|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
26.5.2006 22:29:17   
Nannn
Tasi knjigo imas v inboxu...je pa nemsis pisala o zaprtju in sprasevala ce lahko svojemu user posted image  doda mlecni sladkor...Jest sem ga kupila v lekarni ko je bila Ela zaprta ampak mi ni nic pomagal...mlecni sladkor ali laktoza...

LP Nannn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
26.5.2006 22:33:30   
Anonimen
Aja, to sem pa spregledala, da zarad tega sprašuje.user posted image

Hvala za knjigico.user posted image

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
27.5.2006 12:07:58   
LE&TA
No, mi smo pa dans probali kuhan korenček pa ni bil dober, zato sem zravenm naribala še malo jabolka surovega, pa je blo dobro, ma ne najboljše, pa v sokovniku sm nardila sok iz surovega korenčka in jabolka in je bil dober, je pa iz polovice jabolka in pol korenčka ratalo ful soka in ful kašice pa sem dala kar zmrznit in bo za tri dni, sem dala v skledice za led! Ker se mi res ne da vsak dan sokovnik umivat za dve žlički soka!

Kaj ste pa ve kej že probale, tiste ki ste se že odločle za uvajanje hrane???

Sm razmišljala kako je enostavno,kupiš frutek in je, ne pa da pacaš za 2 žlički, ampak se mi zdi boljše sveže, da ne govorim da smo pol obe umazane!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
27.5.2006 21:10:48   
Anonimen
Hojla čveke!

Jz vas zadnje čase res komaj utegnem brati, saj se greva s Klaro takoj po zajtrku potepat in naju ni do večera nazaj. Zvečer pa umit, papat in spat. Še vedno ne spimo celo noč. Zadnje dni je imela nekam čuden kakec, bolj sluzat pa sem zato za par dni ukinila vso drugo hrano razen seveda mlekca. Pa smo ponoči bolj malo spali, se je takoj poznalo, saj se je večkrat zbujala in papcala.

No, danes sva bili spet nazaj na hrani. Sva prvič jedle korenček+brokoli+rižek. Joj, koliko je bilo pačenja! Fuj in fej - se ji je kar malo nazaj dvigovalo user posted image user posted image Pol je pa faca mala pogruntala, da ji ni treba ust odpirat,če noče user posted image user posted image ... Zgleda da je bolj po mamici  ki  ne mara preveč zelenjave.

Eno vprašanje: A mislite, da bi bilo kaj narobe, če bi jz naprimer zjutraj pripravila eno svežo sadno kašico in jo vzela s seboj na potep? Sej vem, da ji lahko kupim že pripravljene, ampak sem bolj zagovornik sveže hrane.

Šibam zdaj malo pred Tv!

Lep večer vsem!

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1254
27.5.2006 21:23:00   
mayflower
Mi smo začeli z uvajanjem goste hrane. Najprej bom začela z riževimi kosmiči, ker bi mu jih rada dodajala zvečer-da bi spet spali celo noč. Alekseja samo dojim in mu ponoči moje mleko očitno ni več dovolj (od rojstva do 4 mesca je spal celo noč), ker se zbuja na tri ure za jest. Zdej mu že tri dni dopoldan dajem te kosmičke, pa mislim, da je bilo največ kar je pojedel ene dve žlički.
Koliko goste hrane pojedo vaši otročki (npr. število žličl ali ml)?
Mislim pa drugi teden začet z jabolkom, pol pa hruško in korenčkom..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
27.5.2006 21:46:08   
XXYY
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO dober večer!

KOOOOOOOOOONČNO sem tukaj.

Hvala bogu, da je računalnik popravljen. Vse smo morali skoraj zamenjati (pa matično ploščo, procesor + grafično kartico). Madonca sva se iztrošila.
Mah ni važno koliko dnarja, VAŽNO je da sedaj dela in da vas jaz lahko berem.

No, vidim, da ste se full razpisale. Lepo, lepo.

