|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.4.2006 8:54:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
   RE: septembrke 2005
10.4.2006 9:08:11   
ameli
Teta beta in Doroteja velja za jutri? Midva končama s plavanjem ob 10-ih in sva lahko cca. 10.30 v Europarku. Upam, da vama lokacija ustreza. V katerem kafiču pa ?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
10.4.2006 10:47:12   
2ursae
jutro user posted image

punce, pa kaj se to dogaja na RR? A ste opazile na Čvekanje v tri dni - vse so neki skregane, ene bojo menda celo šle stran user posted image . Pa saj je zadnje čase mal napeto ozračje, praktično katerokoli temo sem odprla, so se nekaj dajale pa zmerjale user posted image . Kam to pelje ....

Mi bomo danes zaarali avto, tako da bova z malim kmalu bolj mobilna user posted image  Bo pa treba kar fajn kredit vzet user posted image

nič, grem kar na vprašanja:

Kati, mi še ne beremo pravljic za lahko noč, jaz mu pojem pesmice za lahko noč user posted image . Zdaj so na vrsti postne pesmi, so take bolj žalostne in zato fajn uspavalne - za tiste, ki ne razumejo texta, seveda.

Teta beta, naš po banani nima nič nitk v blatu - al pa nisem dosti pozorno buljila v drekec user posted image . Za kolerabo pa obstaja ena fama, da pri user posted image  ni ravno najbolj priljubljena, poskusi ji dat kaj drugega - blitvo, bučke. Naš pa ne mara brokolija, pa sem po dveh dneh neuspehov kar nehala z njim.

Doroteja, en šopek user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega bogega nečačka, pa še za mamico in atija. Maya ti je tko lepo napisala - naj zdaj sončece sije na tvojo Alino user posted image

Ninočka, naš zaenkrat kar leo je, bi bila pa tud user posted image , če bi ne hotel.

Birbalari, zelenjavo mu dam toplo. Imam tisti lonček, ki se ob prevroči vsebini obarva, pa tako žlico tudi.

kati, jaz mu bom meso dala pri 8ih mesecih. No, vsaj tako nameravam.

Tery, moj sedi ene 5 sekund, pol se pa prevrne. Spi pa ponoči 10-11 ur (z 2 pavzama), podnevi pa 2-4 ure, odvisno, koliko mi spi v vozičku. Načeloma ima dopoldne eno urno spanje, pa popoldne tudi.

papa, moram jt.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
10.4.2006 10:49:19   
2ursae
aja, še to: Tery, tiste kroglice so od firme Fisher-Price in so ravno prav velike za otroško dlan. So prozorne, pol je pa not kaj, kar ropota al pa lepo izgleda. Pakiranih je pa, mislim, 6 ali 8 skupaj. Mal poglej, imenujejo se Roll-a-Rounds.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
10.4.2006 10:54:37   
doroteja23
Ameli in teta beta za jutri velja. Samo jaz sem lahko do največ do tričetrtna dvanajst, ker gre pol moj v službo in rabi avto!!

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
10.4.2006 11:32:17   
zalolina
Ojla

Ste pa ful pridne, tudi jaz komaj dohajam, ponoči se Zala zbuja cca na 1 uro, ne vem ali jo spet matra zob. Včeraj je imela vročino, ampak danes je že bolje, tako da upam da ni nič hujšega. 
2URSAE na Hvar hodimo h Marici, ne vem če jo poznaš in res smo zelo zadovoljni
Drugače pa naša Zala že sedi samostojno, včasih če je kaka igrača predaleč, sicer pade. V lupinici tako ne mara več biti, in smo žli že po stol za hranjenje-k sreči nam ni treba nič kupovati, ker imamo vse še od starejše hčerke,
Ne vem katera je že napisala da gre na Pokljuko za prvega maja, tudi mi hodimo redno tja, vsaj trikrat na leto. Zelo se mi dopade.
Pri nas jemo že skoraj vse, je zadnjič patronažna rekla da ni problema, vendar pri kosilu ne poje še tako veliko, tako da ji vedno dodam še mleko.

