|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
27.5.2006 13:38:05   
Jessy
Joj, punce! Kaj sem jaz naredila!?!? user posted image Cel stroj svetlejših pisanih cunj se mi je obarval z eno modro brisačo, ki je bila čisto nova in se je prvič prala. Kar na jok mi greuser posted image , saj so bile v tem stroju zelo lepe cunje, nekaj tudi prav novih!user posted image user posted image A ve katera, kaj lahko storim, če sploh je kakšna možnost?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
27.5.2006 15:21:08   
zoya24
Ojoj Jessy, nimam pojma, kaj bi se dalo naredit, kaj velik najbrž ne. Jaz sem enkrat eno belo bluzico zaprala, pa sem jo dala parkrat ven kuhat, pa je sedaj malo boljše, samo tebi to ne pride ravno upoštev. Ne vem, mogoče bodo imele še punce kakšno idejo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
27.5.2006 20:06:44   
Jessy
Jah, tako je to, če se človek zanaša na obstojne barve, kot pri že uporabljenih stvareh! NIKOLI VEČ!
Sem pa kupila K2R za razbarvanje perila, pa bom vidla, kaj bo ratalo. Slabše, kot je, ne more biti! A je katera to že kdaj uporabljala? Jaz še nisem, pa me zanima, kako se obnese! Joj, ko bi se to zgodilo vsaj z belim perilom!!!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
27.5.2006 20:27:22   
Jessy
Ob vsej razočaranosti sem pozabila povedat, da je Nejo dopoldne, v tistem oblačnem času, opeklo po rokicah (ni panike, ampak rdečkasta pa je, tako da sem jo namazala z ognjičevo kremo)! Sem jo popoldne kar namazala s faktorjem, ker očitno se bova midve mogli mazat tudi za na sprehode, pa čeprav ji delam senco. No, dopoldne ji pa niso delali sence, ker niti sonca ni bilo - pa očitno je bil! Bom mogla biti bolj previdna!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
27.5.2006 22:55:37   
Kety
Jessy, pri razbarvanju perila ti ne morem pomagat, ker s tem nimam nič izkušenj!

Glede sonca in opeklin je pa tako. Tudi če je oblačno UVA in UVB žarki še vedno pridejo skozi oblake, tako, da moraš v vsakem primeru merkat. Takrat samo ni vroče, opeče te pa ravno tako!

Mi smo danes preživeli dan na Gorenjskem pri teti. Timon je tako z užitkom majhne bikce gledal in se jim nasmihal. Bi jih tudi pobožal, ampak so bili za el. pastirjem, pa ga nisem upala dat blizu. Pol smo šli pa na en dolg sprehod po travniku in je bilo tako lepo! Res! Tak lep sonček in ful dober zrak, čist v naravi, sredi polj,....mmmmmm!!

Timon se sedaj ob vsaki stvari dvigne in se tudi kar spusti in se celo uspe obdržat na nogah par sekund, potem se pa hitro prime nazaj. Ene 2x je padel na rit, in je sedaj bolj previden! Še dobr! Ampak prov trenira ravnotežje. Veliko si upa! Aja pa pozabila sem povedat, da se je od 18.5. do danes zredil iz 8.260 na 8.520g. Sem vesela!!

Ko smo pa mi imeli posvetovalnico pri 9 mesecih nam pa niso vzeli krvi in urina user posted image user posted image user posted image  Sem vprašala p. zakaj ne, pa je rekla, da le v primeru, če se sumi, da je kaj narobe!user posted image Čist adijo!!?!?

Pa še nekaj! Sem tudi jaz pri Timonu opazila 2 hrapava flekca na koži. S čim mažete, da zginejo? A so vam povedali za kaj gre? Jaz mu mažem z Bepantenom pa ne gre nič stran!? 

Zdej grem pa spat! Lahko noč!

