zoya24
|
Živjo punce, Žiga ravno spi, jaz sem pa ravnokar pospravila, zdaj pa čakam, da se zbudi . Vsem, ki praznujejo te dni, vse najboljše . Pri nas drugače nič novega, razen tega, da se je mali naučil odpirat še tiste predale, ki so mu bili prej pretežki in previsoki. Zdaj se mu pa to ful fino zdi in je kar naprej v njih. Sloh ne vem več, kam naj stvari pospravim, da jih ne bo dosegel, imamo problem, ker imamo vse omare nizke. Glede babic in dedkov. Moja mami je še mlada, pa tudi dva šolo-obvezna otroka še ima, najmlajša sestra hodi v SR, bratec pa še v OŠ, tako, da ni dolgo tega, kar so bili njeni otroci majčkeni, tako, da z njo ni večjih težav , kar se pa tašče tiče, bi se dalo pa ogromno za povedat, se pozna, da je že 30 let kar je imela nazadnje dojenčka doma in seveda, se je od takrat marsikaj spremenilo. Ma se spomnim, da mi je začela, ko je bil Žiga star nekje 1 mesec, skoz govorit, kako bom morala na flaško prešaltat, da moj mleko ni več dobro, pa pustmo to, da se je Žiga v enem mesecu zredil za 1 kg in zrastel za 5,5 cm . Pa tam pri treh mesecih, če sem mu dala že jabolko in keks.....itd. Zdaj se je sicer glede hrane malo umirila, ampak, kadar smo tam tudi Žigo kar naprej carta, Žiga se seveda ne mara, pa vse mu pusti, tako da se urnk naje papirja.....Ma moram včasih prav glas povzdignit in 3x reč, da kaj ne sme, pol se pa malo umiri - babica namreč.....So že ble situacijo, ko jaz rečem ne, ona pa "no pridi Žiga ti bom dala jaz", pa jaz valda spet ne, pa ona spet po svoje. Pol pa prav z grdim glasom mal "zarenčim", pol da pa mir. Dobro da nisem ravno sramežljive sorte, če ne bi se mi zmešal . Eh sem se razpisala, sam me včasih res pogreje.... Nič grem še mal RR prečekirat, ....lepo se imejte....
|