanjuuser posted image

Grem se hladit z upanjem na jutrišnjo ohladitevuser posted image user posted image user posted image

Pa pa

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
28.6.2006 12:25:03   
kati*
vidim, da naš Luka precej zaostaja za vašimi sončki user posted image , a je pa vseeno veliko napredoval zadnji teden

ninocka
Luka je manj; za polovico manj, razen večerjo poje bolj ali manj normalno in ponoči bi več pil oz. se dojil. Sicer pa se čez dan nič več ne dojiva, zato spije več druge tekočine, ki pa je le voda oz. breskov sok z vodo (ker tako spije več tudi 1,5dcl na dan). Limonade mu nisem dala, sicer pa bi jo po mojem kar pil, ker mu pašejo kisle stvari. Bom poskusila. Kopam ga v hladnejši vodi (32-33stopinj). 37 se mi zdi kar vroča user posted image

Nika 35 lepo, da je tvoja Nika zdrava.

lp, K

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
28.6.2006 12:47:02   
tažana
čao, čao.

kako je a vam je še vroooče????
meni je kar v redu ampak samo pod pogojem, da imam na sebi res najmanjšo mikico in najkrajše kratke hlače. včeraj sem celo kopalke gor dala.

v ponedeljek sva bili s Katarino na kopališču. šli sva zjutraj mal čez devet mal do dvanajstih pa sva bili doma. bilo je super!
voda je imela 25 stopinj, pa sva se ravno tako kopali. ko sva šli noter je obema sapo jemalouser posted image  , ampak poj sva pa plavali in je bilo fuul doberuser posted image .
sedaj imava pa dieto od bazena ker sva obe posuti z raznimi pikicamiuser posted image . (mislim,da je vzrok kombinacija voda- sonce- krema.)
samo s to razliko, da Katarino oičitno nič ne srbi oziroma so ji že skoraj izginile, jest mam pa take dlani, kot da bi se z oljem polilauser posted image . ampak sem že navajena imam to predvsem od sonca in je moj stalni poletni spremljevalec. dohtarca mi je pa rekla naj se oglasim ko bom nehala dojituser posted image .
tako torej se bomo še naprej praskaliuser posted image user posted image user posted image .

nika* nič ne porajtej če je Luka pri zadnjih.je naša Katarina čisto na repuuser posted image .

ninočka katarina manj poje samo popolne kosila. vendar pa morava po dobrih dveh urah potem narediti malico- sadje, sadje in še enkrat sadje.
sem pa razmišljala, da ji ne paše se več dojit, ker ji je pri tem blaznoooo vroče- kar teče od nje. pa je lahko samo v plenici pa se kar popa name pa lase ima čist mokreuser posted image

kje ste kupovale bazenčke? jest moram kupiti enega malega- tako da gre na balkon. Smo v bloku pa ni fino okrog bloka mi kampirat (pa še noben noče trave pokosit, tako da kmalu ne bom več skozi okno vidla- so se penzionosti skregaluser posted image )

pridni bodite pa vaše user posted image  ubogajte!!!

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
28.6.2006 16:07:53   
kati*
težana verjento si mislila lati* in ne nika* user posted image . A zato sta se Luka in Katarina zadnjič na pikniku tako ujela? user posted image

lp, K

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
28.6.2006 16:08:43   
kati*
err. kati*
user posted image
očitno je ta vročina že načela naše možgančke user posted image

lp, K

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
28.6.2006 19:06:58   
ninocka
Jutri so baje napovedane padavine user posted image user posted image user posted image
Ne morem verjet, da si jih zelim, 2 tedna nazaj smo pa jokale,  kako nimamo nic od poletja, pa da so junija cist zimske temperature user posted image user posted image user posted image ...jah, no, nikol nam ni prav user posted image

