|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
1.6.2006 20:06:30   
jasnika
ja sicer je men to čudno ampak se mi že pozna, hlače so iz nemčijo in jih bojo dostabili od mojega bratu ko živi v munchnu trajalo bo pa nekje 4-5 dni, mam pa jih za jeseni, ampak če bo šlo tako naprej jih bom potrebovala že prej
ja pa slabo mi je tudi tako čez cel dan, nekako na obroke, pa meso mi ful smrdi pa ti šamponi za tuširat, fffuuujjjj
lp vsem nosečkamuser posted image

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 276
1.6.2006 20:23:06   
jagoda80
Živjo!
Pa se končno še jaz malo oglašam. Zadnje čase sem takoooo utrujena in zaspana. A se še kateri to dogaja? Včasih pridem iz službe, pa grem mal počit, potem pa kar zaspim za kaki dve uri in sem nato do večera še čist neprisebna. Pa tko me je zeblo zdaj dva dni.
Meni se trebušček še nič ne pozna, pa zredila se tudi še nisem nič. Le prsi si vsak dan natančno pregledam, če so mi že zrastle za kak milimeter.  Pa še ni nobenih sprememb. Tega bom še najbolj vesela, ker nimam ravno bujnih user posted image  .  Si sploh še ne predstavljam, da bi si že kupovala kaka nosečniška oblačila.
A mogoče katera ve, kako je kaj s kolesarjenjem in hojo v hribe? Čist tko rekreativno, na easy. Če se dobro počutim, verjetno lahko vse to počnem, a ne?
Uživajte!!!

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 277
1.6.2006 20:26:00   
jagoda80
Aja, nisem napisala, da imam PDP po mojih izračunih 27. 1. Če to drži pa bom izvedela v torek user posted image , že komaj čakam.
LP

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 278
1.6.2006 22:32:22   
Anonimen
Se vam še jaz malo javim! :-)

Jaz pa sem imela danes nek rjav izcedek, sam zdej je OK, sem se pa malo prestrašila, to pa priznam!
Slabo mi je čez dan, tam pa tam, ne skoz in ne velik, se mi pa skoz neki riga user posted image , sam poskušam to narediti diskretno! user posted image
Danes sem šele napolnila 5 tednov, kje so še trije, do pregleda! user posted image  Sam da bo to enkrat mimo, pa bom lažje zadihala!
Punce, uživajte, božajte bušije in se pustite razvajati! user posted image

LP, A user posted image

(odgovor članu jagoda80)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
2.6.2006 8:16:04   
LUNA06
Dobro jutro vsem prisotnim!

Da otvorim današnji dan, kako že pravjo...hvala bogu da je petk.

Torej, stanje pri meni je nespremenjeno, še vedno se vsak dan zvijam od slabosti, to je prav grozno.Lačna sem, pa ne upam jest, ker se bojim, da mi bo potem še bolj slabo....
V ponedeljek imam 2.pregled in UZ.Če bo vse OK povem v službi, tako da bom lahko tudi kakšen dan doma, če se tole ne umiri, ker je prav grozno delat v takem stanju s strankami.

Nitka glede mleka in lsnih stvari, mleka naj bi popile max 4dcl na dan, slanemu pa naj bi se na veliko izogibale, tko kot tudi slanemu-prekajenemu mesu (pršut, salame...).Se pa strinjam s tabo, da so praves rečnice tiste, ki jim ni slabo.

Jagoda80 res je, da lahko delaš vse, samo da se dobro počutiš in pri tem ne pretiravaš, vendar je ravno kolesarjenje odsvetovano.Pa ne zaradi gibanja samega, ampak zaradi možnega padca, isto velja verjetno tudi za hojo v hirbe.Lahko pa kolesariš doma na sobnem kolesu brez problema, vse dokler se dobro počutiš.Od športa je najbolj priporočljivo plavanje, in še to samo v morski vodi, ker so bazeni polni bakterij in klora.

