|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.6.2006 9:08:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
   RE: septembrke 2005
17.6.2006 20:16:45   
ninocka
Najprej, da ne pozabim: tiste, ki ste s piknika odhajale prej in puscale denar, ste pustile prevec!!!!

Dodala sem se nekaj slikic, ampak to se zmeraj niso vse, ker mam se zmeri premal placa. Jst ne vem, slike so velke 3 MB, zmanjsam jih tam na 50 -80 KB, pa se zmer ni placa, da bi jih objavla....
Bo treba se kaj zbrisat. Kolk so pa vase slikce velike (v povprecju)?

Mi smo se pa danes kopali v bazencku user posted image
user posted image . Sem najprej misnla, da ne bo slo, ker je bil tak jok in so tekle take krokodilje solze, ko sem ga dala v bazencek. Sem stala z njim not, pa se sploh ni hotu usest, samo stal je in se me drzal za nogo. Potem sva ga pa s tasco pocasi prepricali, da je bazen ful OK in najboljsa stvar in se je usedu not, nametala sem mu igrack (lopatice, kanglice, tovornjacek) in se je potem skor eno uro not igral. Mela sem ga pa v plavalni plenicki, da se ne bi slucajno polula v bazencek, ker te vode tud neki popije vmes, ko se igra. Jutri bomo spet ponovili vajo, ampak bo z njim v bazencku se sestricna. Me prav zanima, kako bo to zgledalo user posted image
Sem ugotovila, da se Evan ful boji plasticnih napihljivih stvari - recimo fredov obroc - samo pokazem mu ga in se zacne takoj jokat; k temu bazencku spada se en napihlijiv pingvincek, ki je Evana totalno terorizirtal, smo ga mogli skrit, da ga ni vidu in pa bazencek sam - se mi zdi, da se je zaigral not samo zato, ker je pozabu kje je, ker ko se je vmes enkrat spomnu in opazu plastiko okrog sebe, je spet zacel ful jokat....

Uceri sem mu prvic dala pit iz plastenke vodo (0.5 l) in vam povem, da je pil s takim navdusenjem in tko lepo, da sploh verjet nisem mogla. Z usti prime cel vrat (al kako se rece) flaske in potem pocasi dela pozirke. Sej kaj tud mimo stece, ampak zanemarljivo malo v primerjavi s kolicino vode, ki jo popije. Bravo Evi user posted image user posted image user posted image user posted image (se mi zdi, da si zasluziuser posted image ).

Pa se ena pocukrana novicka - prej mi je dal tak velik, moker poljubcek, da sem se vsa stopila. Potem mi jih je pa pritisnu se enih par in nekaj smo celo ovekovecili user posted image user posted image user posted image . Zdej se grem pa topit ob gledanju slikic z Evanovimi poljubcki user posted image user posted image

Mejte se,

Nina

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
19.6.2006 7:15:59   
teta beta
Dobro jutro!

Dragi je odšel v službo, Daša je zaspala nazaj, jaz pa sem rekla, da grem končno kaj napisat. Se že cel vikend spravljam, pa ni bilo časa. V soboto smo bili v Grazu, šli smo gledat za kakšno marelo (voziček) in šotor, kupili pa smo - pazi to - dve dudi in žogico user posted image . No, pa jest sva šla in v interšparu sva kupila še nekaj jogurtov, vodo ipd., na koncu sem si pa jaz kupila še eno trenirko v Sports Expertsu, pa še to bolj zato, da nisva zastonj gor hodila. Z marelami je bilo tako - tisto, kar mi je bilo všeč, je bilo 70 in 75 EUR, toliko so pa tudi pri nas, pa še senčnik dobiš zraven in prevleko za dež. Nisem bila čisto prepričana, pa sem si rekla, da ga lahko v končni fazi če prej ne, vzamemo tja grede, ko bomo šli na dopust. Bom pa še malo pri nas pogledala. Šotor pa sva našla en ful dober, ampak za 130 EUR, kar je pa spet tako - je in ni veliko. Prej pri nas tako velikih nisva gledala, tako da bova še malo pobrskala, koliko so takšni tu, sicer pa imava vinjeto za 10 dni in bomo šli še enkrat gor.

Sicer pa Daša že od sobote zna ploskat in zdaj to počne kar naprej, danes pa je skoz kazala tudi, kako je velika, čeprav nisem čisto prepričana, da čisto točno poveže velika z rokico gor.

Včeraj sem ji dala za jest govejo juhico z rezanci. Rezancev ji najprej nisem hotela dat, pol mi je pa svakinja rekla, da ni panike, da so not itak samo rumenjaki in da če bi kakšna alergija bila, bi se to pokazalo že pri dojenju. In enako verjetno tudi za druge jedi. Mislim, da to kaže na to, da Daša najbrž ne bo na nič alergična, saj sem jaz jedla vse po vrsti in po ničmer ni imela težav. Jaz sploh vedela nisem, da med dojenjem naj ne bi jedel npr. jagod (Ninocka, to me je spomnilo na tvojo prigodo s filano papriko). Rekla je, da naj počakam samo še z agrumi, beljakom, jagodami, oreščki, kivijem in paradižnikom. Paradižnik je sicer v omakci že jedla, ampak bom vseeno še počakala z njim. Aja, pa svinjine tudi ne in gobic.

Sicer pa Daši malo teče iz noska, najbrž posledica vožnje v neklimatiziranem avtu, vročine zunaj in vetrca. Drugega menda ni novega. Ninocka, ne pzabi prosim na recept za jogurtovo pecivo. Katere slike to misliš, kako so velike? Te v albumih na RR ali doma? A si dala Evanu za pit iz navadne plastenke ali one s športnim zamaškom?

