|
RE: Avgustovke, kje ste 2.6.2006 12:35:39
|
|
|
|
violinski
|
Dober dan! Mi smo pa 73cm veliki in 8.800 težki. No, Aljoša. Jaz sem za cca eno nulo težja . Danes je tudi dobil zadnjo pikico, malo se je pritožil, pa ni dolgo trajalo. Pa tudi pediatrinjo smo videli zadnjič pred 1. rojstnim dnevom. A veste, da je samo še dva meseca, dokler bo naš mišek dopolnil že eno leto??? Jessy, kateri program uporabljaš za naročat fotke - Digifot? Jaz se moram tudi en dan lotit, ampak si nikoli ne vzamem dovolj časa. Problem je v tem, ker moram povsod še rdeče oči popravit, pa sliko zmanjšat na polovico, meni se pa to ne da No, bom že nekoč. Moram pa še fotke od Lane, ko je bila dojenček v obratno smer spravit - poskenirat, ker takrat še nisem imela digitalca Tia, žal tvoji prijateljici ne morem pomagat, ker imam sama še vse novo in mi vse odlično služi, bom pa držala ušesa našpičena, če bom videla, da ima kdo ki ga poznam, kaj odveč. Za Demi pa en velik , da že premika noge v stilu hoje, če jo držiš za roke. Aljoša včasih poskusi, ampak mu ni všeč in se raje spusti na tla. O praznih vrečkah, ki mi visijo tam nekje okrog popka pa raje ne bi govorila. Jaz imam že drugega polno dojenega otroka za sabo in tiste vrečke so ostale obupne. Trebuh imam bolj naprej kot njih. Pustimo ob strani dejstvo, da nimam čisto nobenega športnega trenutka v svojem dnevu (po lastni izbiri), razen kak tek z Lano, dvigovanje enega ali drugega otroka in bicikl med vikendi, če je lepo vreme. Sem tudi šla nazaj na moje modrčke s košarico C, ker je D, ki sem jo imela med obema nosečnostima postala prevelika. Meni je pa fajn, da sem imela otroke tako kmalu enega za drugim, ne glede na to, koliko bi se Lani še lahko posvečala sami, zdaj se pač 'moram' obema, čeprav je malo težje, vendar toliko bolj veselo. Za Petri je mogoče malo težje to obdobje, dokler David še ne hodi sam, to je bilo meni k sreči prihranjeno (razen stopnic ). Je pa tudi res, da vsi pravijo, da se mi bo obrestovalo v nekaj letih, jaz se že zelo veselim. Moja nečakinja je 5 let starejša od svojega bratca in to je že kar veliko. Tisti, ki pa imajo med otroki večjo razliko v letih (8 in več), pa pogosto pripomnijo, da sta oba otroka praktično edinca. No, sploh se mi zdi, glede na to, da si jaz čez kakih 4-5 let želim še enega, da je bil sedaj, pri mojih letih že skrajni čas za ta drugega. Ve ste pa še mlaaaaaaaaaaade , pa imate še časa!!!
|
|
|