|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
30.5.2006 22:59:02   
violinski
Tia, glede babic, lahko še vedno narediš eno salomonsko rešitev: če bo Demi v Fužinskem vrtcu, jo lahko enkrat ali dvakrat na teden pride iskat tvoja tašča in odpelje k sebi domov do zvečer (določiš, katere dneve v tednu bi to bilo), tako je tri dni pri eni mami, dva dni pri drugi. Pa še vidva bosta imela kako prosto popoldne za nakupe in zase. Tako ima pri nas Lano babica ob torkih, mojadva pač nimata tega privilegija, sta pa veliko z njo, ko pridemo mi dol za ves vikend (oz. kot prejšnji teden, ko smo bili ves teden). Lana spi z njima v spodnjem stanovanju, midva z Aljošo v zgornjem stanovanju, pa Lana se zjutraj preseli v njuno posteljo. Medtem ko pa nikoli ne prespi pri moji tašči.

< Sporočilo je popravil violinski -- 30.5.2006 23:01:14 >

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
31.5.2006 10:01:25   
MajaPRO
Ojal!

Končno sonček, je pa mrzlo kot user posted image ! Popoldne pa spet napovedujejo oblake in nevihte, tako da se bova morala podvizat s sprehodom.

Violinski, tudi meni gre na živce, če je Vid malo pri babici, saj pleše, kot ji on dirigira. Pa nonstop ga nosi, tako da sem se že naveličala ji govorit, naj ga da na tla, da bo plazil. Ona ga nosi, Vid pa gleda okrog in ji "ukazuje", kaj mu naj pokaže. In ni vrag, vedno najde neko hrano (navadno so to kakšni keksi), ona pa mu to daja, ker bi on še user posted image . Pa sem ji ravno danes rekla, da bi on skozi jedel, če bi bilo po njegovo in da to ni dobro, ker se mu bo raztegnil želodček in bo želel nonstop jesti. Joj, že voham težave, ko grem v službo. Mislim, da ne bo nobenega reda pri Vidu...po drugi strani sem pa vesela, da sploh imamo varstvo.
Najbolj pa me razkuri tale izjava: starši so zato, da vzgajajo, babice in dedki pa zato, da razvajajo. Halooo??? V čem je pa finta? Kaj dobrega narediš otroku na tak način? Kot da bomo ves čas popravljali njihove napake in se trudili vzpostavljati red. Ubogi otročki, saj niso sami krivi, če se potem ne znajo držati pravil in čisto ponorijo.

Srečnice ve, ki vam user posted image spijo zjutraj do 8h ali še dlje. Tudi Vid se zbudi okrog 6h, dobi mlečno-žitno kašico na flaško, vendar ne zaspi nazaj user posted image , tako da okrog 7h že vstajamo.

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

Neposredna povezava do sporočila: 4452
31.5.2006 10:32:29   
violinski

IZVIRNO SPOROČILO: MajaPRO

Najbolj pa me razkuri tale izjava: starši so zato, da vzgajajo, babice in dedki pa zato, da razvajajo. Halooo??? V čem je pa finta?

Aha, to izjavo si moram jaz nonstop vtepat v glavo, ampak razkurijo me moji starši, ki Lani dovolijo delat stvari, ki jih meni še pravzaprav nedolgo nazaj niso dovolili niti pod razno user posted image .

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
31.5.2006 11:11:52   
Kety
Ojla!

Evo, mali spi, jaz pa na RR!

Ja, glede varstva. Jaz skoz upam, da ga bo pazila moja mami, jaz pa bom šla delat na njeno mesto (v domači firmi). Ne vem ali se bo obneslo, me je kar malo strah. Po drugi strani pa ga še ne bi dala v vrtec, se mi zdi tako majhen še. Tiste vzgojiteljice pa tudi ne morejo imeti vseh otrok enako pod nadzorom in se mi zdi, da so nekateri kar zapostavljeni. Ne vem....bom eno leto počakala z vrtcem pol bomo pa videli, pa magari bom jaz še 1 leto doma.

Tia, jaz bi dala Demi v Fužine! Če je vrtec tako fajn kot si napisala sploh ne bi razmišljala. Sej gre za tvojega otroka,...ne vem zakaj stari starši tega ne razumejo.user posted image

Vijolinski, Timon se je res poredil. Zdej spet lepo je in veliiiiko spi. Očitno je to recept za pridobivanje teže. Sem zelo vesela, da je malo pridobil. Včeraj je imel 8.600g. Tako, da gre super gor.