Pia, videla sem, da ima Nina isto flaško na slamico kot Daša. Zanima me, kako sčistiš tega user posted image ? Jaz sem že prekuhala slamice in on mehanizem, čeprav piše, da se ne sme, ampak še vedno ima voda ali čaj grozen okus! Po moje je iz tega samo voda za pit, ker ostalo se res ne da spucat ven.

lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
19.6.2006 7:17:29   
teta beta
Aja, uživajte na dopustu, vse, ki ste že odšle ali odhajate v kratkem!!!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
19.6.2006 7:38:54   
ninocka
Teta Beta dobro jutro! Po moje sva edini tok zgodi gor, pa da se nisva na dopustu user posted image user posted image user posted image .
Pit sem mu dala pa iz navadne plastenke, uceraj smo probali pa se z unim zamaskom. Po obeh pije ful lepo, tko da magicni loncek od zadnjic ni vec aktualen.
Velike slikce so pa te moje, ko jih poslikam - direkt s fotoaparata. Ta fotoaparat ma 7 mio pikslov in mam vklopljeno najboljso resolucijo in pol pridejo slikce po 2, 3 MB velike.
Sej bom objavla te moje na eni internetni strani, dala pod geslo (isto kot tukaj) in si boste lahko pogledale, pa se zdavnloudale tiste slikce, ki bi jih rade mele.

Smo nardili pa se dve drasticni spremembi:
1. nehala sem mu kupovat ustekleniceno vodo in mu dajem zdaj navando, iz pipe.
2. montirali smo avtosedez in se je uceri prvic peljal v njemu user posted image user posted image Mislim, da mu je blo kar usec.

Drugac pa nic novega, smo se uceraj spet kopali, pa ni blo nobenga jioka za v bazencek, se je kr sam not usedu. IN pol je spet kaksno urco premetaval loncke in tovornjacka in grabljice. Edino kar mu ni blo prevec vsec, je, da se je z njim kopala se sestricna. Je kr neki brundu skoz in se pritozeval.

Evan ma ze 2 meseca na licku bel mozolj, ki nikakor ne zgine. Prej sem ga pa pocohala po licku (cist narahlo) in je slo tista bela stvar ven (un crvicek). Sem bla ful presenecena. Potem pa potipam mozoljcek, ker je bil se zmeraj bel, in je bil ful nabrekel in poln. Sem mu ga narahlo stisnla  (vem, da se ne sme, ampak ze 2 mesca ga pustim pri miru, pa nic) in je sel ven se en crvicek, ampak trd kot rizek. Zgleda se mu zarad tega ni celilo user posted image No, upam, da zdej se mu pa bo.

Se recept:

RUMENO BELO PECIVO

TESTO:
300 g moke
100 g sladkorja
4 rumenjaki
170 g margarine 1 pecilni prasek

Zmesas z rokami in mesas toliko casa, dokler ne ratajo drobtice. Potem nehas, ker ce mesas se naprej, se nardi kepa in pol to ni uporabno.
1/2  testa imas za spodnjo plast, 2/2 za zgornjo plast.

MASA:
3 navadni jogurti
2 kisli smetani
5 zlic moke
2 vanili sladkorja
4 beljaki

Posebaj stepes beljake v trd sneg. Ostale sestavine zmesas in na koncu narahlo vmesas se beljak.

Pekac namazes z margarino, posujes testo, maso in se enkrat testo in das pect.
Jst pecem na 180 cca. 20 min.
Lahko date pa v okrogel pekac in mate potem jogurtno pito - ob kaksnih bolj finih dogodkih naprimer (sem tud enkrat nardila).
Dober tek!

Uzivite na ta vroc dan,

Nina

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1680
19.6.2006 11:43:14   
tažana
ku-ku. končno sem imela neki za prebratuser posted image . prej sem se kregala, da preveč pišete, da ne morem sproti brat, zdej pa ni ničuser posted image .

očitno če pridem v jesen klele gor boste pa že nazaj z dopustauser posted image . punce meni se tako toži po morju- mogoče člane naše družine naštimam da gremo v petek mal morje povohat!!!user posted image

no glede naših napredkov:
Katarina že drugo noč spi od 20h-7h zjutrajuser posted image user posted image
Z user posted image  sva 4 noči taborila v dnevni, danes pa sva prvič spala v spalnici kjer je tudi Katarina, vendar se ni zbudila.user posted image
to navajane sploh ni bilo težko!
sedaj ko spi celo noč je še dopoldan prej zaspana. očitno velja več spiš bolj si zaspanuser posted image .

tudi ploska zelo veselo- ne sicer takrat, ko ji rečeš ampak se ravna po lastnem navdihuuser posted image .

v sredo imava P. upam da obe preživiva! prej morava iti še v laboratorijuser posted image . bom poročala kako je bilo.

aja to moram povedat. mam sestrično ki jeuser posted image . in mi potoži, da je morala dat kri in da ji je bilo slabouser posted image . no in na njeno nesrečo ji povem da bo to do januarja postala stalna praksa je kar zelena spet ratala sem mislila da mi bo skup padlauser posted image . No k sreči ni bilo krize.

a ima katera kaj pojma kakšna je kaj cena vozičkov v Italiji??? tudi mi iščemo marelo voziček

lepo se mejte

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
20.6.2006 7:06:03   
teta beta
Jutro!