In kaj boste počele za vikend?
Pri nas še vedno zidamo, tko da bo kar pestro verjetno.

Pozdravček in veliko sončka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
2.6.2006 8:48:55   
ajja
Dobro jutro!
Da se po dolgem času še jaz malo oglasim. Najprej čestitke vsem novim user posted image !
Sicer pa, kako ste?

Jagoda80, tudi jaz sem kar naprej zaspana pa utrujena. Zjutraj ne morem vstati, čeprav sem bila vedno zgodnji tip. Včeraj sem cel popoldan dremala pred televizijo. Zvečer pa sem bila tako utrujena, kot da bi cel dan žagala drva ali pa kaj podobnega. Vsako jutro sem tekla, zdaj pa se mi sploh ne da, tudi na aerobiko se mi absolutno ne ljubi. Postala sem grozna lenoba in to mi NI všeč! Ima še katera podobne težave? Slabo pa mi ni.

A pozna se vam že? Meni še čisto nič, pa se vsak dan (no, malo pretiravam) preučujem v ogledalu, kile pa stojijo na istem.

Jasnika, a v prvi nosečnosti se ti je tudi že tako zgodaj poznalo?

Lepo se imejte!
A.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 281
2.6.2006 9:48:41   
Nitka
Jutro,

no, jaz sem pa iz bolniške dismissed. V ponedeljek grem spet delat, ker je vrečkica zrasla za več kot še 1x v 4 dneh, tako da mi niso več vzeli krvi za hCG. Čez 10 dni imam spet UZ tam, da vidijo še plod, potem pa končno grem nazaj k svoji ginekologinji, da dobim materinsko knjižico.

Za vse tiste, ki ste 1. user posted image in še nimate trebuščka - meni je prvič se začel kazat šele v 4. mesecu. Po navadi nimam nič trebuha (v nenosečniškem stanju), ampak veliko jih pravi, da 2. se ti trebuh takoj pozna (npr. v 2. mesecu), ker trebuh bil že enkrat raztegnjen. Tako, da nič skrbet!

Luna06, ne vem zakaj mi to pišeš o mleku in slanih stvareh, to vem iz prve nosečnosti. Takrat sem popila sigurno po pol litra mleka dnevno in ga bom tudi zdaj. Ne dam nič na neko povprečje koliko bi smele nekaj, ker poslušam samo še svoje telo, ki je dalo to že vse enkrat skozi v prvo nosečnosti. Vseeno hvala za nasvet, ki bo bolj prav prišel za druge user posted image .

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 282
2.6.2006 10:36:37   
ajja
Bravo, Nitka!user posted image  To sem vesela zate, pravi dokaz, da zdravniki nimajo zmeraj prav in da se jim ne smeš pustiti.user posted image  
Glede hrane se popolnoma strinjam s tabo. Vsaka sama ve, kaj ji najbolj paše. Tudi jaz ne dam ne vem koliko na različna pripročila, konec koncev pa vsako pravi drugače. Moje mnenje je: jej, kar ti paše, ampak z ničemer ne pretiravaj. No, konec mojega pametovanja.
Delovni del petka pa naj vsem čim hitreje mine (moj traja do 18.00 user posted image ).
Lep dan!

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 283
2.6.2006 13:00:36   
jasnika
dan

no punce saj hlač si še nisem kupila za sedaj, pač pa za nekje konec poletja pa sigurno ja, da jih bom že dala na ritouser posted image , kupila sem jih že sedaj zato ker je pač bilo ugodno
drugače se mi trebuh že malo pozna, ravno toliko da starih hlač ne morem zapet, sedaj pa al je prebava al pa nosečniški trebušček pa lahko samo ugibam, no v prvi nosečnosti se mi kar dolgo ni nič poznalo
aja še glede trebuha sedaj zakaj pač je takšen kot je malo večji mi je vseeno za razlog jaz ga vzamem za nosečniškega in všeč mi je tako
lp vsemuser posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 284
2.6.2006 13:07:17   
Nitka
Jasnika, hočeš, nočeš, me ki smo drugič ali x-krat že noseče, imamo takoj nosečniški trebušček. Par kar reci, da paše, a ne user posted image ... nič ga ne bomo skrivale user posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 285
2.6.2006 13:15:39   
Adelina
Bravo Nitka, lepo da sedaj plodek raste, saj če ti že opaziš trebušček, se že mora razvijat, a ne.

