|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovka
2.6.2006 20:56:41   
miši
melitkica, sliko moraš pomanjšati v programu za obdelavo slik,odvisno katerega imaš (npr. microsoft office picture manager), klikneš pa na edit picture, size in lahko ročno nastaviš mere, seveda moraš spremembe shraniti, zato ti priporočam, da si narediš kopijo originala in jo potem pomanjšaš.
je pa odvisno, kakšne kvalitete je slika, če jo pomanjšaš , je lahko malo motna.

upam,da kmalu vidimo še tvojega bušija user posted image

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 976
2.6.2006 22:02:25   
HuAnita
Ah, luštne bušije imate - takega sem imela nekje pred 2muser posted image user posted image  Mojega ne spravim več v avatar!
Včeraj sem imela g, pa si ne upam priznati, koliko kg sem pridelala. Res mi je mučno, da se s tem obremenjujem, ampak ne morem se nekako sprijazniti, da se tako hitro (in preveč) redimuser posted image
Delam samo še naslednji teden, potem pa sem si prisegla, da bom vsak dan vsaj uro hodila!
Kako se sicer počutite?
Brcajo user posted image  kaj? Mene že vse boli. Capinka me je pod levo dojko, ta drugi pa pod desno, da me vse kosti bolijo. user posted image G se je pa pošalil, češ da drugje nima dovolj prostora...
Kako pogosti pa so zdaj pregledi pri vas? Zdaj sem polnih 7m noseča, pa sem naročena šele čez mesec - a ne bi morala biti zdaj že na 2 tedna? Se mi zdi, da je bilo pro capinki tako... Kako je pa pri vas?

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 977
2.6.2006 22:06:17   
piscancek
lp user posted image , ste ble pa kar pridne s pisanjem. Js sem dans kr skoz neki letala sem in tja.
Včeri so prišli od mojga user posted image  sestra, mož, in pa navihana štiriletnica in pa ljubka dvoinpol mesečna dojenčica. Sva jo tako cartlala in se prav vživela, oba sva bla čist nora, komi čakama, da bova dobila malegauser posted image . Sestra nama je prinesla tud stvari,ki so mali že premale, tako da imava zdaj cotk čez glavo. Kupila bova le še kompletek v katerem ga bova peljala iz bolnice domov.
PTICA sem bla na telovadbi, samo tri smo prišle. V ponedeljek je ob petih, sam js ne bom mogla it, ker delam, v četrtek imam pa predavanje. Bi mi bolj pasalo, če bi imele ob sedmih, pol bi lahk brez problemov hodla.
Upam, da si dobro "izkoristla" taščico in da je bil šoping dober.
STUHICA, kar pokaži svojmu zobe user posted image . Če te on ne poboža, ga daj pa ti. Boš vidla,da ti bo slej kot prej vrnil. Ne se jezit in sekirat, verjetno tud ti zdaj čist drugače dojemaš stvari, si bolj občutljiva..., js pri sebi vidim, da sem ful občutljiva, bi se lahk kr za vsako malenkostuser posted image . Glavo pokonci, boš vidla da se bo vse uredilo, tud tvojuser posted image  je verjetno malo zmeden in ne ve kako in kaj zuser posted image . Zato z besedo na dan in ne zadržuj nič v sebi, boš vidla kako dobro se boš pol počutla.
TZ js sem že papirje za porodniško oddala, ostale (za očetovski dopust) bom pa tud kmalu, vse ostale papirje imam pa že doma, za otroške doklade jih je treba oddat en mesec po rojstvu otroka.Se mi zdi, da bolje da urediš te stvari čimprej, ker ti pol časa zmanjka. Vsaj pri men je vedno tako.
Glede filma In the womb, prvič slišim zanj, a si ga sposodla v videoteki, al je bil po tv?
Še to sem vam hotla povedat. Zadnjič ko sem bila na CSD sem dobla eno zloženko od cicikluba, kjer je kupon za brezplačno knjigico, dobi jo vsaka user posted image  oz. novopečena mami zastonj. V knjigici so pa razne igrice, kako se igrati z otrokom od rojstva do prvega leta. Po mojem je to zelo dobra stvar, bom poslala kuponček, pa bomo videli. Povprašajte tudi ve. Pa polno enih brošuric sem dobila o dojenju, pravicah user posted image , itd

Dans ponoči sem zelo slabo spala, me boli križ kot bi celo noč jarke kopala. zjutraj se zbudim bolj utrujena kot pa zvečerko ležem spat.

z rojstvom najine prinčipeske Ajde, sem dobila najlepše ime - mami

http://princeskaajda.moj-album.com/

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 978
3.6.2006 9:24:15   
Busybee
Dobro jutro!