Se je moja princeska zbudila, več drugič.

Pozdrav

Alenka

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
10.4.2006 13:44:02   
ninocka
Sem lih albume gledala in vidla, da je ena poslikala svojo malo pri "moji" brunarciuser posted image .
Pa si poglejte slikce, da boste vidle kako zgleda in kok je fajn user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=javni&albumid=14469&asortType=3&apage=1

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
10.4.2006 18:53:27   
ameli
Torej velja za jutri. Teta beta upam, da prideš.
Dobimo pa se ob 10.30 v kafiču pred trgovino l'Occitane, če vama paše, seveda?
Doroteja, do 11.45 bo čisto dovolj, ker bo Mark verjetno po plavanju ful utrujen in siten.
Sem si vaju ogledala v albumih, upam, da vaju bom spoznala. Sicer pa se spoznamo po user posted image  

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
10.4.2006 20:04:28   
doroteja23
Aeli tam nasproti oz. zraven sta dva kafiča.Cafeterijo misliš?

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
10.4.2006 20:27:12   
ameli
Ja Doroteja, zaj si pa me user posted image , kaj te jaz vem, kak se reče? Rečmo, če gledaš od Zare vstran na levi strani, na tisti strani je tudi KBM.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
10.4.2006 21:38:02   
teta beta
Joj, punce, jaz pa žal ne bom prišla. Poleg tega da je napovedano slabo vreme, imamo doma še ene stvari za urediti in še gužvo zaradi teh praznikov. Sem pa rekla, da bom šla naslednji teden. Ameli, saj ti imaš vsak torek plavanje, a ne? Fajn se imejta jutri!!!!

Bom zdle kar to poslala in se posebej lotila vprašanj, da me kaj ne preseneti.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
10.4.2006 22:27:56   
teta beta
maya_slo1, a znaš mogoče naredit spomladanske zavitke? Midva z mojim jih obožujeva, pa mi je že večkrat rekel, da bi se lahko to naučila narest. Meni se zdi pa goveja juha ena najlažjih stvari, se kuha kar sama od sebe... user posted image  Jaz sem se pa kuhat naučila z gledanjem moje stare mame in da sem ji pomagala npr. olupit krompir, natrebit solato, prinest to, prinest ono, narezat to... počasi sem tako samodejno napredovala do kuhanja.
Tudi jaz sem pogledala, če so nitke v kakcu pri miru ali se kaj zvijajo... user posted image
Sicer pa je danes banano kar lepo papala, sem jo fajn speštala in je šlo. No, govorim seveda o žličkah, še zdaleč ne o obroku.

kati*, saj sem skuhala kolerabo,pa ni šlo. Bomo zaenkrat še pri sadju, mogoče bom začela malo z mešanicami okusov.
Jaz sem ji enkrat ali dvakrat brala pravljico, ampak ni bila glih navdušena. Drugače pa ima zelo rada knjige. Ima dve, ko bo pa te pojedla, dobi pa druge user posted image . Hecam se, tudi slikice rada gleda, sploh kjer so slike otrok. Eno ima o živalih in ji potem razlagam, kako se oglašajo, eno pa različno - živali, vozila, otroci... Obe pa sta pravi knjigi, iz papirja oz. kartona.

Tery, jaz sem tudi na vseh igračah pustila ta listek, ker je res zakon!!! user posted image

2ursae, user posted image user posted image user posted image  Oljsko goro tiha noč pokriva... Sem se prejle na spehodu prav spomnila nate in na to in sem tudi sama zapela Daši. Bile sva na prazni poljski poti, da me ne boste čudno gledale, in se moram pohvalit, da sem se spomnila vseh treh kitic! Ja, 8 let veronauka dela svoje! Drugače pa je pri nas za uspavanje še vedno hit Počiva jezero v tihoti, Vsi so venci vejli, Tam kjer teče bistra Zila, Sam po parku se sprehajam ipd. Za čez dan in za zabavo pa Žabe svatbo so imele, Fse ka lazi po tem sveti, Preljuba mi soseda, Pleši medo, Al me boš kaj rada imela, Ti si moj sonček itd.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
11.4.2006 8:43:59   
Pia67
Živjo!

