|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
5.6.2006 8:54:00   
TanjaS
Zdravo nosečke.

Luna, ta seznam ne drži, povem iz preve roke - imam doma punčko pa sem imela med user posted image več znakov, ki so tu opisani pod fantka, tako da ne se preveč zanašat...

Kak je bil vikend? Ste si odpočile?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 301
5.6.2006 9:10:41   
ajja
Dobro jutro!
Luna06, če ta seznam drži, potem sta v mojem trebuhu dve pikici različnih spolovuser posted image . Danes teden imam prvi pregled pri G, pa vam javim o točnosti napovediuser posted image . No ja, spola še ne bom vedela.
Vse te napovedi so tako lušne, tudi če ne držijo!
Lepo se imejte in uživajte v sončku!
A.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 302
5.6.2006 12:19:28   
LUNA06
Ojla!

Saj vem da to ne drži, je pa luštn mal za zabavo tko kot piše v naslovu.

Jaz imam pa čez dobro uro že 2.pregled in komaj čakam...no malo em je tudi strah.Držite pesti zame!

Pozdravček!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 303
5.6.2006 13:54:40   
Nitka
Ojla,

luštno je že mal gledat kake simptome imaš, ampak kot so punce že rekle, je v resnici čisto drugače. Jaz sem imela pri prejšnji user posted image  občutek, da bo punčka (čisti instinkt), starejše ženske pa so mi govorile, da bo fant ... in bila je punčka user posted image .

Eto, jaz spet v službi in vam povem, da bom pobegnila nazaj na bolniško. So mi ta dobrodošlico kot prvo nalogo dali delo v skladišču, da sem pripravila in zapakirala en material. Grozno!
Drugače sem pa zdaj v službi že povedala za user posted image , tako da grem lahko spet nazaj user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 304
5.6.2006 14:44:17   
LUNA06
Evo me, sem že nazaj z pregleda.
Sem dobila slikico od naše pikice, pa materinsko knjižico.za NS sem pa naročena 29.6.Se mi zdi ful pozno, verjetno je G mislila 19.6., moram poklicat.Saj NS naj bi bila okrog 12T a ne?

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 305
5.6.2006 15:35:15   
Nitka
Luna06, povej kako je bilo pri GK. Koliko je pikica že zrasla ... sem že čakala na tvoj prihod na forum nazaj user posted image

Dajmo tud ta vesele novice od GK povedat, ne da samo tarnamo user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 306
5.6.2006 16:37:48   
LUNA06
Ja kaj nej rečm...luštn je blo spet videt user posted image .Sem dobila slikico, se vidi že skoraj use, glava, nogice, srček, velika je 23,4 mm, se mi zdi ful majhna, ampak je G rekla, da je normalno velika in da sem tako kot po mojih izračunih user posted image  9T 3/7, tudi PDP sem pravilno izračunala na 5.1.07.NS imam kot že rečeno 29.6., kar se mi zdi ful pozno.A lahko vzamem user posted image  sabo?
Drugače pa so mi tudi izmerili pritisk, pregledali vodo, pa tud na vagico sm mogla (UPS, no ja, saj ni blo hudga, sem na -1,5 kg) in to vse so lepo zapisali v mojo novo pridobitev - materinkso knjižico.
Jst sm tok hepi....sam da še slabosti minejo, pa sm zmagala!

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
5.6.2006 20:00:11   
polhek76
Oj dekleta!

Prvič sem na obisku, pa me lahko kar daste na seznam - moj palčekuser posted image naj bi prišel 19. januarja.
Všeč mi je vaš klepet, mam tud kaj za vprašat. Glede na to, da je tole moja tretjauser posted image  pa mogoče tud katero drugo kaj zanima.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 308
6.6.2006 9:14:35   
laky
Čao nosečkeuser posted image ,

Kako ste kaj. Jaz sem bolj slabo, nenehne slabosti, slabo počutje, zaspanost, glavoboli, vse to me mori skozi celi dan. Počutim se kot ena starka, ki ne more nič naredit. Pa vse mi smrdi, še kavica, ki sem jo prej imela najraje. Noro, le kdaj se bo vse tole končalo.

