pikica*
|
ajdaN, glede spalne vreče v Zibki na Brezovici ne bi bilo nič čudnega, če so vsaki zaračunali drugo ceno. Jaz imam s to žensko precej slabe izkušnje, saj mi je za spalne vreče zaračunala 6.000 sit (več kot v Baby centru ). Sem kar pike dobila. Zdaj tam ne kupim ničesar več, če pa v kakšni trgovini vidim njihove zadeve, naredim velik krog. Kaj čmo, zamerili so se mi do konca, ker so popolnoma neresni in veliki nategači. Saj vem, da delam negativno reklamo (kar ni ravno v moji navadi), ampak v njihovem primeru si ne morem pomagat. Danes imamo pa končno nekaj sončka. Ko se Zoja zbudi, šibamo ven, da ga izkoristimo . A je bila katera včeraj na koncertu Dragojevića v Križankah? Midva sva si malo privoščila, ampak je bilo mrzlo kot sredi zime. Še dobro, da je naredil štimung in smo zraven plesali, tako da smo se malo pogreli. No, smo se pa zato bolj stiskal . Me pa nekaj zanima. Vse pravite, da vam otroci spijo tam do 7h, 8h, 9h zjutraj. A to v enem kosu, brez nočnega hranjenja ?. Ker nam to ne uspe. Parkrat se je sicer zgodilo, da je Zoja spala nekje do 6h ali celo 6.30h do prvega hranjenja, potem pa zopet zaspala za urico do dve, ponavadi se pa zbudi nekje med tretjo in peto ponoči, da se nahrani in potem takoj zaspi nazaj in potegne do 8h, 9h. Zdaj je fino vsaj to, da sama drži flaško, tako da ji jo ponoči dam v roke, jaz se pa uležem na kavč v njeni sobici in malo dremam zraven, ona pa v posteljici je. Ko slišim, da je flaša pazna pa jo vzamem in grem spat svojo posteljo. Ko bo pa enkrat spala tako, kot pravite, da spijo vaši otroci, bo pa že pravi luksuz . Nemsis, vidim, da smo približno na istem, kar se tiče šolskih obveznosti. Jaz se pa matram s pisanjem magistrske naloge. Počasi se premika, ampak res zelo počasi . A katera od vas tudi kaj v službo skoči? Jaz imam zadnje čase malce več opravkov tam in grem vsake toliko za kakšni dve urici v pisarno. Pa moram priznati, da se kar prileže malo presekat. Paše mislit še na kaj drugega kot plenice in flaške . Dovolj čvekanja, gremo v akcijo.
|