Kako ste kaj? Na temlem našem forumu je pa res pravo počitniško vzdušje, mogoče se bova šli udi midve z Dašo danes malo namakati v bazenček. Brat mi ga je dal, ker so oni kupili večji, že skor čist tapravi bazen, in so ga včeraj menda že postavili. Sem se na koncu odločila, da ga bom imela kar doma pri naših, ker je še kar velik, 3m v dolžino in tule nimam toliko ravnega placa. Pred hišo je od tašče "fant" zasadil neke grmičke in naredil skalnjak, na drugi strani je čist za cesto, kar mi ni, zadaj je pa v hrib. Tako da ga bomo imeli doma.

Včeraj zvečer sem dala Dašo spat in šla v kuhinjo, kjer je moj gledal fuzbal in sva se menila, gledala neke kataloge, jedla itd., poleg vrat od spalnice je pa moj dragi zaprl še ena vmesna vrata. In čez ene dobre pol ure ali celo tričetrt, ko je zvonil telefon, sem šele slišala, da Daša joče in celo tašča je ravno takrat prišla dol pogledat, ker jo je skrbelo, kaj je, ali je kaj bolana, da tako joče, ker je sicer sploh ne sliši. Sploh nočem vedeti, kako dolgo je uboga reva jokala, mater sem bila jezna na tist user posted image  TV in na kataloge in na sebe in na vse. Tako mi je bilo hudo, da mi je šlo že skor na bruhanje. Upam, da bo pozabila na to.

Ninočka, pozabla sem pogledat, koliko so slikice velike. Imam pa jaz 3,2 MP, tako da toliko ziher ne, sikam pa tudi jaz vedno na high quality.
Vode jaz sploh ne prekuhava, razen za čaj. Za kašice sem jo nekajkrat na začetku, zdaj jo pa samo pogrejem.

Tažana, men je šoping v Italiji oddaljen spomin na nekdanje čase. Včasih smo hodili v Trst in Trbiž, ko sem bila majhna, zdaj mi je pa to skor kot na drugi strani sveta. Nikoli niti pomislim ne na to. Sem pa gledala danes malo marele pri nas in ti povem, da je vse skup bolj švoh. V BC mi je všeč on, ki je v akciji za 10 jurjev, ker je čist preprost, ampak nima strehe. En z ravno strehco je okrog 13, naslednji je 17, potem pa en še 23 z dežnim pregrinjalom. V Pingu (ena trgovina v CE) sta dva kr v redu, cena 9 in 12, vendar pa ne gresta tako fajn v ležeč položaj in nimata podpore za noge. En je še za okrog 16, ki je sicer čist v redu in funkcionalen, ampak mi je pa vizuelno čuden, ni mi najbolj všeč. Kot kaže bova pa šla v soboto spet v Graz po šotor in bom mogoče kupila kar tam.

Aja, Pia, če slučajno ne veš, za te flaške se dobijo rezervne slamice in nastavki, stane 500 SIT.

Doroteja je menda na morju, kje pa je Ameli? Moram pvedat, da je imela zdanjič Daša prvič čopka na glavi in špangico, ki ji jo je dal Mark na prvem "zmenku" user posted image .

Uživajte, lp!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
20.6.2006 18:10:57   
ninocka
Z Evanom sva bla uceri pri P, ker je mel en lisaj na nogici. Baje alergija na neko neznao stvar (mozna tud na tisto, ki se je na testih izkazala za nealergeno user posted image ) in ne smemo jest jogurtkov, skutic, cokolade, breskev, kivija...
Ze tko nic ne je, zdej pa se to user posted image user posted image . Sicer mi je vse skupi mal cudno, ker je mel te lisaje tud takrat, ko je pil samo Hipp in se nismo bli na gosti hrani, ampak skodilo ne bo, ce en mesec crtamo dolocene stvari iz jedilnika.
Vprasala me je, ce smo zdravi in sem rekla, da ja, samo da nam pa iz noska skoz tece  (nic pretresljivega) in mu je pogledala se useska, grlo - vse OK. Pridemo domov, se tamal zbudi (ker je v avtu spal) in ful jok - noce jest, zaspan, pa ne more spat, se samo stiska k men, pa stran od mene, pa valja po posjstli in isce en polozaj, ki bi mu ustrezu...Men ni blo nic jasno, po 1.5 uri on koncno zaspi in mu uturim se tisto flasko z mlekom in lepo popije (drugac je v celem dnevu pojedu 2 skutici in 0.5 Hippa). Cez 45 min pa spet jok in pol tko celo noc. Je spal pri nama v postelji, da ko se je zbudu in zacel jokat, da sem ga takoj pobozala in objela in je blo OK. Se mu dala ponoc se Capol in merla vrocino (37.8). Ful je bil bogica in sem bla 100% da so zobki. Zjutri potipam - nic zobkov, zato pa ful izcedka iz desnega useska. Klicem P, gremo na pregled, diagnoza: vnetje uses user posted image user posted image user posted image user posted image
Evi se pa ze cel dan samo stiska k men in spi, nic ne je, samo pije. Pa rahlo vrocino ma. Sej verjetno je zato tak, ampak zdej je prvic bolan z vrocino in ga sploh nisem navajena.
Upam, da se bo hitro pocajtu, drzte pesti,ker je res bogec user posted image user posted image user posted image

Drugac je pa svinjsko vroce v LJ, dobr da je nasa bajta tko hladna. K brunarci bom zacela hodit pa ob 8ih zjutri in da sem do 10h (11h najkasnej) nazaj, ker drugqac se bomo skuhali.