Eva1 tudi jaz sem klicala Strahovo in Pušenjaka pa sta oba na dopustu. Zdaj pa sem se naročila kar v MB pri dr. Pelkič Kseniji - ne vem ali je vredu ali ne, na forumu sem malo pobrskala pa sem našla same pozitivne izjave o njej in pregledu pri njej, da ti baje vse razloži in sproti razlaga. Bom videla, kako bo. Pregled imam v začetku julija v 13. tednu. Lahko pa se še tako kje drugje naročim, ali katera ve zakaj dobrega. Ali je katera mogoče bila v MB na NS? Zanimajo me vaše izkušnje.

Luna 06 vidim, da si imela že drugi pregled, lepo, sem vesela za tebe, da je vse o.k. Prav lepi občutek je ko na UZ vidiš svojo bebico, a ne. Kam greš pa ti na NS, ali sploh greš.

Lep deževen dan

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 309
6.6.2006 9:38:01   
LUNA06
Ja seveda grem na NS, imam pa to sprečo, da ima moja G že sama licenco za to in mi ni treba nikamor drugam hodit, to je dr.Polona Jerman Kačič na Metelkovi v LJ.Se mi pa zdi, da se je zmotila v datumu, ko me je naročila za 29.6., verjetno je mislila 19.6., ko bom v 12 T, potem bom že konec 13T.Moram danes poklicat, pa prašat še, če je lahko moj user posted image  zraven.Sem ga ravno včeraj prašala če bi šou z mano, pa me je ves presenečen vprašu če se to sploh sme.user posted image

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 310
6.6.2006 10:42:14   
TanjaS
user posted image zdravo.

Evo tudi jaz sem se opogumila in bila danes na UZ - vse je Ok, srček bije, noseča sem 9-10 tednov. Pa sllikico pikice sem dobile.
Čez dva tedna imam že NS - komaj čakam.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 311
6.6.2006 13:56:58   
Klarissa
Laky,
od kdaj do kdaj sta Strahova in Pušenjak na dopustu?user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 312
6.6.2006 14:08:57   
TanjaS
Jaz vem, da Pušenjak dela do 23. 6. potem pa ne vem, kdaj se vrne - sem ravno danes klicala

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 313
6.6.2006 14:23:28   
eva1
Klarisa-Pušenjak gre na dopust za 1 mesec od 23.6-23.7 al nekaj tašnega, Srahova pa pride delat 10.7, na dopust pa gre mislim da okoli 20.6!

Sem se pa naročila sedaj h dr. Šelihovi v domžale-a katera ve, kakšna je ta G?

Luna, če se prav spomnem tebi test ni pokazal takoj user posted image , pa me zanima če so ti zaradi tega spremenili kaj PDP oz. je user posted image kaj manjši od pričakovanega? Meni je test pokazal na 31 dan ciklusa še negativno na 34 dan pa pozitivno -G pa mi je glede na plod izračunal pdp 12.1, po zadnji M pa bi ga imela 14.1-sej vem da ni bistvene razlike, samo ne štekam kako je lahko plod večji, če sem zanosila tam nekje 20 dan po M(ker prej ni bilo nezaščitenih spolnih odnosov)!, ne pa "pričakovanih" 14 dni!
No ja sej obistvu je vseeno, samo malo me skrbi da ne bom prišla prehitro na NS, na katero sem naročena 30.6, ko ravno začnem  12 teden!

Drugače pa  počutje čezdalje bolj-slabosti so ful v milejši obliki, tako da trkam, se izboljšujeuser posted image

Aja na NS seveda lahko pride tudi partnar zraven , pri Lukcu je moj šel na vse UZ z mano, pa noben G ni nič rekel! Tudi sedaj bo šel-vsaj na te "večje"!

Ekola zdej pa šibam naprej kuhat!

Lep dan!

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 314
6.6.2006 14:49:39   
TanjaS
Eva, ti PDP so bolj tko in ga včasih kar naprej prestavljajo. Kar se tiče NS imam pa jaz tudi 20.6. ko bom ravno na začetku 12 tedba al pa še nekaj dni manj in mi je rekla, da bo mogoče prezgodaj, vendar potem dr. Pušenjaka ni. Pa nič hudega, plačam samo enkrat - bom pa dvakrart pikico videla.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 315
6.6.2006 15:18:15   
LUNA06
Ja res mi je test pokazal šele 34.dan po zadnji user posted image , prej sta bla dva negativna, vendar je moja pikica čisto prav velika (23,4 mm), zato se mi moj PDP ni prav nič spremenil.Očitno sem imela pač še premalo nosečniškega hormona.