Dekliščina uspela, bodoča nevesta bila preizkušena in na koncu pošteno utrujena! Pogovarjali smo se pa itak samo od poroda in nosečnosti ter dojenja.

Jaz bom tudi ta teden nesla na CSD papirje, da imam potem to urejeno in da me ne skrbi več.

Mene moj brca ves čas desno zgoraj ali pa čisto spodaj naravnost v trebuh - me prav zanima kako leži.

Glede UZ in G - drugače imam dobro G, ampak sem bila že pri morfologiji malo razočarana, ker mi sploh ni nič razložila, sam full dolgo je bila tiho potem pa je rekla, da je vse o.k. Sem se že odločila, da bom šla še na en samoplačniški UZ, ker se tam veliko bolj potrudijo.

Miši: hvala za razlago, kako do pomanjšanjih slikic - jaz sem totalen butelj, ko pride do teh stvari - ravno včeraj sem iskala tiste simpatične avatarje, katere imajo nekatere, ampak ne najdem kje bi ga lahko dobila.

LP Vsem!

8.8.2006 ob 4.26 je bil veliki boom - in prišla je Nika Barbara!
http://bertel.moj-album.com/

(odgovor članu piscancek)
Neposredna povezava do sporočila: 979
3.6.2006 12:14:06   
Splet.Ka
Dober dan.

Sem morala bit presneto vztrajna, da sem sploh lahko prebrala vaša sporočila, očitno forum nekaj šteka.

Busybee: Zihr je bila zelo razvratna zabavauser posted image .

Huanita: Jaz mam preglede malo bolj pogosto zaradi težav, sem pa brala, da naj bi bili počasi na 14 dniuser posted image .

Glede kilogramov sem pa pomojem med rekorderkami, pa če se še tako hvališ, Huanitauser posted image . NA zadnjem pregledu pred skoraj 3 tedni sem imela +10,5. Takrat sem v enem tednu pridelala več kot en kilogram. Če je še vedno tako, sem zdaj nekje na +15kg (pri malo več kot meter in pol višineuser posted image ). Se mi pozna ležanje in mirovanje, prej sem nonstop letala naokoli.  Se tolažim, da bom že nadoknadila po porodu (a sem naivka, kajuser posted image ).  Sicer pa jem same zdrave stvari, na splošno bolj po ptičje (čeprav gredo kile gor prav po slonje),  sladkarij (o katerih se mi včasih kar sanja), skoraj nič,...

Piscancek, tale film (dokumentarec) In the womb je bil zgleda enkrat po TV na National Geographic...jaz sem ga dobila na eMule.

Stuhica: Juhu, zgleda da se "poznava". Nekaj mi povej, kaj konkretno si kupila v lekarni, a tisto lanolinsko kremo, k smo dobili testerčke v MŠ? Kolk pa stane? No, jaz sem danes odprla te testerčke in so očitno stari...vsi so taki zelo lepljivi...sem se lanolinske dotaknila in zdaj si ne morem niti z žajfo z rok spravit...tako da na joškice tega raje nisem dala. Al mogoče to more tako zgledatuser posted image

Tečaji o dojenju...a bo kater šla? A je to namenjeno nosečkam al mamicam takoj potem, ko rodijo?

Zdaj grem pa ribe očistit. Jih bomo imeli za kosilo....njaaaam. Ampak čistila jih pa še nikoli nisem, vedno sem samo gledala...upam, da bodo užitneuser posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 980
3.6.2006 12:59:08   
Anonimen
Ojla!

Res nekaj forum šteka. Jaz sem komaj prišla do njega.

No včeraj se naše nakupovanje s taščo ni najbolje izteklo. Full so me razočarali v Baby centru v Celju, ker niso imeli povijalne mize za katero so mi še dopoldne zatrjevali, da je na zalogi. Tako da sem bila jezna kotuser posted image . Seveda so se potem ženske opravičevale sto na uro, ampak moje jeze to ni pomirilo. MOj user posted image  se je pa rajši kar umaknil. Niso imeli banjice tiste, ki jo jaz hočem. Totalno nič kar sem želela, da bi včeraj nabavila. Tašča bi seveda plačala, ampak kaj če ni bilo. Je pa potem kupila stvari za svojo vnukico, ki že ima itak vsega polno rit. Potem so pa rekle, da lahko vse naročijo in pirdemo iskat naslednji teden. Sem se jim lepo zahvalila in rekla, da bom šla drugam. Itak imam čez deset dni pregled v ljubljani in bova tam kupila kar sva si zadala. Tašča bo pa nama kar kartico dala.user posted image .