Lara že pančka. Zdaj, ko nisve imele interneta, sve se full potepali. Je bilo prav luštno se potepati. Samo zvečer je bil pa tak dolgčas, ko Lara zaspi.

Me pa kar malo skrbi. Mislim, da se naša Lara ta mesec ni kaj preveč zredila. Po vaših navodilih, nisem več dajala čaja, ampak samo mlekec. Sam po tem, mi pa skos poliva, kljub podrtemu kupčku. Prej dopoldne sem jo zvagala brez pleničk, pa je imela približno 6100g - to je za 400g v tem mescu. Pa sve prešaltale na Hipp2, ki naj bi bilo bolj redilno. Pa ni. Mah nimam več pojma, kaj ji naj sploh še dam oz. kateri mlek bi ji odgovarjal.  A mislite, da bi morala zamenjati mleko? Katero priporočate? Samo ne Aptimila (jo zapira) in ne Comformila (ga sploh povohat noče). Pa dopoldne dobi za malico - banano+jabolko+korenček. Zvečer ji pa dam pred spanjem, kašico z okusem vanilije z mlekom (po žlički) pa potem včasih popije še malo mleka. Mah nimam pojma več.
Saj bomo videli v sredo, ko imave pregled. Me je kar strah, kaj bo rekla zdravnica.

No, vsem 5 mesečnikom vse najboljše.

No, sedaj grem še malo drugam prebrati, pa se se še slišimo.

Čao-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
27.5.2006 22:09:53   
LE&TA
Mayflower, jst dam Tinkari mmorda skupaj 2 mali žlički (tiste za kavo) kašice, sokca pa mal več, zdej komaj okušamo.

Ovčka, če ji daješ samo prilagojeno mleko, pol ji morš dat tudi čaj, sploh zdej ko je vroče, meni Tinkara spije čez cel dan še cca.250ml čaja, ji dajem med obroki. Tud midve sve mele problem s polivanjem, blo je grozno, ampak je vseeno pridobivala na teži, ta problem sve rešle z Aptamilom AR! Pa jo nič ne zapira, ma kr fajn prebavo poštimano! Tko da kar se tega tiče bo najboljše da se kar z zdravnico pogovoriš, ti bo najbolj znala povedat! Kašico pa ji zvečer lahko daš kr v mleko da ga zgostiš, pa ti ne bo polivala in najedla se bo!
Srečno!user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
27.5.2006 22:13:25   
LE&TA
Caffee, glede sadne kašice in potepa, po moje ni panike sam bi mogla dat v kako hladilno torbo (manjšo) da se ti ne bi na soncu pajsalo. Problem je samk je tko vroče zuni! Probej!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
28.5.2006 9:53:06   
Anonimen
ovčka, da ni to kaj nalezljivo...par dni prej je tudi naš racunalnik konec vzel, smo isto menjali matično in procesoruser posted image user posted image user posted image user posted image . Le,da se moj dragi spozna in je v 2 dneh vse sam zrihtal.

mayflower, naša zelo rada je kašice, ji dam veliko več, kot dve žlički user posted image . Če bi ti približno rekla v ml je to tam od 50-100 ml.

Ja, potem bom pa jz zjutri kar pripravila malo čežane in jo v hladilni torbi(ci) vzela s seboj. Sej itak, da bi ji potem zunaj najprej dala to kašico za pojest.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
28.5.2006 21:52:36   
bobika
Dober večer!
Še enkrat hvala za voščila user posted image user posted image user posted image
Včeraj sem še malo praznovala in je bilo kar fajn. Zvečer sem dala Manci papiko in jo položila spat, počakala, da zaspi in šla na lušno. Prvič odkar jo imam sem šla sama ven. Imeli smo 10. obletnico osnovne šole. Sprva mi je bilo kar malo hudo iti, sem se že skoraj odločila, da ne bom šla. Potem pa sem vseeno šla, saj je bila Manca v dobrih rokah (atijevih) in ji ni imelo kaj biti. Ni mi žal, da sem šla. Sem po dolgem času spet videla svoje "izgubljene" sošolke in sošolce.
Ob enih sem bila doma, ker je že par noči okoli pol dveh jedla. Nocoj pa nič. Zbudila se je komaj ob pol sedmih zjutraj.

