|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
31.5.2006 11:00:29   
pikica*
ajdaN, glede spalne vreče v Zibki na Brezovici ne bi bilo nič čudnega, če so vsaki zaračunali drugo ceno. Jaz imam s to žensko precej slabe izkušnje, saj mi je za spalne vreče zaračunala 6.000 sit (več kot v Baby centruuser posted image ). Sem kar pike dobila. Zdaj tam ne kupim ničesar več, če pa v kakšni trgovini vidim njihove zadeve, naredim velik krog. Kaj čmo, zamerili so se mi do konca, ker so popolnoma neresni in veliki nategači. Saj vem, da delam negativno reklamo (kar ni ravno v moji navadi), ampak v njihovem primeru si ne morem pomagat.

Danes imamo pa končno nekaj sončka. Ko se Zoja zbudi, šibamo ven, da ga izkoristimouser posted image .

A je bila katera včeraj na koncertu Dragojevića v Križankah? Midva sva si malo privoščila, ampak je bilo mrzlo kot sredi zime. Še dobro, da je naredil štimung in smo zraven plesali, tako da smo se malo pogreli. No, smo se pa zato bolj stiskaluser posted image .

Me pa nekaj zanima. Vse pravite, da vam otroci spijo tam do 7h, 8h, 9h zjutraj. A to v enem kosu, brez nočnega hranjenjauser posted image ?. Ker nam to ne uspe. Parkrat se je sicer zgodilo, da je Zoja spala nekje do 6h ali celo 6.30h do prvega hranjenja, potem pa zopet zaspala za urico do dve, ponavadi se pa zbudi nekje med tretjo in peto ponoči, da se nahrani in potem takoj zaspi nazaj in potegne do 8h, 9h. Zdaj je fino vsaj to, da sama drži flaško, tako da ji jo ponoči dam v roke, jaz se pa uležem na kavč v njeni sobici in malo dremam zraven, ona pa v posteljici je. Ko slišim, da je flaša pazna pa jo vzamem in grem spat  svojo posteljo. Ko bo pa enkrat spala tako, kot pravite, da spijo vaši otroci, bo pa že pravi luksuzuser posted image .

Nemsis, vidim, da smo približno na istem, kar se tiče šolskih obveznosti. Jaz se pa matram s pisanjem magistrske naloge. Počasi se premika, ampak res zelo počasiuser posted image .

A katera od vas tudi kaj v službo skoči? Jaz imam zadnje čase malce več opravkov  tam in grem vsake toliko za kakšni dve urici v pisarno. Pa moram priznati, da se kar prileže malo presekat. Paše mislit še na kaj drugega kot plenice in flaškeuser posted image .

Dovolj čvekanja, gremo v akcijo.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
31.5.2006 11:28:45   
bobika
Čestitke 5 mesečnicam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tašonka, kaj ji greješ čajeka? Manc noče piti, če je hladn oz. na sobni temperaturi. Moram vedno malo pogreti. Pije pa samo ko je že malo lačna. Poskusi, če bo pila, če ji ga malo sladkaš. Meni je pediatrinja dovolila sladkanje zaradi prebave (ji nič ne pomaga), je ga pa dosti raje pila kot grenkega. Če bo tako pila potem vsakič zmanjšuješ sladkor in vidiš kako bo.

Mi pa se moramo že ob sedmih v posteljo spraviti user posted image . Če zamudimo to uro je katastrofa. Joče še kakšno uro in ne more zaspati. Če je slabo vreme je prav fajn taka ura. Ob toplem in lepem dnevu, pa mi sploh ne odgovarja. Takrat ko se bo malo ohladilo (poleti) in bi lahko šli še malo na sprehod, bomo mi že v postelji user posted image . Ati je komaj kaj z njo. Pride okoli petih domov, se najemo in potem že počasi Manca postane tečka in jo je treba iti rihtat. Skupaj preživljata le čas na previjalni mizi user posted image . Smo jo okoli šestih peljali ven, da bi v vozičku še eno rundo zaspala. Je spala do pol sedmih in potem je ob sedmih že bila prava tečka. Tako, da jo v vsakem primeru moram do najkasneje osmih spat dati.

