2ursae
|
ojojči, Pia, a zobek je šel . No, samo, da je Ninc dobro prenesla . Evo, vidiš, men je pa zadnjič s tamalim vnaročju spodrsnilo na štengah in sva se prav lepo zložila . Mali je jokal kakšno minutko, pa pomojem bolj od strahu, tako da je vse ok. Pol me pa mož vpraša, če sem se jaz tud kaj udarila, pa sploh nisem vedela - takrat sem samo otroka videla in bila vsa panična, če se mu je kaj zgodilo. Teta beta, moja sestrična je poročena s Švedom in živita v LJ, sinku je pa ime Erik - sta izbrala ime, ki je sprejemljivo v obeh okoljih. Zdaj je pa hecn, ko je mali star dobro leto in ppol in se uči govoriti, pa mu moja sestrična govori po slovensko, mož pa po švedsko. Jaz na vrsto jabolk ( napisala sem "jebolk" ) ne gledam, važno mi je, da so bio. Večerja zadnja se poje le na Veliki četrtek, tako da jo zlahka fališ. Jaz jo poznam, ker imam CD postnih pesmi in mi je tako blazno všeč, je taka fina nežna melodija, da mi je kar hudo. Ninočka, kje pa, pojma nisem imela, kakšen bo moj dojenček. Sem pa kdaj videla v reviji kakšno lepo sličico od lepega dojenčka in sem si mislila, oh, jaz bi tud takega. In glej ga zlomka - moj je še lepši . Doma imamo še mucko, ki pa je scrkljanka, giblje se zunaj (kjer se druži s potepuhi) in notri, tako da sva jo čez zimo dala kar mojim. Se mi je smilila, ker ven ni mogla zaradi vremena, jaz je pa nisem mogla crkljat . Zdaj se bo ap počasi vrnila, seveda, če nam jo bodo moji dali, ker so se čist zaljubili vanjo. Fotoaparat je do nadaljnega na "stand by"ju, ker bodo šli dinarčki za avto. Smo pa s taščo spet prjatli, tako da imam njen fotič. Ameli, za napredovanje. Kati, kaj je to FA? Jaz pa kar pike dobim, če mi kdo reče, da je to modna muha. Kot da sem si vse sama izmislila, al kaj . Pa sploh ne vem, od kdaj je biti bolan modna muha. Kot jaz štekam današnjo družbo, si sprejet samo, če si lep in zdrav. Bohnedaj bit invalid al pa imet sodček - men je tak odnos total podn. Če bi meni P takrat, ko sem mu omenila, da se mi zdi, da z Anžetom ni vse ok, rekel, da je to modna muha in me odpravil, bi bil revež danes čist bogi. Ne, moj ni tako priden in sem zadovoljna, da je tako . Bi ga kar mal čudno gledala, če bi sam pri miru ležal, tud pri 3 mesecih. Z vidika staršev je to res priden, ni kaj. Itak so pa vsi pridni, si sploh ne predstavljam porednega dojenčka . Tery, kako se kaj obnesejo Roll-a-Rouns kroglice? Dojila bom, dokler bo želel, vsaj mislim. Se ne bom trudila odstaviti ga do službe. Saj lahko dobi mal zjutraj al pa vsaj zvečer. Pa še, mislim, da doječi materi pripada pol ure extra odmora med službo - kul, ne. Sicer neuporabno, ampak kul . Kupila bova Mazdo 5 - oh, kakšen avto, Toyota Corolla Verso se lahko skrije in obdržala starega, tako da bo Anže lahko žural s septemberčki. Ninočka, meniva se še za kredit pa ostale traparije, tako da ga, upam, dobiva še ta mesec. Če se boste do takrat dobile, me še ne bo, naslednjič pa zihr prideva. za Nika !! Moj tud že dviguje glavico iz lupince, če ga kaj zanima. Za sedenje imava pa tako vajo, da mu je oči naredil mini mizico iz kartona in pol on na tleh sedi za to mizico in se igra z igračkami na njej. Je pravi Herr Direktor . Doroteja, za Alino in nečaka . Mi smo se naučili preprijemat dve kocki . Ima v vsaki roki eno, pa pol eno odloži na prsa, drugo preprime in pol prvo vzame z drugo rokico. Pa žogava se in mi žogo tudi nekeko nerodno poda - al je pa to samo moja domišljija na delu . Saj je vseeno, imava se fajn. Že ve, kdaj je treba kockico spustiti. Imava eno tako vajo, da prime kocko, jaz ga pa premaknem do škatle, kjer te kocke so in on mora kocko not spusti. Je ful hitr poštekal, da jo mora spustit (najprej sem mu morala ročico razpret al pa mal potrest) in jih zdaj kar sam not devlje . Evo, to so naše čarovnije in prigode, zdaj moram pa po opravkih po bajt. Vprašanje: a še prekuhavate vodo? in pa - katera žita so brez glutena? Kupila sem polento, bomo danes sprobali. Kaj pa proena kaša, oves ... kako je s tem? tamali mi je gor v postelji ravnokar spulil baby phone