Teya še nisem upsela pogledat slikic, bom ob priliki.
Petri, user posted image  za super šefinjo. To se ti je pa res dobro izteklo. Uživaj kolikor se le da. Upam, da grem kmalu po tvojih stopinjah. Si že želimo še enega člana.user posted image

Nanka, sem pozabila zadnjič še zate napisat. Pri vas je pa res prava NMK. A Matica je luna nosila in je padel iz pograda al kako? Ko ma user posted image  mlade jih ima pa veliko, ane! Sej bo, čim prej oba okrevajta. Kako pa je z Zojo? A si dobila rezultate glede mleka,....ali je alergična nanj?

Tia? Kater cucelj od Aventa uporabljaš za mleko? Št. 4? Jaz bi mogoče poskusila z drugim cucljem, ker se mi zdi ta od Nuka premajhen. Zdej ima cucelj L pa je čist moker, ko pije, ker se tolk matra.

Ok, zdej grem pa slikice gledat!

Neposredna povezava do sporočila: 4454
31.5.2006 11:32:18   
nanka
Dober dan

da se še jaz malo oglasim. Najprej z malo zamudo

Neja vse naj, najuser posted image user posted image user posted image  za 10m.

Demi vse ,naj naj za 10m user posted image user posted image user posted image .

Tia, jaz bi na tvojem mestu izbrala Fužine, saj mora niti na roko vama in Demi, takšno je moje mnenje.
Zoja bo letos pri babici, pri dveh letih ( septembra), pa bo odšla v vrtec. Šla bo v Viške vrtce na rudnik, kjer je bil že Matic in je bil navdušen.

Ravno smo se vrnili od zdravnika, Maticu je previla rano, za Zojo je pa samo pokomentirala izvide. Nič posebnega. Sem pa vseeno vložila na CSD vlogo za podaljšanje in če uspe prav, če pa ne pa ne, grem pač 1.8. v službo.

Naša tudi vstaja ob 6 zjutraj, sploh noče zaspati nazaj.

Jaz pa nisem navdušen kolesar, tako da bo Zoja kar sama kolesarila na malem koleščku, mamica jo bo pa peš spremljala. Tako da čelade zaenkrat ne potrebujemo.

Za zdaj toliko, se grem z Maticem naravo učit, ker jutri piše, učit se mu pa ne ljubi.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
31.5.2006 12:10:23   
Jessy
Mi je pravkar zaspala, zato imam nekaj minutk časa, da se vam javim!

Jaz bom čist zadovoljna, če bo Neja v varstvu pri noni, ker vem, da se bo z njo maksimalno ukvarjala. Ko je pazila vnučka, sem imela priložnost večkrat videti, kako se je z njim ukvarjala, tako da me to ne skrbi. Skrbi me tast, ki vem, da ji bo maksimalno dajal potuho, ampak tu bom pa zaropotala, ko bom prvič vidla! TEga pa res ne prenesem, pa če prav je po svoje neizogibno tudi to. K sreči on še hodi v službo, tako da bo zelo malokrat imel priložnost, da bo dopoldne preživel z njo.
Je pa tako, da nama letos finančno absolutno ne bi zneslo, če bi jo dala v vrtec, saj kar tenko piskava. Moj je šele z januarjem začel svoj biznis in je še vedno v rdečih številkah, tako da že tretje leto živiva samo z mojo plačo, pa s kreditom za povrhu....ampak enkrat se bo obrnilo na bolje! Upam, da prav kmalu!

Zdaj pa morem nehat, ker je treba kosilo pripraviti, ker pol peljem Nejo k mojim v varstvo, saj morem jaz it v službo, da s sodelavkama poštimamo še nekaj uradnih stvari.

Mejte se!
ČAU

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
31.5.2006 14:56:11   
tina104
Naš zadnje čase zjutraj spi do pol sedmih, včasih celo do sedmih. Pravi luksuz, glede na to, da smo še pozimi vstajali večinoma ob pol petih ali petih. Res pa se ponoči zbuja - kakih 3 ali 4x.

