emaa
|
No odpiram novo nadaljevanje. Kaj se je dogajalo med prejšnjim in tem pa tako večina ve. Ma še nisem čisto dojela, bom verjetno šele na pregledu, ko se bom prepričala, da je vse v redu, to pa je šele konec maja, pa bomo do tja tud prilezli, če smo do sem. Počutje zmatrano, spim slabo ali pa sploh, že enih 5 noči tako da mam krasne podočnjake. Do vikenda pa mal folk začet vabit za roj. Dan. Prej je bla kriza, nisem vedla kdaj, da ne bi mela lih punkcije tisti dan, pa ne morem vsa razbolena, komaj pri življenju pogostit ne vem koliko ljudi. Punce v upanju, da nas ne prestavijo, vas vabim da podate svoje predloge, da se dobimo v LJ ali okolici. Ninca prosim ne prestavljaj nas, saj se potem ne sestavimo, se bomo pa zmenile v tej temi. Možne datume predlagajte, zainteresirane prosim javite se. Jaz si bom vzela čas, poiskala mesto, od 27.4.-2.5 pa tako ni opcije, bomo vse uživale tako ali drugače. Zdaj pa s predlogi na plan. Pozdravljam vse punce in hvala vsem, ki ste mi čestitale, poklicale, sem bila tako vesela vseh vaših želja, tistim, ki jim pa to še ni uspelo, pa želim, da čimprej zagledajo . No to je zaenkrat vse od sveže pečene srečke
|