Spi od sedmih (pol osmih) do nekje pol šestih, se naje in spi do devetih (tako je bilo sedaj že cel teden)

Midve bova pa nocoj prvič same. Ati gre službeno v prekmurje in pride komaj v petek domov.

Manca kliče!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
31.5.2006 12:22:15   
AlenkaIST
Vsem en lep sončen pozdravček!

ČE OTROK SAM ŽELI BITI POKONCI MU PUSTI! Tako so meni pred mesecem in pol rekle sestre v porodnišnici. Drugo je če otroka siliš ko sam še nima dovolj moči. Tako da je prav da otroka opazuješ in vidiš kaj si sam želi.

Naša je spala od 8, 8.30 do 7 zjutraj brez prekinitve. Zdaj se mi je pa že 2x zbudila ob 5h. To je bila njena zadnja budnica, ko se je še zbujala. A mislite, da ima čez dan premalo hrane? Obrokov mleka še ne zamenjujem, dobi samo kakšno žličko sadja za poskusit. Popoldne ji v mleko dodam še žličko kašice.

Smo pa končno dočakali spet malo sončka. Sam da ne bo popoldne spet dež.
Jutri bom v Ljubljani. Se dobimo kje na kavici?

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
31.5.2006 13:30:25   
XXYY
Lep dan želim!

Končno je sonček zunaj!

Vsem 5 mesečnikom iskrene čestitke  user posted image   user posted image  . Tudi mi smo danes že 5 mescev stari. Ja, res kolk čas hitro beži.

Midve sve prišle iz posvetovalnice. Je bilo kar zanimivo in zelo pestro. Najprej me je sestra začudila, ker je rekla, da ji bodo danes vzeli že urin in potem kri. Lara se sploh ni hotela polulat, do konca pregleda in še potem smo mogli malo počakati. No, potem jo je stehtala (skupaj s pampersko in majčko) in izmerila. Velika je 64,5cm in težka (skupaj s pampersko, majčko in bombažno pleničko) 6300g, tolk je tudi tam v kartoteko vpisala (sem mislila da bo 200g dala stran zaradi plenic, pa sploh ni nič dala). tako da naju je zdravnica zelo pohvalila. Zdaj pa še manj vem kako in kaj. Tako da imamo sedaj pregled šele čez 4 mesece.

No, zdaj pa bežim, ker se mi nekam mudi. Se oglasim takoj, ko pridm nazaj.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
31.5.2006 13:42:14   
lonja
Hoj,

AlenkaIST, glede kavice jutri, sem za!!!! Dans sicer pride moj domov iz službene poti in upam (res!), da ne bo že jutri hotel naprej na morje. Se mi nekako ne da še jutri, bi šla rajš v petek. Tako da se še oglasim zvečer.

Moram pohvalit našo petmesečnico, spet me ignorira na celi črti, saj že tri ure drnjoha. Najboljš, da grem še sama mal počivat.

Pikica, na katermu faksu pa študiraš? A mi lahk daš kak recept, kako se spravt k pisanju magistrske? Tudi meni namreč sam še naloga fali, pa se kar nekako ne spravim.....

Se beremo!

lonja user posted image in Ajda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1305
31.5.2006 14:03:14   
Anonimen
Hojla!

Vam moram povedat in močno upam, da je naša Lara premagala strah pred vodo.  user posted image  In kako nam je to ratal, čisto po naključju.
Moj user posted image  je dal gips dol z roke in mora zdaj v vodi razgibavati roko. In včeraj zvečer je to počel v dnevni sobi in ga je Lara z zanimanjem opazovala kaj počne. Pol pa sem ji zavihala rokavčke in počasi dala rokice v vodo. Najprej eno pol pa še drugo. Jo je blo še mal strah in je držala prste stisnjene v pest. No pol je pa počasi razprla rokico, nato še mal rokco premikat. V glavnem na konc je že tako mahala po vodi in špricala okrog, da sva ble obe mokre.user posted image Danes zvečer bom jo spet dala zravn, pa bom vidla kaj bo nardila. Tko da upam da se bo zdaj lahko kopala in uživala v vodi.

