|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
12.4.2006 11:14:05   
muki1
Maxica, to pa še dobim po pošti, ker mi je rekla, da še mora v računalnik vnesti. Pa PDP po ultrazvoku in vse bom imela tam vpisano. Včeraj sem dobila samo eno slikico.
Pri prvi nosečnosti sem pa imela 1:5200.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 951
12.4.2006 11:36:35   
Maxica
Muki, jaz v tej nosečnosti nisem nič bruhala, za razliko od prvič, ko sem bila prav v bolnici par dni zaradi dehidracije. O seksu pa samo to - kaj je že touser posted image ?! Joj, mene bo mož zapustil, ej.user posted image  Se moram en dan potrudit, ker to je pa že too much. Pa pri vas ostalih?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 952
12.4.2006 11:46:38   
skip
Midva z dragim sva v zadnjem času kar aktivna - skrbi za mojo rekreacijo user posted image , ker mi zdaj tudi meni paše, prej me je pa kar nekaj časa full bolelo.  Torej, gre na boljše user posted image .
Sicer pa sem danes povedala šefici, da sem user posted image , ker me je hotela vključiti v en projekt, ki se začne januarja drugo leto. Ni bilo ravno enostavno povedati, ker je šefica še relativno mlada in ne more imeti otrok (se je zdravila, pa ni uspelo). Ostala je brez besed, očitno ji niti na kraj pameti ni padlo kaj takega. Šele čez nekaj minut se je toliko spravila k sebi, da me je vprašala, kdaj imam rok in mi čisto potiho zaželela, da bi bilo vse v redu. Potem pa je odvihrala iz pisarne in (še) ni prišla nazaj. Zamenjave zame itak ne bodo iskali, tako da upam, da se bo sčasoma potolažila.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 953
12.4.2006 12:30:02   
tasha23
user posted image oz je že dober danuser posted image . Same lepe novice berem in skoraj vse imate korenjake user posted image . Ah, mi pa še čakamo naslednjo sredo, da bomo ponovno videli našo-ega user posted image .  Altati se še vedno ni nič javila, upam, da je vse v redu. Skip in muki sem tako vesela za vaju in vajini user posted image .

Vprašale ste kako to teh smeškotov: http://www.smileycentral.com user posted image
V glavnem ko jih naložiš se ti pojavi orodna vrstica na vrhu okna in ko klikneš nanjo se odpre novo okence s smeškoti, ki jih lahko uporabljaš user posted image .

Vsem souser posted image želim čimveč sončnih dni in lepih trenutkov z načimi trebuški in user posted image user posted image .

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu skip)
Neposredna povezava do sporočila: 954
12.4.2006 13:30:50   
naja78
user posted image
user posted image EVO PUNCE RADI.TASHA23 HVALA.
user posted image SEM jih kr neki poslala.uglavnem naložiš,potem odpreš kokr da boš napisal kaj pod debato in samo copy-paste. drgač jaz zdaj jem in pišem zraven.jem fržolovko in puding.matr bom pol prdkala ko user posted imagealtati:kje hodiš.kaj je zdaj to. mene je tudi jutri malo strah,imam NS v domžalah ob 8.45.upam da boste držale pesti.in da bojo rezultati zelo dobri.potem hitim še oddat kri za DHT in v službo na čvek.takoj ko bom lahko vam javim. danes je pa lepo vreme in sem tudi jaz dobre volje. punce držte se vsaki pošiljam
user posted image  in božajte bušije,ter držite peti za nas 3.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 955
13.4.2006 7:54:23   
altati
Ojla punce, tu sem...
dopust sem imela včeraj, sem šla zjutraj še na dvojni presejalni test, rezultate dobim prihodnji teden.
NS je bila super, imam filmček, verjetnost 1: 7500 (baje za moja leta zelo dobro).
Spola pa ni mogel določiti (je rekel da po eni strani je punčka, po drugi pa fantekuser posted image ), da si ne upa reči kaj in kako....
detece je veliko 6,8cm (teme-trtica), ves čas ga je moral boksati, da je malo brcal-očitno se mu spi.....
je pa tale Pušenjak frajer, ni kaj....

Kaj naj rečem, hvala za vašo skrb, ampak včeraj se mi ni uspelo javiti.....

Danes je tako lep sončen dan, pa še včeraj mi cel dan ni bilo nič slabo....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 956
13.4.2006 8:07:57   
vava
no bravo punce, čestitke vsem za dobre rezultate na ns in hura za naše korenjake/inje. Danes pa nova ekipa. Javite se!
lp
v

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 957
13.4.2006 9:03:23   
@lina
Altati, si se potepala, a ne, medtem ko smo me tukaj stiskale pesti zate in se spraševale kod hodiš... Ti, ti, ti, kot bi rekel moj sin. Sicer pa user posted image user posted image

Danes sem pa jaz na vrsti... še cca 4 ure, komaj čakam... Upam, da bo vse ok...