Pismo, ravno zdaj kličem mojo G pa je skoz zasedeno.

Klarissa si ti tudi januarčica?

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 316
6.6.2006 15:25:30   
LUNA06
Še neki sem pozabla pripomnt.
A ste opazile kako pridno so se začele februarčice zbirat?
Joj se spomnim na tiste občutke ko sem zvedela da sm user posted image .

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 317
6.6.2006 20:37:02   
Nitka
eva, dr. Šelihova je moja ginekologinja že ca 13-14 let in pri prvi user posted image je bila super. Tudi drugače je precej strokovno podkovana in hkrati nežna, ti pa pove vse tako kot je.
Pa zelo lepo novo ordinacijo ima... sem kar ornk oči odprla prvič... bela, roza in zelena barva.
Jaz jo obiščem naslednji teden.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 318
6.6.2006 21:23:10   
rija
Pozdravljene januarčice! In čestitke vsem!

Jaz sem lanska januarčica, pa sem vas prišla malček z nostalgijo prebrat in se spominjat, kako je bilo meni lani takega časa: kraaaaaaaaaaasnouser posted image user posted image  če odmislim slabostiuser posted image

Uživajte v nosečnosti!

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 319
7.6.2006 9:16:26   
jasnika
jutro

kako ste kaj? men je že nekaj dni ful slabo čez  cel dan, ampak bruham pa ne na srečo
komaj čakam danes popoldan mam prvi pregled
držite pesti da bo vse okuser posted image
aja kak pa kaj vaši trebuščki, moj kar pridno rasteuser posted image
lp vsemuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 320
7.6.2006 9:25:37   
LUNA06
Ojla!
Ah moj trebušček nič ne raste, je sicer malo napihnjen, ampak to ni to, saj niti ne more -trenutno sem že na -2,5kg.To je res grozno te celodnevne slabosti.
Sem pa danes klicala G in pravi da je čisto normalno, da imam NS šele 29.6., takrat bom že zadnji dan 13T.
Jasnika držim pesti za tvoj pregled...boš vidla kok bo fino!

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 321
7.6.2006 16:32:57   
zojaB
Lep pozdrav vsem

Kako ste kaj, jaz uživam doma na bolniški 300/h. Počutje je ful boljše, čeprav imam še malo slabosti skozi ves dan, ampak sploh ne porajtam več. Tud jest sem začela z velikim veseljem in sem nenasitna, skos bi neki žvečla, tko da sem že spretno pridobila eno okroglo kilco in pol gor. 
Na pregledu je bilo s pikico user posted image  vse ok, NS imam konec junija, naročena pa sem pri Šelihovi v Domžalah.

eva1 , Šelihova je moja izbrana g. že nekaj časa pa tudi skoraj vse moje prijateljice hodijo k njej in te moram potolažit, da je prefektna. 

Drugače pa jaz potrebujem že nove hlače, starih kavbojk ne morem več zapeti, a mogoče katera ve, kje bi dobila kavbojke, ki niso nosečniške ampak z veliko elastana pa da je kakšen dober kroj. Mogoče kakšne Leviske ali Big starke?
Kje pa boste ve kupovale kasneje nosečniške cunjice?

Aja pa še to sem pozabila, mogoče katera hodi na vadbo za nosečnice?

Lepe pozdravčke, grem v hladilnik pogledat, če je kaj novga user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 322
7.6.2006 16:39:17   
LUNA06
ZojaB eno vprašance, u vidm da mi je ušla, no pa katera druga.A za bolniško moraš it k svojmu osebnemu zdravniku in ne G?

Jaz grem po cunjice drug mesec v Celovec, v Eduscho, H&M....Čeprav zaenkrat ni potrebe, glede na to, da sem v minusu s kg.

Na vadbo bom verjetno začela hodit, ko bo konec slabosti, zdej nima smisla.

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 323
7.6.2006 17:34:45   
jasnika
eto mene na hitro
sem bila pr ginekologinji in je vse ok, tud srček lepo bijeuser posted image user posted image
pa slikco mamuser posted image
lpuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 324
7.6.2006 18:57:29   
eva1
jasnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lep občutek ane!

Luna-G ti da potrdilo za bolniško nato ga odneseš do osebnega zdravnika in on ti napiše bolniški list in piše predloge za komisijo!

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?