< Sporočilo je popravil Kety -- 27.5.2006 22:56:54 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
27.5.2006 23:30:12   
Teya
hello, hello...user posted image

za nami je zelo pester dan...smo bili na obisku na kmetiji, pri user posted image  žlahti....nejcu je full dogajalo user posted image  najbolj pa je bil navdušen nad 1 mesec staro mucko user posted image  pa jaz tudi user posted image  je manjkalo čist malo, da je nismo kar s seboj domov vzeli user posted image  ko smo bili zadnjič pri njih, smo pa skoraj kužka pripeljali s seboj user posted image  upam, da nas ne bo naslednjič premamil kak teliček user posted image  no, hvala bogu, se do časa vsaj toliko skuliram, da si priznam, da še z nejcem komaj dohajam ritem življenja in da nikakor nimam časa brisat še malih lužic po stanovanju user posted image user posted image

Jessy, mi smo bili do poroda v ljubljani, zdaj pa smo v novi gorici....v idriji sem tud jaz žurala le parkrat, pa še to le takrat, ko je bila kaka fešta na prostem...je pa full idrcu hodilo v naš bugatti oz tequilo..... sem pa bila 1x pri vas na reliju...firbec smo pasli na ovinkih proti zelenemu hotelu, kot si ga ti poimenovala user posted image  no, ok...potem ga nisva leeeeeta nazaj nič skupaj žurale user posted image  mogoče ga pa še bova user posted image  mogoče bova skupaj "žurale" takrat, ko bova okrog Nejo in Nejca lovile user posted image

naš mali spije samo 120 mleka user posted image  pa mlečne kašice mu tudi naredim samo iz 120ml, pa ponavadi še ostaneuser posted image ......se mi pa zdi grozno polna šalca....skoraj doza za mene (zdaj, ko sem potreba izgubit še nekaj kg user posted image ) sploh mi ni jasno, kako lahko otročki pojedo mlečno kašico z 200 ml mleka, kot piše v navodilih za pripravo le te user posted image  uporabljamo pa novalac2.....kuham pa z alpskim....

Jessy, glede cotk ti tudi jaz ne znam pomagati user posted image  ni pa prav nič prijetno, ko se kaj takega zgodi user posted image  kar zamori, ane user posted image  
user posted image  imam pa vprašanje malo sorodno s to tematiko....je kateri uspelo najti kakšno dobro sredstvo proti madežem? jaz imam namreč toliko nejčevih cotk poflekanih, da je joj user posted image  

tudi mi smo dobili malo roza rokice user posted image  ma ni opazit, da bi nejca to kaj vznemerjalo....user posted image  katere kreme s faktorjem uporabljate in kako visok faktor je ok?

zdaj pa šibam pod tuš in spat....smo hodili 2 uri skoraj navpično user posted image  za moje telo je bil to absolutno šok! user posted image

pa še enkrat, HVALA Violinski za ves tvoj trud! user posted image  si!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
28.5.2006 6:31:31   
tina104
Dobro jutro!

Predvidevam, da bom danes prva. Ne morem več spat, ker Aljaž se od pol šestih naprej nekaj obrača, pa v spanju pogovarja, pa smrči...

Včeraj nisem bila nič na RR, ker je bilo stanovanje v razsulu, smo, no so delali klimo in sva se z Aljažem zadrževala zunaj in pri kolegici na kavici. Ja, natasa, če bi bila malo bližje doma in bi videla tvoje povabilo včeraj, bi sigurno priletela na kavico, ker pri nas je bil res hrup in zunaj je nekaj škropilo, se nekaj časa kar nisma mela kam dat.

Kako spravit barvo dol iz oblačil  - vem samo za varekino, ampak to je za belo perilo.

Kako spravit fleke iz oblačil tudi mene zelo zanima, ker pri nas ne pomaga ne vanish, ne omino bianco. Varekina pomaga, samo ta je res samo za belo perilo, ker spravi tudi barvo dol. Pa perilo po njeni uporabi fajn smrdi.