Glede varstva - kot sem že rekla gre Aljaž v vrtec. Imamo namreč samo eno babico in dedka in oba še delata in še precej let bosta. Mi je kar ok, da gre v vrtec, ker tam vzgojiteljice dobro poskrbijo za malčke. Malo me je strah, kako se bo navadil in da bo ful jokal, ker je v bistvu navajen samo naju. Včasih ga za par minut popazi tudi moja mama in je tudi ok. Zdaj si je dala dopovedati, da Aljaž ne sme sladkih stvari, ker je predebel in mu ne daje več teh stvari. Če ga pazi kratek čas, ga razvaja, pa tudi veliko nosi po rokah.

Nosečnost, ja tudi meni je bilo fajn. Kak dan sem bila ful utrujena, kak dan pa polna energije. Prdvsem mi bo ostala v spominu po ogroooomno prostega časa.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
31.5.2006 17:09:49   
Tiamo
Dan, user posted image Danes moja Demi praznuje ta okroglo 10  user posted image  Babica se je pomirila, tako da bo šla v vrtec na Fužine. Včeraj je od te babice dobila bodi, majčko s kratkimi rokavi, kratke hlačke in nove Ciciban copatke. Dane sve maksimalno izkoristile sončno dopoldne, zdaj se je pa spet ulilo. Imam napovedane obiske, tako, da šibam pospravljat.  

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
31.5.2006 21:30:19   
jankobananko
dober večer,

najprej vse najboljše Demi in z zamudo Neji!

Naš je ravnokar zaspal, sem se zadnjič hvalila, da je spal vso noč, no je ostalo pri tem. Včeraj smo spet vstajali...

Jaz sploh nisem razmišljala o vrtcu, ko pa takole pomislim, se tudi meni zdi še čisto premajhen, kot pravi Kety! Upam, da se bom tja do šole enkrat sprijaznilauser posted image

Zbujamo se tudi mi ob 6-ih, pa po mleku še za max. eno uro potegne, torej dlje kot do 7.15 že dooooolgo nisem spala.

Tudi midva sva se nehala dojiti, sem že pisala, da se je kar sam odstavil. Nekaj časa sem še probavala, pa ni bilo nekega zanimanja, tako da smo zdaj zjutraj in zvečer na Hipp-u.

Sem pa nekaj novega spoznala o sebi - namreč, da sploh ne kuham tako slabo, kot sem vsa ta leta mislila. Babi ni dedi sta že dva tedna na dopustu, tako da kuham izključno jaz, po knjigi seveda, ampak do danes še niti ene stvari nisem zlila v školjkouser posted image  Se pa prav potrudim, da Janu skuham vsak dan kaj novega in posebnega, pa je zelo zadovoljen, prav tako pes, ki dobi ostanke! No, dovolj samohvale...

Kar se pa tiče razvajanja s strani babic...Maja, moja mama Janu kar naprej nekaj v usta tlači, pa če je to ravno po kosilu, ali pa pred večerjo - ni važno. Pa bolj ji tudi jaz razlagam, da hočem doseči en red pri hranjenju, bolj gre njej skozi drugo uho ven...Me je pa zadnjič z dopusta vprašala, če je Jan kaj shujšal???

Zaenkrat lep pozdrav vsem

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
31.5.2006 22:16:19   
natasaxy
Čer. Ah joj babice, vse so enake. Mentaliteta njihova je, da mora otrok non stop nekaj jest, predvsem pa sladkarije. Pri meni je enako. Moja mami je še kar mlada tako da tu nimam težav, pri moji mami in ostalih pa mu skoz nekaj tlačijo v usta, mene pa to tako razkuri. Potem pa pravijo, sej ti si sedaj še bolj na gorenjskem, sej vemo, da mu nič ne privoščiš, ja ha ha dobra šala. Seveda mu privoščim kak piškot, ne pa da bo imel že pocukrane dlesni, še preden dobi zobkeuser posted image user posted image . Vglavnem smo kar vse na istem.

Midva imava tudi danes 9 mesecev.

