|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
9.6.2006 10:46:45   
lana38
sonchek!
Tudi jaz sem opazila, da so vse nekam izginile. Tu pa tem se oglasi še katera razen naju. Jih prav pogrešam. Tinaaja je seveda vsa v pripravah na poroko. To je že razumljivo, da niti ne pogleda sem. Jutri pa bo deževalo in še mrzlo bo, tako da ne bo ravno vreme za zidati. Lep vikend ti želim, čeprav bo deloven.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 276
12.6.2006 11:16:35   
tinaaja
ojla.. evo mene...
hja, kaj naj recem, bilo je suuuperrr :) res, imela sva vse od vremena, rahel dez, sonce in za piko na i se cudovito mavrico!!! celotna zadeve uspela - mislim,d a so se vsi imeli fajn, nama je itak minilo kot bi mignil .. tko da zdaj sva porocena in greva movim dogodivscinam na proti. sem pa v soboto zjutri dobila user posted image , ampak si nisem pustila pokvarit dneva in me tudi sploh ni motilo - sem vzela tablet proti bolecinam in akcija...
se en teden in sibava na porocno juhuhu
skratka, uff izkusnja - punce je kar velik za zorganizirat, si ne bi mislila, sploh, da je organizacija moj foh user posted image

kako ste kaj ostale.. sonchek - kar dopust - zidate al?
lana, bonda, pilotgirl, spela100 ... kako?
pozdravcek, t

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 277
12.6.2006 12:24:03   
lana38
tinaaja!
Čestitam k poroki.user posted image Lepo se imej na poročnem potovanju.
Drugače pa sem kar OK. Sem v pričakovanju Muser posted image , hkrati pa upam, da je ne bo. Do konec tedna bi naj prišla. Bi me pa zelo veselilo, če je ne bi bilo in bi namesto tega zagledala user posted image . Bomo videli, če je ta mesec bil bolj ploden od prejšnjega. Če ne, pa se bomo spet borili naprej za user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 278
12.6.2006 12:39:34   
tinaaja
Tocno tako Lana 38.

Hvala za cestitke.
No, jaz bi morala imeti jutri G, da mi vzame bris, pa imam se vedno M, tko da me bodo spet prestavili na ne vem kdaj.. moram pa vseeno tja po napotnico za genetski posvet naslednji teden. upam,da bo kamlu pap test pokazal normalno, da ne bo se kaksnih dodatnih zapletov. zdaj imam PAPII. pozdravcek

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 279
12.6.2006 23:12:15   
Bonda
Tinaja! Čestitam!user posted image

Res uživaj na poročnem potovanju! Kam pa gresta?

Pri meni je bil poročni dan iz minute v minuto težji. Na koncu sem samo padla v posteljo. Potem sva šla na poročne tedne (počitnice), tam sva pa uživala. Res.

Jaz naj bi tudi čez par dni imela user posted image . Bila naj bi moja prva prava po splavu. In upam, da bo prišla in da bo vse normalno. Pol pa mogoče v akcijo. Bomo še videli.

Lepo se imejte!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 280
13.6.2006 9:00:07   
Špela100
Živjo punce! Kako ste??
Moja M se že kaže, dva dni prezgodaj, tako, da bo treba v tretji krog. Grrrrrrrr....

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 281
13.6.2006 9:15:47   
lana38
Jaz pa imam danes 28. dan ciklusa, ko bi naj prišla user posted image . Zaenkrat je še vse odprto... To pomeni, da ni user posted image  in tudi občutki so podobni, kot pred user posted image  ali pa kot v začetku user posted image . Oboje je možno, ker je skoraj enako. Bomo videli kaj bo do konca tedna. Sama sebi držim pesti in močno upam.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 282
13.6.2006 9:43:05   
Bety
Živijo tudi vam.....Špela, nisi sama....jaz ne čutim, da bi se kaj dogajalo in zato predvidevam, da se bo user posted image  prikazala naslednji teden......

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 283
14.6.2006 7:20:25   
VITA74
Ojla

Najprej ČESTITKE Tinaaja, verjamem da ti je hitro minilo in prav je tako, da si nisi pustila pokvariti vajin dan user posted image  tudi jaz sem s spomini malo zakrožila po najinem dnevu user posted image

Drugače pa sem končala s prvo rundo klomifena in sedaj moj dragi pravi akcija user posted image  in upam da nam rata.
V teh dneh se tudi močno veselim tudi selitve v novo stanovanje, komaj sedaj je vse urejeno s papirji in nas čaka samo še preuranje stanovanja in selitev... ful se veselim.  MOgoče nam pa bo sedaj uspelo, ko se tudi življenjske zadeve urejajo..

Držim pesti za vse nas user posted image  SREČNO!!!

srečna

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 284
14.6.2006 7:36:09   
Bety
Lana38...upam, da nam sporočiš dobro novico user posted image user posted image user posted image ....