Glede krem proti soncu. V lekarni so mi rekli, da so zaščitni faktorji od 20 do 30 primerni za naše user posted image . Svetovala mi je Eucerin, ampak ga takrat ni imela, ko sem hotela kupit. Tako sem potem kupila kar od sundance v dm, faktor mislim, da 25, piše, da je za otroke. Jaz ga zase uporabljam predvsem za kožo na obrazu, ker imam občutljivo. Do zdaj sem Aljaža nekaj krat s tem namazala, samo ni tak fajn, ker je težje maže.

Aljaž je tudi prehlajen, včeraj ponoči je ati dežuraj do štirih zjutraj, ker se je Aljaž nonstop zbujal in jokal. No, čez dan je bil čisto dobre volje.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
28.5.2006 6:32:43   
tina104
Aja, Kety, nam so tudi kri in vodo vzeli pri 6 mesecih samo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
28.5.2006 13:36:26   
Jessy
Oo!

Mi se pravkar ukvarjamo s trmo popoldanskega spanca! Ful je zmatrana, pa kar vstraja biti na nogah v posteljici, tako da sem jo zdaj pustilai n upam, da omaga!

Uf, te cunje! Pravkar jih perem polovico obarvanih s K2R in upam, da bo kak rezultat, je pa pranje prve doze pri koncu!
Glede raznih flekcev od sadja in podobnih zadev, meni enkratno nese stran Vanish Oxy action (v prahu) in sicer dobro namočim cunjo, ampak res dobro, potem pa na flekec stresem kupček praha Oxy action, potem pa po tistem kupčku pokapam še malo vode in pustim stati kake pol ure, al pa več, če pozabim na to, potem pa samo sperem. Včasih se zgodi, da malce ostane, zato postopek kar takoj ponovim in do zdaj sem resnično prav vse banane, jagode in češnje spravila s tem ven. Se pa res ne držim tistih navodil zadaj, ker se mi zdi ful izguba časa, tako da naredim kar po svoje, pa fajn je, ker barve ne nese proč!
Varekino uporabljam izključno za belo perilo in še to le za perilo od naju, kar je pa Nejinega pa tudi iz belih cunj spravljam z Vanishom Oxy action.

Aha,...stroj piska! Je opralo! Grem pogledat to čudo! Držte pesti, da je učinkovalo!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
28.5.2006 13:47:37   
jankobananko
Jessy, upam da so cunje kot nove...to se pri nas tudi kar pogosto dogaja. Aja, ukvarjam se pa tudi jaz s spanjem, le da mi sedi v naročju in "pospravlja mizo". V Idriji imam pa kar nekaj prijateljev in znancev, predvsem iz rally krogov, zato se mi je zdelo, da poznam naglas. Vidim, da Teya tudi na rally hodi?

Mi ful slabo spimo zadnje dni, nonstop se zbuja, pa ne vem zakaj?

kremo za sončenje imam Sebamed, faktor 28, kupila v BC.

gremo probat spat...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
28.5.2006 19:40:52   
Tiamo
Čer, danes smo bili spet na Bukovem, sem ti Jessy pomahala. Glede cot, meni je enkrat bela majčka beneton ušla med temno perilo. Pa sem kupila milo Ajax, orng zdrgnila z milom, potem pa še v to milnico namočila. Je prišla ven taka kot pred pranjem. Ti imaš, pa verjetno več cunj, tako da tale postopek ne bi pomagal. Tudi flekce na ta način ven spravljam. Tudi mene in Demi je danes opeklo, jaz sem spet taka kot rak, Demi pa mogoče čist mal po rokicah. Tudi Demi je danes opazovala koze in ovce, potem so se začele ovce oglašat, pa je bil tak jok, se jih je bala ko so beee, ko so pa bile tiho pa se jim je smejela. Koze, ko so meekale, se jim je pa smejala. Zdaj moram iti, ker je že tečka.