Včeraj sem imela kratek stik s prodajalko v Direndaju. Nini sem želela kupiti igračko, ker je pred slabim tednom napolnila 7 mesecev, pa tudi igračk nima ravno na pretek. Predvsem so to vsakdanji predmeti, med drugimi tudi stari tuš na cevi user posted image
Prodajalka mi je ponujala za njeno dobo igračke okoli leta. Vprašala sem jo za smisel takega preskoka, pa mi je odvrnila, da so otroci sedaj veliko pametnejši kakor smo bili mi in da so zadnje razvojne raziskave z "dosežki" dob zastarele in da pač moja Niči rabi vzpodbudo pametnejših igrač. Drugače ne bo napredovala user posted image . Za utemeljitev vsega tega je uporabila svoja sinova, ki znata že pri 5 letih igrati igrice na računalniku. Jasno, meni je mal zrastel pritisk in sem ji povedala svoje (mislim, da je bila vrsta znanja pred davnimi leti popolnoma drugačna, da so bili otroci veliko bolj gibalno sposobni in da so imeli stik z naravo itd. Zame pritiskanje kombinacije tipk in znanje raznoraznih trikov še ni znanje računalništva. No, na koncu sem strupeno dodala, da je otroke najlažje zadovoljit, da jih posadiš pred medij in imaš nekaj časa mir.
Kaj menite ve o tem? No, pa zanima me kaj trenutno od igračk obdelujejo vaši malčki?
Nina ima rada pajaca, ki ga pritrdiš na pultek in se premika po členkih, stolp iz treh posodic v katere meče ali pa jemlje stvari, plastenke, robčke, papir, paličice, spletene vrvice,omenjeno tuš ročico, zunaj pa rožice, ki ih "trga".

2ursae, hvala za izštevanke, teta beta tebi pa hvala za obnovitev pevskega repertoarja. Sem kar pozabila na te pesmi user posted image

Vreme je bolj kislo, ampak s cerado bo že šlo. Pridno študiram za majski izpit, veliko je praktičnih vaj, Nina pa je zelo potrpežljiva v vozičku in me vzpodbuja z vriskanjem, ko se obešam na balkon in plezam gor in dol.

Aja, moje ciste se skoz ponavljajo, včeraj sem zopet imela punkcije, zoprno boli nekaj dni. Niso pa rakave kar je +. user posted image

In kdaj gremo k brunarici na Bizovik, prav lepo je tam, Ninocka user posted image ?

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 1263
11.4.2006 9:31:03   
2ursae
jutro,

pri nas je prav lepo sveže in oprano vreme s sončkom user posted image  - upam, da tako ostane.

teta beta, men je tud všeč una Večerja zadnja. Sem razmišljala, da bi si zdaj, za Veliki teden, dala besedilo druge kitice v podpis ... bom videla. Jaz mu tud pojem Al me boš kaj rada imela, mi je ful dobra, pa še fajn se da spakovat, ko oponašaš moškega pa žensko user posted image

pia, user posted image user posted image , da ciste niso rakave. Računalnik pa ... zagovarjam eno pravo mero, ni kaj, otroc morajo imeti tud svojo zabavo. Sploh imava pa z mojim user posted image  tudi rada igrice, tako da bomo lahko tudi skupaj igrali. Se pa tako otrok nauči angleščine, če že druzga ne. Drugače pa se strinjam, da igrač za starejše nima smisla kupovat, ker lahko otroka samo zafrustrirajo ko vidi, da je še ne zna uporabljat.
Naš ima rad velike prazne škatle, npr. od kosmičev, prospekte, daljinec, mobi (mu ne dajem več, ker mi ga je skoraj uničil s svojo slino, ki je prodrla not user posted image ), vrteči se gumb za glasnost na ojačevalcu, pa, kot zdajle že slišim, oddajnik babyphona - ko se zbudi, začne grabit po njem in tako vem, da je pokonci.

