piscancek
|
ojla , ste kar dost napisala medtem, ko me ni blo. MIŠI glede avatarja si me mogla zamenjat, js tega nisem spraševala, verjetno katera druga . no, pa nč zato. ker pa berem, da o lanolin kremi, me zanima a ve si že zdaj mažete bradavice s tem? a sem mogoče narobe razumela SARAJA midva imava za kar dosti stvari, kar se cotk tiče sva založena, ravno v soboto , ko sva imela žur za rd, sva dobila Tummy Tub- čebriček, pa glavnik s krtačko, pa termometer za vodo, kinderpet že imava, pa posteljnino z obrobo tudi, kupila bova edino nov jogi. Voziček, stajico,kengurujčka, igrače, to vse imava, pa košarico in jajčko.Ostalo bova pa še nabavla, sam ne misliva komplicirat, ker itak bova še dobila stvari. Flaške in dude ne bom kupila prej, ker upam, da bom dojila, za dudico pa tud nisem najbolj navdušena, če pa ne bo člo drugače, bomo pa dokupili.Sobica je pripravljena bolj ali manj, previjalno in omaro greva iskat v Ikeo. Pol pa nama še sam mali fali . ANDREJAZ oddajo Mein Baby si lahko ogledaš vsak dan od 9:30-10:00 na RTL-u. Js sem si včeraj spet merila obseg trebuha - 94 cm, pridelala pa 6 kg. Kile mi ne grejo gor, js pa jem kr orng. Sam mi G ni nč reku, tk da mislim, da ni neke panike. Mogoče me bo pa zdaj v teh dveh mesecih razneslo.Js imam pa pregled zdaj prvič na tri tedne. Se mi zdi kr fajn. PTICA povej, kako je bilo na telovadbi in kaj ste se zmenile za naprej. BUSYBEE super, da sta našla hišo BIBALEZUNG dobrodošla med nami, mislim da smo vsake nove ful vesele, a ne punce?Ti imaš na isti dan rok, kot pa MELITKICA, js pa en dan za vama. Porodniško imam že urejeno. Nastopim pa jo 42 dni prej, to je 7.7.06 Danes sem bila varuška. sem pazila malo Lino, sem se ful vživela v vlogo. NORO FAJN sem se počutla, sva šli na sprehod po sg-ju, sem bla ponosna kot bi bla mala moja.Super je, čez dobra dva meseca bo pa vse to res. JUHU , komaj čakam. nočko nosečke in jutr se beremo
< Sporočilo je popravil piscancek -- 5.6.2006 22:39:57 >