Tazana - vedno pozabim: user posted image user posted image user posted image user posted image za sluzbo!!!! A pol ne bos moja varuska? user posted image user posted image user posted image
Jst pa mislim, da ne bo taka kriza, ker bosta s Katarino skupi. Vsaj lazje ti bo na zacetku, se ne bos pocutla tolk loceno od nje, kot se bomo ostale.

Kaj je pa z ostalimi septebercicami? A ste vse na dopustu? Katja, sej tis i ze bla user posted image user posted image

LP, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.6.2006 21:33:46   
Pia67
Živjo!

Na dopust ravno nisem pobegnila, me pa mati prvorojenke vikend očka vabi naslednji teden v Izolo user posted image . Saj bi človek z veseljem sprejel, ampak cena bi bil previsoka, ker ne znam bit potrpežljiva in bi ob njenem najedanju ZAKAJ?-ZATO hitro pop... Zahvalila sem se ji, itak pa grem konec meseca v Paklo plezat. Z Nino seveda.

Zato pridno vadiva v domačem bazenčku (premer 70 cm, da ne bo pomote), ki ji ga vsako jutro pripravim na terasi in ima okol 16. ure prav prijetno temperaturo. Potem pa brazdava, na koncu pa še zalijeva vse žejne rože.user posted image
Bili sva tudi 2x v Dolenjskih Toplicah, danes sem prav skurjena, ker je Nina hotela skoz v onem frodijevem obroču bit in "plavat". Aja, prehlad je le še spomin, občasno mastno kihne in gre ves smrkelj ven(hvala bogu, da se ne pajca v kaki Evstahijevi cevki), moram bit prav hitra, da mi ga ne poliže (saj vem, spominja na morske ježkeuser posted image
Zgornja zobka kukata in sta zelo široka, začela je škripati z njima in trgati meso, ko ji ga ponudim v koščkih.

No, pa vikend ata me je razveselil s pripombo,user posted image da sem Nini dala premalo priložnosti, da bi se plazila. Grr, sem ga nazjala, če ne drugega, vsak dan jo matram z 2Ursae vajami, pa še sedaj noče niti rokic premaknit. Tako, kakor bi lutko premikala po tleh. Razlika je le v tem, da se Nina-lutka upeha in nasloni glavo na roke, stegne noge in se ji sladko ... V bazenu pa zelo lepo stoji ob opori, prime se za rob bazena in stoji čisto sama.user posted image
Papamo tudi domač bob in veselo prdkamo, pa borovnice tudi teknejo, rita pa je zaštopana.

Odgovori:
- Ninocka, Evi ima pa res smolo. Upam, da nahoda ni staknil od naju in posledično še vnetja ušesc. Če je šlo v tem vrstnem redu, se pa najbrž motim, ker pri moji kolegici je v eni noči malčico skuhalo, počil je bobnič in po 3 tedni jo še vedno pokriva, da se mala kar pajca v znoju in ne gresta nikamor. Kriza.Ko, sem prebrala tvoj post, me je minil, da bi Nino ta teden še enkrat peljala v toplice, ker že zaradi sonca pretiravam. Bo kar bazenček dovolj. Sem kar preveč samozavestna, pol me pa štrafa...

-TetaBeta, jaz Nini dajem le vodo, flaška pa je iz M&C, se mi zdi, da imata vidve mal drigačno. Zadevo občasno namočim v dezinfekcijsko sredstvo, vsak dan pa operem v vreli vodi (namočim...). Vem pa, da obstajajo rezervni deli, upam, da bo prej pogruntala flaško, skodelico pa itak obožuje, jaz pa malo manj, ker postane morska deklica.
Kar se tiče marel, pred mesecem je bila akcija v BC, daj mal vprašaj, če bo še kaka. So bili kar lušni, vendar jaznisem pristaš marel, mam raje kar svoj gigantski vozek, ker grem povsod peš.

- Tažana, blagor ti. Jaz pobožno upam vsaj na kak odgovor, pa še tega ni. Imam pa le 5 zadev v igri. Bom morala mal ciljne želje spremenit, da bom sploh imela job. Še dobro, da pred leti nisem magisterija vpisala, ker bi si lahko obrisala rit. Tako pač je.

Kaj je krivo moji neekspeditivnosti na RR-ju?
Edino zvečer je kolikor toliko normalno na vrtu. vse bujno raste, trenutno obiram bob in grah. No, pa tečem tudi redno, ker si ne upam prehitro hujšati, koža mi namreč visi in so moji joški zelo v klavernem stanju. Očitno ni več elastana, kaj čmo, EMŠO.user posted image

Damjana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
20.6.2006 22:00:07   
tažana
čer.

no medve se kar uspešno prebijava skozi vročino. zaenkrat se nisva še nikjer kopali (smo v bloku pa je mal težje ven pa not tisto vodo nosituser posted image )
drug teden sva se s sestrco menili da greva na bazen pa bomo tam plavali (prej moram preverit cene se mi zdi, da je zeloo dragouser posted image )

danes sva šle v laboratorij kri dat za jutri, da nama ne bo treba na izvide čakat pa tut pisnila ni. menda se je celo nasmejala laborantkiuser posted image
upam da bo jutri vse vredu pri P.

pia67: sem se ful smejala ko si opisovala Nino. si jo čist predstavljam ampak Katarina se pa tut nič ne premakne. tut na roke se ne nasloni naprejuser posted image . pa na noge se tut približno še ne postavlja...

no glede službe se še nisem čist odločila. ravno danes sem še v Medvode v vrtec poslala prošnjo. Bom na koncu + pa - pretehtala pa se potem odločila.

aja jutri imam sestanek v vrtcu. smo dobili vabilo staršem da nam razložijo obveznosti, ki jih imajo staršiuser posted image

glede vozička pa še ne vem kaj in kdaj bomo kupili. mal gledamo če se nam kaj pametnega pokaže. počasi imamo že dost tega basanja vozička v avto in ven. se vozimo samo s "tavelikimi" avti pa moram vsa kolesa dol pobrat, da gre noteruser posted image .

no tako lepo se mejte.
naslednjič poročam o obisku P in sestanka v vrtcu.user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
   [Brisano sporočilo]
21.6.2006 10:00:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1686
21.6.2006 15:44:49   
benika
Ojla punce!