Men je blo pa danes tko grozno pri brunarci - je bla ena noseca mamica tam s svojim se ne dvoletnim fantkom in svojo mamo. Evi se je igral v peskovniku in je pol zlezu iz njega in me ni vidu in je totalno histerijo zagnal in ful v jok.  Jst se pol pogovarjam s sosedo, da ne vem kako se bomo mi v vrtec uvajali, ce bo slo tko naprej  (dons popoldne ni hotu niti pr mojmu bit vec user posted image ) in una starejsa gospa tko zacudenio rece: a v vrtec bo sel? Pa tok mejhen je se?  Pa pravim jst, ja sej je 10 mesecev star, cez 2 mesca gre pa v vrtec, torej pri enmu letu. Kaj pa eni, ko grejo se prej? In je samo z glavo zmajala. Hcerka pa pravi, da ful odsvetuje vrtec, da oni so njihovga izpisali, ker je bil skoz bolan. Pa pravim jst (moja napaka), da je nas ze itak skoz bolan, ampak ga nimam kam drugam za dat in mi je pol ful zacela: joj, pa sam ne v  vrtec. To je grozno, to bos skoz doma.... Matr, me je prav razpizdila - lahko enim, ko imajo doma tasce al pa mame in jim cuvajo otroka. Eni pac nimamo te moznosti. Sej ce bi bla moja mami v penziji alpa tasca ne bi bla obremenjena ze z necakinjo, bi ju tud prosila, da ga cuvata se kakasen let, pol bi ga pa dala v vrtec. Mislim, res me je ful razpizdila...(se opravicujem, upam, da ne berejo vasi mali in malecke user posted image ).

Popoldne pa klicem na nas CSD, da vprasam glede podaljsanje porodniske, ce se da ta obrazec kje na netu dobit oz. ce mi ga faxirajo. In klicem 2 uri, skoz se mi javlja tajnica Dober dan, poklicali ste CSD moste polje. Linija je trenutno zasedena, prosimo pocakjate...bla bla bla in tko ene 4x pove, pol majo pa preusmeritev na eno cifro in te vrze dol in rece oprostite stevilka ne obstaja. Mamu jim.... Kerokol drugo njihovo cifro sem klicala, je pa skoz javlal Oprostite, telefonski prikljucek se ni v uporabi. Matr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem bla tolk jezna, sem klicala pol na CSD Siska in hocem uno vprasat za ta k.... obrazec, pa je bla ful prijaczna, dokler nisem rekla, da ne spadam pod njih (se ena napaka), pol mi je pa rekla, da naj se oglasim na svojmu centru, izpolnem vlogo in da je to vsa umetnost in mi odlozila!!! Mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pol grem, pa k sosedi na kavo in ji tam jokam, pa prav njen moz do kdaj delajo in da me pelje z motorjem user posted image Mamljivo, ampak se nekak nisem vidla na motorju v slapah in v kratki oblekci in sem raj ponudbo odklonila user posted image user posted image user posted image Sej mi je zal user posted image user posted image user posted image

Drugac pa nic novga, Evi je dons celo se obrnu v smeri user posted image , ko sem ga vprasal kje je oci, v banji je potegnu ven racko,  ko sem ga vprasala kje je racka (drugic ze ni slo) in na svojih vratih je pokazal kje pise Evan Max (to pa je naredu kar ene parkrat).
Ma pa ful napade smeha in se kr krohota, ko dela kaksno lumparijo. In vestno za mano ponavlja, ko se zaderem EVI, NE, on pa ne- ne in se naprej dela in se smeji. Joj, lumpek moj user posted image user posted image

Moj Mufi (macek) ma tolk gosto dlako, da mu je ful vroce. Ze en teden razmisljam, da bi ga pobrila (tko kot lani), pa kr nimam cajta. Pa se vozli oz. kepe so se mu nardile. Nc, ga grem kr zdej, kolkr mi bo pustil.
Lani si je bil pol ful vsec in se je skoz v spegu gledu, mi smo mu skoz govorili kolk je lep, v resnici je bil pa grozno zafusano pobrita ovckauser posted image user posted image . Ampak vroce mu pa ni blo vec.

uzivite,

Nina

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
28.6.2006 19:08:15   
ninocka
Tazana, jst sem bazencek kupila v hoferju, sam je kr velik (1.5 m) in na nas balkon ne gre. Jih majo pa ziher v sparu al pa merkatorju, pa niti niso tolk dragi. 

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
29.6.2006 19:12:44   
ninocka
Z Evijem po uradni dolznosti septemberckov sporocava, da izstopava iz kluba brezzobcev, kajti danes smo dobili 1. zob user posted image user posted image user posted image user posted image No, ne se cel zob, ampak eno miceno miceno konicko-spicko.
Matr, dolg je rabu, ampak je koncno le prikukal na plan user posted image user posted image

A vam kaj pase ohladitev? Jst grem likat (ze pogresam vrocino user posted image user posted image user posted image ), zdaj, ko se je shladil. Je pa ful toca padala in cel dan ze neki te nase bazne strajkajo in ne morem nobenga poklicat. Jst pa tako VEEELIKOOO novico za povedat user posted image user posted image

Sploh pa - kje pa ste vse? user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
29.6.2006 20:19:57   
TVN
Živ, Nina!