Bili smo tudi v H&M, kjer smo kupili 2 bodyja, en kompletek za iz porodnišnice in en pajacek. Zase pa jaz v tej trgovini nisem našla nič. Sem izbirčna ampak mora pa obleka na meni vsaj nekaj zgledat. Tako da se ni vse končalo kot bi se moralo. Edino kar je bilorazveseljivo, da smo šli na koncu v slaščičarno.user posted image user posted image user posted image  Mnjami, spet bodo šle kile gor.

Piščanček, mislim, da v ponedeljek grem na telovadbo, ker se bom že pocajtala do takrat. Me bop za vikend user posted image  malo pocartal in kuhal.

Stuhica tudi jaz se pridružujem mnenju kolegic, ki pravijo, da se je  treba pogovoriti. Jaz sem svojmu kar lepo povedala kaj pričakujem od njega. Ne zdi se mi fer od moških, da pustijo ženske doma, sami pa ga lahko lumpajo okrog. Midva sva kar hitro razčistila te stvari. Kar pogovorta se. Saj če ne pa lahko od osamljenosti in nežnosti umreš doma. Vse skupaj je isto kot bi bil sam. Halo, zakaj pa jih imamo?

Tudi jaz moram ta teden nesti papirje na CSD. Zdaj se pa res že prebližuje naš dan d. Se mi zdi, da je full hitro minilo teh sedem mesecev.

Jaz imam običajno preglede na 4 do 5 tednov. Bomo videli, kaj bodo povedali sedaj!user posted image

Hruška jaz ne bom šla na tečaj o dojenju, ker ne vem če pri nas sploh obstaja. Imeli smo pa itak nekaj predavanja v MŠ.

Piščanček ali si že kaj zvedela, če naša občina da kaj za novorojenčka?

Dopoldne sem malo čistila, ampak danes sem tako lena. Počasi bomo šli k kosilu potem pa počivat.

Lep dan!

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
3.6.2006 14:41:44   
miši
piščanček, mislim, da nekje ja strani RR piše kako do avatarjev, imaš pa itak na vsakem napisan www naslov in malo počekiraj. jaz si ga verjetno ne bom omislila, mi je slikica čisto ok...

hruška, tečaj za dojenje pri nas je v bolnici ane, mislim,da ga obiščejo večinoma porodnice, ki so ravno rodile na oddelku, nisem še slišala, da bi katera šla že v nosečnosti.

ja ja, lanolin je taka "sticky" zadeva, kako nastane vam sicer rajši ne bom povedala, je pa to ena izredno dobra stvar, naravnega izvora. Preden se namažeš malo pomaže med prsti, toplota gel omehča in se lažje namažeš. Meni so v začetku nosečnosti kar malo popokali kolobarji okrog bradavic in sem se parkrat s tem namazala pa je blo hitro dobro, res pomaga, ko se namažeš, pusti kako minutko na zraku, potem pa daš čez kako bombažno majčko.

In the womb je res krasen dokumentarec, meni je ta nova tehnologija res fascinantna pa res je zanimivo narejeno, priporočam!

pozdravčki za vse!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
3.6.2006 15:25:15   
saraja
Lepo pozdravljene!!

Ste pa res pridne s pisanjem! Sem rabila kar dosti časa, da sem vse počekirala! Sicer pa vreme naredi svoje, kajne!

Jaz papirjev še nisem oddala, dobim jih v torek, ko imam G! Tudi mene je naročal na 4-5tednov, zdaj bo pa ja naročil me vsaka 2 tedna!

A za user posted image imate že vse pripravljeno?Sobico, pa flaške, cotke in vse kar spada zraven? Jaz še ničesar nimam, ker sobica je še v delu (ni še parketa, pobeljeno še tudi ni, ampak sobica pa je že pripravljena v garaži, da se potem postavi)

A flaške in dudike boste prej oziroma ste že kupile ali potem po rojstvu?
Kakšne pa ste kupile?
Jaz imam namen iti ta oziroma naslednji teden nabavljat, pa ne vem kakšne!

In the womb je ful dobra zadevica, meni jo je eden z RR-ja posnel in poslal domov! Vendar ga trenutno nimam doma! Je še na izposoji!