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
31.5.2006 14:52:45   
pikica*
Lonja, potem si nekako tam kot jaz (no, jaz sem s pisanjem že krepko v dugi polovici naloge)user posted image . Jaz študiram na Ekonomiji v LJ (smer Informacijsko upravljalske vede - po domače informatikauser posted image ). Kje pa ti? Mene je nosečnost malce presenetila ravno med predavanji za zadnji predmet in sredi dogovarjanj za temo za magistrsko. Potem sem še naredila zadnji izpit in prijavila temo, nato pa se prepustila nosečniškim slabostimuser posted image . Tako nisem čez poletje napisala popolnoma nič, začela sem pa nekako v jeseni, ampak zeloooo počasi. Še največ sem naredila v Zojinem prvem mesecu (oba z user posted image  namreč piševa magistrsko in sva takrat vsak večer vztrajno pisala), zdaj pa zopet čakam na "navdih"user posted image . Pa bomo že.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
31.5.2006 15:04:16   
Anonimen
Ojla

Evo naše nove podatke. Veliki smo 63 cm in težki 6950 g. Smo pa očitno pri zdravniku zelo pridni, saj nikoli ne jočemo. Bomo videli kaj bo ko bomo cepljeni.

Drugače pa ni nič novega. Sem pa danes zdravnico vprašala katero mleko naj ji sploh še dam, ko pa imam vedno težave. In mi je rekla naj ji dam en obrok AptamilAr, en obrok pa navadno adaptirano mleko. No, jaz sem sicer za ta drugi obrok kupila Novalac proti zaprtju, saj ne bi še enkrat rada videla, kako se naša Klavdija matra pri kakanju. Takrat smo user posted image  obe. Ona od bolečin, jaz pa ker ji nisem mogla pomagat.

Drugače pa imam naslednji pregled šele pri 6 mesecih, ko bomo tudi prvič cepljeni. Uhhhh, to bo še luštno.

No, tamala je končno malce zaspala, mami pa šiba račune plačat. Brez skrbi bo tamalo babi pazila.

(odgovor članu pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
31.5.2006 16:52:03   
alenkica
Kako ste pridne za pisat. Pri nas smo v redu, malo žalosti je bilo, ker je bil spet mraz in veter pa dež, tako da ni bilo nič sprehodov dva dni. Zdaj so zelo aktualne rokice. stalno si jih tlači v usta.

Sem ga pa dala prejšnji teden v telovadnico in je bil čisto navdušen, do zdaj ga namreč še nisem dala, smo se igrali z njim kar v košku. V telovadnici se zamoti kar kake pol ure ali več, odvisno kako je na volji. Ampak ga ful utrudi in ko rasta tečen, kmalu zaspi.

no, imejte se lepo, zdaj pa upam,da bo lepše vreme!

Tudi jaz čestitam vsem user posted image , ki so že dopolnili 5 mesecev. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
31.5.2006 19:33:43   
LE&TA
Mi smo imeli dans še enkrat UZ kolkov in je vse super, tko da je ne bom niti ponoči več povijala široko. Plenice proč!!user posted image  
Cepljena je bila včeraj že drugič, tokrat pa ji je ratala bulca, ampak baje je to značilno pri drugem in vseh naslednjih cepljenjih.

Dans sm ji nardila sokec iz hruške, je ratal gost, tamala pa je kar usta odpirala, tko da je kar dosti popapala(iz cca. pol hruške).  Do zdej se mi zdi da ji je bla hruška najboljša, še boljša od banane!
Je pa včeraj jedla banano, dans pa je blo v drekcu polno črnih kratkih nitk, sklepam da od banane? Je še katera to opazla pri svojem user posted image , če ste jim dale banano? Če še niste jedli banane pa bodte takrat pozorne na drekec ko jo boste, pa boste takrat povedale!!

JanjaE, user posted image  za premagan strah! Kako si jo pa do zdej kopala??