torej - šibam, mejte se lepo

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
11.4.2006 12:44:29   
kati*
pozdravljene punce

mi smo pa včeraj dali našega kužija uspavat, je bil že precej bogi in star (16let) user posted image user posted image user posted image . Smo ful žalostni. Zdaj pa se mi zdi, da je tako prazno doma. Še dobro da imam Lukca - sploh ne vem kaj bi brez njega user posted image user posted image user posted image . Je pa Luka tak angelček že dva dni - kot da bi vedel, da se je nekaj žalsotnega zgodilo in je mamiko pustil včeraj ninat celih 12ur, sam enkrat sva papala ob 3treh in drugač se ni nič zbujal in zahteval dudo. A je možno, da otrok tako močno čuti? Ker sicer nismo tako grozno nesrečni okrog njega, saj smo se na ta dan "pripravljali" že pol leta. user posted image

Zdja pa grem, mali se je zbudil - greva se cepit user posted image

lp, K

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
11.4.2006 12:45:08   
tažana
lep pozdrav vsem.
sem prejšni teden v četrtek toliko napisala in sem bila kar ponosna nase, ker sem si zapomnila toliko vprašanj, potem me pa ven vržeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
sem bla tok jezna da do danes sploh nisem bila na računalniku.
a katera ve koliko imaš časa preden te vrže ven? bom začela uro naštimavatuser posted image .

prejšni teden sva bili spet pri P. cepljene zopet nisva bile zaradi pikic.morava ta teden šeenkrat poklicat ampak mislim, da bo ta teden pa vredu!? bomo videli. ponavadi, ko že mislim, da sem odkrila razlog teh pikic je poj nov val. Sedaj vso žehto dvakrat splakujem pa čist mal mehčalca dam... bomo videli

igračke, ki ji "obdeluje Katarina: razne revije oziroma reklame potem vse druge škatljice, ki jih pustim. z veseljem bi se spustila v raziskovanje daljinskih upravljalnikov in telefonov ampak zaenkrat jih še uspešno držimo na varnostni radalji.user posted image  tiste igrače, ki so namenjene njej pa izgubljajo njeno pozornost razne ropotuljice.
dudo imamo pri nas samo za "grizenje". vleče jo ne samo iz ust pa v ust jo daje! bi jo rada mal navadla na to dudo, da bi ji ponoči probala zamenjat za joško.user posted image  

mesa še ne je ker sem mal lena pa se mi ga ne da skuhat ampak nanj mislim že kakšen teden. ampak ta teden mam čist preveč dela s pripravami na veliko noč.
Maya_slo1:
si me kar potolažila, ko si omenila, da imate probleme z vlažnostjo. vidim da nisem edina pa sem mal potolažena. prašat pa nisem "upala" sem bolj sramežljive sorte kar se tega tičeuser posted image
aja a kaj veš koliko časa naj bto še trajalo?

lepo se mejte upam da bo objavilo

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
11.4.2006 15:02:42   
2ursae
user posted image user posted image user posted image user posted image

So bli krokodil, slon ter miška....pa se pogovarjajo....
pa pravi slon: jaz sem pa ziher največje bitje na svetu....
pa pravi miška: jaz pa sem najmanjše....
pa pravi krokodil: jaz pa sem najgrše.....
in gredo k zajčku ki itak vse ve! pa pride slon ven pa pravi :
user posted image  zajček je rekel da nisem največji - so še kiti itd....
pa gre miška....pride ven pa pravi: user posted image  tud jaz nisem najmanjša - obstajajo mikroorganizmi itd....
pa gre krokodil pa pride ven in reče: user posted image  KDO JE JANICA KOSTELIĆ??????????????????????

