@lina
|
Ojla, punce, evo me nazaj in se vam na hitro oglašam, da ne bom kregana tako kot smo me kregale altati. Najprej naja Moja pika-pikec je velik 70,1 mm, nuhalna je 1,1 in ker moj G nima licence in softwarea ni izračunane verjetnosti, ampak mi je rekel da je v redu. Nosna kost je vidna, želodček, mehur, obe rokici, nogici... Srček bije 156 na min, po velikosti se je pa spet spremenil pdp in sem sedaj že v 13/1 tednu, zadnji uz pregled pred 14 tedni pa je bil za 5 dni mlajši. PDP torej očitno tam okrog 17.10. Pika-pikec se najprej ni hotel premakniti, ga je moral G parkrat porukati, potem je začel pa prevale delat, mamici je izvabil solzico, ko je zaploskal, noge je mel prekrižane kot kak turek, v glavnem čudovitih 20 min. Vmes se je tudi napolnil mehur, pa spet spraznil, torej se je polulal... Jaz bi ga tako vsak dan gledala Pišem v moškem sklonu, kar ne pomeni da bo fantek in tudi ne vemo kaj bo. Moj mož tudi noče zvedeti, tako kot za prvega ne, ampak jaz sem pa sedaj bolj radovedna, mogoče ga uspem prepričat tam do 20. tedna oz. do morfologije. Kaj moram še odgovorit? Leta - letos dopolnila 30., torej skip, jaz sem v 31. letu, se moram sprijaznit. Pridobila pa sem menda 2 kg - niti ne toliko, če pomislim kak apetit imam, včasih bi pojedla celega vola. Uživajte, jaz grem z mojim smrkolinom še mal sončka ven lovit!
|