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
31.5.2006 19:49:26   
LE&TA
Sam probam če mi je ratalo avatar naložit!
Moja pupa spi od 18.40, kaj bo pol ko bo treba spet spat!?user posted image  Verjetno bo ura že 21 preden bo šla spat!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
31.5.2006 20:05:09   
LE&TA
Nč ne bo, ne znam slike zmanjšat, morm mojga user posted image  počakat!!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
31.5.2006 21:12:24   
Anonimen
Hoj

LE&TA sploh je nisem kopala, ampak samo s cunico umivala. Ker se je bala tud če ji je pršlo samo malo vode na rokice.

Drugače pa je naša začela malo afne guncat. Začela se je zbujat že ob 6.00 nato ob 5.00.Danes ponoč pa se je zbudila že ob 3.00 pol pa še ob 7.00, prej pa je spala do 8.00. Število obrokov je malo pšovečala. Kašice pa ne mara nobene. Sem ji pa zdajle dala za jest novi Novalac NF (ki je za večerno in nočno hranjenje), ki za dlje časa nasiti. Bomo vidli kaj bo. Najprej sploh ni hotla jest, je malce drugačen okus. Ni pojedla tok kot ponavadi poje zvečer, tko da dvomom, da bo zaleglo za celo noč, al pa.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
31.5.2006 21:25:01   
XXYY
Lep pozdrav.

Zopet mi tukaj!

Prej se mi je tako mudilo nekam, da sem nekaj pozabila napisati.

Potem, ko jo je pregledala zdravnica, je bilo vse vredu. Ko jo je pa spet ena asistentka pregledla, je pa takoj planila v jok. Verjetno je postala tečka ker je bila zaspana in preden sve šle k zdravniku, ni hotela jesti mleka in je bila potem lačna. Pri ponovnem cepljenju se je ponovno user posted image  . Pol sve mogle pa še kri dati. Tako, da je bila danes full pikana. Prav smilila se mi je.

Zdaj popoldne je pa bila prava kriza. Od pol sedmih zvečer pa do pol devetih se je nonstop jokala. Pa nimam pojma kaj bi ji bilo narobe. Verjetno je to delovalo od inekcije. Vročine je imela 36,6C. Je pa full prdela zravn. Upam, da ni kriv Aptamil AR, da jo je verjetno zvijalo. Danes sve jedle smo banano in kuhan korenček. Ne vem to ne bi smelo biti nič narobe. Bom vidla kako bo ponoči. Upam, da bomo preživeli noč. Upam, da je to bila samo reakcija na cepivo.

JanjaE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  da se ti Lara ne boji več vode. A si jo danes potem že kopala? Kako je bilo?

Nč, uživajte in se slišimo.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
31.5.2006 22:19:20   
LE&TA
JanjaE, upam da prespite noč in vam želim uspešno kopanje!

Moja pupa je zaspala ob nekej pred 19. uro (to sem že napisala) in kr spala, spala, nisem vedla kaj naj, ni bla niti oblečena še v pajaca za spat niti jedla ni(nazadnje ob17.30), plenica je bila pa pooolna vode, lih zarad tega sm se odločla ob 21h da jo zbudim, najprej sm bla v dvomih ali jo zbudit al ne, ker sm se bala da pol ne bo zaspala. Pa sm jo lepo previla, vmes se je zbudila, nafutrala, dala nazaj v pojstlo in je takoj zaspala!user posted image  Je pa spet zbrcala kovterček in bla cela odkrita, tko da razmišljam o nabavi spalne vreče!

Ovčka, kako ji je bil všeč kuhan korenček?? Tinkari ni bil.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
31.5.2006 23:09:06   
Nannn
Helou,

Za nami je spet en cuden dan...sva bili sicer vzunaj a ne dolgo ker naju je dez pregnal...potem pa smo se cel dan igrali klovne in animatorje user posted image  sem cist zmatrana sedaj se to napisem in grem pod tus pa spat...

JanjaE me veseli da vam je uspelo se lepo skopati user posted image user posted image

LE&TA a ti delas sok z sokovnikom in surovo sadje ali kaj?Koliko pa ti tega poje oz.popije?

