|
RE: Avgustovke, kje ste 29.5.2006 9:10:09
|
|
|
|
Jessy
|
Pri nas smo imeli pa kar pestro noč. Po tistem, ko sem tu pisala, da Neja že spi, se je zbudila v groznem joku. Sem šla pogledat in je bila revca cela pobruhana. Kaj takega jaz še nisem videla. Prav kupček je naredila na posteljo, zraven pa je kričala, kot nora. Sem jo hitro dvignila in jo šla delno sprati pod tekočo vodo, potem sem jo pa slekla in še s čistilnimi robčki obrisala. Šele, ko sem jo oblekla v sveža oblačila, je utihnila. Pol sem imela pa problem, ker sem bila sama doma, Neja na previjalni, postelja pa cela pokozlana. Nič....sem jo pustila na previjalni, dala sem ji njenega medveda v roke (ki k sreči ni bil deležen bruheca) in sem preoblačila posteljo tako, da sem vse delala na slepo, saj sem stalno gledala v Nejo. K sreči je bila pridna in pri miru, ter se mi smejala. Še dobro, da imamo 2 kovtrčka (poletnega in zimskega), da sem lahko tudi le-tega zamenjala, saj je bil tudi ta pokozlan. Sem potem komplet vse dala v stroj in oprala. Zgleda, da se ji je včeraj nekaj kuhalo čez cel dan, saj se mi je že zjutraj zdela topla, tako da sem ji kar 2x merila temperaturo, ampak je ni imela, pa še smkava je vsa. Po moje je bilo to krivo. Seveda sem potem še ene parkrat vstala ponoči, saj je bila revca sestradana, ko pa je vse šlo iz nje, tako je kar 2x jedla ponoči! Je pa danes videt popolnoma zdrava, tako da sva se že kopali, saj je imela bruhce tudi po laseh. Jp, pri nas je tudi dež in to prav fajn pada, pa še grmi povrhu vsega! Zgleda, da bomo malce počivali doma. saj po svoje kakšen dan prav paše! Uf, natasa, praviš, da je tudi tvoja mama šla rolat! Super! Jaz si moje ne morem niti predstavljat na rolerjih, kaj šele, da bi probala! Jaz tudi že lep čas nisem rolala, pa najbrž še nekaj časa ne bom. Verjetno bom šele takrat, ko bo tudi Neja znala! Oblekce pa nikoli več ne bodo takšne, kot so bile, tudi če jih operem 1 000 000x, ne bodo vredu. Sem jih nekaj dala na stran, ki jih bom prebarvala, le še barvo morem izbrati. Me mika kakšna oranžna ali pa kar rumena. Nič, morem nehat, ker mi joka v dnevni. Je revca sama, mama pa tle ! ČAU
|
|
|