A je katera prijavljena kot samohranilka?

Lepo se imejte in uživajte, kljub slabemu vremenu!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 983
3.6.2006 21:17:47   
melitkica
Dober večer, user posted image  in user posted image !

Miši hvala za pomoč, pa še uspelo mi je!user posted image  Slika je res malo slabša, ker je pomanjšana! Se bom slikala od spredaj in takrat naložila novo sliko, pa še večji buši je kot pred tednom dni. user posted image

Tudi jaz se moram pohvaliti, ker sem pridelala okrog 14 kg. Mar ni to rekord med nami? user posted image  So me pri G že opozorili naj malo pazim na prehrano.

Pri nas v Murski Soboti se lahko porodnišnica pohvali, ker gre domov iz porodnišnice okrog 98% doječih mater (obstaja nek tečaj, kjer si prizadevajo, da vse matere dojijo). Se že veselim in upam, da bom imela dovolj mleka za user posted image .

Drage moje nosečke, sedaj se bom poslovila od vas, ker sem zares utrujena in grem počivat, ker smo cel dan delali na najinem podstrešju. Jaz sem bila namreč šefica user posted image , ki je dosti govorila, prehodila po stopnicah, pripravljala hrano za delavne roke ipd.

LP, Melita user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 984
4.6.2006 9:55:39   
Anonimen
Lep sončen pozdrav vsem user posted image  in vašim user posted image !

Danes je pa res en prekrasen dan. Že ko sem vstala sem svojemu user posted image  rekla, da bova danes res izkoristila sonce. Obožujem nedelje, ko sva doma in mi ni treba kuhat, ker vse user posted image  skuha. Jaz pomijem samo posodo.

Saraja flaške sem kupila dve od Aventa skupaj s sterelizatorjem eno sem pa dobila za kuponček ,ki je bil v reviji NOsečnost. Čeprav zdaj razmišljam, da bi bilo res bolje počakati, ker če dojiš flašk sploh ne rabiš. No bomo videli, bodo pa za naslednjega. Dudike imam pa tudi dve od Aventa.
Povijalno bova šla kupit drugi teden. Posteljico pa bi naj tudi dobila v tem mesecu.

Zdaj grem pa spet malo počivat. Počutje še vedno ni najboljše. Še vedno sem na čajčkih, ki mi grejo že prav na živce.

no pa lep pozdrav s KOroške!

(odgovor članu melitkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 985
4.6.2006 10:59:15   
Splet.Ka
Dober dan!

Kako ste kaj? Jaz sem fino, v stanovanju imam kup novosti iz Ikeee in prav uživam ob pogledu nanjeuser posted image .

Moj user posted image  je za malega škratka prinesel eno luštno lučko v obliki ogromnega sončka...komaj čakam, da zmontiramo. Pa tisti ščitnik za posteljico, ki se naveže na ograjico, da ne tišči rokic in nogic skozi ograjico. Luštnouser posted image

Komaj čakam, da dobimo sobico, menda bo to drug teden, samo previjalna pride šele konec junija.

melitkica - bravo za slikico...kako smo si vse podobne, predvsem v trebuščkeuser posted image  Glede rekorda s kilogrami se pa nikar preveč ne trudi, jaz se bom danes pri tašči stehtala, tako da je tvoje vodstvo močno vprašljivouser posted image

miši - hvala za info o tečaju o dojenju, res nisem vedela, al je to za nosečke al mora bit "orodje" že pripravljenouser posted image .

A za lanolin je potem ok, da je lepljiv? Fino. Sem se že ustrašila, da si bom čisto zapacala joškiceuser posted image .

Saraja, jaz nisem prijavljena kot samohranilka in ne bom.

Ptica, počivaj, da se boš čim prej dobro počutila!

Menda bomo čez par dni že imeli "trajno lepše vreme". Komaj čakam, da se spet malo preselim na balkon.

(V našem bloku so včeraj kurili centralnouser posted image )

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
4.6.2006 22:48:20   
andrejaz
Pozdravljeneuser posted image

Sem uspela komaj prebrat, ko ste pa tako pridne s pisanjem. No jaz delam samo še en teden, nato pa bom imela malo več časa – tudi za pisanje na RR

Piscancek in hruška – dejta napisat kdaj in kje je ta oddaja Mein Baby, ki jo vidve gledata. Si jo bom kdaj ogledala.

