muki1
|
Dobro jutro. Joj, altati, ko boš dvakrat vdihnila morski zrak, bo viroza izpuhtela, boš videla . Jaz se nisem imela časa oglasiti, ker smo SPET BOLANI. Punce, dajte me malo potolažiti, jaz res več ne morem. Moja punca je ta mesec že drugič bolana , pa tak je uboga vedno. Celi vikend je bila tak boga in posledica tega je silna tečnoba. Samo za mano je hodila, pa cel dan sem jo morala samo crkljati in dvigovati. Mož je kar obupan, sploh ga ne upošteva, ko sem jaz zraven, pa naj se še tako trudi. Pa še kakšno olajšanje bi bilo, če bi me lahko malo razbremenil . Sva spet bili pri zdravniku, ker jo je pekla lulika. Danes dobim izvide, upam, da ni kakšnega vnetja fasala . Toliko od mene. brca kot pravi mali fuzbalerček, ravno zdaj ko to pišem, me tak prijetno žgečka . No, včeraj sem vseeno skočila zvečer k teti na obisk, ker je praznovala 50 let. Sem možeka in malo pustila doma ( ko ni bilo zraven mamice, je seveda ata bil čisto dovolj dober , sta se baje ves čas crkljala, je bil možek ves blažen, ko sem prišla domov. ) No, se je zbrala vsa žlahta in smo malo kramljali o vsem. Moja botra je med. sestra na gin. oddelku, pa me je pri prvem porodu in ves čas, ko sem bila v bolnici razvajala in skrbela zame. Pa sem izvedela, da gre letos v penzijo. In uganite kdaj !!!!???????? 18. OKTOBRA, NA DAN MOJEGA PDP . Saj ji privoščim, ampak da ne more iti nekje novembra, no......