Je pa res, da se ti očitno v drugo hitreje pozna, saj tudi jaz že težje zapnem hlače. V prvi nosečnosti pa bi lahko do 5. meseca skrivala, pa ne bi nihče opazil. Sicer pa tudi na koncu ni bil ne vem kako velik. Ko sem gledala ostale v porodnišnice, se mi je zdelo kot da sem šele v 6.,7. mesecu, ne pa v 9.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.6.2006 13:15:41   
jasnika
hmmm men je pač vseeno kot sem že napisala al sem napihjena al pa kaj men je vseeno jaz sem ZELO ponosna na svoj trebušček in zame je kot sem omenila to nosečnoški trebuščekuser posted image user posted image , no ja mogoče se malo tolažim pa saj vseeno
joj sem pozabila omenit sem včeraj pila kavo in mi je blo tak slabo pa vrtelo se mi je in sem rekla NIKOLI več je ne pijem niti bele več ne, tak mi je blo hudouser posted image
ampak sedaj je že ok

grem kuhat da dojenček ne bo lačenuser posted image user posted image

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 287
2.6.2006 13:37:52   
Nitka
Adelina, raste raste, ampak se še skriva, ker ni še duha ne sluha o njemu. Bomo videli 12.6. ko gremo na ta x-ti UZ že user posted image ... Kaj šele bo, če se že zdaj skriva.

A imate ve tudi izostren voh? Jaz na kilometre zavoham vse sorte. Če imam pa bananin olupek meter stran, mi gre pa na bruhanje.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.6.2006 13:44:24   
laky
Čao in lep pozdrav vsemuser posted image  na forumu,

Končno se je po enem letu komplikacij (splav, operacija pregrade, poskus zanositve,...) tudi nama z možem nasmehnila sreča.

Nisem se hotela takoj oglasit na forumu, čeprav vas že vse pridno spremljam več kot en mesec, ker nisem vedela ali bo uspelo ali ne. Včeraj pa sem bila prvič na pregledu pri svoji g in razveselila me je z res veselo novičko. Sem noseča že 8t in 4/7 in zaenkrat je vse v najlepšem redu. Tudi svojegauser posted image sem prav lepo videla na UZ (glavico, nogoci in rokici). Sploh ne morem povedat kako sem srečna oz. sva srečna. PDP imam 8.1.2007, tako da me lahko LUNA06 vpišeš v seznam srečnihuser posted image . Upam da se bo vse skupaj obdržalo. Drugače pa se telesno počutim zelo slabo, kar čez celi dan mi je slabo, tako da zelo težko zdržim v službi, glava me boli, pa še na WC kar naprej hodim, trebuh imam grozno napihnjen, vse mi smrdi - še celo moj najboljši parfum od Lacoste, pa kar naprej bi spala, ker sem zelo utrujena. G je sicer rekla, da so to vsi pozitivni znaki, da je vse o.k. z bebico. Srečne tiste, ki jim nič ni. Doma še nič nisva povedala, mislim pa da se bova ta vikend razkorajžila in jim oznanila veselo vest ( malo še oklevava zaradi splava, ki sem ga imela lani).

Sem vesela da obstaja tale forum in da si lahko izmenjujemo novičke in informacije. Vsaj meni so lani prišli prav vsi vaši nasveti zelo dobrodošli, ker nisem vedela kako in kaj. Pa je lepo če te kdo res razume in te potolaži.

Mislim, da se vam bom zdaj pridružila kar za dlje časa, kot pa lani. Da bomo lahko klepetale.

"Za vsakim dežjem posije sonček"user posted image user posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 289
2.6.2006 14:11:48   
LUNA06
Ojal!