Moj obseg trebuha pa znaša že 114 cm in to pri 160 cm višine. Mi nobeden skoraj več ne verjame, da imam še več kot 2 meseca do PDP.

Široko povijanje – pri nas v porodnišnici se je 2 leti nazaj previjalo samo do UZ kolkov, ki so ga pri našem user posted image naredili že 3 dan. Potem pa ni bilo več treba. Upam pa da ne bodo takrat ko bom rodila zaposleni na UZ ravno na dopustu, ker potem moraš naknadno priti na UZ. Aja, gre za porodnišnico Jesenice.

Glede seznama za v porodnišnico  - jaz si bom v drugo s sabo nesla kaj za piti za rezervo. Se mi je 2x zgodilo, da proti jutro ni bilo čaja in sem mogla čakat na vizito in nato zajtrk, da sem šele dobila piti.Jaz pa sem bila tako žejna. Lakota me pa ni matrala, ker sem imela infuzijo od CR. Sem pa imela s sabo za rezervo polnozrnate piškote. Glede na to, da bo poletje bo sendvič bo celem dnevu brez hladilnika že bolj čuden, tako da to po mojem to ni najbolj OK hrana za s sabo – bolje kakšni krekerji

Hruška – moj otroček bo čez dan tudi v ležalniku. Moj ležalnik se da naštimat tudi v čisto ležeč položaj tako, da je primeren za tako majhne. Občasno bo pa mogoče tudi v košari od vozička, ki se jo da odstranit.

Mrežaste hlačke in vložki vir 80 – jaz sem v prvo tudi to nabavila in mi ni bilo žal. V porodnišnici Jesenice si dobil samo vložke (taki kot vir 80) nič pa teh mrežastih hlačk. Še dobro, da sem imela te hlačke s sabo, če ne bi se lahko še zgodilo, da bi še kje vložek izgubila. So mi pa bile te mrežaste hlačke super tudi kasneje za doma in sem jih nosila še kar nekaj časa, ker so se mi navadne hlačke vihale in rolale, ter mi pritiskale ravno na rano od CR. Te mrežaste pa so prišle bolj visoko in so bile super. Ker jaz nisem imela prerezanega presredka bi bilo vseeno kakšne vložke bi imela – so bili pa tudi ti Vir 80 ok v kombinaciji s temi mrežastimi hlačkami. Ti vložki vir 80 nimajo nobene plastike notri, tako da so sigurno boljši za poleti, kot kateri drugi plastični.

Huanita – jaz imam preglede še zmeraj na 1 mesec in tako je bilo tudi v prvo. Šele v 9 mesecu sem imela pregled na 2 tedna. V prvi sem imela vsega skupaj samo 8 pregledov. Mi je moja G rekla, da če je vse OK ni potrebe bolj na pogosto.

Lanolin krema pa je ena super zadeva – samo škoda da pušča malo rjave madeže. Jaz pri dojenju nisem imela nobenih problemov z bradavicami, ker sem si jih mazala s to kremo.

Saraja – dudiko bom kupila prej, flaške pa nobene. Moj prvi otrok je flašo videl šele pri 6 mesecih ko je dobil za piti čaj ko sva začela z gosto hrano. Sem pa imela takrat za rezervo eno flaško doma od Aventa, ki sem jo dobila na darilni bon v Arielu. Upam, da bo v drugo dojenje tudi tako uspešno in ne bom rabila flašk.

Lepo se imejte, vse ki ste zbolele pa se čimprej pozdravite

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 987
5.6.2006 12:02:29   
Anonimen
Ja pozdravljene punce, kje pa ste danes?? Se vidi, da je malo posijalo sonce in smo vse kar rajši zunaj na sončku. Čeprav je že popldne napovedan dežuser posted image user posted image .

Jaz sem bila že zdaj na sprehodu, ker popoldne ne vem kako bo z vremenom pri nas. Imam pa tudi telovadbo, ki se je bom udeležila. Saj ne morem biit kar doma in ležat. Čeprav se mi zdi, da so ponedeljki tako dolgocajtni. Nič se mi ponavadi ne ljubi.

Počasi se bom morala spraviti kuhati. Danes bom naredila polpete iz govedine in solato. Na koncu pa še sladica, sadna kupa. Seveda brez sladoleda, zaradi mojega grla.user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj ve preživljate ponedeljek?

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
5.6.2006 12:34:33   
Busybee
Žiujo!

Jaz sem leteča - nama je uspelo se dokopati do hiše - stare in za obnovit, ampak je najina - in sedaj urejam vse papirje - krediti, lokacijska informacija, plinski priklop,...