Danes je imela spet probleme z zaprtostjo in krči. Je zopet že en teden odkar ni kakala. Poskusila sem spremeniti vso svojo prehrano, pa nič.
Jutri pa imamo cepljenje in bomo vprašali kaj še naj delamo, da bo kakšen učinek. To njeno nekakanje se vleče že več kot mesec dni.

Mala se je začela full naglas režati, če ji rečeš kak se smeji na glas user posted image user posted image user posted image
Danes pa je začela z nekimi smešnimi glasovi. Sika ko t kača. Jaz jo vprašam, kak Manca straši pa piha in sika. Ne reagira še verjetno na vprašanja, saj nonstop piha, kot mlada muca, kak se začneš z njo pogovarjati.
Prava faca je!user posted image user posted image user posted image

Manca se full naprej drži,če jo imaš v naročju. V ležečem položaju že lepo čas noče biti. Sedaj pa želi samo sedeti. Kaj vaši tudi? Meni se zdi to še full prehitro user posted image , pa vam?

Ali že ima kateri januarček zobek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
28.5.2006 22:15:12   
LE&TA
Bobika, tudi Tinkara bi že sedela in ko leži dvigne hkrati glavci in noge u zrak, v vozičku sm ji malo dvignila vzglavje, ona se pa drži gor, glavo dvigne, in gleda ven iz vozička, firbec mali!! Ampak ji ne bom še dvignila ker bi blo prehitro!
Zobkov pa še ni!
Se pa stalno pogovarja po svoje, tudi sama s sabo, že zjutraj ko se zbudi, midva pa še spiva, sam tko zavriska da naju zbudi. Ampak kaj je lepšega od takega zbujanja!! Otrok je srečen in nasmejan že zjutraj, pa skupaj začnemo dan s smehom!!user posted image

user posted image  da si šla ven! Sigurno zi je ful pašalo. Jst sm šla tud zadnjič za 2 uri ampak že ob 18h, na en roj. dan, sm se mal nasmejala in pomenla s prjatlcami, mi je fuuul pašalo! Bo treba to mal prakticirat!user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
29.5.2006 11:00:23   
LE&TA
Pupe, kje ste, a spite??? Dan je lih za spanje!

Vam moram povedat, da sem klicala Ravnatelco v šolo - se še spomnete mojga problema al it delat septembra al ostat na porodniški do konca - no in me je podprla pri moji odločitvi in me bo imela v mislih ko bo rabila učitelco, tko da sve se lepo pomenle in ohranle lep odnos!!user posted image  Morda me bo rabla že med šolskim letom, najprej je rekla da ne, zdej je že druga pesem! Krasno, sem res vesela in to delim z vami!!

Upam da boste dans kej več na RR ko je tak dan!user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
29.5.2006 11:10:28   
pikica*
Samo na hitro se oglašam, ko čakam Zojo, da se zbudi. Potem pa šibamo na user posted image . Vikend je za nami, mamica in oči sta si odpočila (no, nafilala baterijeuser posted image ), zdaj pa spet začenjamo nov teden.

Ovčka, daj ti malo preveri, da ni tvojauser posted image  alergična na mleko. So imeli pri eni kolegici enak primer. Mala je non stop polivala in nič pridobivala na teži, zdaj so pa ugotovili alergijo na mleko. Upam sicer, da ne gre za to, ampak vseeno....