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
28.5.2006 20:05:05   
Jessy
Saj vas ne bom več morila z mojimi cunjami. Zdaj sem se že malce potolažila,č eprav sem še vedno fajn žalostna zaradi tega. Perilo sem prala 2x v K2R in je delno boljše, nikakor pa niso cunje take, kot naj bi bile. Žel mi je nekaj kompletkov, ki so bili resnično lepi, pa da ne govorim, da sta bila notri še popolnoma nov bodi in moja kratka majčka. V glavnem...nekaj cunj je še dokej normalnih, predvsem tiste, ki so bile modre ali pazelene, vse rozaste so pa postale obupne. Bom najbrž tiste vrgla direkt v varekino, da jih čimbolj razbarvam, potem bom pa kupila kakšno barvo in jih sama pobarvala.

Jankobananko, zdaj me pa fajn firbec matra, koga ti poznaš z našega konca! user posted image

Tia, zakaj si pa samo mahala? Zakaj se pa nisi oglasila? Menda ja imaš mojo mobi št., ker sem te zadnjič klicala, ko sem se zgubila za na piknik...Ko sem ravno pri tej temi, me zanima, če je še katera mogla poklicat za informacije o lokaciji, al sem bila samo jaz tak blond model?user posted image

Drgač sem pa jaz že čisto obupala nad sadjem, da bi ga Neja jedla. Danes sem ji zmiksala breskev, malo hruške, nekaj češenj + žlička sladkorja (da bo ja jedla), pa se je tako zmrdnila, kot bi ji ponudila limono. Rezultat je bil tak, da ni hotela odpreti ust niti za puding, ker se je bala ,da dobi spet sadje, tako da je usta odprla izključno samo za flašo mleka! Je bilo pa tisto sadje tako slastno, da mi ga je user posted image  v sekundi pojedel in mi ni pustil niti žličke! user posted image

Sem pa danes Nejo obakrat namazala, predno sva šli ven, pa čeprav ni bilo sonca. Se mi pa zdi, da je dobila po kremi pikice. Bom vidla, kako bo naslednje dni, ker če ne bo boljše, potem bom šla v lekarno po Evcerin za sončenje. Po moje po tistem ne bi smela imeti pikic. Lahko pa so pikice čist naključno zaradi vročine in sopare.

Naša že spančka, jaz pa grem malce pospraviti po kuhinji in še kaj prigrizniti, ker sem lačna!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
28.5.2006 21:58:20   
miševi

Čer!

Joj, Jessy, škoda cunjic. Tudi jaz sem že kdaj kaj zaprala. Sem dala enostavno vse na 90 prat, pa je včasih šlo ven, pa niti se ni skrčilo.
Glede orientacije za piknik - še jaz sem bila tak model, ki sem mogla klicat, ker sem malo zašla.

Vse pravite, kako špancirate čez travnike. Če bi to jaz sedajle delala, bi me pobralo. Tako pa samo sedim pred hišo, kiham ko zmešana in si mencam oči. Je moj seneni nahod na viškuuser posted image .

Pri nas drugače nič posebno novega. Edino da vsak dan znova ugotavljam, kako različna sta si Nika in Jure, pa sta npr. oba leva po horoskopu.

Krema za sončenje - je še nimamuser posted image . Niti ne vem kaj bom kupila. Jessy, je pa možno, da so pikice od kreme - Nika jih je dobila od Vichy za otroke, tako da tega sigurno ne bom kupila.

Zdej grem pa še cunjice zložit, potem pa še malo pobrskat in spat. Danes sva si z user posted image  privoščila večerjo v mehiški. Jutri znova začnem hujšat in to je bila nekakšna popotnica v lakotouser posted image . Držte pesti, da bo spet uspešno. Jessy, ti boš pa kmalu zaključila - user posted image  za vztrajnost. Tudi ti, Teya, si izredno pridnauser posted image . Na, zdej pa raje grem; sem že v elementu, da bi se spet razpisala...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
29.5.2006 8:58:08   
natasaxy
Jutro. Smo se kar v dežju zbudili a kako? Naš mali sedaj že tri dni skupaj spi do 9 ali pa 10, tako da je resnični zaspanko.

Jessy škoda glede cunjic. Hitro se zgodi, da kaj notri vržeš kar ni v redu. Mogoče boš z večkratnim pranjem počasi prišla na ta pravo barvo.