Jaz sem ravno na hitro pogledala na net, preden se za nekaj dni odklopim, ker potujemo v Radence na oddih.

user posted image  za zobčka! Očitno je moja Nika še edini brezzobi osebek med septembrčki.....

Pri nas v Ljubljani (Bežigrad) nismo imeli toče, bila je le močnejša ploha, ki je sicer trenutno shladila ozračje, vendar je še vedno soparno kot user posted image .

Ajd, bodite pridne, se slišimo znova konec prihodnjega tedna!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
29.6.2006 20:47:04   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image Evi za zobka, pa hitro mami ugrizniuser posted image !

Nika, uživajte v Radencih.

Tud nam je zelo prav prišla ohladitev. S točo smo jo dobro odnesli, je blo samo nekaj manjših kuglic po vrtu. Jaz sem se k peglanju spravila včeraj zvečer ob devetih in sem gonila likalnik do pol treh zjutrajuser posted image  Ampak speglala pa sem tistih mojih nesrečnih 15 strojev. Ne vem zakaj, ampak peglanje je zame takšna grozna mukauser posted image .

Punce, a se zavedate, da vstopamo v zadnji mesec porodniške? Mene vsakič ko pomislim, da bo treba v službo (če jo bom seveda sploh našla) tako stisne pri srcu, da takojuser posted image . Ampak tako pač mora bit.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
29.6.2006 22:22:19   
tažana
čer.
evo kjub temu da je bolj kislo vreme imam šele sedaj cajt da mal tuki gor pokukamuser posted image .
Kati: hvala za popravek!user posted image  najprej sploh nisem dojela kaj mi hočeš povedat k si se ti tut zmotilauser posted image user posted image

no mi smo danes kupili marelo voziček. je čist osnoven za 9 jurjev. mamo itak tavelik voziček za daljše ture tale je res samo za v avto!
aja pa še bazenček smo kupili za 1000user posted image . tut tak fleten majhen za na balkon pa dno ima za napihnit, da na mehkem čičauser posted image .

morm it možek rabi računalnikpa nimam cajta pisat

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
30.6.2006 10:40:29   
kati*
joj kolk paše ta ohladitev, čeprav je pri nas zapadlo celih 10 kapljic user posted image ... no bolje to, kot pa huda toča.

Sicer pa se je Luka začel premikati po prostoru, a ne s plazenjem; poskakuje po riti in leze naprej user posted image - a poznate tistega fantka iz reklame Huggies (so jo vrteli pozimi)- tako dela naš - je tolj simpatičen in ne vem zakaj se ne plazi, saj na ta način s poskakovanjem precej več energije porabi.
Pa jaz sem začela telovadit (to je zame kar napredek, ker nisme preveč športen tip) - sva bla zadnjič v mestu in gledam ženske okrog sebe. Mat.. so vse suhe, sem se kar nekam debelo počutla prvič v življ. - še zmeraj ne morem obleči večine hlač user posted image

ninocka sem se tolk nasmejala ob tvojih težavah s CSDjem - in se spomnila, da je na CSDVič popolnoma enako user posted image - jao meni ... kaj je enim lušten v službah ... bravo za zobka user posted image user posted image

Nika35 uživajte na dopustu

katja se popolnoma zavedam, da bo kmalu konec porodniške, saj grem ravno danes mal v firmo pošnofat, da se zmenimo glede mojega povratka ipd. ... madona je to hitro minilo. Na začetku, ko se je Luka rodil, sem si rekla, a sej zdej mam pa še celooo leto - tako kratko je bilo user posted image , a lepo user posted image

težana ni kaj user posted image

lp, K

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
30.6.2006 13:26:36   
ninocka
Sem sla dons na CSD po tist glub obrazec in ITAK, da je tud na netu. Bi si prsparala pot in zivce, ce bi se zadnjic kdo na telefon javu user posted image user posted image . Pol grem pa se s tamalim, ga nesem v narocju v 3 stuk (tam majo za porodnisko urejat - sem se ze lani, ko sem bla noseca, sprasevala kako majo lahko tko butast urejen, da morjo nosecnice s tistim trebuhom v 3 stuk pes it user posted image user posted image user posted image ) in prisopiham gor, potrkam mi en mulo rece naprej in pravim, da sem prsla po obrazec za podaljsanje porodniske, on pa men: To je cist spodi na vlogah in informacijah. Mi je kr uslo in sem rekla, Ma ne no, a zdej moram pa se dol!! (enkrat bi itak mogla user posted image ).

