|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorska
25.3.2006 20:09:23   
SelmaC
ups, smo bili prehitri

user posted image  !!!!

Lepo se imejte vse user posted image  in uživajte v sončku!
LP

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Primorska
26.3.2006 13:15:29   
Eviii
jutro, primorkice...
kar se hrane tiče, je odvisno od vsakega user posted image  posebej. jst sicer jem čokolado, pa jajca in mleko. in našemu dejanu ne dela problemov. kar se pa zelenjave tiče, lahko jemo vse prekuhano. zadnič sm jedla tenstano špinačo. da tega ne bi nikoli nardila!!! smo imeli žurko skori celo noč. tko da zdej pride v poštev samo prekuhano, brez nobenih dodatkov. sadja še nism probala, bom pa počasi začela, da vidim odziv. smo pa v bolnici en dan za vičirjo dobile eno zelenjavno mineštro, po katiri so vsi otroci tulili celo noč. in en dan smo celo ješprenovo župo dobile!!! in to nej jih ne bi napenjalo... še meni je razmetavalo v želodcu in črevesju, kaj šele dejanu.
kar pa se bolnice tiče... jst sm bla full zadovoljna v izoli. jst sm bla v nosečnosti dvakrat v bolnici. enkrat novembra zaradi ledvic (mi je odpovedovala leva ledvica) in takrat je blo res hudo za oba. enkrat sm bla pa sredi februarja, ker mi je blo full slabo. vzrok je bil, da je bil dejan prevelik in mi je pritiskal na vse notranje organe... no, in vsakič so zelo lepo skrbeli zame. sestre so ble super. najbolj sm bla pa navdušena nad lovšinom. upajte, da dobite njega med porodom, ker je res super. sicer sama nism imela te sreče, ker je bil na dopustu. sta pa guzejeva in ravnikar odlično poskrbela zame. in seveda babice. sploh tista popoldan (žal ne vem imena) je bla super. je cel porod vodla sama in je sama zagnala paniko za cr. okrevanje je blo super. ker sem imela cr, so mi tri noči dejana vzeli, da sm lahko spala. pa tudi v sobi sm bla sama. ko sm rabla injekcije proti bolečinam, so mi vedno pomagale. tudi dejana so mi dvigale, ko sm ga cartala, ker ga sama nism mogla (in še zdej težko karkoli dvigam). in so mi pomagale na wc in pod tuš. res so ble super!
moja porodna izkušnja je pa naslednja. ko sm bla sredi februarja v bolnici, je lovšin ugotovu, da je dejan prevelik zame (sama imam komi 155 cm, dejan je imel pa že takrat obseg glavice 34,3 cm in 3,4 kg po ocenah). tko nej bi pršla v bolnico 27.2. (dva dni po roku), da mi sprožijo porod. vsak dan je bil pač večje tveganje za cr... no, in jst pridem lepo gor. lovšin je bil na dopustu (sej mi je to prej povedal) in me je prevzela guzejeva. in je ugotovila, da še nismo zreli za prit na svet. in sm ostala v bolnici. so mi vsak dan delali ctg. popadkov od nikjer. v četrtek (2.3.) me je guzejeva pregledala. nič novega. mi je pa takrat odluščla čep. in malo po tistem se je začelo s popadki. do vičira so se popadki okrepili in postali bolj pogosti. zvičir so mi spet nardili ctg. in so bli vidni popadki... ampak ne dovolj močni. pol smo s cimrami malo klepetale in jst sm pridno predihavala popadke. ob polnoči smo šle v postlo. in jst nism mogla spat. ob enih sm vstala in se začela šetat po hodnikih v bolnici. kaj vse človk ne vidi ob takih urah user posted image . ob treh so bli popadki že na 4-5 min. in so me poslali na kontrolo v drugi štuk. pa mi babica pove, da se nič ne odpiram. in sm šla nazaj v postlo. sm celo uspela spat dve urce. ob šestih so me spet priklopli na ctg. in popadki na 2 min. na viziti so me takoj poslali na pregled. odprta dva prsta in nič več. takoj na klistir. niti moža nism smela poklicat. po eni uri na wc-ju so me preselili v porodno. po klistirju so se začeli močnejši popadki. je bil pa dejan kr precej razburjen. je imel dve ure utrip med 160 in 180. so se že malo sikirali. pol sm dobila še umetne popadke. vmes mu je celo uspelo dat rokico na glavico in so se zbali, da bo najprej pršla rokica vn. no, pa jo je pol umaknu. ob enih mi je odtekla voda. in takrat se je začelo zares. sm se odprla na 3 cm in popadki so postali redni na par minut. in malo močnejši. so poklicali anesteziste za epiduralno. in pol mi je blo lažje. ea je res zakon! do štirih popoldne sm se odprla na 4 cm, pol pa nič več. in ob sedmih so se odločli za cr. ker sm imela ea, so me takoj pripravli (circa 20 minut). eno minuto pred osmo je bil dejan že na tem svetu. pol so mene še zašili. čez eno urco sm bla iz operacijske. 15 minut za tem sva se z dejanom že dojila. so mi full pomagale sestre in babice. ob enajstih je šou dejan spat, jst pa v sobo. nism skori nič spala, od navdušenja user posted image . bivanje v bolnici je blo mučno, ker bi raje bla doma, ampak so mi vsi pomagali. po enem tednu sva šla domov. in zdej se počasi privajamo drug na drugega...
v glavnem, jst bi šla rodit v izolo še enkrat (in upam, da bom). definitivno se bom ponovno odločla za epiduralno. in poslušala bom babice, sestre in dohtrje!!!