Včeraj sem bila pa po dolgem času malo na rolerjih. Sva jo z mojo mami mahnile na rolanje. Ja pa je bilo oblačno in mene sonce opeče, tako da bo treba pri naših malčkih res pazit. Popoldne smo imeli zaključni plesni nastop, tako da je Gašper popoldne užival pri babici in dediju, so šli na popoldanski izlet - verjetno zato še kar spi. Ati pa je tako delal v službi, tako da smo bili res malo skupaj ta vikend. Komaj čakam da res že gremo na morje, da bo malo boljše.

Miševi seneni nahod praviš, upam da bo čimprej bolje, ker to pa verjamem da ni nič prijetno - kihanje, kihanje, kihanje, mojega brata ponavadi napade spomladi.

Nič grem na zajtrk,...

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
29.5.2006 9:10:09   
Jessy
Pri nas smo imeli pa kar pestro noč. Po tistem, ko sem tu pisala, da Neja že spi, se je zbudila v groznem joku. Sem šla pogledat in je bila revca cela pobruhana. Kaj takega jaz še nisem videla. Prav kupček je naredila na posteljo, zraven pa je kričala, kot nora. Sem jo hitro dvignila in jo šla delno sprati pod tekočo vodo, potem sem jo pa slekla in še s čistilnimi robčki obrisala. Šele, ko sem jo oblekla v sveža oblačila, je utihnila. Pol sem imela pa problem, ker sem bila sama doma, Neja na previjalni, postelja pa cela pokozlana. Nič....sem jo pustila na previjalni, dala sem ji njenega medveda v roke (ki k sreči ni bil deležen bruheca) in sem preoblačila posteljo tako, da sem vse delala na slepo, saj sem stalno gledala v Nejo. K sreči je bila pridna in pri miru, ter se mi smejala. Še dobro, da imamo 2 kovtrčka (poletnega in zimskega), da sem lahko tudi le-tega zamenjala, saj je bil tudi ta pokozlan. Sem potem komplet vse dala v stroj in oprala.
Zgleda, da se ji je včeraj nekaj kuhalo čez cel dan, saj se mi je že zjutraj zdela topla, tako da sem ji kar 2x merila temperaturo, ampak je ni imela, pa še smkava je vsa. Po moje je bilo to krivo.
Seveda sem potem še ene parkrat vstala ponoči, saj je bila revca sestradana, ko pa je vse šlo iz nje, tako je kar 2x jedla ponoči! Je pa danes videt popolnoma zdrava, tako da sva se že kopali, saj je imela bruhce tudi po laseh.

Jp, pri nas je tudi dež in to prav fajn pada, pa še grmi povrhu vsega! Zgleda, da bomo malce počivali doma. saj po svoje kakšen dan prav paše!

Uf, natasa, praviš, da je tudi tvoja mama šla rolat! Super! Jaz si moje ne morem niti predstavljat na rolerjih, kaj šele, da bi probala! user posted image  Jaz tudi že lep čas nisem rolala, pa najbrž še nekaj časa ne bom. Verjetno bom šele takrat, ko bo tudi Neja znala!
Oblekce pa nikoli več ne bodo takšne, kot so bile, tudi če jih operem 1 000 000x, ne bodo vredu. Sem jih nekaj dala na stran, ki jih bom prebarvala, le še barvo morem izbrati. Me mika kakšna oranžna ali pa kar rumena.