Pri meni nič novega. Berem vas, vendar nisem več odvisna od RR-ja. Včasih je ta portal bil huuuuuuuuuuuudo zanimiv. Pa se časi spreminjajo in mi z njimi.

Kje so druge??????

LP

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 285
14.6.2006 8:32:35   
sonchek
Ojla....evo mene...sem pršibala...haha
Tako, dva dni sem bila na dopustu in delal smo k pr norcih...jutr more bit plata zalita...juhujuhuhuhu...
Tinaaja...še enkrat čestitke...zdej pa v nove boje, očitno bova tudi na AC hodile skupaj,user posted image ...včeraj me je namreč klicala G. in je povedala da je obdukcija pokazala nekaj čudnega in da je bilo nekaj narobe (dost mi ni  hotla povedat po tel.) in da moram na genetsko posvetovanje...tako da grem jutri k moji G., da mi da napotnico in pove kako in kaj, potem pa naprej....
vidim, da vas gre nekaj z nami naprejuser posted image , žal mi je punce, držim pa pesti da bo drug mesec ratalo...
Lana38...tebi pa, upam da,rata še ta mesec....
no, držite se...
papa 

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 286
14.6.2006 8:47:28   
sonchek
aja...pa še to...dons sem dobila drugo user posted image ...samo to sem hotla povedat, sicer na 33dni, ampak sam da je....
še enkrat, naj vam zaželim lep dan..

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 287
14.6.2006 8:50:27   
tinaaja
pozdravcek punce,
evo ze odstevam dneve do porocnega potovanja. komaj cakam, da bova imela ene sportne in uzivaske pocitnice. mislim, da bom rabila ene 3 dni, da vse odklopim in se dobro naspim.
sonchek nujno sporoci, kaj so razultati, pa brez prevelikega razmisljanja in strahu glede njih. lahko nam edino pomagajo, ceprav sama dobro vem, kok mene stiska glede vsega kar je bilo in kar bo.
vcer sem mojega vprasala, kaj on misli, kdaj bi zacela "zares" spet delat na novi bebici. on je za takoj. jaz pa kr nekaj cicncam, nova pozicija v sluzbi, se nekaj druzga sem startala - sport in traja do novembra pa strahhhh... po drugi strani pa si recem, nic ni tok pomembnega kot to, da bova naslednje lepo pestovala najinega pikca.in pol niham med temi zadevami in sploh ne vem vec...
dobila sem napotnico za genetiko in v torek naju seznanijo z vsemi podrobnostmi.
blaboma, midva sva naredila pikico takoj prvi mesec v novem stanovanju user posted image  ti opremljanje in vse to malo odmakne misli pa je kr ratal :)
Lana - je kaj novega? Pa ostale, Spela100 - a je res prisla?
pridne bodte

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 288
14.6.2006 10:37:41   
lana38
Ne vem, kaj naj vam rečem. Situacija je pa takšna, da mi je danes zjutraj BT padla, Muser posted image  pa se še ni prikazala, ampak sem kar prepričana, da danes pride, če je BT padla. Padec BT je tudi znak, da ni nosečnosti. Torej, ko se prikaže Muser posted image , bova štartala že v 3.krog boja za user posted image . Sem kar žalostnauser posted image . No, nekatere pravijo, da je še upanje, dokler se ne prikaže user posted image , ampak kolikor poznam svoje telo, ga ni več kaj dosti. Bomo videli...
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 289
14.6.2006 12:39:48   
sonchek
Lana38...drzim pesti, da mogoče pa le rata...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 290
14.6.2006 12:49:03   
lana38
Ravnokar se je prikazala Muser posted image . Sem žalostna.user posted image

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 291
14.6.2006 22:02:55   
Špela100
Lana tudi moja M se je prikazala danes in tudi jaz sem žalostna...sicer me je manj potolklo kot prejšnji mesec pa vendar ...SMRK...user posted image user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 292
15.6.2006 6:42:45   
VITA74
Lana38 in Špela100 žal mi je, da se je prišla...... user posted image  

Mislim na vaju z upanjem v novem mesecu.

lp user posted image user posted image

srečna

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 293
15.6.2006 7:20:11   
lana38
No, danes sem že malo bolje. Najhuje je vedno prvi dan, ko se user posted image  prikaže, potem pa že delaš načrte, kako in kaj naprej.
Kupila sem si Hormo-fit. To so tiste kapjice, ki vsebujejo navdno konopljiko, ki bi naj uredila malo hormone po naravni poti. Uživale bi se naj 3 mesece, da bi potem bilo vse tako kot mora biti s hormoni. Moji malo nagajajo. To sem opazila po aknah, ki jih imam kar nekaj, pa niso ravno primerne za mojo starost (38 let).
Drugače pa gremo čez 4 dni naprej v 3. krog za user posted image . user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 294
15.6.2006 7:42:39   
Bety
Žal mi je punce za user posted image ...user posted image user posted image user posted image .....saj bo....pa mogoče je dobro, da uživate poletje in potem avgusta naj rata, pa lepo rodi se v najlepšem meecu, maju....meni bi ta kombinacija odgovarjala.....

