Pia67
|
Živjo! Na dopust ravno nisem pobegnila, me pa mati prvorojenke vikend očka vabi naslednji teden v Izolo . Saj bi človek z veseljem sprejel, ampak cena bi bil previsoka, ker ne znam bit potrpežljiva in bi ob njenem najedanju ZAKAJ?-ZATO hitro pop... Zahvalila sem se ji, itak pa grem konec meseca v Paklo plezat. Z Nino seveda. Zato pridno vadiva v domačem bazenčku (premer 70 cm, da ne bo pomote), ki ji ga vsako jutro pripravim na terasi in ima okol 16. ure prav prijetno temperaturo. Potem pa brazdava, na koncu pa še zalijeva vse žejne rože. Bili sva tudi 2x v Dolenjskih Toplicah, danes sem prav skurjena, ker je Nina hotela skoz v onem frodijevem obroču bit in "plavat". Aja, prehlad je le še spomin, občasno mastno kihne in gre ves smrkelj ven(hvala bogu, da se ne pajca v kaki Evstahijevi cevki), moram bit prav hitra, da mi ga ne poliže (saj vem, spominja na morske ježke Zgornja zobka kukata in sta zelo široka, začela je škripati z njima in trgati meso, ko ji ga ponudim v koščkih. No, pa vikend ata me je razveselil s pripombo, da sem Nini dala premalo priložnosti, da bi se plazila. Grr, sem ga nazjala, če ne drugega, vsak dan jo matram z 2Ursae vajami, pa še sedaj noče niti rokic premaknit. Tako, kakor bi lutko premikala po tleh. Razlika je le v tem, da se Nina-lutka upeha in nasloni glavo na roke, stegne noge in se ji sladko ... V bazenu pa zelo lepo stoji ob opori, prime se za rob bazena in stoji čisto sama. Papamo tudi domač bob in veselo prdkamo, pa borovnice tudi teknejo, rita pa je zaštopana. Odgovori: - Ninocka, Evi ima pa res smolo. Upam, da nahoda ni staknil od naju in posledično še vnetja ušesc. Če je šlo v tem vrstnem redu, se pa najbrž motim, ker pri moji kolegici je v eni noči malčico skuhalo, počil je bobnič in po 3 tedni jo še vedno pokriva, da se mala kar pajca v znoju in ne gresta nikamor. Kriza.Ko, sem prebrala tvoj post, me je minil, da bi Nino ta teden še enkrat peljala v toplice, ker že zaradi sonca pretiravam. Bo kar bazenček dovolj. Sem kar preveč samozavestna, pol me pa štrafa... -TetaBeta, jaz Nini dajem le vodo, flaška pa je iz M&C, se mi zdi, da imata vidve mal drigačno. Zadevo občasno namočim v dezinfekcijsko sredstvo, vsak dan pa operem v vreli vodi (namočim...). Vem pa, da obstajajo rezervni deli, upam, da bo prej pogruntala flaško, skodelico pa itak obožuje, jaz pa malo manj, ker postane morska deklica. Kar se tiče marel, pred mesecem je bila akcija v BC, daj mal vprašaj, če bo še kaka. So bili kar lušni, vendar jaznisem pristaš marel, mam raje kar svoj gigantski vozek, ker grem povsod peš. - Tažana, blagor ti. Jaz pobožno upam vsaj na kak odgovor, pa še tega ni. Imam pa le 5 zadev v igri. Bom morala mal ciljne želje spremenit, da bom sploh imela job. Še dobro, da pred leti nisem magisterija vpisala, ker bi si lahko obrisala rit. Tako pač je. Kaj je krivo moji neekspeditivnosti na RR-ju? Edino zvečer je kolikor toliko normalno na vrtu. vse bujno raste, trenutno obiram bob in grah. No, pa tečem tudi redno, ker si ne upam prehitro hujšati, koža mi namreč visi in so moji joški zelo v klavernem stanju. Očitno ni več elastana, kaj čmo, EMŠO. Damjana
|