Nič, morem nehat, ker mi joka v dnevni. Je revca sama, mama pa tleuser posted image ! ČAU

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
29.5.2006 11:31:58   
Teya
bogica Neja,enga  user posted image  za njo!

miševi, hvala user posted image , se trudimo user posted image

tudi pri nas je vreme prav za user posted image , full pada in zraven še full piha user posted image  meni prav nič ne paše ta tako imenovani dan za počitek user posted image , saj bolj počivam, če šetam z vozičkom okrog, kot pa če imam nejca cel dan samo doma in ga moram animirat vsako sekundo user posted image  pa tudi njemu ne paše najbolj dan med 4 stenami user posted image  je sitkan za se zmešat user posted image

jankobananko....jaz sem na rally hodila bolj iz "zakonske" dolžnosti user posted image  ni mi bilo najbolj v veselje....saj je zanimivo, ko priletijo tiste rakete okoli ovinka, ampak čakanje na vse to me pa ubija user posted image  mogoče sem čudna, ampak rally se mi zdi v glavnem eno veliko čakanje user posted image  no, moja "zakonska" dolžnost se je končala, si je pa moj ex zato kar eno idrko izbral user posted image , da je bolj blizu dogajanju user posted image

jaz pa nevem kaj z nejčevimi nohtki na nogah delat user posted image  ima nohtke od palčka čist adijo...sploh nevem kako opisat....kot bi bili večslojni in bi se plastili user posted image  pa tudi naravnost jih ne morem striči, ker konica seže dol do konca nohtka... user posted image  ima  še katera podoben problem?

nič, grem kaj pospravit zdaj, ko mi je nejc blagoslovil malo zadremuckat....

pozdravček!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
29.5.2006 12:12:48   
jankobananko
oj,

Teya, nohte ima Jan tudi čist čudne - nonstop zalomljene, pa zalomi se tja do sredine, tako da jih samo postrižem kolikor se da, ni pa naravnostuser posted image  Imel je pa tudi vraščena oba na palčkih, tako da ob kraj zdaj kar malo ven gleda rob nohta?

Tole z rallyjem - jaz pred nosečnostjo nisem skoraj nobenega izpustila, sem se okužila že dolgo nazaj z vsemi bencinskimi športi. V Idriji sem pa dve leti nazaj tudi jaz nekaj za hec peljala...So pa prav vsi Idrci, ki jih poznam fejst ljudjeuser posted image

Jessy, boga Neja! Upam, da ni nič hujšega! Ker si včeraj toliko govorila o "pralnih problemih", sem seveda tudi jaz eno srajco zafarbalauser posted image  Najhuje pa je, da vse cunje, ki se uničijo med pranjem, pripadajo mojemu user posted image ! Ima že kar nekaj stvari "samozadoma"user posted image

Jaz tudi ne vem kaj počet v tem vremenu, verjetno bova šla v Mullerja malo nabavljat.

Dajte mi kakšen pameten nasvet glede nočnega zbujanja - naš se namreč že ene tri tedne vsako noč (razen redkih izjem) zbuja na eno do dve uri, naredi par požirkov čaja in zaspi nazaj. Lačen po mojem ni, ker ne je ponoči že od 5 meseca, pa tudi spal je lepo do zdaj. Sicer je mlečno kašico ob 19h, zaspi pa med 20-21h, takrat mu probam uturit še mleko, pa ga noče. Sem mu že posteljico obračala, pa ne pomaga. Vroče ni, ker itak spi odkrit. Sem že razmišljala, da ima v posteljici premalo prostora za nočne akrobacije, ker kadar spi v prenosni, ga je cela polna. Je pa res, da malokrat zaspi sam, največkrat ob flaši pa v naročju.

šibam ,se je zbudil

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
29.5.2006 12:15:30   
Kety
Ja, danes pa je turobno vreme!

Timon je spal do 9ih in zdej spet spi. Je malo prehlajen, oz. mu teče iz noska. Se mi zdi, da se fuuul poti, ampak ne verjamem da je preveč oblečen. Mi pa veliko pije in mogoče je to od tega.

Ga pa moram pohvalit, da je danes spet tako prideno jedel sadno malico. Mi res tako redko pridno je, da sem tako res ful vesela. Sem mu skuhala ovsene kosmiče, pa notri suhe marelice in rozine, pa sveže jabolko. Na koncu, ko se je malo ohladilo sem dodala malo skutke in cimeta. Mnajm je blo dobr!

user posted image  da je Neja bolje! Jessy, najboljš, da cunjce prebarvaš na bolj željeno barvo, se vsaj ne boš tolk sekirala.