Demi, Ema, Neja vse naj najuser posted image user posted image user posted image

Midva sva imela zjutraj posvetovlnico - ja ura je bila ob 7.45, jaz pa sem zaspala, moj pa me je pozabil zbudit, ko je šel v službo. Tako da se zbudim, pogledam na uro,...ura 8.15, ja pa smo šli po hitrem postopku iz postelje. Gašper je še tako spal, mi ga je bilo hudo zbudit, pa ni nič pomagalo. No malo čez devet sva bila že v Kranju, pa še gužve ni bilo nobene.user posted image

Veliki smo 72cm in tehtamo 8.570, tako da smo pridelali dobrih pol kilograma od zadnjega pregleda. Glede na to kakšen jedec je naš mali, so se kg kar malo ustavili. Ostalo je pogledala kako sedi, kako se premika,...vse v redu. Meni je za čeveljčke rekla, da je bolje če imajo mehek podplat, še bolje pa je če je kar bos v teh poletnih mesecih. Seveda naš mali je moral pokazat vse kaj zna, kako zna cukati, pa lubčkati, vriskati,...user posted image

Popoldne sem imela avto na servisu, smo se kar skeširali - 35.000sit. To pa je vse kar se nam je danes dogajalo. Zunaj je res kar mrzlo, ne vem kaj bomo mi tako zgodaj na morju počeli, če bodo tako neugodne temperature. user posted image

To bo vse za danes,...grem aja tutaja,...Nočkouser posted image

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
31.5.2006 23:55:21   
violinski
Hitro, da ne zamudim, je že skoraj polnoč!!!

DEMI VSE NAJBOLJŠE ZA VELIKO 10 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Takoj za tem pa vse najboljše za 9m user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi Gašperju in Emi!!

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil violinski -- 31.5.2006 23:57:17 >

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
1.6.2006 7:31:28   
Tiamo
Jutro, hvala za čestitke... Emi in Gašperju user posted image   Za 10 pa Aljoši user posted image  Danes pa inštruiram matematiko, se že pripravljam na pedagoški izpit in ulenje v šoli. Zdaj grem kavo popit v miru, dokler še spi...

Neposredna povezava do sporočila: 4462
1.6.2006 9:15:08   
natasaxy
Jutro. Kako lep sonček, danes greva pa prej ven, da ga izkoristiva.

Hvala za čestitke.

Aljoša vse naj naj za 10user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noč je bila super. Smo spali do pol devetih. Sedaj pa že lezemo sem ter tja.

O Tia, matematika, nikoli je nisem marala. Vidve sta pa kar kolegici kaj? Dobro inštruiraj.

Greva ven....se tipkamo

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
1.6.2006 9:23:14   
MajaPRO
Dan!

Pri nas je zaenkrat oblačno user posted image , a glavno je, da je suho.

Tudi midva z Vidom želiva vsem slavljencem vse najboljše ob dvomestni obmesečnici!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
1.6.2006 11:01:38   
Jessy
Vsem slavljenčkom veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Midve sva se že greli na sončku, ki prav lepo sije! Sva izkoristili, saj za popoldne spet dež obetajo!

Morem nehat, je že sila!user posted image

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
1.6.2006 14:45:31   
zoya24
Živjo punce,

Žiga ravno spi, jaz sem pa ravnokar pospravila, zdaj pa čakam, da se zbudi user posted image .

Vsem, ki praznujejo te dni, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas drugače nič novega, razen tega, da se je mali naučil odpirat še tiste predale, ki so mu bili prej pretežki in previsoki. Zdaj se mu pa to ful fino zdi in je kar naprej v njih. Sloh ne vem več, kam naj stvari pospravim, da jih ne bo dosegel, imamo problem, ker imamo vse omare nizke.

Glede babic in dedkov. Moja mami je še mlada, pa tudi dva šolo-obvezna otroka še ima, najmlajša sestra hodi v SR, bratec pa še v OŠ, tako, da ni dolgo tega, kar so bili njeni otroci majčkeni, tako, da z njo ni večjih težav user posted image user posted image , kar se pa tašče tiče, bi se dalo pa ogromno za povedat, se pozna, da je že 30 let kar je imela nazadnje dojenčka doma in seveda, se je od takrat marsikaj spremenilo. Ma se spomnim, da mi je začela, ko je bil Žiga star nekje 1 mesec, skoz govorit, kako bom morala na flaško prešaltat, da moj mleko ni več dobro, pa pustmo to, da se je Žiga v enem mesecu zredil za 1 kg in zrastel za 5,5 cm user posted image . Pa tam pri treh mesecih, če sem mu dala že jabolko in keks.....itd. Zdaj se je sicer glede hrane malo umirila, ampak, kadar smo tam tudi Žigo kar naprej carta, Žiga se seveda ne mara, pa vse mu pusti, tako da se urnk naje papirja.....Ma moram včasih prav glas povzdignit in 3x reč, da kaj ne sme, pol se pa malo umiri - babica namreč.....So že ble situacijo, ko jaz rečem ne, ona pa "no pridi Žiga ti bom dala jaz", pa jaz valda spet ne, pa ona spet po svoje. Pol pa prav z grdim glasom mal "zarenčim", pol da pa mir. Dobro da nisem ravno sramežljive sorte, če ne bi se mi zmešal user posted image user posted image . Eh sem se razpisala, sam me včasih res pogreje....