Tudi jaz vem, da ratalo ni ta mesec....po tolikih porazih, rataš brezčuten....

Pa tako se trudim zdravo živeti, od prehrane do bivalnega prostora....in vseeno nič ne pomaga....najbolj me je ražalostil stavek, da "človek obrača, Bog obrne" in da je Bog tisti, ki da življenje....user posted image user posted image user posted image ....kako naj ga zaprosim, da nekaj naredi?!?!?!....saj molim iz srca...resnično iz srca.....pa do zdaj ni pomagalo...

no....bo treba "sprejeti, kar spremeniti ne moreš"....stara modrost....

Danes imam veliko obveznosti....čez vikend pa grem na morje...komaj čakam...

Imejte se lepo...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 295
15.6.2006 9:10:11   
Liona
Hojla punce,

po dolgem času se vam ponovno oglašam. Kako ste? Jaz sem kar vredu, apam da se vam čimprej pridružim v vaših krogih, čeprav sploh ne vem, kdaj naj pričakujem  user posted image . Od abrazije so danes točno trije tedni. Tri tedne je že minilo odkar moje pikice ni več... user posted image  
Nekaj me zanima. Vi, ki imate že tovrstne izkušnje. Nekaj dni po abraziji sem imela krvavitev kot pri user posted image . Ta je postopno ponehala. Potem se je pojavil rjavkast izcedek, ki je bil na začetku bolj obilen. Pojavlja se še zdaj, ampak v manjši obliki. Le kakšen flekec na dnevnem vložku. Pušenjak pravi, da če ni bolečin vročine in če izcedekni smdeč, da ni panike. Ampak toliko časa? Kako je bilo z vami? Hvala vam...
Drugače pa imam naslednji teden "prvi" pregled pri svojem g. Upam, da bo vse vredu in da bom kmalu lahko spet poskušala zanosit skupaj z vsemi vami. In seveda, da nam vsem čimprej uspe.

Pozdravček vsem, Liona

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 296
15.6.2006 9:23:41   
sonchek
Ojla punce....
žal mi je, ker je prišla vašauser posted image ...hudobija...jaz se je zaenkrat še veselim, ker vem da moram počakat vsaj tri mesece, preden lahko začnem delat na bambiniju....tako da prej ko pride, prej bodo minili ti trije meseci....
Liona...tudi jaz sem imela tak izcedek po abraziji, in ko se šla na prvi pregled je bilo vse ok...tako da ni to nič nevernega...jaz sem imela tudi izcedek tako kot ti ene dva tedna, in potem pred prvo user posted image , se je spet pokazal...

Danes imam G., tok sem živčna...toooookkk da me bo raznesl, pol sem se pa naročila pri frizerju, da se malo sprosti, potem greva pa s Tinaajo na kavico,....a ne, Tinaaja???....
...no, naj bo to tok zaenkrat, grem mal delat, ker sem v službici, doma nam pa že zalivajo plato...juhuhu sem tok zadovoljna, da je en del mimi....
lep dan

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 297
15.6.2006 11:46:17   
tinaaja
Sonchek - itaaakkk :)user posted image
Liona - nobene panike, izcedek lahhko treja tudi 4 tedne,... ce nimas bolecin in vrocine, lepo pocakaj prvi pregled.. M se lohk tud zavlece, in dobis sele med 4-8 tednom.
Lana, Spela user posted image  bo pa morda naslednjic :) user posted image user posted image
bety - izovaj v zivljenju, doker te mali cudez ne preseneti in takrat uzivaj se bolj.
Punce, glavo gor in v nove boje... jeeeee

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 298
15.6.2006 20:22:22   
pilotgirl
Ojla punce. Evo pa sem nazaj.Sem imela računalnik na popravilu no zdej sem pa nazaj.Moja hudičevka je prišla tri dni nazaj(s pomočjo tablet seveda),mi pa tko lije da sem na bolniški do nadaljnega.Tinaaja vse naj naj za poroko pa uživaj na poročnem potovanju. Špela100 pa lana38 žal mij e da je tko.Sej grem tud jast v tretji krog.Pa sej bo uspelo sam odmislit mormo mal vse to iz glave pa bo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 299
16.6.2006 7:14:52   
lana38
Hello pilotgirl!
Sem te kar že pogrešala, ko te ni bilo. Je pa res smola, da te zdaj tako muči ta user posted image . Se previ, da bomo spet v istem času imele plodne dni in O. Mogoče pa man skupaj rata in bomo tudi rodile v istem času. Kdo ve... Meni se zdi, da je že vse mogoče. Zdaj samo še čakam, da user posted image  mine in potem spet od začetka user posted image  in boj za user posted image . Še dobro, da nekaj ne živčkarim. Se pač prepuščam usodi in upam, da enkrat pač zagledam user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?