V ponedeljek jih bom izpolnila in odnesla nazaj, pa zraven bom se kaksen dopis napisala al kaj? Sej sploh ne vem. Nimam niti nekega hudega upanja, da mi bodo podaljsali in sem se ze sprijaznila, da grem s septembrom nazaj. Me je lih uceri klicu sodelavec, ki zdaj nadomesca sefico in vprasal, kdaj priblizno pridem nazaj.

Zdej moram pa spakirat, ker gremo cez vikend v Crno in nimam pojma, kja naj za tamalga s sabo vzamem, ker je baje napovedano poslabsanje. Za crknt.

V glavnem uzivajte, se beremo v nedeljo!

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
1.7.2006 15:14:57   
teta beta
Hojla!

Evo, tukaj pa ena izgubljena duša. Pravzaprav odklopljena. Najin računalnik (če se mu lahko tako reče) je še vedno bogi in ne morem nič z njim, upam, da ga bodo zdaj zrihtali. Danes pa sva prišili z Dašo za nekaj dni domov, tako da se bom bolj redno javljala.

Torej za začetek naj  povem, da sva imeli v torek posvetovalnico, dala je urin in kri, vse bp, teža pa je 7.570 g in višina 68 cm! Od razvojne (skoraj 2 meseca) se je zredila za 170 g in zrasla 0 cm! No, ampak ni noben rekel, da je kaj narobe, niti me niso vprašali, če imamo probleme z GH, sestra je samo rekla, da zdaj ne rastejo tako hitro in se ne redijo. Potem sem še zdravnici rekla, če lahko naredi Denverja, ker imamo RA šele septembra. Najprej me je pustila čakat skor eno uro, potem je bil pa tist test skoraj identičen kot takrat v RA. Edino, kar je bilo več, je to, da je pogledala, če stoji ob opori. In, ja, stoji.

V torek sem bila tudi jaz pri frizerju, sem se končno postrigla, Dašo pa je tačas čuvala šefica salona. S frizerjem, njenim sinom, sva bila sošolca v OŠ in on je tudi lani postal ati, mali je star 11 mesecev, tako da sva večinoma govorila o malčkih.

Aja, pri zdravniku smo bili tudi včeraj, Daša je namreč fasala sor. Ko sem klicala svojo P, mi je sestra rekla, da lahko kupim daktarin v lekarni in ni treba takoj leteti k dežurnemu (oni so ravno zaključili), ampak sem si rekla, zakaj bi plačevala, če lahko dobim na recept, pa še malo so mi povedali, kako in kaj. Do tja bi itak morala iti, ker je lekarna tam zraven. Posebej so mi poudarili: ne dude v svoja usta! Daši je pač padla odpornost (nahod in zahripanost) in je prišlo do tega. Nahod je dobila od vse te vročine in avta in vetrca itd., zahripanost pa dva dni nazaj, najbrž od malo premrzlega jogurta.

Tako, tole na hitro, vprašanja pa mogoče še kasneje.

Lp, Tanja

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
1.7.2006 17:13:03   
benika
Alo,

mi smo pa zboleliuser posted image user posted image user posted image Ne vem sicer še prav dobro kaj mu je, ampak močno sumim 6. bolezen. Od danes ponoči ima temperaturo med okoli 39', 40'. Je bolj siten in zaspan kot ponavadi, apatit se mu je pa povečaluser posted image . Tako sedaj tlačimo svečke v rit, se hladimo v mlačni vodi in podobno. Je pa meni bolj hudo kot malemu.

Teta beta, wb.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
1.7.2006 21:55:10   
doroteja23
Halo!!  Še ena izgubljena duša. No saj sem skoz z vami samo ne utegnem pisat, ko pa imam čas pa se mi ne da.