Petri, kje se pa ti skrivaš? A si se čist preselila k decemberčicam?!user posted image  Kako kaj?

Pozabila sem povedat (al pa tudi ne), da smo se pri 9 mesecih čisto nehali dojiti! Timon joške prav nič ne pogreša in se ne zvira po meni in je ne išče!Mi je malo žal, ampak drugače ni šlo, ker me je stalo grizel!

Še glede nohtkov. Naš je imel na začetku tudi tak nohtek na palčku, da je bil večslojni in ga sploh nisem mogla stričt. Zdej pa mu je prerastel in je uredu. Glede vraščanja, pa mi je P. rekla, da naj mu po vsakem kopanju na palčku ob nohtu mal ob stran potisnem kožo, da se ne bi noht vrastel. Za zdaj je uredu! 

No, zdej pa grem kej narest, k mali spi!

< Sporočilo je popravil Kety -- 29.5.2006 12:19:36 >

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
29.5.2006 12:30:21   
Jessy
Ufff, je danes spet sitna! Po moje zaradi vremena, ker moremo biti notri! Najraje bi po kosilu spokala in šla k mojim staršem, pa me vse mine, ko pogledam ven in vidim, kako pada dež. Se je kar težko z otrokom prekladat v avto in iz njega, pa še z dežnikom. Kaj pa vem???
K sreči mi je zdaj zaspala. Že ob 10h je bila čist fuč in ko sem jo nesla spat, sem mislila, da jo bo pobralo od joka, tako da sem si premislila in jo pustila pokonci do zdaj. Upam, da bo dolgooooo spala, da se mi mace glava prelufta!

Drugače pa danes z njo ni nič narobe (razen tečnobe user posted image ). Bog ve, zakaj je včerej tisto pobruhala! user posted image

Oh, ta rally! Mene tudi ne potegne! Prav nikoli ga ne grem gledat! K sreči niti mojga ne mika, da bi ga gledal. Saj pogledaš avto, al pa dva, pol je pa že dolgočasno!

Teya, jaz Nejine nohtke na nogicah tako poredko strižem, da si kakšnega že sama zlomi. Če jih pustim bolj dolge, jih potem lažje postrižem in se tudi trudim striči naravnost. Seveda potem tiste š**** ob straneh tudi malce odščipnem, ampak v bistvu so nohti naravnost. Običajno se nohti plastijo (vem za odrasle, kako je pri otrocih, ne vem), če manjka določenih vitaminov in mineralov. Ko so se meni plastili, sem šla v lekarno in dobila ene tablete, ki so potem stanje izboljšale. Zakaj se to dela pri otročičku, pa nimam pojma! Morda bi bilo za povprašat pediatrinjo.

Jaz pa malce pogrešam tudi pišekmišek! Le kje je?

Grem kuhat!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
29.5.2006 14:52:29   
Teya
jankobananko, jaz sem imela zelo podoben problem z nejčevim spanjem....probala sem svega in svašta, pa nič ni pomagalo user posted image  najbolj bad je bilo to, da je že od 3 meseca spal celo noč in pri 6 spet začel sitkat na 2 ure....mi je blo prav hudo naporno, saj sem se prej že kar fajn razvadila...no, probala sem obračat posteljico, ga zvečer dobesedno pitat, probala sem 100 različnih vrjant oblačenja in pokrivanja itd itd...nič ni pomagalo user posted image  potem pa je kar samo od sebe prišel pred kratkim na eno nočno budnico, danes pa je celo 1. po dolgem času spet prespal noč user posted image  UPAM, da ga ne hvalim prehitro user posted image ...ponavadi me taka hvala hitro udari po glavi user posted image , tko, da.....potrkajte z mano na nekaj lesenega user posted image , ker sem bila tako pogumna in se kljub vsemu upala považit user posted image

za nohtke bom pa res vprašala v posvetovalnici, ki jo imava v četrtek....ma že ko berem, da nimava edina takih težav, si nekako dopovem, da je zadeva pač normalna za take male otročke....tko, da...hvala za odgovore!