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
29.5.2006 11:22:55   
pikica*
Bobika, ne sekiraj se, če hoče user posted image  sedeti. Naša že pri dveh mesecih ni več prenašala, da si jo imel v naročju v vodoravnem položaju. Takrat sem pediatra spraševala, če ni prezgodaj, pa mi je rekel, da je vse, kar hoče otrok sam delat, prav. In tako ji pustimo, da sedi. Itak sedi že skoraj sama. Samo malo jo preaga levo ali desno, zato jo malce podpremo s povštrčki. In punči uživauser posted image . Nimaš kaj. Otroci že samo čutijo kdaj želijo it korak naprej.

Naša pa ima zadnje čase to foro, da vriska. Ko je dobre volje, začne tako vriskat, da je joj, še raje pa ima, če ji kdo ob tem dela družbouser posted image .

Lumpy, tako kot praviš. Ko bo pripravljena jest gosto hrano, bo že začela. Vsake toliko malo probamo in če ji ne ustreza, gremo dalje. Je pa predvčerajšnjim probala breskev (seveda ne na žličko, ampak se je prisesala na tisto, ki jo je jedel oči) in smo jo komaj dobili stranuser posted image . Očitno ji ta okus ustreza. Alergije ni bilo nobene, tako da ji očitno lahko damo takšno hrano.

Zdaj moram pa preverit k Zoji kaj počne. Očitno jo tale dež uspava, moja dopoldanska kavica pa se bo prelevila v popoldanskouser posted image .

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
29.5.2006 11:25:12   
XXYY
Lep deževen pozdrav!

Tako žalosten dan je dons, ker zunaj dež pada in z Lara ne moreve iti malo na sprehod. No, če bo kasneje nehalo padati ta dež, bove vseeno šle malo ven. Če ne bom jaz in Lara znoreli doma. Saj imamo polivinil za voziček, tako da če bo slučajno dež začel padat, bo vsaj na suhem.

Ja, upam tudi jaz da Lara ni alergična na mleko. Danes bo moj prinesu iz MUllerja Aptimil AR pa bomo potem videli kaj bo. Upam, da ima dober okus, da ni tak kot Comformil, pa da ga bo jedla. Pa bom tudi potem v sredo vprašala njeno pediatrinjo, kako to, da je zdaj full začela polivati. Po mojem bo sam rekla, da ji ne smem nič še drugega dajati (dodatno hrano) kot samo mleko. Ker mi je že zadnjič rekla, da ne smem ji prej nič dajati, kot šele pri 6 mesecih.
Bomo videli.

Zdaj lepo pančka. Me prav zanima koliko časa bo sploh spala. Zadnjič, ko je bilo tako grdo vreme je spala 2 uri - kar sploh verjet nisem mogla, da spi ona 2 uri. Po navadi ima uro naštimano za pol ure.

Nč, lepo se imejte danes, kljub dežju.
Uživajte.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
29.5.2006 11:35:54   
AlenkaIST
Daaaan

Mami je bila pridna in že prišla iz enega razgovora za službo user posted image . Sari pa so na UZ kolkov tudi rekli da izgleda da je vse ok user posted image . Bomo počakali še na izvide predno bomo preveč vriskali.

In kaj počnete danes na ta turobni dan? Blagor Sari, ona bi samo spala user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
29.5.2006 12:46:32   
Anonimen
Ojla

Se prav pozna, da je deževen dan. Naša Klavdija je taka tečka, da je joj. Sem tudi jaz mislila, da bo mogoče kaj več spala. Pa je imela bolj rahel spanec, saj jo je vse zbudilo (če sem kihnila, če je telefon zvonil, skratka vse). Je prava tečka kadar ne moremo ven.

Se pa mora mami malce pohvalit, da je bila dopoldne pridna in je napisala še en del diplome. Upam, da jo bom popoldne lahko še dokončala.

Drugače pa ni nič novega. Še vedno mi full poliva, tako da sem že čisto znervirana glede tega. Imamo v sredo kontrolo teže, pa bom zdravnico vprašala katero mleko naj ji sploh dam. Kakor sem že enkrat pisala, nam je bilo po AptamiluAR bolje, vendar pa jo je zaprl.