No mi smo bolani. No saj ne vem ali naj temu rečem bolezen. Včeraj je sicer imela vročino in sem ji dala svečke, danes pa je ok. Ima pa spet vnete očke. No vnete. Utečeno ima levo očko in danes zjutraj me je skoraj kap.
Zjutraj se zgodaj zbudimo in gremo k mojim, kwer je šel moj user posted image  nekaj pomagat delat. In jaz z mamo lepo sedim v dnevni in gledam Alino kak jo zmankuje, da bo zaspala. In pol ona vsa pade v jok in začne kričat. Jo dvignem in ona v tistem grioznem joku bruhne, seveda pol za sekundo neha in spet. In pol jaz vidim da ji iz očke priteče neka smešna tekočina in ugotovim da je to kri. In mene full šok pokličem mojega in rečem da grema k dohtaru.
Seveda sma že imela napotnico za okolista, ker mi jo je dan prej dala zdravnice h kateri sma hodla, če bi se slučajno očka poslabšala.
In tam pri okolistu nama reče da ni nič videt da ni otrdline in da je tud ne boli. Seveda ko jo primeš za očko ne trzne da bi jo bolelo. Zdaj sma spet naročene v torek in ji bo mogoče delala uz očke. Da bo tud vidla zakaj ima povešeno vekico.

Drugače pa je ok. V ponedeljek smo imeli posvetovalnico. Imamo 7600g ( teta beta mislim da smo vas dobli) 68 cm. Plazi se še ne, se pa je začela postavljat na nogice. Denever testov nam še niso delali in mislim da jih nebo. Kr sem sestro zadnjič vprašala pa je rekla da jo med pregledom spremlja.

V torek smo imeli UZ srčka in ne kaže nič kaj drugače. Operacija je še vedno na vidiku, kljub temu, da se ji je luknjica pomanjšala in sicer iz 0,9 cm, na 0,82. V glavnem minimalno. Je pa kardiologinja rekla ko sma šle, da se ne sekirat da jo bodo porihatali in da bo ok. Amapa mene samo stisne ko pomislim na to.

Pa še dobra novica! Dobila sem dodatek za nego in to v prvo, brez kakršne koli pritožbe ali kakšnega dodatnega dopisa.
Sem pa zvedla da si ne morem podaljšat porodniške, ker sem študentka.

Aja pa še to! Z mamo je ok, sicer še ji vedno ni zacelilo, ker ji je nekakšno divjo meso zrastlo pri šivih in se ji ne celi, tak da gre v ponedeljek nazaj v bolnico in bo vidla kaj ji bojo naredili, ampak jaz pravim da je to najmanj kar je lahko.
Je pa še ena žalostna novica. Umrla mi je soseda ki je bila z mojo mamo v bolnici in sem jo zdaj ko sem hodla k mami v bolnici hodla tud k njej. Oz vsi smo hodli k njej, njen mož pa k naši mami. Mela pa je raka na dojki.

Pa še to tašča moja je obup. Še malo pa se mi bo zmešalo! Samo čakam da mi dekl dvigne in da povem kaj mi leži.

No to bi blo zaenkrat vse. Odgovore pa drugič ko bom malo za nazaj prebrala. 

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
2.7.2006 7:45:52   
Pia67
Živjo!

Uh, koliko za prebrat user posted image

Midve sva prišli iz Pakle, bilo je fajn (splezala kar nekaj zahtevnih smeri), le, da je nekdo "prinesel" nekak virusek(kaj neki bi to lahko bilo) in smo "padali" kot domine. Driska, bruhanje. Mene je zvilo 2 dni po prihodu, en dan sem bila mal bolj švoh (manj me je za 2 kilce user posted image ), me je pa skrbelo kako bo z Nino. No, Nina je zbolela, ko sva šli domov. Med večurno vožnjo je bila slabe volje in vse sem pripisala dolgočasju in vročini. Doma pa je izbruhala kar je pojedla (za nameček so bile to borovnice in sem tako postala pripadnica gospodinj z Vanish-em). Gospodična še spijo, na morju se je razvadila in dolgo spi, zvečer pa je šla spat okoli osme ure.

Ja, morje pa res zdela malčke. Nina tako uživa v vodi, da kar ne morem verjet. V fredovem obroču sva prekrižarili zalivček, potem je nekaj popapala in koma. Glede varsta, kakor sem napisala, ni bilo težav. Fantje so mal vadili kako bo, ko bodo očki in so se prav izkazali user posted image

Drugače nič novega. Moja mama je klicala one, kamor sem poslala prošnje, pa so ji odvrnili, da bodo v kratkem prečekirali prošnje (2 šoli + 2 org.) user posted image

Jaz pa razmišljam, če bi šli še malo v Bohinj pofirbcat, al pa na Veliko planino. In prav balzamično dežujeuser posted image Vrt je kot opuščena oaza.