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Primorska
27.3.2006 12:00:10   
SelmaC
Hvala Evii zelo lepo si nam vse opisala. Priznam, da je mene kar malo strah, ker se je pri tebi tako vleklo. Mogoče, ker še nisem nikoli poskusila. esela sem, da se je vse lepo izteklo in da je tvoj Dejan ok. To je najvažnejše, ne? Imejte se fajnuser posted image

Ponedeljek je tu, vreme je fantastičnouser posted image , kako pa kaj vaše razpoloženje?
Bodite pridne

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Primorska
27.3.2006 12:20:21   
SelmaC
Ah, sem pozabila napisati, da sem včeraj prvič opazila, kako se je user posted image  premikal. Ležala sem na hrbtu in sem gledala hrbibčke gor in dol po trebuhu, kot bi hotel skočiti ven. Moj user posted image  je bil kar precej presenečen.  Boljše, da ne napišem kaj je komentiral. Jaz sem pa čakala, da vidim recimo kako nogicouser posted image . Ponavadi nisem opazila, ker sem vedno oblečena kot eskim, ker me doma vedno zebe. 

ciao ciao

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Primorska
27.3.2006 12:31:40   
lušnobica




Ciao SelmaC in ostale Primorke ...

Jaz sem tako, tako, bolj po vremenu. Nisem nič kaj dobro spala to noč. Me je zdelala ta nova ura ... user posted image  ... pa zakaj moramo to 2x na leto premikat? Brez veze.

V glavnem punce, jaz sem se odločila, da grem v Izolo, pa bo kar bo. Upam, da bom imela srečo. Drugače sem pa jaz slišala več normalnih zgodbic iz Izolske porodnišnice kot slabih izkušenj. Take grde zgodbice berem samo na forumih. Ne vem, no. Meni se zdi, da so cvetke v vseh porodnišnicah in povsod imajo tudi slabe dneve. Ne da se mi pa zaradi tega v tisti vročini in po možnosti v kakšni gužvi v Postojno, ko pa imam do Izolske porodnišnice 1 minuto. Če bo pa za mojega novorojenčka kaj zmanjkovalo, se ne bom sekirala, bom poklicala možeka ali pa mamo in mi bodo prinesli. Saj pravim, da imam 1 minuto do tam ... user posted image  ... OK, 1 minuto ne, bo malo več, še posebej, če je vmes kakšen rdeč semafor, ampak več kot 1 km tudi ni.

Pridne bodite in se vidimo danes na jogi.