Pa ne samo jaz, kar nekaj nas je danes, kaj?

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 958
13.4.2006 9:08:41   
altati
res je, krivauser posted image , potepala sem se....
@lina, dobro 'zrihtaj', pomahaj svojemu user posted image , pa sporoči rezultate...mislim, da vas je res kar nekaj danes....
pa javi se, sporoči kaj in kako bo....

a bo šla še katera na dvojni presejalni test?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 959
13.4.2006 9:10:02   
@lina
Hej, skip, eno vprašanje zate - rekla si, da naj bi bila konec 13. tedna - si to mislila 12t+x/7 dni ali 13t +x/7 dni? Zanima me, ker ti je sestra komentirala da naj bi bilo pozno, Pušenjak je pa večkrat rekel, da se NS dela do dopolnjenega 14 tedna (torej 13t + 7/7 dni).

Sicer pa, user posted image  tudi za tvoje zdravo detece in user posted image  za punčko!  

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 960
13.4.2006 9:36:41   
Maxica
Držim pesti za vse, ki imate danes NS.
Drage oktobrke, kako pa kaj vaše kilce? Jaz imam do sedaj +2 dobri kilci, sedaj se pa moram malo paziti. V prvi nosečnosti sem od 12-17 tedna prijedla 3,5 kg in bila fajn kregana, se potem v roke prijela in se v celi nosečnosti potem zredila samo 11 kg. Upam, da bo tudi tokrat tako.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 961
13.4.2006 9:37:38   
altati
ej, skip, midve sva bili pa očitno skupaj pri Pušenjaku.
Jaz sem imela uro ob 17h, pa ti? očitno sva skupaj čakali....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 962
13.4.2006 9:38:29   
altati
jaz sem še vedno na isti kilaži...nisem še nič pridelala.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 963
13.4.2006 10:17:59   
psaša
Lep sončen dan vsem.

user posted image user posted image user posted image  vsem za uspešne preglede, vse, ki imate pa danes pa vso srečo.  Jaz imam NS šele nasledni petek, madona se vleče.
Glede kil +3, mogoče še kakšna, se nisem vagala že kakšen teden. Saj hvala bogu, prej sem bila zelo suha ( sem tudi zlo majhna) in so me vsi hecali kje bom sploh imela otroka. Ravno prav sem, mi pravi mojuser posted image .
Ta teden popoldan sem imela še zadnja predavanja na faksu, sedaj pa še malo učiti in diploma.

Lep sončen dan še naprej.

< Sporočilo je popravil psaša -- 13.4.2006 10:19:09 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 964
13.4.2006 11:15:42   
skip
@lina sem mislila 13t 7/7. Na to s temi tedni in leti se kar ne morem sprijazniti. Če imam 29 let, imam 29 let in nisem v 30. letu user posted image , ker bom to šele drugo leto. Torej na dan pregleda naj bi bila 13 t 7/7d, pa je Pušenjak ugotovil, da sem vsaj dva tedna več, v materinsko knjižico pa je sestra napisala 14t 5/7. Kaj pa vem, ne razumem več ničesar. Kako sem zanosila takrat, ko sploh nisva imela spolnih odnosov?! Saj ni važno, detece se bo itak rodilo, ko se bo hotelo. Pomembno je le, da je detece zdravo in živahno.

altati najbrž se nisva srečali, ker so mene vzeli mimo vrste user posted image , ker sem tako pozno prišla iz tujine. Torej pregled sem imela prva (ob 15.35), tako da sva s Pušenjakom skoraj istočasno parkirala user posted image . Se pa strinjam s tabo, da je ta dohtar res faca. Full nama je pokazal, čeprav nisva vsega videla, pa razložil, pojasnil. Res en user posted image  zanj!

Lepo se imejte!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 965
13.4.2006 12:11:39   
Anonimen
Jaz sem pridobila dobre 3 kg. Smo pa na zadnjem pregledu ugotovili, da user posted image  mogoče ne bo oktobrski ampak septemberski. Bolj natančno bomo videli na naslednji kontroli, ko bomo menda že lahko merili otročkovo glavico. Kar se tiče sexa.....user posted image user posted image user posted image ....hmmm kratko rečeno katastrofa. Sploh se nič ne dogaja....

