Azzurra
|
Čau, majas! Najprej glede mačke...Ja, se sliši čudno, ampak spim z mačko , pravzaprav je naš maček tak, da si vzame, kar hoče in če hoče spat poleg ali na meni, si postreže . Je pa tako, da sem toksoplazmozo prebolela, pa ne pustim mu recimo, da se približa mojemu obrazu, pa roke si umivam, ne samo z milom, ampak tudi razkužim jih, skratka...sej se imamo radi, ampak prav intimni nismo, čeprav res spi na najini postelji. Je pa tudi to res, da se ne približuje obrazu, največkrat se stisne k enemu ali drugemu, zadnje čase ga mika moj trebuh, potem dobi kakšno brco od znotraj, pa mu ni nič jasno. Smešen je. Čeprav imam raje pse, moram priznat, da ga ne dam za noben denar. Kar se pa tvoje situacije tiče, prosim, ne bodi črnogleda, ne zapiraj se, začetek nosečnosti zna bit tako občutljivo obdobje...pravzaprav, iz svojih izkušenj, se mi zdi, da je cela nosečnost taka. Če ti kakorkoli pomaga, ti povem, da sem se pred kratkim tudi sama počutila bolj osamljeno...dosedanje prijateljice so kar poniknile, v službi nebi niti komentirala, veš, da niso skakali od veselja zame, dragi je veliko v službi, po službi pa dela v nastajajočem stanovanju...veliko mi je pomenil ta forum, nato sem se priključila telovadbi za nosečnice, tu in tam spoznala fajn fajn punce in zdaj uživam, ko se lahko dobim z njimi. Si vabljena tudi ti, veš. Ne bodi sama, ne zapiraj se, pridruži se, pridi na telovadbo... Resno.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|