No, sedaj vsaj kakamo. Do danes smo se čisto vsak dan pokakali. Ponavadi se pokakamo takšen čas, po kosilu. Tako, da trenutno čakam kdaj bo naredila kupček v plenico.

Spimo še vedno celo noč, brez bujenja, od osmih-devetih do šestih-sedmih.
Dude ne maramo več čez dan. Jo kar ven pljuva. Samo kadar je zaspana jo hoče, da se malo potolaži

Tudi naša noče več biti leže. Bi tudi najraje bila ves čas pokonci.

Sedaj pa moram letet še malce Klavdijo zabavat ali pa jo spravit spat. Če bo sploh hotela. Upam, da se me bo malce usmilila in zaspala za kakšne dve urci.

Se beremo še kasneje.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 1267
29.5.2006 13:30:03   
bobika
Lep čeprav deževen dan!

Bili smo na drugem cepljenju. Manca je zajokala, samo zato, ker so jo tak močno držali za nogice. Ko jo je sestra spustila je pa bilo vredu in smo se že smejali.
Tehta 5185g in je velika 59cm
Vse drugo je vredu, je dovolj močna in živahna. Glede kakanja je nas poslala na uz trebuščka, ki ga imamo 6.6. Upam, da je res samo lana peristaltika, kot je že pediatrinja sama posumila. Predlagala nam je, da naslednji teden pričnemo z dodajanjem in okušanjem sokcov (najprej z jabolkom). Sem mislila, da bomo tudi mi čakali na 6 mesecev, saj ponavadi tak svetuje ta naša pediatrinja. Ampak zaradi kakanja bo morda boljše.

Po cepljeju je bila full tečna in je spala le na poti domov. Sedaj se je več kot dve uri mučila in jamrala, da je sedaj končno zaspala.

Mami pa gre sedaj malo pospravljati in potem, če bo še čas delati mobile za Manco.

Lepo se cartajte v tem deževnem dnevu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
29.5.2006 19:19:27   
LE&TA
Ovčka, pol smo pa dans oropali Mullerja (če smo v istem kupovali), sm tud jst eni prjatlci k je šla v LJ, naročila 3 škatle, so pa zmanjšali dozo, zdej je po 600g in ne več 800.

Mi smo se prej odpravli ven, pa nas je ujel dež, ma smo meli najlon za voziček tko da je bla pupa na toplem in suhem. sej ni za zdržat cel dan v bajti!

Jutri gremo na pregled in drugo pikico dobimo, upam da ne bo user posted image , me prou zanima kolko je velika in težka, bom poročala!user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
29.5.2006 20:18:50   
XXYY
Ahoj!

O LE&TA: zdaj pa vem, zakaj ni bilo več Aptimila AR v Mullerju (v BTC-ju). Pol je pa moj unga prnesu, k je v Baby Centru - drag k user posted image  (3790sit). Ej daj mi povej, ali je vedno tako gost tale Aptimil AR. Al je to samo od Kolinske taki, ki ga prodajajo v Baby Centru. Madonca sve se z Laro matrale, da je sploh kaj povlekla, potem pa sploh ni hotela več vlečti, kljub temu da sem ji naredila eno večjo luknico (imave cucelj na 4 luknjice), tako da je imela 4 male in eno velko. Na pretok pa sploh ne zna povlečt ven, ma nič, se še bolj dere.

Tako, da sem ji potem naredila mlečno kašico in popapala na žličko (brez polivanja - ALELUJA - ker sem ji zmešala z Aptimilom AR).

Moram rečt, da je bila danes prava tečka. Cel dan mi je samo polivala, včasih več, včasih malo. Tako, da nisem vedela kaj naj naredim. Potem sem ji pa proti večeru dala tale Aptimil AR, pa ga ni hotela kaj preveč popit, ker je bil preveč gost. Pa sem dala tako, kot na škatli piše. A mislite, da ji ta Hipp2 povzroča težave. Ker se mi zdi, da 1ka, ni tako delala probleme s polivanjem.
Joj, moram v sredo vprašat pediatrinjo, kaj bi bilo narobe, če ne bom znorela.