Ste se nasavnale danes? Pri nas je takooo vroče, da nam skoraj od riti teče. user posted image  Tudi pri nas smo danes odprli sezono kopanja v domačem bazenčku. Beni se že itak zelo rad namaka, bazenček je pa sploh zadetek v polno. Sedaj, po 9 mesecih, je poba ugotovil, da se je fajn po mamici obešat in je prava tragedija, če mu izginem spred oči. Po nobenem se noče obešat, samo po meni. Zadnjič sva se igračkala po postelji in mali je izvedel pravi akrobatski padec iz postelje. Verjetno mi ni treba povedat, da se mi je srce ustavilo. Pogledam na tla, mali pa leži na trebuščku in brska pod posteljo in išče dudo. Svašta.

Še to morm povedat, Beni se počasi začenja spuščat, predvsem takrat, ko stoji. Verjetno pozabi, da še ne zna hodit, se spusti, par sekund samostojno stoji, prestavi eno nogo in telebne na tla, kakor je dolg in širokuser posted image . Potem pa pol ure za brez veze joka.

Tažanauser posted image user posted image user posted image  za službo. Jaz sem dobila celo en odgovor na mojih 45 prošenj in mi ponujajo kr user posted image  službo-8 ur, dopoldne ali popoldne, vikende frej. Za gostinstvo je to carsko.

Pia, zate še kr user posted image da se ti ponudi kaka fajn služba.

Ninočka, user posted image  za Evija, pa hitro naj se pocajta.

Tery, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobka!

Kaj več trenutno res nimam za napisat, ker se nič novega ni zgodilo. Več drugič.

Pridne bodite in iščite senčko.

pa pa

< Sporočilo je popravil katja -- 21.6.2006 15:45:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 1687
21.6.2006 16:40:25   
teta beta
Punce, kake bazenčke imate to? Naš je okrogel, 3m premera, visok cca 60 ali 70 cm. Sprašujem, ker pa naša Daša sploh ne uživa v njem. Ajd, možno je, da je voda premrzla, žal nimam termometra tu, je pa res bolj hladna, ampak ko si enkrat not, je kul. Njo pa vsakič ko se pramkne, voda spet poplakne in sploh noče "plavat". Kar ždi v tistem svojem obročku in nič od nje ali pa začne jokat. Dvomim, da se bo voda še kaj bolj segrela, tako da mogoče letos ne bo še nič iz tega. Ne vem, kako bo pa potem na morju, saj morje tudi ni ne vem kako topleje. No, bom še počakala par dni, če bo kaj bolje, sicer je pa ne bom silila, saj se ful rada kopa in nočem, da se ji zameri.

Tery, user posted image  za zobek! Jaz sem čisto pozabila povedat, da je pri nas v ponedeljek pokukal ven že drugi!

Kaj pa kaj vaši otročki jedo v tej vročini? Daša bi se samo dojila, mogoče ji uturim še kak jogurt ali skutico, juhca tako-tako.

lep vroč pozdrav!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
   [Brisano sporočilo]
21.6.2006 19:15:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1689
21.6.2006 21:03:56   
tažana
ČER.
no tako smo uspešno zaključili dan.
dopoldan sva bili pri P. veliki smo 75cm, težki pa 10480.
začuda ni bilo nobene pripombe glede težeuser posted image user posted image user posted image .
mi je pa rekla, če se ne bo čez dober mesec še nič plazila morva pa poklicatuser posted image .
za avgusta mi je dala že flaško za blato. očitno je treba pred odhodom v vrtec dat blato (mogoče pa morajo to vsi ne vem).
je pa rekla danes ravnateljica v vrtcu, da je potrebno preden pride otrok v vrtec imeti zdravniško potrdilo.
mislim, da ne bi bilo odveč če svojega P. opozorite da gre user posted image  v vrtecuser posted image .

ne boste vrjele. včeri sem poslala prošnjo za delat še v vrtec Medvode. in "lej ga zlomka" danes me pokliče na razgovor. torej grem v petek na razgovor. mogoče bom imela še čast izbirat, kje bom delalauser posted image .

tery: bravo za zobekuser posted image
ninočka: upam da je Evi že dober

tako lepo se mejte me možek že priganja naj se grem crkljatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1690
21.6.2006 22:27:39   
Pia67
Živjo!

Ne vem kje naj začem?