jaz sem hotela pa že fullx vprašat kaj se je zgodilo s hugolino, pa vedno pozabim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
29.5.2006 15:10:16   
nanka
Dan, pa ne doberuser posted image ,

pri nas se je ponoči dogajala prava grozljivka. Vam na hitro opišem.
Matic je bil celo nedeljo na nogometnem turnirju v Italiji, vrnil se je ob 22.30. Do sem vse OK. Se odpravimo spat, malo čez polnoč pa naju z možem zbudi rjovenje Matica. Dragi skoči pokonci in leti v njegovo sobo (Matica večkrat tlačijo more in joka, sloh v času polne in prazne lune). Čez deset minut pa me dragi pokliče naj pridem v kopalnico. Groza, Matic ves krvav, kri je tekla iz nosa in ustnice. Prebil si je ustnico in udaril v nos. Že prej je dragi pobrisal ogromno krvi ( jaz sem se komaj obdržala pri zavesti, sem bila že na mejo da padem skupaj). Hitro ga oblečema in očka se je z Maticem odpravil na urgenco. Bili so zelo prijazni, slikali so mu glavo in zašili rano. Dobil je šest šivov. Držal se je kot pravi korenjak. Jaz sem ostala doma z Zojo, pa še rana me boli kot 300user posted image .
Kaj se je zgodili in kako ne vemo, Matic se ne spomni ničesar, ne kam je udaril, ne kako je pristal na tleh. ( spi na pogradu, od danes sicer ne več).

Zdaj sem že prišla malo k sebi, Matic pa tudi že počasi je tekočo hrano. Groza in še enkrat groza.

Dovolj sem vam naložila, grem počivati k Maticu ( Matic se že malo heca in pravi, da imamo doma Našo malo kliniko.)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
29.5.2006 15:19:41   
Teya
Bogi Matic in seveda bogi vsi vi....si lahko samo predstavljam, kako ste se ustrašli...enga user posted image  zanj in pozdrave v Vašo malo kliniko user posted image

hotela sem povedat samo to, da sem dodala v album še par novih fotk, ki so manjkale do dopolnjenega 9 meseca....če katero zanima, seveda....svetujem pa, da slike razvrstite po NASLOVIH, saj je le tako pravilni vrsti red....ker se mi je drugače vse zamrčkalo user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
29.5.2006 15:22:34   
Teya
pardon....do dopolnjenega 8 meseca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
29.5.2006 15:31:13   
violinski
Vsem bolančkanim otročkom, malim in velikim, pa tudi vsem njihvom mamicam pošiljava eno veliko user posted image za srečo, da se hitro pozdravijo!!

Neji pa istočasno še čestitava za veliko 10tko!!!!! Vse najboljše!

Joj, nanka, je tudi mene kar spreletelo, verjamem, da ti je bilo kar slabo. Pa to je že druga taka novica danes - od kolegice punčka, leto in pol stara je s triciklom divjala po klančku dol, na konc klančka je bila pa škarpa 1,5m visoka in je letela direkt dol. K sreči jo je odnesla brez poškodb, jo pa ima danes njena mamica na opazovanju doma.

< Sporočilo je popravil violinski -- 29.5.2006 15:38:48 >

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
29.5.2006 18:51:22   
Tiamo
Dan oz. čer danes sem bila lena took, da se mi ni niti dalo pisati.  NEJI VSE VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!!!!!!!!!!!!!!  Demi je bila dane pridna, čeprav je dež. Sva jo švignile v trgovino, ko ni took padalo. s striženjem nohtov nimam problemom, ker imam ene stare male škarjice,ki so čist tenke in režejo super. Jih je moja mami šparala še od naju z bratom. Drugače je pa kolegica, ki ji tudi ni šlo striženje s škarjicami, kupila mali ščipalnik. Se jutri tipkamo, jutri imam ob 17 sestanek v vrctcu in potem ob 20 sestanek v bloku.     

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......