ajdaN
|
Dobro jutro! A vse še spite? V takemle vremenu nič čudnega! Pa to ni reeeeeees, sej nismo marca!!! OBUP! Midva imava pa dan še cepljenje. In kako bom mulca v takemle okrog vlačila tudi ne vem . V voziček pa prevleko čez, al nej ga v rokah nesem, v sami lupinci bo ves moker, da o teži niti ne govorim... LE&TA bravo za zobek!!! Jaz tudi vsak dan gledam našega "polža" pa zaenkrat ni nč vidt. Za v usta je pa dobr vse - igrače, cunje, obroba avtosedeža, tisto oblazinjenje od pasov v sedežku... V glavnem vse je takooooo dobro za oslinit . AlenkaIST fajn, da si zrihtala diplomsko. Verjamem da se ti je kr mal srce ustavlo, ko si pomislila koliko dela je izgubljenega ane . Ja Caffee nimamo nobenega pametnega dela . Otroci spijo celo noč, čez dan so tkooooo pridni da komej verjameš, igrajo se sami... In potem se zbudiš iz sanj in ugotoviš, da imaš cel dan na skrbi enega ekstra sitnega mulca ki bi se samo po naročju valjal! Očija seveda po možnosti ni do večera, če pa že pride se ša uči . V resnici imam pa cel dan odprto stran in ko mi mulc da minutko dihat, mal skočim gor pogledat. Pa takole zjutraj ko imam še mir. Jst tud ne vem kaj in kako naprej z uvajanjem. Zaenkrat smo še zmerej samo na jabolku in korenju. Sem pa zadnjič kar mal cviknla. Je imel zvečer čist temno zelen drekec . Pa ni jedel čisto nič novega. Ne vem zakaj?! Drugač pa sem mu jaz dala samo korenje, pa ni bilo problema! Prvo žlico je pljunil ven, potem sem mu jih pa ene par zmešala z naribanim jabolkom, potem je pa že samo korenje malcal. Ga ni nič motilo. Tako da očitno pri našemu zelenjava ne bo problem. Dans bova pa verjetno probala še mal banane z jabolkom. Ovčka ne kupuj vozička za 1 mesec. Ker "gospa" se bo kmalu hotela peljati tako, da bo imela konkreten razgled in tebe ne bo več šmirglala . Drugače pa mene pri mojem vozičku edino to moti, da ne morem ročaja obračat. Žal! Ampak rajši to, kot pa še enkrat težji voziček. Nannn če gre samo za občasno spanje v prenosni posteljici jaz ne bi kupovala jogija. Razen če imate fuuuul velik avto pa zeloooo malo ostale prtljage, kar verjetno nimate ane . Za parkrat na leto za na dopust, lahko brez problema spi samo na tisti podlagi. Našega ni v toplicah nič motilo. Tudi vsi "naši" otroci (nečaki) v varstvu pri naših spijo samo na podlagi in to vsakodnevno pa gre. Sej tista podlaga tudi ni tako švoh. Stolček bomo imeli pri nas Trip-trap. Samo še ponj moramo it. Nečak ga ne rabi več in ga bo posodil našemu mulčku. Razni dondolinoti meni niso všeč, ker preveč placa zasedejo. In pri nas imamo že dovolj ostale krame. Trip-trapa pa lepo postaviš zraven mize, pa zgleda kot drugi stoli. Ne pa neka glomazna zadeva, vsa oblazinjena, da je niti spucat ne moreš, pa po možnosti še s celim kupom igrač, ki jih imajo že tako čez glavo. Punce dejte mi povedat kako nej našga navadim ponoči na kakšen ritem?! Ker to ni več res! Dnevne obroke ima redne in odkar uvajava gosto hrano, je vsak dan isto uro - pol ure gor ali dol. Tudi večerni obred je zmerej enak, kopanje, dojenje, flaša... Po flaši popije več ali manj zmerej enako količino. Ponoči pa kakor se sprdne! Zadnjič je ob polnoči tulil 10 minutk ker sem bila prepričana, da ne more bit lačen. In potem sem obupala in mu dala jest. Ampak je do jutra še 2x jedel. Včasih pa spi brez da bi muksnil 13h! Se pravi je od 0-3x na noč, kakor mu paše. Pa tudi takrat ko je jedel po 1x je včasih jedel ob enih, včasih ob treh, včasih ob šestih... V glavnem je ponoči čist razštelan. Pa sm mislila da bo z gosto hrano boljše, je pa samo še slabše. Zbujanje zjutraj je pa tudi postalo razred zase. Saj večinoma vstaja okrog devetih, včasih se pa ob 7 sprdne da ne bo več spal, lahko pa potegne tudi do 10! Jst ne vem več kaj naj nardim . Drugače pa pri nas od tega vikenda uvajamo dnevno spanje v postelji. Ker imam dost tega, da mi zaspi v naročju. In potem ko bo sam vstajal ga bi še težje navadit. In čez vikend je kar šlo. 2x je sicer zaspal med dojenjem in sem ga samo prenesla v posteljo, po 1x vsak dan sem šla pa z njim tja in bila zraven po 10,15 minutk da je zaspal. Sicer je prej krepko protestiral, ampak zaspal pa je. Včerej sva se pa šla kdo bo bolj trmast. Mulc je tulil dobro uro, ker ni hotel zaspat! Pa sem ga vmes še nafutrala, ker je pač že lačen ratal, potem je pa tulil naprej. Ampak sem bila bolj trmasta in je na koncu le zaspal, pa čeprav samo za pol urce. Počas pa mogoče le bo. Nič grem uživat dokler traja, dolgo itak ne bo več, ker se že oglaša iz sobice . Uživajte kolikor lahko v temle deževnem dnevu.
|