Nina je popoldne spektakularno padla z moje postelje (očitno naskrivaj pripuza-odvalja, bo bolj verjetno do roba in...). Samo do kuhinje sem šla po njeno vodo, pa se je zgodilo, bum, jok, po 5 sekundah pa konec, ker sem pograbila majhno zlato ribico-napihljivo, ki sem jo mislila dat v bazenček. Tolažba je zalegla, na čelu ima buško.
Drugače pa kar gre, kljub vročini, okol osmih greva zdoma, vračava pa se ob 11. uri skozi drevored, ki je čedno hladan. In oblegan, v petek bo nad drevoredom kres (gre za staro keltsko grobišče). Upam, da mi bo ostalo kaj energije za kako romantiko, no, pa varuško moram nahecat user posted image

Odgovori:

Tery& Nik user posted image za prvi zobek. In pametno, da si se odločila za generalko. Glede robe, ki jo pripraviš, če grem jaz samo v toplice imam 1 ruzak in nabasano dno vozička. Si raje ne predstavljam kako bo moj Senik nabasan čez slabih 14 dni.

Tažana, to pa je od user posted image . Držim pesti za Medvode. Super! Jaz imam ravno zaradi vrtca teden dni pred 12. mesecem SP. Da bo hkrati tudi zdravniško spričevalo za vrtec. Za blato pa bom vprašala-hvala, ker si me spomnila, sva z Nino dolžni še vodo za dat. Nazadnje ni ratal, za domov pa ne dajo vrečk, ker se po pol ure razvijejo bakterije in je vzorec neveljaven.

Teta Beta, bazenček Nine je enakih dimenzij kakor Nikov (sem tudi napisala v prejšnjem postu-dimenzije mislim). Ne vem zakaj je potrebno majčkene človečke dajat v tako velika H2O prostranstva. Jaz sem najprej imela eno plastično kad, potem pa sem ugotovila, da je bazenček bolj praktičen, cena pa ni huda.
Kaj Nina je? Kot ponavadi, le manj zbaše vase. Jaz pa ji dajem tudi več sadja in jo zalivam z vodo. Je pa res, da ji med obroki ne dajem nobenih prigrizkov. Men je mal mim pričakovat od otročka, da bo jedel ne vem kaj, vmes pa ga nekateri bašejo s piškoti, palčkami in zalivajo s čajem.user posted image

Katja, Beni pa kaže, da bo kmalu še bolj mobilen. Vau! Nina po padcu ni kazala njegove nonšalance. Za pestke glede službe pa se ti zahvaljujem. Fajn, da si ti dobila dobro in ugodno možnost.user posted image

Danes sem bila kar malo zapravljiva. Nini sem poleg napihljive ribice kupila še 2 Giordanijeva brenceljna (povlečeš za repek in žužek vibrira). Je čisto očarana nad njima.

Vprašanja:

-Ali vaši malčki mečejo stvari za hrbet, potem pa se obračajo (naša to naredi seveda na riti) in pobirajo odvržen predmet? Ali se polivajo po glavi s kanglico?
-Kake se poze med spanjem? Nina se prime z rokama za stranice postelje, nogi pa zatakne 2 stranici nižje.Prav hecno zgleda.

Se beremo,

Damjana

P.S. Končno sem usposobila svoje kolo in prav fajn je bili čutit veter po razbeljenem obrazu. user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
22.6.2006 18:25:53   
ninocka
Men je tok vroce, da se mi se tipkat ne da, ker takoj zasvicam user posted image user posted image user posted image
Prav pasala je tista plohica, sam klinc, k je pa zdej se 1x bolj soparno...in jst grem dons se v solarij user posted image ...ne vem kaj sem razmisljala...user posted image

Evi je ze boljs, so antibotiki takoj prjeli in je blo ze uceraj OK. Mal je se obcutljiv na useska, ampak je pa ful dobre volje in pravi razgrajac.
V torek je bil pa res cist adijo, sm crkljal se je in skoz je spal (zarad vrocine). Tist dan mi je od takrat, ko sva ustala, pa do vecernega spanja, spal 4x!!! Je blo prav cudno vse skupaj. No, sam da se je pocajtal!

Pia, Evi se je dons tud 2x fajn "poskodoval". Igral se je z grabljicami, jst sem pa cez okno gledala kako bagerist na vrtu dela in sam naenkrat zaslisim jok in sploh ne vem kaj je naredu. Po moje se je v ucek z njimi butnu, ker se je po ucku mencal. Pol se greva pa se previt in ga nesem v narocju nazaj v dnevno (tko na boku) in lih, ko greva mim podboja vrat, se on ful nazaj nagne in nisem mela casa "odvit" in je tko prbil v tist podboj...se mene je zabolelo... seveda smo malcek pojokcali, pol je blo pa OK. Uceri ga je pa na igriscu en fantek zlasal oz. pocukal. Evi sploh dojel ni in ga je kr gledal (un je se zmeraj drzal njegove laske v rokah), pol je pa naredu sobico in v jok. Sej se je tud hitr potolazu.
Poze med spanjem - sploh ne ve, kam bi svoj nosek zarinu in se samo vrti po pojsli. Uceri sem ga nasla pocez cez pojstlco, na trebuscku s spodvitimi nogicami pod sebe. Sem ga popravla in ko sem sla spat, je spal sede, naslonjen na stranico pojstlce in kovter, ki zdaj cez visi.
Katja - upam, da bos dobila to sluzbo, ce ti odgovarja. Bomo drzali pesti in fige in vse kar prinasa sreco. Sem se ful nasmejala Benijevemu padcu - vem, da zate ni blo smesno, ampak nacin, kako je Beni odreagiral...mene bi tud kap, da se mi s kje dol prevrne...
Tery user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek. Zdej je pa Evi verjetno res se edini brezzobec, al je se ker?