Nič grem še mal RR prečekirat, ....lepo se imejte....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
1.6.2006 17:28:50   
Jessy
Hehe...se bomo še prekregale čez stare starše, predno bodo naši otročički samostojni!

Pri nas se je vreme ful poslabšalo, tako da popoldne nisva šli nič ven. Verjetno bomo šli zdaj malce v Mercator, ko pride user posted image  iz službe, ker imamo za it malo tistih posod iskat, ki so na znamkice.

Joj, naša Neja je ratala obupna glede hrane! Vedno slabše nama gre! Zjutraj niti pod razno noče jesti ničesar drugega, kot le mleko. Kosilo poje vredu, problem je spet popoldanska malica, ker je začela kar vse po vrsti odklanjat (puding, skutka, jogurt, sadje...), tako da sem ji včerej kupila celo Fruchtzwerge, ker ene pravijo, da so user posted image  nori nanje....no, naša ga pa lepo pljune iz ust! user posted image  Večerjo pa spet poje nekej normalnega in pred spanjem spet mleko.

Jaz res ne vem več, kaj naj naredim, da bi mi popoldne pojedla kaj drugega, kot mleko. Sem že razmišljala v to smer, da ji tudi mleka ne bi ponudila in "ko bi bila zadosti lačna, bi jedla tudi ostalo", pa se bojim, da se motim. Fora je v tem, da ima kosilo ob 11.30 in ob 16.00 noče jesti?!?!? Malo mi je čudno, da po tolikem času ne bi bila lačna. Kaj mislite ve?

Da povem še našo štorijo od danes ponoči. Predno greva z user posted image  spat, zavijeva še k Neji v sobo, da prečekirava, če je vse na svojem mestu, nakar naju že skoraj na vratih vrže po tleh - od smradu! user posted image  Tolk se je nasračkala, da je smrdela cela soba in to orng! Kaj nardit? Nič, nekako sva se dogovorila, da jo bova skušala previti ne da bi se zbudila. Skoraj bi nama uspelo, če ne bi user posted image  njeno rito položil na mrzlo podlogo, ko sem ji vzela plenico stran. Takrat se j zbudila, ampak ni nič jokala, pač pa se je smejala in se čudila, kaj user posted image  se zdaj to dogaja okrog nje sredi noči. Pol je dobila pa še malo mleka za pocartat in je spala do 9h! user posted image

Zdaj pa lahko neham, kajne?

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
1.6.2006 21:02:46   
natasaxy
Oj. Tudi pri nas ni nič posebnega. Popoldne sva bila malo zunaj, samo se je malo pripravljalo k dežju, pa je bil sonček, pa dež, tako da sva šla potem kar hitro noter.

Naš tudi zadnje čase sploh ni več tak lakotnik kot je bil. Včasih jeva kosilo ob 12, včasih pa popoldne okoli štirih. Za večerjo danes sploh nič posebnega ni hotel jest. Sem opazila, da če mu dam večerjo prepozno, je tako tečen, da hoče samo flašo. Tako da mu dam večerjo že malo čez šest, pa potem ob pol osmih flašo. Sem pa imela tudi že lepo gres pripravljen ob sedmih, pa ni hotel po žlički jest, ker je bil utrujen. Težko jih je včasih razumet kaj biuser posted image .

Naš se ponavadi ponoči ne pokaka, vendar pa je kakec začel tako smrdetuser posted image , da me včasih kar pol metra stran vrže. Pa še tako leze, sploh mi ne pusti se previt, skoz bi se obračal okol na trebuh.