Da izkoristim pavzo, se vam spet mal oglašam.Po novem celo hodim na kosilo med pavzo, prej tega nisem počela, ampak zdaj mi enostavno paše jest že tako zgodaj.

Nitka sori, nism misnla prou nč slabga z mojimi nasveti.Seveda se strinjam gelde tega, da ješ pač kar ti paše.Je pa imela zadnič una predavatlejica en kup razlag zakaj katera stvar naj ne bi bla dobra, jst sem ji seveda verjela, verjetno še bolj zato, ker mi te stvari, ki jih je odsvetovala na splošno ne pašejo jest oz. pit.No svetovno znano je verjetno tudi to, da naj bi se izogibale tudi kavi in alkoholu.

Laky ne boš verjela, ampak počutim se prav natančno tako kot ti - slabost ceu dan, WC, trebuh, tudi meni smrdi moj priljubljeni Lacoste.Sem pa danes začela 10T.
Zanimivo da si videla že nogice in rokice.Jaz jih zadnič v 8T še nisem, samo srčka in neko celoto.

Uživajte!

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 290
2.6.2006 14:33:26   
laky
Luna 06 tudi jaz sem bila zelo presenčena, ampak mi je g prav vse pokazal, bil je zelo vredu, pa še plodek mi je zmeril in meri 1,65 cm.
Mogoče pa ima tvoja bebica drugačen položaj, kot moja in zato tega nisi videla. No jaz imam naslednji UZ 28.6. predvsem za to ker sem imela splav in bi bila rada moja g pomirjena da je vse vredu preden grem na NS.

A ti mogoče greš na ta pregled. Meni je g ta pregled zelo priporočila, čeprav nisem 100% v njega. Imam slabo izkušnjo.

Letos je ta pregled opravila že moja sestrica, ki prav tako pričakuje dojenčeka, pa je pregled pokazal slabe rezultate. Morala je na amniocintezo. To čakanje in vsa norija preden po skoraj 4 tednih zveš ali je vse o.k. ali se boš moral kako drugače odločiti. Noro. Ne bi rada šla skoz te muke kot moja sestrica, ker vem kako ji je bilo hudo. Čeprav so ji potem povedali da je s kromosomi vse o.k. in se je vse srečno končalo.

Lep dan

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.6.2006 17:47:57   
jagoda80
Oj!
Luna06, hvala za informacijo o športnih aktivnostih. Kolesarjenje najbrž res ni najboljša ideja za nekaj časa. Glede hoje v hribe pa še ne vem, kaj naj naredim. V četrtek imam v službi (šola) športni dan in grem z učenci v hribe. Pa že malo razmišljam, če bi se lahko nekako izmaknila. Mal me skrbi. Danes je sploh panika. Pojavil se mi je rjav izcedek. Upam, da ni kaj narobe. Ne vem, kaj naj naredim. Samo čakam in hodim gledat na wc. Saj ga ni veliko, ampak je pa, in to najbrž ni dobro.
Laky - pozdravljena na forumu.
Nitka - kaže, da bo vse ok, držim pesti.
Lp vsem!

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.6.2006 20:58:23   
Nitka
jagoda, hvala.
Pravi, da imaš malo rjavega izcedka. Mogoče imaš pa občutljiv maternični vrat, kot sem ga jaz imela.
Zaradi tega izcedka sem potem 3 tedne hodila na ultrazvok (na 2 dni), odvzem krvi in še laparoskopijo sem imela. Na koncu pa nič, samo pač počasna rast ploda oz. drugače - kasneje sem morala spet zanosit, kot je običajna statistika dnevov in zato cel halo okrog tega. K sreči je skoraj konec te agonije in vem, da me naslednjič noben ginekolog ne vidi pred dopolnjenim 10. tednom (če bo le ratalo) user posted image

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 293
3.6.2006 9:11:16   
bianka
jutro vsem skupaj.

Po dolgem času se vam oglašam in prosim,če še mene date na seznam.