Teta beta - mi mamo tud tak mali bazencek - 1.5 m fija (al cesa ze, sem pozabila vso matematiko user posted image user posted image user posted image ), pa ene 50 cm visok. Vodice pa not natocim lih ene 10 cm, pa kr tople in ga dam not, da v bistvu bolj sedi v vodici in cofota, kot pa plava. Pr nam je fredov obroc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tazana bravo za Medvode user posted image user posted image user posted image user posted image Tud teb drzimo pesti in se vse ostalo zraven user posted image

Men so pa danes odpeljali iz vrta mojo Smarno goro in triglav. Vrt koncno dobiva neko obliko. Cez vikend morva oznact, kje je treba skopat za potko in pavljioncek, pol pa akcija. Sem prav vesela, ker mi gre ze ful na zivce, da zivim ze 5 let v bajti, pa nimam urejenega vrta, da bi lahko poleti vegetrirala tam.

Moram nehat pisat, ker mi sestra visi za vratom in mi komentira vsako napakico. Koza!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
22.6.2006 20:06:47   
ameli
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem se pravkar vrnila s pogreba male zlate Ajše user posted image user posted image user posted image user posted image . Že dva dni samo jokam, sploh ne morem dojeti, da je več ni user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ko sem takole spremljala zgodbo o Ajši in njeni družini, se mi zdi, da vse kar zna in ne zna, obvlada in neobvlada,......... moj zlati Mark čisto vseeno. Glavno je, da je zdrav!
Preveč sem potrta, da bi lahko kaj napisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
23.6.2006 7:26:03   
ninocka
Ojoj, Ameli...groza...nasa Ajsa...ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem prebrala tvoj post lih preden sem sla spat in potem sploh spala nisem ponoci, ker sem skoz o tem ramisljala user posted image user posted image user posted image

Sem uceri hotla se to povedat, pa nisem mogla zarad sestre, ki mi je zadi zivce pila - smo bli uceri brez elektrike cel dopoldan (8-14). Sem se pocutla, kot da zivim v casu pred leseno zlico. Sploh nisem vedla, kako naj si pogrejem mleko za zajtrk, kako naj tamalmu vodo pogrejem, kako naj si skuham kavo...Tolk sem navajena mikrovalovke, da sem bla cist zgubljena...sem ene 100x sla mim stedilnika, preden mi je postekal, da vse to lahko nardim na stedilniku! user posted image Sem pol razmisljala, kako bi  blo, ce bi se ziveli v casu brez stroma - pa perilo na roke prat, pa kuhat, pa likat na une likalnike z ogljem user posted image

Se greva z Evijem pocasi spravt in greva ven, dokler je se dokaj normalno.

LP, NIna

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.6.2006 10:20:38   
teta beta
Mene neki j.. računalnik, zgleda bo treba novo plščo kupit. Bom kar nahitro.

Tažana, user posted image  za službo, dobro izberi! Aja, marelo pa sem kupila včeraj, v Arielu za 13 jurjev. Ful so jih prodajal, ko sem bila jaz tam, so jih prodali ene 4. Je luštna, enobarvna, bordo rdeča (imajo še svetlo modre in oranžno-sive), ima strehico, oporo za noge in varovalo.

Pia, naše H2O prostranstvo, kot si se izrazila, je kupil brat zase in za svojo družino, ker pa so potem nabavili večjega, je tega podaril nam. Sicer pa je včeraj bbila voda že ful bolj topla, prav prijetna in sva veselo čofotali. Bom pa mogoče nabavila še en tak mali bazenček, bom videla.
Daša piškotov in palčk ipd. še sploh jedla ni, s pijačo je pa nikoli ne silim, ampak ji samo pokažem flaško in če hoče, jo sama vzame in pije.
Spi na enak način kot Nina, drži se za stranice, noge pa gledajo malo nižje ven.

Ninočka, a sta vidva zidala hišo ali sta kupila že narejeno? To sem hotela tebe in Uršo že na pikniku vprašat, pa sem pol pozabila. Sicer ne vem, kdaj bova midva se lahko česa lotila, zaradi financ seveda, se bova pa najbrž odločila za montažno hišo. 

Ameli, kako grozna vest user posted image user posted image user posted image ! Uboga Ajša in njeni starši! Po drugi strani je pa spet morda rešena trpljenja in bolečin. Prav imaš, najbolj pomembno je, da so naši otroci zdravi.

lp. šibam

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
23.6.2006 12:50:25   
kati*
živjo punce

mi smo z dopusta, čeprav po vaših pisanjih sploh ne morem lepo pisat ... za Ajšo pa nimam niti besed ... ne vem zakaj, ampak danes sem sanjala, da se mi je Luka zvrnil s stola in umrl - sploh mi ni jasno zakaj take sanje ... še zdaj nisem prišla k sebi in pol še tu berem ... user posted image

no, da ne bo vse otožno ... na dopustu smo se imeli ENKATNO in še zdaj ne morem verjeti, da smo dejansko šli tja. Luka je bil zelo pitkan, na letalu je spal (bolj ko je treslo letalo, bolj je bilo fino za spanje user posted image ) in osvajal srca vseh starih mam in mladih punčk. Bila je celo prva ljubezen ... user posted image . Kopal se je v bazenčko po 5x na dan. Bil je res cele dneve zunaj in verjetno res tudi zaradi tega tako veliko spal (spi več kot pa je v 1 mesecu svojega življenja). Na plaži je takoj zaspal v vozičku in spal lepo v senčki tudi po 2 uri (prej je bilo 1/2 ure max), vandrali smo tudi po otoku z avtom (imeli smo Matiza - kako je to mali avto - naš voziček ni šel v prtljažnik - pa imamo mali vozek user posted image ). Ksratka, da ne bom dolgovezila - bilo je super, slik imamo 400 user posted image , prtljage smo imeli kjub vsemu še preveč ... skratka komaj čakam, da gremo spet kaj na morje.

Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.6.2006 21:56:56   
doroteja23
OJ!!

tudi mi smo doma! Bilo je lepo in prekratko, več drugič, ker sem preveč šokirana ko sem prebrala za malo Ajšo!!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
25.6.2006 12:43:38   
tažana
lep pozdrav.
no tako lepa sončna in predvsem vroča nedelja. ravno taka kot lansko leto. danes namreč z user posted image  praznujeva 1. obletnico poroke.user posted image

včeraj sva šla zvečer ven. najprej na večerjo v Radovljico potem pa v Kranj na koncert: Oto Pestner z Big bendom RTV slo.
bilo je fenomenalno.
Katarino pa sva prvič dala na počitnice. šla je k moji mami. menda se je zvečer drla ko jeshar dokler ni zaspala. ko je zaspala je bilo pa dobro. zjutraj ko je vstala pa jo primem v roko pa je čist vročauser posted image . ji zmerem vročino in ima 37,7. no ja ni bilo panike tut zdej je že čist dobra ampak očitno jo je kar malo pretreslo, da naju ni bilouser posted image .

no zdej je vredu bomo pa morali večkrat ponovit, da se mala navadi tega (s časoma seveda).

tudi jaz sem prejšni teden zvedla za Ajšouser posted image user posted image . res da je to nepopisno hudo za vse ki so jo poznali in so ji bili blizu vendar se je vse zgodilo z razlogom. iz vsega podobnega se moramo naučiti, da potegnemo nekaj dobrega. veseli smo lahko, da smo ji pomagali in da smo jo poznali.user posted image

lepo se imejte še naprej. fino čofotajte in s nikar preveč ne sončite.user posted image

< Sporočilo je popravil tažana -- 25.6.2006 12:44:41 >

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
25.6.2006 20:42:34   
Pia67
Živjo!

Naju kak teden ne bo, ker greva jutri do Paklenice v plezalni tabor. Varušk bo dovolj, če bom le obljubila, da kaj dobrega skuham v zameno user posted image Ponavadi se moški po kakih 2 dneh polenijo, v roke jih navije, nočno popivanje pusti mačkaste posledice in takrat računam na kak vzpon, Nina pa na varstvo. Upam, da bo vse OK, bili bova v šotoru, vendar je v kampu globoka senca, gazdarici pa sem tudi že sporočila tako, da imam prostor pod borovci rezerviran.

Sem pa čisto evforična, pred nekaj meseci sem nehala podrobneje pisat kaj Nina že zna, ker se zdim sama sebi nastopaška. Ampak v zadnjih nekaj dneh sem doživela nekaj presenečenj user posted image :

user posted image pokaže v knjigici ali pa kaki fotki, ki jo prvič vidi (npr. živali, ljudje, predmeti za hranjenje), točno tisto kar ji rečeš, da naj pokaže. Le redkokdaj se zmoti oz. ne pokaže ničesar, če je zadeva mal čudna (npr. rožnati zajec).

user posted image ploska, če ji kaj uspe.

user posted image naredi stolp iz 2 kock in pokrije stekleničko od frutka s pokrovčkom.

user posted image dahne DU-DA, ko ji daš dudko.

user posted image mimojdočim pomaha v pozdrav.

user posted image no to ni ravno pohvalno: neprestano škripa s svojimi 4 zobki.

user posted image plazenje=0

user posted image zjutraj oz. ko se prebudi, se drži ograjice in kuka ven, ob vozičku stoji in ga premika, naredi kak korak in potem bum user posted image

Najbrž vaši tudi zganjajo nove vragolije, napišite kaj vas v zadnejm času veseli in preseneča, če se vam da.

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
26.6.2006 10:52:24   
teta beta
Upam, da bo tale najina kišta od računalnika čimprej popravljena, ker popiz... zraven. Zmrzuje, kot da bi bil v Sibiriji!

V glavnem, nič kaj posebej novega, razen, da sm bili v soboto spet v Grazu in imeli zelo uspešen šoping, poleg že omenjenega šotora bi izpostavila še nahrbtnik za nošenje za Dašo in napihvljiv valj. Nahrbnik sva čsto slučajno našla, bila je prav smešna cena, izgleda pa precej kakovosten. Maya in Pia bosta imeli verjetno svoje mnenje o tem, ampak za naše potrebe je idealen. Ima široke in udobne naramnice, lahek je, maerial je dober, cena pa 35 EUR. Pa še kot stolček ga bomo lahko uporabili na kampiranju. Napihljiv valj je pa od Chicca, namenjen od 6 m naprej in spodbuja plazenje in uri koordinacijo gibov. Žal mi je, da ga že prej nisem kje videla, ampak Daši je še vedno ful zanimiv. Notri ima kroglice, pisan je, velik cca 40 cm x 20. Šotor sva včera že postavila in ugotovila, da bova rabila ful prostora. Je pa ful dober, zračen in svetel.

To na hitro, zdaj pa moram do P po vrečko za urin, ker sem jo izgubila, imava pa jutri posvetovalnico in moram to s sabo prinest. Če bo računalnik blagovolil, se še kaj javim. Bom tudi drugič napisala, kaj vse že daša počne. In user posted image  za Nino! Obvlada!

aja, Ninočka, spekla sem pecivo, mogoče je malo premalo sladkorja v testu, bom dala naslednjič malo več, sicer pa je uspelo!

< Sporočilo je popravil teta beta -- 26.6.2006 10:53:24 >

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.