Se malo pa boste ratale prave mojstrice v sprobavanju in kuhanju za vase user posted image  in nam ki se ne uvajamo pomagale ane user posted image  Men bo predvsem strah korenja ker baje zapira...mi smo ze imeli probleme z kakanjem tako da ne bi se enkrat dala to skoz...sem pa v soboto pojedla celo cokolado od Dorine in tamala ni mogla kakati....sem si kar celo privoscila ker sedaj ze tretji dan malo bolj gledam na hrano in ne jem po 8 uri...sicer se diete se ne upam iti ker dojim ampak tudi to bo pocasi treba user posted image

Vsem januarckom cestitava ob 5 mesecu user posted image user posted image  in pocasi prihajamo za vami user posted image user posted image

Nocko Nannn user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
1.6.2006 7:32:50   
ajdaN
Dobro jutro punce! A še vse drnjohate? Pri nas mali še spi, mami pa za računalnikom. Edino takole zjutrej imam čas lepo v miru vse prebrat (upam, da ne bom prehitro rekla ane).

Pikica* če jaz rečem da je prespal noč, to tudi pomeni da jo je PRESPAL! Če moram vstat pa ga futrat, to zame ni prespana noč, pa čeprav samo poje pa nazaj pade. Se pa zavedam da je tudi to veliko - da bi ga mogla še prenosti ponoči, se mi zmeša!

AlenkaIST pri nas tudi nima čiiiiiiist nobenega ritma ponoči. Včasih se zbudi 1x, včasih 2x, včasih sploh ne. Včasih je prvič ob enih, včasih ob treh, včasih ob sedmih, včasih sploh ne... user posted image . V glavnem ne vem kdaj bo do kakšnega ritma prišel. En čas sem že mislila da bo, ker se je kar kakšen teden zbujal med 5-6, pojedel pa naprej spal. Ampak naslednji teden spet kr neki! Pa sem že probala ko se zbudi mu dudo dat, pa je takoooo užaljeno kričal. Ne vem kako je lahko včasih lačen že ob 1 ponoči, včasih pa prvič je ob 10 dopoldneuser posted image .

JanjaE ja bravo, da ste jo navadli vode. 4 mesece brez kopanja?! Dobri ste. Ampak saj če ni šlo drugače nimaš kaj.

V glavnem midva sva že enih 10 dni na jabolku. Najprej čežana - ki očitno ni dobra, ker jo je več ven pljunil kot pojedel. Surovo naribano jabolko pa obožuje. Tudi malo večji koščki ga nič ne motijo. Včerej ga je v 10 minutah zmazal skoraj polovico. Pol mu pa nisem več upala dat. Ampak ni bilo potem nič narobe, tako da bo danes dobil celo polovico če bo hotel. Popoldne je pa pojedel 50ml mlečne kašice. In je tudi tako lepo usta odpiral in niti malo ni šlo mimo. Jutri bova začela s korenjem. Če ga bo maral. Če bo po meni ga bo pljuval venuser posted image . Potem pa še ne vem kaj bi dala za naprej. Banano al pa breskev. Bomo videli. Glede na to da jabolko malcava že 10 dni, imam še malo morje časa za razmislituser posted image .

No tako. Še počakam mulca da se zbudi, potem greva pa v LJ malo zapravljatuser posted image !

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
1.6.2006 11:50:56   
bobika
hej!
Midve sma prespali prvo noč sami brez atija. Kar čudno je bilo iti spat, da ga ni bilo ob nama. Po prvem dojenju (okoli 2. ) sem jo dala v najino veliko postejo, na atijevo stran. Do jutranjega dojenja (7ih) je lepo spala, potem pa me je hotla izriniti user posted image . Sem jo parkrat prestavila nazaj čez polovico. 

Opazila sem, da se mi na eni dojki zadnje čase vedno nekaj buni. Nevem, če je možno, da je na eni majn mleka, kot na drugi. Na drugi pa lepo papca user posted image

Mi začnemo uvajati sokece naslednji teden. Najprej jabolko, potem pa še ne vem kaj bo naslednje.
Kako ste začele s sokovi, koliko ste jim dale? Katero sadje je naslednje? Banane in korenčka ji ne bi še dala, ker že tako ne kaka.