Ker imam pop G - bom za kosilo jedla samo sadno solato (dobra ideja), predragemu bom pa skuhala oz. ocvrla njegovo omiljeno kosilo - dunajca in solato.

LP Vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
5.6.2006 16:42:16   
bibalezung
Evo, še ena avgustovka, PDP 19.8.2006, če me sprejmete medse. Spremljam vas že kar nekaj časa pa se mi do danes ni uspelo vpisati. Uf, pa sem mislila, da imam računalnik v malem prstuuser posted image
Drugače sem iz Štajerske in bom predvidoma rodila v Celju. Saj najraje bi rodila v vodi v Postojni pa me je strah, ker imam rok v času cestnih zastojev, da bo moral moj nekje pri Lopati igrati porodničarja.user posted image
To je moja prva nosečnost in zato sva se z mojim odločila, da se bova glede spola naše bubice, pustila presenetiti tako, da mi šoping cunjic dela kar nekaj preglavic. Sicer pa sva pri nabavi bila že kar pridna in je kolegica, ki že ima sina in v roku dveh tednov pričakuje drugo bebico, izjavila, da imam cotik za prvo silo že dovolj. Ampak ko se je tako težko upret šopingu ko so pa male cunjice tako lušne.
Zadnje čase pa se mi dogaja, da me ženske strašijo z izjavami, da si moram čimprej zrihtat vse za porodniško, ker je ta in ta, pa potem ona znanka, pa ženska iz tega in tega bloka rodila toliko in toliko tednov prej.

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 990
5.6.2006 19:56:26   
Busybee
Dobrodošla Bibalezung!

Kar se tiče porodniške je po mojem pametno urediti čimprej, da te potem poleg vsega ne preganja še to!

Bila pri G - samo srček sva poslušali, pretipala in izmerila mi je trebuh, to pa je to - nobenega UZ - sem bila zelo zelo žalostna!

LP Vsem!

(odgovor članu bibalezung)
Neposredna povezava do sporočila: 991
5.6.2006 20:17:37   
tiasha77
Zdravo nove in stare user posted image !

Že dolgo se vam nisem oglasla, sem samo vsake tolk malop prebrala, zdej pa mi je user posted image  šel v na službeno pot pa mam spet mal več časa za vas.

Torej rastemo prav dobro, vsaj po velikosti trebuha sodeč. Zaenkrat mam tud jst preglede na 4-5 tednov, pa upam da bojo na koncu kej bolj pogosti, naslednjega mam šele 14.6., to je v 32 tednu. Počutim se kar OK, samo včasih bi lahko spala in spala... še dobr da delam samo še tri tedne, pol pa mal dopusta, pa na porodniško! Papirjev si še nisem uredila, ker še nimam potrdila o PDP od ginekologa, pa mi je rekla kolegica, da ni panike, tud če par dni prej oddaš, razen če hočeš katerega od paketov, za to pa rajši vidijo, da si že prej izbereš, da je vse prave barve,...

To soboto sva spet nakupovala, nabavla sva še nekaj cotk, pa posteljnino, pa ležalnik za user posted image  za čez dan, pa baby phone, pa od kolegice sva dobila lupinico za v avto, tko da nam zdej manjka samo še posteljca pa jogi pa seveda banjca, pa še se bo kaj našlo, a ne?

Ta teden mam v petek še en izpit, tko da sem doma in se kao učim, pa mi gre bolj slabo od rok, ker večino časa mislim na prihajajočo user posted image  kot pa na učenje, pa vseeno upam da bo šlo OK, ker mi je sama snov kar znana, samo potem to napisat je mal težje.

OK, da ne naložim preveč, tiste, ki ste doma uživajte, tiste, ki ustvarjate v kuhinji tudi, vsem skupaj pa želim veliko sončka (pa ne prevročega), pa kmalu porodniško!

LP, T

PS:Katera ve, kje bi lahko dobila poceni nosečniške kopalke?

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 992
5.6.2006 22:23:48   
piscancek
ojla user posted image , ste kar dost napisala medtem, ko me ni blo.