Sem gledala tednik, joj kaj so pogruntali, da bomo lahko sedaj pri porodu shranili popkovno kri, če bomo želeli, če bi otrok bil bolan in bi rabil kostni mozeg, bi mu na ta način lahko pomagali. Zanimivo ne?

Dovolj bo za danes,...se tipkamo jutri. Čao.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
1.6.2006 21:16:08   
MajaPRO
Ojla!

Jessy, ne znam ti svetovat glede hrane, ker je naš še vedno ful jedec, tako da ga skorajda ne folgam hranit. Tu zaenkrat res nimamo problemov, saj je vse obroke in vse, kar mu pripravim.

Tudi Vid se zadnjih nekaj dni prebudi pokakan in včasih fuuuul smrdi. Ne morem pogruntat, zakaj včasih drekec tako zelo smrdi.

Včeraj je mož v Sparu kupil plenice Huggies, pa sem ga danes že 2x celega preoblekla (polulan). Malo težje jih je namestit kot Mullerjeve Beauty Baby, pa še Vid se je začel med previjanjem obračat. Komaj mu na hitro naštimam svežo plenico, je že na vseh štirih, tako da mu vse ostalo oblačim sede in stoje. Še vedno ga previjam na previjalni, saj se mi zdi, da bi na postelji še prej odplazil.

Pri nas precej dežuje, tudi za jutri in čez vikend napovedujejo dež user posted image (pa še športni vikend je v MB).

Nočko vsem!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
1.6.2006 21:25:13   
miševi

Dober večer!

Najprej čestitke vsem slavljencem in slavljenkam - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Kaj je pri nas kaj posebnega, razen da je vreme bljak. No, končno leze po vseh štirih tako, kot je treba in ne briše več tal s trebuhom. Istočasno je začel stat ob opori. Raste mu tretji zobek - zgornja leva enka. Prečekira vse omare. Ko zavpijem NE, se obrne in pusti stvar pri miru. Zato sem se odločila, da stvari ne bom prestavljala in premikala. Če sem naučila Niko, da kaj ne sme, se bo moral naučiti še Jure.
Danes je imel volčji apetit. Cel dan sem poslušala samo AMAMAMAAAAAAAAAAAA!!!!! Drugače tudi pridno je. Trudim se držat istih ur. Za zajtrk in večerjo ima še vedno mleko in ga bo imel, dokler bo želel. Jessy, ne vem, kaj bi bilo z Nejo. Najprej sem pomislila na prekratek razmak med obroki, potem si pa napisala ure in se mi zdi ok. Koliko pa poje kosila?

Aha, Jessy, še nekaj sem te hotela vprašat: ali se boš sedaj 3 mesece držala navodil diete in dopoldne jedla samo sadje, kot med dieto?

Drugače se pa že danespsihično pripravljam na soboto, ko bomo cel dan varovali še eno leto in pol staro punčko. Bo žurkauser posted image !!!

LP

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
1.6.2006 21:59:16   
petri85
Oh, sem napisala že tak dolg post, pa zmanjka elektrike!!!!!

No, v glavnem, pozdravljene!

Najprej čestitke Demi in Aljoši za 10 mesecev!!!!
Pa seveda vse najboljše tudi Gašpreju in Emi za 9 mesecev!!!

Zame je pa danes tako lep dan, čeprav ni bil s soncem obsijan! Bila sem namreč na NS pri dr. Strahovi in sem se vrnila domov, ko v devetih nebesih! Naše malo bitjece je tako živo in zaenkrat malce večje od uradne zanositve, tako, da bomo videli, kako bo v prihodnje! Pogledali sva tudi rokice, nogice in seveda vse prstke, pa srček, pa mehur, pa glavico. Spola, pa tudi če bi želela(naj bo presenečenje) ni mogla napovedati, ker se ravno tam okoli zavil s popkovnico! Rezultat izmeritve je tudi dober 1:14000, tako, da upam, da bo vse uredu!

No, sem čist not padla....da še mal povem od našega mulčka! Jessy, glede hrane ti jaz tudi ne morem svetovati, ker naš poje čisto vse kar vidi in mu kdo da! Ko kdo od naju je takoj prišiba k mizi in gre čisto na prste, da kuka na mizo in zraven prosi amamam, dokler ne prileti kaj v usta, pol se pa vsede pa tist pomalca in spet ponovi postopek. Ima tudi David zvečer in zjutraj mleko za obrok in mu tud mislim dajat, dokler mu bo pasalo.