Lp

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
1.6.2006 13:51:25   
LE&TA
Nannn, jst ji delam sok iz surovega sadja, hruško obožuje, probala sm pa tud narest sok iz jabolka in korenčka, najprej vsako posebej, pol pa mešano, banano sm pa sam pretlačla, do zdej smo to probale in ni blo problemov. Naslednje bo: breskev, malo malo pomaranče, krompirček in naprej zelenjava.

Zdravnica je rekla naj najprej sadje po 5. mesecu pa zelenjavo, po 6. pa mešano in že celi obroki.
Tko da meni se sploh ne zdi smiselno čakat do 6. meseca ker pol zmanjka časa za probavanje, takrat se že papa!! O tem so se itak že mnenja iskrila, vsaka za svojga itak ve in vidi kaj rabi. Naša je tko velika da more že kej pojest, zaenkrat probat.

grem kuhat! user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
1.6.2006 18:06:41   
mayflower
Sploh vas ne dohajam.user posted image
No, naš user posted image ga kar sračka ponoči in se kar pogosto zbuja (3x,4x). Se mi zdi, da ne zarad hranjenja ampak bi se rad crkljal. Sej takoj ko zagrabi zizo že napol spi. Sem se odločla, da bom to dovolila do 6.mesca, pol pa ga bomo poskusli pretentat s čajem.
Mi pridno papcamo jabolčno čežanco. Sicer je poje par žličk, ma je tko dober, sej prou zagrabi žličko z usteci, ko jo zagleda. Ham, ham... Drugi teden začnemo z banano, pol pa hruško. A je katera Frutke poskusla? Ena mamica je meni rekla, da je kar s Frutki začela. Pa ene pravjo, da njihovi malčki kupljenih kašic ne marajo. Jst bi pa rada, da s tem ne bi blo problemov, ker ko gremo k tašči na obisk, mamo kar dolgo pot...
Mene je pa user posted image obiskala, kljub temu da polno dojim. Kok je blo fajn, ko je ni blo.
Ja, jst tud septembra začnem iskat službo, čeprav nimam pojma kaj. za mojo izobrazbo na našem koncu sploh ni službuser posted image . Vse moje kolegice so šle v LJubljanouser posted image .
Danes sva že tolk uživala. Dopoldan sva bla eno urco zunej, zdej pa še uro pa pol.
Kar se tiče joka v naročju drugih: jst ga vedno vzamem v naročje, ker drugače postane še siten in se ga sploh ne da potolažit. Pomaga pa tudi, če ga moj dragi popestva. Sem pa opazla, da je zelo pomembno kake volje tamali je. Če je spočit in sit (pa še sto drugih če-jev mora bit izpolnjenih), ni problema kdo ga pestva. Bogvar če je utrujen: jok, jok. Pa pomaga sam čimprej domov it.
Danes je tko priden. da bi blo vsak dan tkouser posted image
Čestitke vsem petmesečnicam in petmesečkom. Joj, kako hitro čas beži. Mi bomo čez devet dni upihnili peto svečko. Naš je že tak koren jak (ma vsaj 9 kil), da ga vsi komaj pestvamo. Pa se tako rad popestva. Sem presrečna, da vsaj z vožnjo v voziču ni več problemov, odkar ma vzdignjen naslon in lahko opazuje okolico.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
1.6.2006 18:46:35   
AlenkaIST
AjdaN, naša ima ritem! Sam zgleda da jo je zdanjič nekaj iz tira vrglo. Zdaj spet prespi celo noč. Ji pa pred spanjem, ob 8h, dam še malo kašice z mlekom.

Lonja in JanjaE, bilo je fino!!! Kdaj ponovimo?

Zdaj malo afne guncamo kmalu bo pa itak spet panika za spat user posted image . Mirno noč!!

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
1.6.2006 20:02:06   
Anonimen
Oh...čveke...

men se dons nič ne ljubi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1322
1.6.2006 20:03:29   
Anonimen
Ojla

Da se na hitro javim pred spanjem naše tamale.