Malo sve šle tudi ven. Sem mislila, da bo kaj boljš, pa je bilo še slabš. Tako da sve hitro hitele domov. Je bila pod polivinilom in ni bila nič mokra.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
29.5.2006 20:34:54   
mayflower
Grozno vreme. Pri nas je dež in veter. A tudi na vaše user posted image vreme vpliva? Pri nas je ob slabem vremenu cel hudič. Nonstop se neki kremži in stalno bi se nosil po rokah. Pri nas je tko padalo, da na sprehod z vozičkom še pomislit nisem smela. Smo šli pa en krog z avtom do trgovine: je tko kričal, da je pol od onemoglosti zaspal. Sva z možekom naredila še en krog, da sva malo uživala v blaženi tišini.user posted image Jutri sem pa sama doma, tako, da mi bodo glede na vremensko napoved roke odpadleuser posted image

< Sporočilo je popravil mayflower -- 29.5.2006 20:35:58 >

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
29.5.2006 22:12:30   
LE&TA
Ovčka, ja v tistem mi je prjatlca kupla, me je poklicala in je rekla da so 3 škatle, pa sm rekla naj kr vse vzame, tko da sm si nardila zalogo za cca.15 dni. Prej sm ga kupovala v lekarni pr nas po 4300 sit!
Je kr gost, se pa še sproti gosti, tko da jst ne čakam tistih 7 min kot piše na škatli ampak ji dam takoj ko nardim, je pa res gost napram ostalim mlekom. P nimam problemov z cuzanjem, uporabljam pa NUKovo flaško in cucelj M. Mi krasno popije in sploh nič več ne poliva odkar ji ga dajem! Do 6. meseca pol pa ne vem katero bom!

Težave s polivanjem smo pa imele po vseh mlekih - Novalac, Humano, Conformil, ....... Tko da ti ne bi znala povedat kaj je krivo. A prej ti pa ni polivala?
Meni je že od začetka in je res naporno.
Probej flaško zamenjat, jst sm z NUKovo ful zadovoljna!
Poročaj kako boš rešla!user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
29.5.2006 22:41:51   
Nannn
Vecer user posted image

Uf danes je pa bil naporen dan user posted image Ela je bila taka tecka da je bilo za znoret...ful je bila jokava in se previt je na momente nisem mogla...uf samo po rokah se je nosila user posted image  sem bila zelo vesela ko je prisel ocka domov da jo je se on malo animiral...jah vreme nam je malo zagodilo...se jutri moramo zdrzati pa bom spet bolje...

LE&TA sem vesela za te da bos mogoce ostala na isti soli...se mi pa zdi res grdo od njih ko so hoteli da prides septembra v sluzbo...ti moram pa napisati da smo vceraj zvecer Elo dali v Fredov obroc in jo dali v taveliko bano kjer je plavala...je tako uzivala in brcala z nogicami da sem bila zelo vesela in sva bila z mojim hujsa ko ona saj sva jo slikala in norela okoli nje kot dva mala otroka user posted image user posted image  ocitno bo mala uzivala v vodi....bom pa kaksno slikco dala v album...

ovcka welcome back...

Sem pa tudi jaz zadovoljna z Nukovimi dudami in flaskami...sicer flasko zaenkrat uporabljamo samo za caj...dudo vlece pa samo ko je totalna koma...drugace jo mece ven...

Grem se mal pred TV potem pa spat....