MIŠI glede avatarja si me mogla zamenjat, js tega nisem spraševala, verjetno katera drugauser posted image . no, pa nč zato. ker pa berem, da o lanolin kremi, me zanima a ve si že zdaj mažete bradavice s tem? a sem mogoče narobe razumelauser posted image

SARAJA midva imava za user posted image  kar dosti stvari, kar se cotk tiče sva založena, ravno v soboto , ko sva imela žur za rd, sva dobila Tummy Tub- čebriček, pa glavnik s krtačko, pa termometer za vodo, kinderpet že imava, pa posteljnino z obrobo tudi, kupila bova edino nov jogi. Voziček, stajico,kengurujčka, igrače, to vse imava, pa košarico in jajčko.Ostalo bova pa še nabavla, sam ne misliva komplicirat, ker itak bova še dobila stvari. Flaške in dude ne bom kupila prej, ker upam, da bom dojila, za dudico pa tud nisem najbolj navdušena, če pa ne bo člo drugače, bomo pa dokupili.Sobica je pripravljena bolj ali manj, previjalno in omaro greva iskat v Ikeo. Pol pa nama še sam mali faliuser posted image .
ANDREJAZ oddajo Mein Baby si lahko ogledaš vsak dan od 9:30-10:00 na RTL-u.
Js sem si včeraj spet merila obseg trebuha - 94 cm, pridelala pa 6 kg. Kile mi ne grejo gor, js pa jem kr orng. Sam mi G ni nč reku, tk da mislim, da ni neke panike. Mogoče me bo pa zdaj v teh dveh mesecih razneslo.Js imam pa pregled zdaj prvič na tri tedne. Se mi zdi kr fajn.
PTICA povej, kako je bilo na telovadbi in kaj ste se zmenile za naprej.
BUSYBEEuser posted image  super, da sta našla hišo
BIBALEZUNG dobrodošla med nami, mislim da smo vsake nove ful vesele, a ne punce?Ti imaš na isti dan rok, kot pa MELITKICA, js pa en dan za vama. Porodniško imam že urejeno. Nastopim pa jo 42 dni prej, to je 7.7.06

Danes sem bila varuška. sem pazila malo Lino, sem se ful vživela v vlogo. NORO FAJN sem se počutla, sva šli na sprehod po sg-ju, sem bla ponosna kot bi bla mala moja.Super je, čez dobra dva meseca bo pa vse to res. JUHUuser posted image , komaj čakam.
nočko nosečke in jutr se beremo

< Sporočilo je popravil piscancek -- 5.6.2006 22:39:57 >

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 993
6.6.2006 8:07:00   
piscancek
dobro jutro user posted image
danes sem pa že pokonci. za zajtr sem si privoščila veliko skodelo čokolešnika njami, obožujem ga. pri nas zopet lije kot iz škafa.Zdaj pa imam že dovolj tega aprilskega vremena, js bi mela sončeka. Upam, da bova imela vsaj na morju lepo vreme. še 17 dni pa greva na dopust.user posted image

lepo se mejte in uživajte, se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 994
6.6.2006 8:41:04   
Splet.Ka
Biba...dobrodošlauser posted image

Piscancek, vidva sta pa dobro založena z vsemi stvarmiuser posted image . Bi lahko pomoje kar vrtec odprlauser posted image .

Jaz sem bila včeraj pri zobozdravnici, sem šla po tisti zaščitni premaz za zobe, ki ga user posted image  lahko dobimo brezplačno. Imam zdaj svetleče in bleščeče zobkeuser posted image .

Piscancek...midva bi morala bit zdaj na morju, pa mi je G priporočal, naj bom lepo domauser posted image .  Ampak ni panike, vreme je itak grdo, doma imam vsaj zanesljivo centralno, ki je prižgana (nekaj se morem zmislit za tolažbo!).

Lepo se imejte in kaj napišite!

Čau bau!

Neposredna povezava do sporočila: 995
6.6.2006 8:48:25   
bibalezung
Puže, kot berem ste že vse bolj ali manj bile v šopingu. Kot sem omenila sem že bila tudi jaz, zdaj pa razmišljam, da bi komplet 5 bodyjev s kratkimi rokavi nesla nazaj in jih zamenjala za dolge rokave. So sicer št. 62 ampak če sodim po vremenu do sedaj ne vem če sploh bodo potrebni. Kaj menite ve, se sploh splača nabavljat kratek rokav? No do tega pa pride če je človek preveč nestrpen in razmišlja šele po nakupu.user posted image user posted image  
Naše dete je zadnje čase hudo aktivno, predvsem proti večeru . Mislim da bom po porodu prav pogrešala to valovanje trebuha, ki ga zdaj spremljam bolj napeto ko kak akcijski film.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 996
6.6.2006 9:04:42   
Busybee
Dobro jutro!

