puncica
|
Ojla punce No name se itak noben ne spomne očitno me ne pogrešate preveč. Sicer pa smo tudi mi bili danes na pregledu in to je bilo tako da sem čakala skor pol ure v tisti kabini ko se morš slečt, pa potem opravla v 15 min. Moja G. mi malčka nič ne meri, pa ok, če pravi da je vse ok, pa tud danes me ni vaginalno pregledala zarad izcedka, ker sem ji rekla da me je zadnjič ful matral. Pa je rekla da pol ne bo nič šarla noter, mi je pa dala zdej Hiconcil za jest, je rekla mogoče bo pa to izcedek uredil. Je rekla da jo je strah, da bi se potem noter kej raztrgala zarad tega izcedka me je skor kap trofla, tako da ne vem kaj bom, je rekla da v vsej karieri še ni imela takega primera da ne bi nobene zadeve prijele proti temu izcedku, zanimiv pa je da me nič ne srbi. Ja pa še trebuh je zmerla kako je velik, pa sploh ne vem, sem pozabila vprašat, pa pogledala če ima glavco še spodaj in je vse pripravljeno, me je zanimal kok sem odprta sam potem nisem nič težila, ker popadkov na 5 minut spet nočem predihavat s tem kašljem Sicer pa glede kašlja jaz jem granobile, pa slezov sirup, ja pa čaj z medom, pa se mi zdi da mi kr pomaga, pa še ko me kašel posili da ne morem nič, se hitr zavijem v šal in če imam topel vrat in posledično grlo tud manj kašlam. Glede malinovga čaja sama ga pijem eno skodelico nasledn tedn bom začela pa dve na dan, je pa obupno nagravžn , če bo kej pomagal pa ne vem. Ja pa presredek sem si začela masirta, če bo kej efekta pa ne vem, sam je pa kr smotan, vso to raztegovanje, res si želim da me tokrat ne bi rezal, če mi bo uspelo bomo pa vidl. MRAVLJE!!!!!! ja tud pri nas so, so imele kr potko po vratih elementa kjer imamo smeti, pa hodile v smeti nabirat šaro, potem pa smo faracid nabavl, veselo šprical in so se tu pa tam še pojavile, potem pa je dragi kupil raid in vse luknje med elementi našprical, ker se nama močno zdi, da so v podnu pod elementi, ja kaj čmo stara bajta in za enkrat je dobr, ni nobene več na pultu, prej so pa kr divjale po svoje, jst sem jih kr sesala pa utapljala, a ni nič pomagal, lani sem bila pa tako dobra da sem jih še ven nosila, ko so se mi smilile letos pa konc basta in bo treba vse pobit. Barbs a ti si na primorsko ne upaš, no jaz grem pa jutri na birmo na naš štajerski konec in sam upam da me ne bo ki v celju prijel, je že moj rekel, da naj ne rodim ta vikend no, ker se mu potem ne da vozt tri dni v celje Ja nič uživajte v sončku.