Damjana

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
2.7.2006 8:07:24   
Pia67
In še odgovori:

Teta Beta, glede nahrbtnika, sploh ni point kak je, glavno je, da otrok uživa v njem, pa da ga res ne "zmeče" levo-desno. Jaz sem zagovornik tega, da trgovci precenjujejo in imajo prevelike marže. Skratka nateg staršev, ker vedo, da bomo dali vse za svoje mladičke. Uživajte v sprehodih. user posted image

Doroteja, tvoja malčica imam pa res srečo. Luknjica se manjša user posted image Enkratno. Pa njen razvoj. Moj nečakec je tako drobčkan, kot perešček, pri 4 letih tehta 12 kilogramov. Aja, glede tvoje mami, zarastline so res nadležne. Ampak, če je vse drugo OK, je to najmanjša težava. Jaz sem imela notrenje, pa so me morali še malo poštimat (maternica se je zraščala s trebušno votlino, pa je malo bolelo).

Kati*: klime nimam, v stanovanju je bilo 26 stopinj. Ponoči sem zračila, potem pa vse zagrnila. No, pa mokre rjuhe sem dajala sušit, da se je energija porbljala za sušenje in se je znižala temperatura zraka (saj veš, fizika, izprilna toplota itd).

Katja: Beni je res en user posted image user posted image . Super! Avatar je pa prav prisrčen, tak na izi in dopustniški.

Ninocka, moja papa normalno (tudi sedaj, ko je mal bruha in driska). Je pa res, da noče toplo, le hladno. Voda v bazenčki je bolj hladna, kolikor jo segreje sonce. na morju se je tuširala kar z mrzlo in je kar vriskala. Limonade ji še nisem ponudila, rada pa se naceja z mojim Za-life, ampak, ji ravno ne dajem takih zvarkov. Je pa zadnjič srkala pivo, ker so jo nekaj provociral in sem bila zelo huda user posted image Ah, ti moški...
Aja, user posted image za 1. zobek.

Nika35, sem prebrala kako si ukrotila 6. bolezen. Zoprna reč. Je pa poučno branje user posted image

Tažana, tudi Nina se le valja in drsa po riti. Če je kak predmed oddaljen, pa se oglaša to. to, to in kaže s prstom. In "sužnji" ji prinesejo željeno.Po kom je to povzela? Glede bazenčka, naš že pušča, ker sem ga prestavljala, ko je imel vodo in so vari malo popustili. Za jurja kolikor sem dala zanj, bom že preživela, flikala pa ga ne bom.
Kako je s tvojo službo?

Evo, se mi zdi, da sem vse obdelala. user posted image In mala Nina-zverina tud nekaj poje v sosednji sobi.

Lep preostanek vikenda,

Damjana

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
2.7.2006 13:05:38   
tažana
čao, čao.

no tako na prelepo nedeljo sem bila že ful pridna: sem že vse pospravila. sedaj pa Katarina spi, možek pa delauser posted image .

včeraj smo bili na Bledu in smo se kopali v Jezeruuser posted image . ne morem vrjet da ji voda ni bila premrzla. najprej sem še rekla da sploh ne bova šle v vodo pa še pihalo je ampak sem se potlej premislila.
mal je hodila po sapo ampak ko sva bili noter je bilo pa dobrouser posted image .

Katarina se je zopet pričela zbujat 2x na noč. zato sem sklenila da z možekom danes spet prineseva jogije v dnevno pa bova v dnevni spalauser posted image . edino kar mi je potem groza je, ko grem ponoči h katarini, kar odmeva noter, ker ni jogijevuser posted image user posted image .

kati*:tudi mi nimamo klime imam pa povprečno  26-28 stopinj. ni tako hudo, Katarina je pa doma če je res vroče samo v pleniciuser posted image .

pia: glede moje službe še nič ne vem. bi mi morali ta konec tedna poslati odločitev pa ni bilo ničuser posted image . še vedno pa upam, da sem mi  v tržiču posreči dobiti. no za to bom zvedla šele avgustauser posted image .

tako lepo se imejte pa uživajte

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.