No 1.pregled imam 14.6.(komaj čakam),drugače pa je tudi meni čez cel dan slabo,pa vse mi smrdi,še posebej moj najljubši mehčalec,pa neprestano se mi "riga"user posted image  aja moj PDP po mojem izračunu je 16.1,pa tudi trebuh imam napet.Drugače pa sem noseča 2. saj imam doma 3,5l starega pobalinčka.

A tudi vas muči lakota,jaz bi skoz nekaj jedla.A še katero peče zgaga,mene čisto po vsaki hrani,v prvi nosečnosti me je bolj proti konču.
Uglavnem moja 2.nosečnost se precej razlikuje od prve.

No pa lepo se imejte
user posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 294
3.6.2006 10:07:29   
Nitka
Dobro jutro,

bianka, lakota je huda stvar, a ne.Mene zjutraj nič ne gane, zvečer me pa po lahki večerji tako prime, da moram še nekaj pojest. Sem poskusila samo s kozarcem vode, a potem celo noč skorajda ne spim.

Zgaga me pa zaenkrat ne peče. Poskusi čim več pit, vmes kaj donata npr.

Lep sončen dan želim vsem! user posted image user posted image

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
3.6.2006 11:21:13   
LUNA06
Evo, nas je že za ceu razred...

Matejci – 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
laky - 8.1
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
eva1 - 14.1.
Nitka – 15.1.
zojaB - 15.1.
ajja - 15.1.
rdarci - 15.1.
bučkica - 16.1.
bianka - 16.1.
Adelina - 17.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 23.1.
lencika27 - 24.1.
lokvanj - 25.1.
Cacka02 - 27.1.
jagoda80 - 27.1.
pilotgirl - 28.1.
Teja K. - ???
polona25 - ???

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 296
3.6.2006 12:13:02   
karolina*
Pozdravljene pupe!

Jaz sem si pa danes privoščila dolgo spanje. Sem sama doma in je v hiši tak mir, da sem do 10h spala kot dojenček. Potem pa en kraljevski zajtrk...mmm...Počutim se krasno, nobene slabosti ali utrujenosti več (saj ne vem ali naj bom vesela ali naj me skrbi). Prsi me pa še kar bolijo, to je pa tudi vse.

Na pregled pa grem naslednji četrtek, potem bova pa počasi domačim povedala za veselo novico.

Imam pa v službi trenutno zelo stresno obdobje kar se odnosov tiče, da se kar bojim ponedeljka, ko bo treba nazaj user posted image  in čakat na ploho očitkov (pa ne glede nosečnost- ne vejo še nič). Uf, upam, da se bo umirilo, ker mi tako ozračje prav nič ne koristi.

Mejte se fajn čez vikend in pazite na svoje user posted image

"Če človek resnično ljubi naravo, lahko povsod najde lepoto."

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 297
3.6.2006 19:35:27   
eva1
No evo spet naju po dolgem časuuser posted image !

Kako ste kaj user posted image ? Jaz kakšen dan ful ok, danes pa sem bila do dveh čisto user posted image -slabosti in ful, ful vrtoglavice tako da sem celo jutro preležala! Sem pa bila sama doma z Lukcem, ker je bil moj v službi in raje ne govorim kakšno gerenalno pospravljanje je imel mulček-sem komej sedaj vse v kup spravla! Je pa Lukec nekaj bolan, tako da sem na bolniški in lahko rečem da res ful paše, k ni treba ob 5h vsak dan ustat! No čeprav ne vem če bi danes sploh lahko delala, ker sem bila čist povožena! Joj, res je bilo lepo k sem bila noseča z Lukcem, ker res nisem imela nič problemov! No po drugi strani pa vsaj vem,da pikica raste, in zaradi tega vse touser posted image !

Povejte kam greste na NS! Jaz sem klicala k Pušenjaku in K strahovi pa sta oba na dopustu, sedaj pa nimam pojma kam naj se naročim!