Nannn

< Sporočilo je popravil Nannn -- 29.5.2006 22:45:52 >

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
29.5.2006 23:19:23   
lev76
Joj, ne morem verjet da sem vas našla! Sem bila dolgo na tapočasnem internetu in bi predolgo trajalo, da vse prebrskam.
Lepo napredujejo tile naši sončki. Najina Tosja je pravi smejavček. Skoz se samo smeji, še posebej na glas pa kakšnim ki jih prvič vidi in so ji zgleda ful zabavni.
Zdej vem kam se bom hodila fočkatuser posted image . Sicer gremo pa v četrtek že na tevelik morje in me spet nekaj časa ne bo.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
30.5.2006 7:31:04   
ajdaN
Hoj!

No se še jaz malo oglasim dokler imam še miiiiiiiir! Mali spi že od 8 zvečer pa upam, da še en cajt bo. Včerej je bila pestra noč - vstala sem 4x!!! Je podrl vse svoje rekorde. Pa se je samo malo crkljal, ni bil lačen. Če sem mu pa probala dat samo dudo pa histeričen jok!

Prejšno noč je spal od 8 zvečer do 9 zjutrej - pa bi še ampak sva ga zbudila ker smo šli na eno obhajilo. In lahko da ga je to, da je bilo tolk ljudi na kupu, malo vrglo in ga je potem sračkal ponoču. No zdajle pa upam, da vsaj do osmih potegne.

Lev 76 welcomeuser posted image . Ampak vidim da nas itak že kmalu zapuščaš ane. Jst bi tud morjeeeeeee! Ampak bomo čakal še do septembra.

Nannn a veš da sm tud jst že študirala ga dat u ta velko banjo, da bi vsaj sprobali obroč. Ampak ne vem če bo dost vode - se greje na bojler, pa še to samo na ene 60 stopinj in potem valjda takoj vode zmanjkauser posted image . Ampak kaj morem!

Mayflower na našega vreme niti ne vpliva no. Edino to je mal problem, ker čez dan ni navajen sam zaspat. In pol ga morm uspavat v naročju in potem zadet tisti ta pravi trenutek, ko ga lahko zelooooooo počasi in previdno odložim na kavč. Če ne se zbudi in je enih 5 minutk taaaaaak užaljen jok! In ponavadi imava ene 3 poizkuse preden mi ratauser posted image .

Sva bila pa včerej cel dan notr - nimamo še montiranega športnega dela, za na avtosedež pa nimam dežne prevleke. Edino do štacune sva šla, pa do naših, da sem ga za pol urce pustila v varstvu - in je celo zdržal brez joka. Sta kuhala ko sem prišla nazajuser posted image .

Ovčka vidve pa imata enih težav z mlekom in hranjenjem! Dej probej še kakšno drugo flaško z večjo luknjo v cuclju. Mogoče bo pa boljše. Ker pri telih Aventovih mene moti, da nimajo ene vmesne luknje. Ker če so 4 majhne ravno tako gosta reč ne gre prav lahko skozi. Tista spremenljiva je pa nam čist preveč! Tamal sploh požirat ne uspe.

LE&TA zgleda so v Muellerju vsa pakunge zmanjšali. Tudi Aptamil je zdaj 800g namesto 900g. Pa ne vem zakaj. No vsaj ceno so tudi znižal. Upam, da boste pikico dobr prenesl.

Drugač pa midva že skoraj cel teden malcava jabolko. Pa mu čežana ni kej preveč šla. Včerej sem mu pa samo naribala jabolko, pa je jedel kot ta velik. In se vmes kregal ker očitno nisem dovolj hitro dajalauser posted image . Ampak sem mu dala samo par žličk - nisem upala več. Bomo videli kako bo danes. Potem pa počasi na korenje - bljak! Če bo po meni ga ne bo maral.

AlenkaIST kdaj pa greš delat, da že na razgovore hodiš?! Mene je že zdej groza kako službo najdt! Bom pa nekje septembra začela prošnje pošiljat, potem bomo pa videli kako in kaj.

No tako! Grem uživat, ker dan bo glede na vreme zunej strašnoooooo dolguser posted image . Pa še sama sva cel dan! En deževen pozdravček vsem skupej.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?