S spanjem je vse po starem. Spat hodi okoli 8ih in se zjutraj ob 7.30 zbudi, da dobi flašo, potem pa za uro oz. uro in pol še nazaj zaspi. Tako, da vstajava od 8.30 do 9 ure. Se čist strinjem, da tako ostane.user posted image

Davidu pa pri hoji zelo pomaga Tomiyevo hodalo - sedaj že čisto lepo prehodi celo dolžino kuhinje s tem da se z roko naslanja na fronte!user posted image

Violinski, sem šele sedaj brala vse posteod zadnjič, ko sem se javila, tako, da si prepozna za cunje. Sem danes vse nakupila, tako, da sem rešena tega! Je bil mož danes doma (pravi, da imamo danes kar praznik, ker sem prinesla tako lepe novičke z NS:) Sem dopoldne presedela pri frizerju, ker so mi čist podivjali nosečniški hormoni in so mi lasje v 5 tednih zrasli skoraj 4cm!!!! Je bil taaaak narastek, da sem bila nujno potrebna barvanja. Popoldne pa smo imeli šoping, da sva se z možem oblekla za na sobotno poroko.

Imejte se lepo!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
1.6.2006 22:13:48   
miševi

Joj, Petri, nam delaš skomineuser posted image .
V glavnem, super, da je vse okuser posted image !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
1.6.2006 22:33:20   
Kety
Olja!

ALJOŠA VSE NAJ NAJ za 10 mesečnico!user posted image user posted image user posted image , včeraj pa sem pozabila še Gašperja, tako da vse naj za 9 mesecev!

user posted image user posted image user posted image  Petri! Joj, si predstavljam, kako si sreča! Vse čestitke za tako živahno bitjece v tebi! Sem ti pa ravno hotela povedat, da imam jaz eno tuniko, ki sem jo kupila lani za na poroko, ko sem bila še srečka user posted image . Je v albumu, ampak zdej je itak prepozno! Bi ti jo pa z veseljem posodila, če bi ti bila všeč.

Jessy, tvoja Neja štrajka pri drugi hrani, naš pa pri mleku. Kar naenkrta ga ne mara. ga moram ene 3x na finto z flašo za vodo oz. čaj, da potem začne pit mleko. Nimam pojma kaj se dogaja. So pa na pohodu zgornje enkice.

Sem mu pa kupila zobno krtačko Oral B v DM-ju. Ful je prijetna ampak zdej me mal skrbi, ker ko mu ščetkam sprednja dva zobka, mu iz dlesni priteče malo krvi. Ampak to samo ob tistem zobku, ki še ni veliko ven. A je to uredu, ali je krtačka prgroba oz. je prekmalu za čiščenje s ščetko. O tem nimam pojma.

Kolk ste ene srečke, ko vam user posted image  tako z veseljem jejo vse kar napravite. Naš ima zelo izbran okus, tako, da sem zelo omejena pri kuhanju. Še vedno preizkušam, kaj bi mu še teknilo in ponavadi zažgejo le preizkušeni recepti, pa niti to ne vedno!

Bravo Jure za puzanje po kolenih. Miševi, kolk časa je puzal po trebuhu? Mene to zelo zanima, ker tole brisanje tal s svežo obleko mi malo najeda živce.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
1.6.2006 23:19:13   
violinski
Na kratko pred spanjem.

Hvala vam za vse čestitke!

Tudi jaz nič ne dvigam in umikam na visoko, česar Aljoša ne sme dotakniti, ampak mu raje rečem NE, pa ga odmaknem (zaenkrat še ne uboga). Edino na prehod v kuhinjo sem si dala pregrado (poleženo sušilo za cunje, ki ga ne uporabljam več), čez katero veselo skačem, sicer sploh kuhat ne morem - ker visi na mojih nogah. Tako pa se postavi ob pregrado in me gleda. In tako kot David od Petri, tudi on vsake pet sekund (ko jemo in ko stojimo v kuhinji) reče AM-AAAMM!!!! in hoče nekaj imet. Grozno je lačen zadnje tri, štiri dni. Pa hodi že ob kavču po vsej dolžini (brez opore še ne stoji niti pol stotinke sekunde) in poleg 'am-am' reče tudi 'maaamaaaaa', ko me vidi.

