lumpy
|
Ojla, Vidim da ste kar pridne, kljub lepemu vremenu. Glede goste hrane, jaz nič ne kompliciram in se strinjam z Ovčko in Pikico. Midva sedaj dodajava že približno 14 dni, pa nisem komplicirala in dajala eno stvar nekaj dni, pa potem drugih nekaj dni spet kaj drugega itak če mu ne paše se pokaže takoj ali v obliki alergije, ali v obliki driske, zaprtja, izpuščajčkov..... Začela sva z korenčkovim sokom, naslednji dan sva že jedla korenčkovo kašo, zvečer sva začela dodajati žitne in mlečne kašice od Milupe, ker mi ponoči ni več spal, nadaljevala sva z banano, jabolkom... Po 14 dneh sva prišla tako daleč da dvakrat na dan je kašico in sicer po tistih receptih, ki sem jih zadnjič napisala. Se pravi zmešane stvari skupaj , ki jih je že poskusil in po njih ni imel težav. Nove stvari vedno dodajam zjutraj. Sva pa bila v sredo pri zdravniku, ker je kašljal pa sem ji povedala da sva začela dodajati ker je namesto na 4 ure hotel jesti na 3 ure ali celo manj, pa ni nič komplicirala in je rekla da je ok, da naj počasi nadaljujeva, ker ni nobenih težav , da naj se le paziva stvari ki napenjajo in so težko prebavljive, kar pa je itak logično. Saj je rekla da otrok ti jasno pokaže s tem, ko želi bolj pogosto jesti po prej ustaljenem ritmu, da potrebuje več kakor samo mleko, rekla je da eni pač to potrebujejo že pri 3 mesecih srugi pač šele pri 6. Da pri nas ki ne dojimo je že pravi čas, tiste, ki pa dojijo pa naj res ne bi dodajale do 6 meseca. Kot ste že napisale odločitev je v rokah vsake posamezne mamice. Le - ta, žal mi je da si se znašla v tako težki situaciji, se pa strinjam z ostalimi puncami. Tinka miška, pridružujem se mnenju Janje e, čim prej jo navadi da sama zaspi v svoji posteljici, saj je že dovolj velika, če ne boš zamudila ta vlak in boš boga!Sploh pa bo problem ko napoči trenutek, ko bo morala prespati kje drugje. Ti jo kar položi v posteljico, ko postane trudna, par dni se ti bo jokala pa dudo ven metala, vztrajaj, saj ji ni hudega, malo bo jokala pa bo zaspala. Potem bo pa tega tako navajena da na rokah ne bo hotela več zaspati, le v miru v svoji posteljici kot naš Matic. Kje pa kaj Rija je? Nič se ne oglasi že dolgo??????