(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Primorska
28.3.2006 8:47:55   
Azzurra
user posted image
Treba še kaj komentirat?

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu lušnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Primorska
29.3.2006 14:26:25   
SelmaC
Sonček je in ti si skuštrana.... Kaj ni lep dan, karkoli pač počnemo.  Kako smo ste še kaj utrujene?

Imejte se in če uspete skočite po službi na zrak.

ciao ciao

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Primorska
29.3.2006 20:38:25   
Azzurra
Da ki skuštrana user posted image ...potrebna frizerja, to že dooolgo, ma kaj ki ni caaajtaaaa.
Ja, jaz sem še vedno vsa poklapana. Popoldne sem bila pri G in smo ugotovili, da je cuker v redu, voda v redu, kri pa eno malo švoh, tako da mi je priporočal neke dodatke, sicer pa bomo naslednjič nadaljevali, ker imam pregled že čez 10 dni. No, prav, bomo potrpeli in preživeli.

Selma, dej če imaš čas in voljo...jutri...če bo lepo vreme, lahko gremo na sprehodek? Zdaj ko so daljši dnevi je čisto nekaj drugega. Vem, da vas je večina jeznih za tisto ukradeno uro spanja...v resnici so meni tej dolgi spomladanski in potem poletni dnevi tako lepi, da mi za tisto urco ni preveč mar. user posted image  In kolko bomo lahko šele takrat vozičkale!!! user posted image  Itak bo čez dan vroče in se bomo spravile ven šele zvečer, ko bo malo ohladilo...ma ke lepo ki bo!

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Primorska
30.3.2006 11:31:46   
SelmaC
E ja. Ni ga čez dnevno svetlobo. Škoda, da danes ni tako sončno kot včeraj, ma vseeeno lepo. Azzurra gremo gremo en giro. Z veseljem.
Jutri moram dat kri, ker kontrolirajo mojo ščitnico. Sicer ni vse kot je bilo pred user posted image , samo dr. pravi, da otroku nič ne škodi. In to je najvažnejše!

Lp primorkice

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Primorska
31.3.2006 11:21:53   
kaktea
EVO, ZDAJ IMAM MINUTKO CASA DA MALO PISEM. Vceraj nisem utegnila. Predvcerajšnjim pa sem bila tudi jaz na dajanju krvi in vode in pitju glukoze... No ni bilo tako hudo, res je sladko, ma sem enkrat že pila eno hujšo zadevo... Roza barve, gosto kot med, neka energetska bomba za športnike...uno, e uno je bilo nepopisno grozno.... pol sem dobila tudi inekcijo v tazadnjo in tudi tu nic bolecine....sestra, ki mi je vzela kri pa je imela tako mirno roko, da sploh nisem nič čutila in res mi je ostala samo ena mala mala pikica, ki je danes ni več videt....trebuh narašča in dojenček skače in če gre vse po sreči grem v soboto malo pokukat, kaj bi bilo treba za dojenčka...voziček in to. pupe vidimo se pri telovadbi danes...
pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Primorska
31.3.2006 14:50:51   
pipi76
Pozdravljene Primorke!

Po dolgem času se spet oglašam na forumu, da še jaz kaj napišem našim Primorkam. Še tri mesece pa bo julij in končno bom spoznala mojga user posted image , čeprav za spol še ne vem!!!user posted image Mogoče zvem v torek, ko imam pregled. Pomlad je prišla in z njo spomladanske težave...al pa nosečniške...vsega po malem...v glavnem že 10 dni ne spim ponoči, ker me grabijo taki krči v roke in noge, da bi si jih najraje odrezala!!!Še dobro da je moj možek potrpežljiv in me masira sredi noči, da vsaj za kako uro zaspančkava v miru - če ne ga itak nonstop brcam;)!Danes pa je blo še posebej zanimivo-zjutraj, ko sem hotela vstat, sem se kar naenkrat znašla na tleh...noge sploh nisem čutla!!!Pol je blo o.k. in sem se pobrala in šla v službo. Ko sem povedala mojmu user posted image , kaj se mi je zgodilo, je zatežil naj pokličem ginekologa. No in sem ga...in je rekel naj takoj pridem, da vidiva, kaj je...v glavnem pravi, da se mi nabira voda med celicami v mišicah in da verjame, da je to res neprijetno. Dobila sem magnezijeve tablete in prepovedal mi je slano hrano...pa bomo videli, če bo bolje do torka, ko imam pregled...za tolažbo mi je rekel, da bo postopoma še slabše...da me znajo še členki bolet...in svetoval, naj me pridno masirajo naprejuser posted image ...hm...važno, da je z user posted image  vse o.k., da pridno brca in raste...mi bomo že potrpeli!!!Mislim, da se je treba počasi pripravit na burno nočno življenje z user posted image - očitno je to prava priložnost, da začnem priptrave že 3 mesece prej user posted image . Ima še katera od vas podobne težave???
Uživajte v pomladi in čim boljše pančkajteuser posted image !!!