(odgovor članu skip)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
13.4.2006 13:07:26   
naja78
evo mene.

sem že nazaj.
NS je bila super(1,9 in 1:5899),nosna kost vidna,veliki smo skoraj 6cm in stari natanko tako kot kaže trakec in računam jaz.12t
G je celo rekla da ji diši ....po fantku.
user posted image .veselo je skakal in migal,srček je bil 153/min,skratka vse b.p.dobila tudi slikice.user posted image delala sem tudi DHT,kar tam in tako kot altati dobim še te izvide prihodnji teden.user posted image  altati user posted image . res sem vesela in držim pesti še za vas. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 967
13.4.2006 13:59:57   
altati
bravo Naja78, me veseli!user posted image

upam, da se nam bo vsem dobro izteklo.
tudi pri meni se je videla nosna kost, zdaj čakam samo še izvide iz DHT.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 968
13.4.2006 14:00:39   
muki1
Naja user posted image  user posted image  user posted image . Prvi oktoberski lulček se je najavil pri Naji user posted image . A ni ta NS čisti užitek?
Držim fige še za @lino, zdaj je verjetno že končala.
Skip, ti pa se kar tolaži, po mojem pa si že v 30. letu user posted image .

No, jaz sem pa danes bila z Nežo pri zdravniku user posted image . Je že tri dni brez glasu zjutraj, pa včeraj zvečer je ful kašljala, pa sva se šli malo pokazat. Do torka sva doma.
Še dobro, da nima jutri rojstnega dne, a ne user posted image  user posted image  user posted image ?

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 969
13.4.2006 14:02:07   
muki1
Altati....ti ti ti. Si nas fajn na trnih imela. Čestitke.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 970
13.4.2006 14:02:48   
altati
ej punce,  a lahko vprašam, koliko ste pa kaj stare?
upam, da ni prehudo vprašanje!
jaz jih imam 21 na 10 podlageuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 971
13.4.2006 14:17:24   
Maxica
Jaz sem stara oz.mlada user posted image  28 let.
Sem pa lih prej brala na 24ur.com, da se bo nam oktobrkam pridružila atletinja Alenka Bikar. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 972
13.4.2006 14:43:58   
mis
Cestitke vsem, ki ste bile na NS. Moram rect, da se kar dobro drzimo in res je mimo tisto kriticno obdobje in sedaj smo vse boljse volje.user posted image user posted image
Glede starosti: stara sem 26, maja bom 27.user posted image

Lep dan pa veliko pirhov!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 973
13.4.2006 15:21:25   
tasha23
Naja čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image
Julija bom 29 in najraje bi jih imela toliko kot jih kažem - vsaj 3 manj user posted image .
Tudi jaz sem pridobila nekje 3kg, sem se pa okroglila pretežno v pasu in v prsnem košuuser posted image - moj user posted image je tako vesel za velikost prsiuser posted image .
Drugače pa imam res pridno mamo, veste zaila mi je že majčko in hlače, ter skoraj končala še eno majčko user posted image . Komaj čakam sredo - uff tako daleč se mi zdiuser posted image .
Danes se mi malo vleče, čeprav imam še več dela kot ponavadi - končno se bolje počutim, le alergija me dajeuser posted image .
Kako steostale?
Pobožajte svoje trebuščke in uživajte v nosečnosti.user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 974
13.4.2006 16:27:38   
@lina
Ojla, punce, evo me nazaj in se vam na hitro oglašam, da ne bom kregana tako kot smo me kregale altati.

Najprej naja user posted image user posted image

Moja pika-pikec je velik 70,1 mm, nuhalna je 1,1 in ker moj G nima licence in softwarea ni izračunane verjetnosti, ampak mi je rekel da je v redu. Nosna kost je vidna, želodček, mehur, obe rokici, nogici... Srček bije 156 na min, po velikosti se je pa spet spremenil pdp in sem sedaj že v 13/1 tednu, zadnji uz pregled pred 14 tedni pa je bil za 5 dni mlajši. PDP torej očitno tam okrog 17.10.

Pika-pikec se najprej ni hotel premakniti, ga je moral G parkrat porukati, potem je začel pa prevale delat, mamici je izvabil solzico, ko je zaploskal, noge je mel prekrižane kot kak turek, v glavnem čudovitih 20 min. Vmes se je tudi napolnil mehur, pa spet spraznil, torej se je polulal... Jaz bi ga tako vsak dan gledala user posted image user posted image  

Pišem v moškem sklonu, kar ne pomeni da bo fantek in tudi ne vemo kaj bo. Moj mož tudi noče zvedeti, tako kot za prvega ne, ampak jaz sem pa sedaj bolj radovedna, mogoče ga uspem prepričat tam do 20. tedna oz. do morfologije.

Kaj moram še odgovorit? Leta - letos dopolnila 30., torej skip, jaz sem v 31. letu, se moram sprijaznit. Pridobila pa sem menda 2 kg - niti ne toliko, če pomislim kak apetit imam, včasih bi pojedla celega vola. user posted image

Uživajte, jaz grem z mojim smrkolinom še mal sončka ven lovit!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?