Jessy, tudi jaz sem pomislila, da ima Neja preskupaj obroke, potem sem pa prebrala ure, pa se mi zdi čisto v redu. Pa enkrat si napisala, da popije tudi do 270ml mleka.... Mogoče je tega preveč. Jaz dam Aljoši zjutraj 180ml, malica eno banano in eno hruško/jabolko/Frutek, kosila pojé maksimalno 190g (ponavadi 160g), popoldanske malice mu več kot 120g ne smem dat, ker če ne je dobim tričetrt pogrete nazaj na tepih in večerja okrog 160g-170g. Vmesnih obrokov nima, če dobi kako drobtinico vmes (te zadnje ta-lačne dni), vštejem v obrok. Zaradi bruhcanja. Ker ne sme pojesti preveč.

Kety, čisto normalno je, če dlesen, skozi katero je zobek glihkar prišel malo zakrvavi, vendar jaz kljub temu vseeno zaenkrat še uporabljam ščetko z mehkimi gumijastimi ščetinami. Pa čestitam za kile! Aja, pa Fluonatril jaz dajem relativno redno (včasih pozabim), ker mi je pedontologinja rekla, da je pametno, da ga do šole dajem tudi Lani, in naj ji raje umivam zobe brez paste, dokler je še ne zna izpljunit. No, pri Lani je ne bom več upoštevala, zdaj je že zdavnaj navajena na pasto (tudi njej sem dajala Fluonatril prej), pri Aljoši pa. Kar celega mu dam na jezik, ponavadi pred sadno malico, on ga pa mal valja po ustih, dokler se ne raztopi.

Petri, user posted image za NS, držimo pesti, da bo še naprej vse dobro, pa lepo, da sta se danes z možem malo pocrkljala!!!

Maja, jaz sem že pri Lani, pa pri Aljoši tudi ugotovila, da kakec najbolj smrdi, če sta prejšnji dan jedla meso. Pri tem, da se meso prebavlja dva dni. Zdaj vsake toliko naredim 'kuro' in mu dam dva ali tri dni zapored jesti kosila brez mesa, tako da si prebava malo odpočije.

Mi imamo pa jutri posvetovalnico in tretje DiTePer cepljenje. Upam, da bo v redu.

Lahko noč!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
2.6.2006 0:28:07   
Jessy
Jaz sem še kar pokonci! Sem od 20.30 pa do zdaj (0.15) pošiljala fotografije v izdelavo, oz. v program, zdaj se pa pošiljajo naprej. Sem jih imela vse od januarja do zdaj, pa še krstne vmes, tako da sem kar veliko delo dobila. Me pa že zdaj mineva, da bom mogla potem razvrstiti kar 310 slik...user posted image

Sem vas na brzino prebrala!

Hvala za nasvete glede hranjenja. Vidim, da preveč kompliciram zaradi tega. Mah....jaz bi kar rada, da mi popoldne poje nekaj gostega. Glede tistih 270 ml mleka, je pa tako, da zgleda, da je bilo le eno obdobje, ko ga je toliko popila, saj ga zdaj spije okrog 210 ml, včasih tudi 240 ml (največkrat ga manj). Bom probala to mleko še malce zmanjšat količinsko, pol bomo pa vidli.

Petri, čestitam za uspešno NS! Sem ti kar malce fovš, ker si me spomnila na te lepe nosečniške dni! Ma, ti samo uživaj kolikor le moreš!!!! user posted image

Miševi, jaz se še kar držim diete, čeprav jo je uradno že konec. Meni kar ustreza, da imam dopoldne sadje, ki ga največkrat pojem kar med porivanjem vozička, pol pa pazim samo to, da na krožniku ne kombiniram, tako da npr. za kosilo jem meso, za večerjo pa koruzo, pa sadje jem kadar mi zapaše (tudi po 4x na dan). Mi gredo kg-ji še kar dol, zato se mi zdi zdaj neumno prekiniti.

Kety, glede krvavitve iz dlesni se kar strinjam z violinski, saj od drugega to pač ne more biti. Morda skušaj nekaj dni it mimo tistega predela, od koder zdaj krvavi, da se zaceli.

Violinski, držimo pesti za cepljenje, pol pa poročaj, kako je bilo!

Jaz grem pa spaaaaaat! Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......