_____________________________

PDP: 4.7.2006

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Primorska
3.4.2006 15:02:46   
Azzurra
Čao punce.
Mene še kar naprej matra user posted image  
Je bil pa lep vikend, kajne? Midve s SelmoC smo šle en giretto po Izoli in je ful pasalo, prav lep sprehod je bil in midve smo šetale naše trebuhe in marsikateri pogled sem ujela na teh naših okroglinah user posted image
Tej sprehodi so me prav zasvojili. Upam, da bo čimprej čimlepše vreme in...dopust...user posted image

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu pipi76)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Primorska
3.4.2006 15:17:33   
kaktea
Živele user posted image !!
pa se je začelo aprilsko vreme....Jaz napredujem...danes grem kupit voziček!!!user posted image
Pa da vidimo če se ne premislim zadnji moment.... Mojuser posted image  konstantno skace v trebuhu in očitno je zasedel že lep kos trebušne votline, saj mi pritiska pod rebri...nič me ne boli, vendar kostantno nekaj plešeuser posted image .
Ni kaj ritem bo imel po mami!!!

Danes sem v službi res brez večje volje...sej še malo in konec za danes...zdaj skočim še malo na stran od ikee in tako, pa upajmo da mešef ne zasači...

lepo se imejte!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Primorska
3.4.2006 15:21:57   
Azzurra
oj, kaktea, kaj za en voziček boste nabavli?
jaz sem tudi že šnjofala na ikeini strani danes, pravzaprav mam že vse naprintano, kar imam namen kupit.

samo en kombi moramo zrihtat za ga najet. poznate koga, ki oddaja user posted image

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Primorska
3.4.2006 15:31:53   
kaktea
Nimam pojma kdo izposoja kombije. Jaz sem si izposodila klubskega, ko sem na zadnje šla gor...Sicer tudi jaz študiram kako bi šla v Ikeo, ma nisem lih prepričana da mi bo vspelo...Namreč tudi sobico bi rada pobarvala...pol ko bo user posted image  v mojem naročju ne bom imela več prostih rok za taka opravila...

Pupce LP

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Primorska
3.4.2006 15:39:16   
Azzurra
kakšne barve pa bo?

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Primorska
4.4.2006 14:09:41   
SelmaC
Azzurra in jaz gremo jutro ob 8h v materinsko šolo v ZD Koper. Katera še pride?

Kaktea ti znese?

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Primorska
4.4.2006 15:23:48   
kaktea
KAKOOOOO LEPOOOO VREME!!user posted image user posted image user posted image
Torej naj začnem lepo po vrsti...Sobica bo bela in zelena (taka pomirjajoča) in zraven, odvisno od spola, pa dodatki barv, kot zavese povštri, risbice...Vse v stilu...bem bom vidla če mi bo zneslo...drugače mislim eno steno in strop pobarvat v zeleno, tako da bo malo asimetrije...kompliciram kajuser posted image . Pohistvo bo zaenkrat staro, razen previjalne mizice. Omara bela, posteljca ...ne vem, ker si jo bom sposodla pa še ne vem kaka je.