Bianka-meni vse smrdi in včasih čez cel dan skoraj nič ne pojem- sem celo malo shujšala-hvala boguuser posted image , sem prav vesela, se nebi rada tok zredila k prvič!

Sem pa včeraj začela z 9 tednim-gre hitro , se mi zdi da bo kr naenkrat janurar in naši user posted image ! A boste vprašale za spol-jaz bom, sem firbčna ful!

Lepo nedeljo vam želim-uživajte!!!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 298
4.6.2006 12:21:18   
Nitka
Dan dan  user posted image ,

ura je že čez 12 in še nič slabosti, to je skoraj rekord. Včeraj zvečer je bil spet napad lakote. Sem nekaj malega pojedla in spet lačna... pa spet čez čas mal jedla, pa spet kot bi bila sod brez dna. K sreči vem dosti o prehrani (beljakovine, OH, maščobe), tako da sem se lotila jogurta s semečki in podobno.

Eva, a Strahovo misliš v Domžalah? Moja GK ima k sreči vse, vključno z NS.

Karolina, vem kako se počutiš. Tudi jaz grem jutri spet delat v zelo napeto okolje, kjer so odnosi na psu. Upam, da ne bom dolgo delala in da se spravim nazaj v bolniško.

Lepo preživite nedeljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
5.6.2006 8:18:51   
LUNA06
Dobro jutro!

Kako ste punce?

Jaz moram rečt da odlično.Sem si danes prvič privoščila zajtrk pred službo in moram rečt da zaenkrat odlično pomaga proti slabosti.Očitno bo to ratala stalna praksa.Zdaj smo že v 10T oz. začel se je 3.mesec.
Drugače sem pa v velikem pričakovanju 2.pregleda, ko bom dubla slikco UZ, materinsko knjižico, pa zmenili se bova za NS.Pri meni je fino ker ima kar moja G licenco za to.Me pa zanima če morda veste kako se testira Downov sindrom?

A vas kej zanima kaj bo?
Midva si ful želiva punčko.Sej bova tud s fantkom ful srečna, ampak želja je pač žela.Evo tole sem prešvercala od decemberčic...pa mal preverite.

"Pa še nekaj malo za zabavo:

user posted image
Fantek je če:
  • Nisi imela jutranje slabosti v zgodnji nosečnosti
  • Je srčni otroka utrip manjši od 140 udarcev na minuto
  • Trebuh izgleda kot košarkaška žoga
  • So tvoje bradavice opazno potemnele
  • Nosiš nizko
  • Če hrepeniš po slani ali kisli hrani
  • Če hrepeniš po proteinih - mesu in siru
  • So tvoje noge bolj mrzle kot pred nosečnostjo
  • Dlake na tvojih nogah rastejo hitreje
  • So tvoje roke zelo suhe
  • Je tvoja blazina obrnjena na sever ko spiš
  • Se bodoči očka redi tako kot ti
  • Izgledaš lepše kot kdajkoli
  • Je tvoj urin svetlo rumene barve
  • Se ti širijo nosnice
  • Obesiš poročni prstan nad trebuh in se vrti v krogih
  • Imaš glavobole

user posted image
Punčka je če:
  • Si imela jutranje slabosti v zgodnji nosečnosti
  • Je srčni otroka utrip vsaj 140 udarcev na minuto ali več
  • Je tvoja leva dojka večja kot desna
  • Se tvoji lasje svetijo rdeče
  • Nosiš visoko
  • Trebuh izgleda kot lubenica
  • Če hrepeniš po sladkem
  • Če hrepeniš po sadju
  • Če hrepeniš po juicu
  • Izgledaš slabše kot normalno
  • Si bolj čemerna kot ponavadi
  • Ne maraš jesti krajcev kruha
  • So tvoje prsi res zacvetele
  • Je tvoja blazina obrnjena na jug ko spiš
  • Je tvoj urin temno rumene barve
  • Obesiš poročni prstan nad trebuh in se premika levo desno "

Uživajte...upam da bo kej sončka!

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?