ajdaN
|
Ojla! Evo še naju. Mali je zaspal nazaj, tako da upam še na kakšno urco miru. Sva bila zdele dva dni v toplicah pri naših in uživala. 1x sem se celo spravila plavat za 1,5h, ko pa sem prišla nazaj je mali kričal do onemoglosti. Mami pa vsa scagana . Je rekla da je pol ure vpil, potem je omagal in za pol urce zaspal, pol pa spet pol urce dretja. Ko sem prišla je bil čisto rdeč, čisto prešvican in ves moker od solz. Še potem mi je v naročju enih 10 minutk pohlipaval. Tako da Bobika definitivno vejo pri kom so! Pri našem "palim" samo jaz, pa včasih oči. Ostali pa za 10 minutk. Mamo enega scrkljanca . LE&TA ne govori mi o izpadanu las! PODN!!! DObesedno se gulim! Vsako jutro ko si razčešem lase, mi jih gre ven vsaj ene 200! Kriza. Ampak baje je to vse normalno, tako da ravno plešaste ne bova . Aja pa bravo da boš doma pri svoji ! Če imaš le možnost jo izkoristi, drugače ti bo celo življenje žal, ker bo samo 1x majhna. Tašonka jaz te sicer ne poznam, ampak vseen živjo! Bomo mal čvekal pa se hitro spoznamo ane. Ovčka pri nas ne bo vrtca do 3 let. So vsi v penziji, pa še eno privat varstvo imamo na voljo, tako da ne bo problema. V vrtec bo šel septembra 2008. Vsaj tako računam. Če bo zelooooo pogrešal otroke pa mogoče že drugo leto. Tinkamiška a sem prav prebrala, da si imela Izo med vožnjo z avtom v naročju ? Ne se igrat s tem. Manj ji bo škodilo če se bo zdrla v sedežu, kot pa da se vam kaj zgodi. Sej jaz mogoče pretiravam, ampak pri tem mišljenju me pa nobeden ne premakne niti za mm. Če je mulc v avtu bo pripet v sedežu, pa tudi če se razpoči od joka. Bobika za v kenguruja ji daj kakšen klobuček ali pa kapco s šiltom - sej jih imajo tudi roza, če se ti zdi preveč fantovsko. Midva sva ga imela 1x na morju samo 20 minutk na sončku v kenguruju, pa je bilo že preveč. Pa niti ni bilo ne vem kako vroče . Glede klopov pa mene tudi ful skrbi. Imamo vikend v Prlekiji in tam jih kar mrgoli. Tašonka ni problem, da so v podrastju, ampak so tudi v travi pred hišo. Žal! In hitro spleza po vozičku gor. Jaz bom malo našpricala kar voziček, slabše ne bo, pa vsak večeg ga bom konkretno pregledala. Glede na to, da sem jim jaz lani ušla, pa sva bila precej dol, upam da mali ne bo kakšnega staknil. Mazat pa po mojem ne smemo z ničemer. *hana* če najdeš kašice jih pliiiiiiiiis vzemi še zame - bova mele vsaj izgovor, da greva spet na kofe . Sej ne da ga rabiva, ampak vseeno. No pri nas smo tud prešli za dodatek na Aptamil2. Pa se mi ne zdi nič bolj nasiten. Pikica* mislm da si ti pisala, da dalj časa zdrži ane. Pri nas je isti drek. Če čez dan kdaj dobi flašo, zdrži max 3h - tako kot prej. Pa tudi ponoči se še zmerej 1x zbuja, pa čeprav mu dam zvečer še kašico zvečer v mleko. Sem pa iskala tele Plasmon piškote pa jih v BC niso imeli. Al pa jih jaz nisem videla . So imeli samo tiste od 6 mesecev naprej, pa ene od 4. meseca, ampak z glutenom. Bom še malo pogledala. Je pa res, da lahko da je lačen. Včeraj sem ga zvagala, pa se je v 1 mesecu zredil samo za 320g . Sicer ima dovolj zaloge, tako da me ne skrbi glede teže, ampak se mi vseeno zdi nekam malo. Tako da bom počasi začela s kakšnim sokom in kašo pa bomo videli kako bo. Najprej korenje, potem pa počasi naprej. Aja ena je spraševala za cuclje. Pri nas ima še zmerej št. 2 od Aventa, edino zvečer za kašico dobi št. 3. Sem probala tisti spremenljiv pretok cuclja, pa mi je flašo požlampal v parih minutkah, tako da sem ga ukinila. Bo res še začel ob joški štrajkat. Caffee mislm da si ti pisala, da imaš tega ane. Če si začela s tem, lahko da je zato začela štrajkat s hranjenjem pri tebi. Ker res konkretno teče, pa čeprav pri 1 črtici. No to bi blo to. Jaz grem počasi se še malo relaksirat, preden mali vstane, potem pa v KR. Uživejte!
|