Tudi jaz grem jutri v šolo in pride tudi moj dragec... tako upam da je res..smo sigurne da je?
Se vidimo na razgibavanju....
kaj je treba vzet kak zvezek za zapiske?
pozdravček vsem user posted image .

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Primorska
4.4.2006 15:33:02   
Azzurra
Meni je ful mamic reklo, da so po porodu ful listale po zvezkih (!!!) iz materinske šole user posted image
Kapaci, da bomo pisale ko male šolarke, he he.

Se vidimo na telovadbi!

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Primorska
6.4.2006 11:07:49   
kaktea
APRILSKO VREME NI KAJ! Kako kaj punce? Jaz zdej študiram za it na malco, ma ko pogledam skozi okno in vidim ta veter in dež, se nekako ne morem odpravit.
azzurra, si preživela včerajšnji dan v službi (po super noči, ki si o imela?). Moram priznat da včeraj na materinski, ko je napovedovala kaj vse bomo poslušali, se mi je porajal dvom, da bom sposobna vse to absorbirat user posted image . Po drugi strani si rečem, da če sfolga moja sestra, bom tudi jaz.user posted image

Včeraj sem prišla domov takooo utrujena, da sem poslušala nasvet patronažne in sem se šla ulešt na posteljo in se relaksirat. Nastopila pa sta dva problema. Prvi je bil mojuser posted image , ki je začel tako skakat, kot še nikoli in to je počel full časa, da mi je trebuh skakal iz ene strani na drugo (mogoče je plesaluser posted image ), pol ko je to skakanje malo pojenjalo pa sem konstantno razisljala, da ne smem zaspat, da ne smem zaspat...ker jaz čim se uležem me prime zaspanost 100km/h!

no pupe, vreme je vse slabše, jaz pa sem vse bolj lačna, tako da se bo res treba odpravit v trgovino...

Lepo se imeje!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Primorska
6.4.2006 13:23:00   
Azzurra
Ma sem glih tela rečt...ma kaj eno jadralko prestrašijo dve kaplice vode in malo vetriča? E ne aaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image

Vreme je res škifozno.

Mene pa danes FUL, ampak FUL boli trebuh...Ne me vprašat..ali notri ali zunaj, ker ne znam opredelit...ampak FUL me boli. In slabo mi dela. Sedet ne morem, ležat nimam kje, če stojim je še slabše...
Ue? Che fo ?

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Primorska
6.4.2006 14:59:49   
lušnobica




Azzurra ... bo ...
kliči zdravnika. Ma od česa te boli?

Ja, ja, punce, smo se malo polenile za tipkat tle gor. Jaz ta prva. Tle berem, da že vse veselo hodite na materinsko. Ma bo sploh še kakšna ostala, ki mi bo delala družbo maja ali pa junija? Upam, da ja ...

Uživajte ... zame je danes "petek", ker imam jutri dopust ...



(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Primorska
6.4.2006 15:26:03   
SelmaC
Azzurra, nisi edina. mene tudi matra je tako smotan občutek med napihnjenostjo in prebavnimi motnjami. Mi ne da mira že nekaj ur. Ma ja ni tako hudo?!

Ja vreme je res škifo.  Bomo pa počivale, kar nam vsekakor ne more škoditi in upajmo, da nas bo kdo "kokolau" malo malo...

Lušnobica ti bomo posodle zapiske user posted image

ciao ciao

(odgovor članu lušnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Primorska
6.4.2006 15:40:12   
Azzurra
Ma sej sem že neki rešila v našem sekretu user posted image user posted image user posted image
Je že boljše! user posted image

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Primorska
10.4.2006 12:17:25   
lušnobica




Ciao primorke ...

SelmaC, te bom vzela za besedo. Zdaj zgleda, da bom hodila kar junija na materinsko in če me bo prehitelo, si bom res sposodla zapiske. user posted image

Ufff, spet ponedeljek in vreme tako tako ... ma saj bo hitro spet lepše. Naslednji teden bo po mojem že poletje ... komaj čakam.

Uživajte punce ...



(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




imena
luncaa

katero ime za fantka???

Žak (17%)

Tadej (20%)

Nejc (35%)

Anej (29%)


Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!