Barbs
|
Ojla, sem ŽE ( ) nazaj s pregleda. Danes je pa bla cela bruka. Bom spustila del z iskanjem parkir placa - pa še ta velk avto sem imela danes, mi je dragi zaplenil twingeca, ker si je zabil v glavo, da ne bo imel kje parkirat v centru, ker študentje štrajkajo, on pa lih en sestanek tam.. Ok, jaz pa lahko šetam ježa okrog porodnišnice!!! No, najprej v lab. - vse vredu, potem na CTG - štala od štale - ena mlada bodoča sestrca na praksi ( sicer ne vem, če je to krivo, pa še zelo prijazna je bila, tako, da sem bila tudi jaz in nisem nič težila) , mi je vezala tiste reči gor, če sem ležala na boku, sploh ni najdla utripa, na hrbtu pa sem komaj dihala, ker sem imela lukno pod križem Končno smo ugotovili, da mu srce bije.... in je imel že na začetku našopan utrip na 150, potem je pa čist odpelal. 180, čez, pa mal manj, pa spet 180... Grem k Stankotu in mu nesem ta graf, so mu čist oči ven padle. Je rekel - u, ctg je pa reaktiven. Popadkov pa ni. Nato sem jaz ( po Lenikinem vzorcu zadnjič) začela njemu razlagati, da je to pa mogoče zato, ker je ful brcal, pa migal... Se je praskal po bradi in zaključil : vznemirjen je, greva na ta zgorn ( ta bolši kao) UZ pogledat, kaj dogaja. No, fajn, sem vsaj do UZja prišla. Potem me je komplet obdelal, pa premeril.... skratka, plodovnica primerna, čist lepa, posteljica čist normalna, nobenih znakov, da bi se kaj začenjalo, glavica lepo dol, ocena teže na današnji dan - dopolnjenih 37. tednov, pa 3.300 g Halo!!!! Ampak je rekel, da je teža primerna. No ja, že mora bit,.če tako pravi G.. Ampak, če misli bit not do 10. maja, pa res ne vem.... Glede strij - jaz sem imela ves čas lep trebuh, dokler ni bil tri mesece v prečni legi. Takrat mi je levo polovico trebuha tako zbrcal, da sem cela lisasta zdaj. Ne pomaga nobena k krema - ampak, se ne sekiram - itak sem že stara baba in na kakšno lepotno bikini tekmovanje se mi ne da več it. Aha, pa meni so tudi v petek že nakazali denar s CSDja. Zdaj grem še mal podrobno grafe z UZja pregledovat, da se bom lahko sekirala zarad kakšnega centimetra neusklajenosti papa