Midve sva pa samo zjutraj zunaj, ker je popoldne tako čudno vreme, da ne veš ali bo sonce ali dež pa še mrzlo piha. Trenutno dežuje, v stanovanju pa je mrzlo kot hudič. Sedaj že mene zebe. Komaj čakam, da se spet ogreje.

Drugače vam pa moram povedat, da je bilo ob petih pri poročilih na slo 1 javljeno, da se je v 24-ih urah v trboveljski porodnišnici rodilo kar 9 otrok. Od tega so bili trije porodi z dvojčki. Pa še mojo babco je pokazal po tv. Me prav zanima kako so potekali porodi, ko pa nimamo toliko porodnih sob. V bistvu je samo ena moderno opremljena.

Našti tamali pa ful odgovarja breskov jogurt. Ga tako pridno poliže z žličke. Drugače pa še nisva začeli z uvajanjem oz. poskušanjem. Pa bo počasi že čas.

No, grem pogledat kaj delajo tamala in babi. Jo je ona sedajle nafutrala.

Neposredna povezava do sporočila: 1323
1.6.2006 21:17:02   
lonja
Hojla,

danes smo se pa cel dan potepali, uf, sej ne vem, katera je bolj zmatrana mami ali Ajda...user posted image Sicer sem se jo, ko sva ob pol šestih prišli domov malo usmilila in ji dala urico počitka, je zaspala kot ubita, pa nikoli ne spi ob tej uri. Pol sva šli pa še v akcijo na sprehod z vozičkom in se malo prej privlekli domov in seveda je zaspala kot ubita. Pridna punca...
AlenkaIST in JanjaE user posted image , super smo se načvekale. Upam, da se nam naslednjič še katera pridruži. Igračke za v vodo bomo pa jutr sprobali, danes ni bilo časa za kopanje.

Pikica*, pridna si, da ti znese ob Zoji še magistrsko pisat. Sej ne vem, verjetno se mal preveč zgovarjam na Ajdo. Tudi jaz študiram na ekonomiji, ampak podiplomca sem šla delat v Maribor (smer bančništvo in finance), je blo nekak bolj simpl, manj predavanj in vsega tega. Naloge pa še nisem začela delat, trenutno sem v fazi iskanja naslova in mentorja. Mislim, da je to še najtežje, pol ko začneš pisat, kar nekako gre...

Smo imeli pa zdele ene dve kar pestri noči. Sva se podojili kot ponavadi ob osmih, pa se mi je obe noči potem zbudila že okrog 23.30, pa potem spet ob treh in nato zjutraj. Ne vem, ali sva mogoče podnevi manj popili. Ker še vedno samo dojim, sem se seveda kar mal ustrašla, da je kaj narobe z mojim mlekom. Sicer sem res malo manj pila, a ne vem... Bomo videli, kaj bo danes. Upam, da ostanemo kar pri dojenju, mi je tako kar najbolj easy.

Lepo se imejte, pobožajte sončke in se beremo...

lonja user posted image in Ajda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1324
1.6.2006 21:27:26   
*hana*
Čer punce!

Tudi pri nas že nekaj časa user posted image  spi. Smo se cel dan potepali, bili smo v Grazu v Ikei in izgleda, da ni samo naju zmatralo, tudi Hana je po kopanju zaspala kot ubita.

Glede uvajanja druge hrane smo mi bolj lene sorte. Sem že začela z sokci (jabolčni in korenčkov) in z banano, pa ni bilo pretiranega zanimanja, pri banani je celo začela jokatuser posted image . Tako, da mi je pediatrinja rekla, naj je ne silim, da še ni pripravljena. Zaenkrat imamo le redno en cel piškotek Plasmon v mleko pri predzadnjem obroku in dve mali žlički riževih kosmičev v zadnji obrok. Ritem pa je .......čez dan 4 obroki na 4 ure in ponoči okrog 4h po cca 120 ml.

Drugače pa čakamo, da bo vreme vsaj približno poletno, ker sedaj to tudi slučajno ni!!! Groza!

Lep večer.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

zanositev
awwa

Koliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?

prvi mesec (37%)

2-3 mesece (23%)

4-6 mesecev (14%)

7-9 mesecev (4%)

več kot 9 mesecev (22%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!