ninocka
|
Ha, ha, ha...jst sem sele zdej vidla, kolk ste se se razpisale pred piknikom...in kaksno povprasevanje je blo po hladilnih torbah (dobr, da sem jih vec s sabo vzela)...pa da ene niste cist tocno vedle, kako se pride. No, se opravicujem, ker ce bi prej opazila oz. mela cajt prebrat, bi se enkrat napisala navodila. Pa kaj se sekiram, sej ste vse prsle Sem pogledala slikce, ful so dobre Jst sem tud svoje hotla objavt, ampak sem mela 600 KB placa in sem lahko objavla samo 6 slikic. Bom zbrisala album, ko smo se dobile prvic v koloseju (ce se strinjate ) in potem dodala se ostale. Jst sem se mela tud ful fajn, Evan je bil pol se cel vecer naspidiran in kr ni hotu spat. Dam sva prsla v 5 minutah, se je pa tolk presvicu v avtu, kot da sva se peljala 1 uro . In 100 m pred bajto se pa skor v en taxi zaletim, ker je sel ritensko ven od soseda in sploh ni pogledu, ce kdo pelje po ulci... Dobr, da po nasi ulici vedno vozim ful pocasi, ker je ful otrok (en sosed jih ima kar 5!) in mack in kuzkov. PA se bajte so cist ob cesti, tko da nikol ne ves, kdaj ti kaj skoc pred avto... Ne vem pa kaj so se nasi mali ucer pogovarjali (jst sem razumela samo Daso, ki je z njenim kvak-kvak povedala, da je v Ljubljani), ker se je Eviju totalno strgal dons - zacel je mahat pa pa in pri vecerji mi je spulu zlico iz rok in zacel sam zajemat hrano in nost zlico usta (no, vec jo je okrog stolcka, po pladnju, njemu in po tleh pristal, kot dejansko v njegovih ustih), povrh vsega si je pa se prijel flasko in jo nesu k ustom in pil Mislim...mormo veckrat ponovit te piknike, ker si ocitno oni tud med sabo izkusnje izmenjujejo. Pa ziher so se zmenili, da morjo uceri nagajat, ker Evan se je usedu pred balkonska vrata, zaluzije so ble spuscene (mamo popoldansko sonce v dnevno sobo) in je zacel z njimi razbijat. Ko sem mu rekla odlocen NE! se je zacel pa prav krohotat in veselo nabijal naprej. Pomagalo ni niti, da sem ga odnesla stran, ker se je zacel smejat in se takoj nazaj prplazu in spet razbijal Sej je bil kr smesen v bistvu Dons mi je pa skor s previjalne padu - sem ga previjala in sem se sklonila, da sem pobrala s tal vrecko in vanjo dala plenicko (5 sekund,) on se je pa v tem casu obrnu na trebuh. Ampak ne vem, kaj je izvajal, ker ni pristal cel na previjalki, ampak je z nogicami padu dol. Sem ga zadnji moment ujela in sem ga ful prtisnla ob rob previjalke, tko da je pol mel se rdecino na trebuscku. Sej strbunknu bi na nogice, rit in potem se verjetno na glavo, ampak...men se je kr srce ustavlo... Dejan (lastnik brunarce) me je danes vprasu, ce smo se mele lepo in ce smo ble zadovoljne in sem mu ful na veliko prikimavala, potem je pa se pohvalil pecivo (Pia baje sva dobre kuharce ). Sandra, tebe sem pozabila vprsat, ce si se pobarvala? In Ursa tebe, ce mas novo frizuro oz. si se postrigla in ce je bil tist tvoj nov fotoaparat al od tasce? Pa pozabila sem vas vse vprasat se miljon stvari, ki sem se jih potem spomnla doma. Dobr, da mamo se ta forum Ena izmed njih: a majo vasi ze povstrcke? Evan ga ma ze kar kaksna 2 meseca, je pa ful tanek (ene 5 cm). Vse, ki grete na morje - uzivajte in fajn cofotajte in na debelo se s kremo mazte, da vas ne opece!!!! Pa seveda - lepo vreme! Baje je treba eno kremo za soncenje porabit s parimi nanosi. Za enkraten namaz naj bi nase napacal 30 ml kreme (to je en stamperle).