Sem včeraj pozabila napisati, da je meni prestavila preglede na 2 tedna, tako da imam naslednjega 21.6. Ker pa je G na dopustu mi bo sestra pregledala samo vodo, izmerila pritisk, me zvagala in poslušala bom srček, če pa bi bilo kaj narobe, bom šla pa k nadomestni. Naslednjega imam pa potem 6.7. spet pri svoji G.

Čeprav imam rada dež poleti, me je pa začelo tole vreme ubijat. Edini plus je, da ves čas nosim dolge hlače in lepo "šparam" kocine za depilacijo pri kozmetičarki, da bom lepa naslednjo soboto na poroki.

Upam, da mi bo uspelo do konca tedna nesti vse papirje na CSD. Sem na bolniški do 10.7 in z 11.7. nastopim porodniško.

Jutri se nama pa začne MŠ - komaj čakamuser posted image user posted image ! Moj se je že malo pozanimal naokoli in so mu vsi moški veselo povedali, da je treba iti samo prvič, potem pa naj jaz kar sama hodim.

LP Vsem!

(odgovor članu bibalezung)
Neposredna povezava do sporočila: 997
6.6.2006 9:29:33   
miši
dobro jutro punce

dobrodošla bibalezung user posted image

piščanček, sori, ja verjetno sem te zamenjala, mislim,da sem odgovarjala melitkici. Z lanolinom se mažeš, če so bradavice razpokane in če krvavijo. drugače ni treba s tem, kar s kakšnim mlekom za telo, da imaš voljno in napeto kožo.

midva sva včeraj začela MŠ, meni je blo mal dolgočasno, še jaz bi znala več povedat in bolj zanimivo kot tista ženska. blo nas je pa kar veliko. se mi zdi, da je preveč poudarjala kaj vse je lahko narobe, tko res ekstremne stvari, saj je prav,da poveš, ni pa treba 10x poudarit, se kakšna nosečka še po nepotrebnem prestraši....

ja, vreme pa res ni prav preveč poletno,ampak vam povem, še prehitro bo vroče in bomo že jamrale kako nam teče dol z vseh koncev user posted image , meni pa kar ustrezajo te temperature, no kakšna stopinja več nebi škodila.

uživajte
sončen pozdrav z Gorenjske

(odgovor članu Busybee)
Neposredna povezava do sporočila: 998
6.6.2006 11:54:22   
tija75
Pozdravljene user posted image

Se že en cajt nisem oglasila, danes sem pa rekla, da malo pa res moram, napolnili smo namreč 30. tednov. Juhu, še samo 10 tednov in bomo videli našo  user posted image user posted image . Komaj čakam, vendar naju z user posted image čaka še kar nekaj nakupov. Sobica je naročena, dobiva jo čez 2-3 tedne user posted image user posted image user posted image .

Drugače je vse v redu, vendar edino kar me muči je zatekanje rok in nog, ter zjutraj imam ful mravlince v rokah in nogah user posted image . A tudi katero drugo mučijo te nadloge? Sicer pa jaz pravim, da je to vse del nosečnosti.

Pozdrav tudi novim nosečkam, ter čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz pričnem s porodniškim dopustom 18.7., do takrat pa koristim sedaj še lanski in letošnji dopust. Se je celo nekako dalo dogovoriti z delodajalcem, kajti ko so direktorju v pravni službi potrdili, da bi mi nato moral za neizkoriščen del dopusta izplačati odškodnino je kar privolil v koriščenje dopusta.

Čao punce in uživajte v sončku, kolikor se prikaže iznad oblakov.

Čao Tija

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 999
6.6.2006 13:16:39   
saraja
Ojla, lepo pozdravljene!

Danes smo tudi mi napolnili 30t user posted image user posted image
Imela sva tudi randi z user posted image , težek je 1495 gramov in velik je za 30t5d, sicer ne vem, ali se potem prej rodi? user posted image je obrnjen navzdol, ali se še pogosto obrača, ker je zdaj prvič, kar sem hodila na pregledu, bil v takšnem položaju! Drgač je vedno sedel!

Sobico so danes pripeljali, samo treba je še sobico pobeliti in položiti parket, potem pa baje bo, no!
Pregled imam zdaj vsaka 2t, prej mi bo minilo, da bom le videla svojega user posted image
In ve, kako se počutite?
Jaz sicer še ne zaotekam, čutim pa že enih par mravljincev!

Naprej še moram počivati, ker me še kar fejst boli v spodnjem delu user posted image
Lepo se imejte in tipkajte!

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?