user posted image user posted image user posted image user posted image  mičkeno nesramen, a ne user posted image  ... take imamo najrajši user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
11.4.2006 15:08:33   
ameli
Danes sem spoznala dve super punci: Dorotejo in Alino user posted image user posted image user posted image . 1 urica je minila zelo hitro. Alina in Mark sta skoraj vse prespala. KO sta se končno zbudila, pa nista kazala nekega interesa za medsebojne pogovore. Sta bila pa pridna.
katiuser posted image user posted image user posted image  za vašega kužija.
Pia jaz prejšnji teden prebrala vprašanje ene mame (na sosednjem forumu): katere risanke gledajo vaši enoletniki!!?? Jaz ne odgovarjam na taka vprašanja, ampak se mi zdi pa grozno, da takšne otročičke posadijo pred TV! Računalnik je pa ista pesem.
Šibam kakece pucat...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
11.4.2006 17:55:25   
teta beta
Pia67, meni se tudi zdi to čist mimo. Dobro, res da bodo prej spoznali računalnik in druge tehnične zadeve kot mi, ampak upam da mi bo uspelo to prihranit za pametne zadeve, ne pa za zabijanje prostega časa in kot varuško! Jaz se spomnim, ko sem bila majhna, je najstarejši brat dobil spectruma in to je bilo čudo tehnike! Igrice si imel pa na navadnih kasetah in so se nalagale sto let user posted image . Pa commodore in potem amiga ki je bila pa pravi preskok v animaciji! Ajejej...!
Zanimive igrače: punčka oz. dojenček (gumijasta glava, roke in noge, ostalo iz blaga, ful ji je zanimiv), ropotuljice (odvisno od razpoloženja), knjigici, kremice, moja dva prastara medvedka, lunica in zvezdica, ki igrata (mislim, da sem zvezdico videla tudi na Nininih slikah, iz telegrama), šumeče vrečke, mobitel, daljinec, papir za trgat, namizni prt za dol vlečt, lonček za pit, vrečka z vato.
Pesmice - evo še nekaj: Lisička je prav zvita zver, Ježek teka teka, Kuža pazi, Kje so moje rožice, Zvončki in trobentice, Sijaj, sijaj sončece, Pleši, pleši črni kos, Tam dol na ravnem polju, Nmav čez Izaro, Lipa zelenela je, Mi smo slovenski pionirji, Internacionala (ampak se žal ne spomnim cele), En hribček bom kupil, Moj očka ima konjička dva, Moj črni konj, Zemlja pleše, Jaz pa pojdem na Gorenjsko, Še kiklco prodala bom, Dobra volja je najbolja (Srečno Kekec), Džoni makaroni po Afriki caplja...

2ursae, te pesmi pa jaz ne poznam user posted image . Mislim, da v naši fari ni bila aktualna.

kati*, to je res hudo za vašega kužija user posted image . Po moje tudi Luka čuti tvoje razpoloženje. Se spomnim, da smo mi komaj šli iz porodnišnice domov, take šove smo imeli in je sestra rekla, da mala to čuti, da sem najbrž jaz nervozna. Men se to sicer ni zdelo, ampak podzvestno pa sem najrž res bila. Tri ure smo se spravljali!

Tažana, saj si ni treba vprašanj zapomnit, jaz jih vedno sproti gledam...

grem, pa pa

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
11.4.2006 18:25:29   
maya_slo1
Kati*, jaz sem ravno zadnjič razmišljala kako fejst bi bilo malemu za lahko noč kakšno zgodbico prebrat, ker tako rad posluša, ko mu kaj govoriš in sem se z mami že zmenila da bova šle na podstreho iskat moje otroške knjigice, ker nimam čisto nobene tu kjer stanujem zdaj.
Žal mi je za vašega user posted image . Približno poznam to…mi smo se nekega večera pred leti, doma zmenili, ko smo videli da naš kuža bolj trpi kot ne, da ga odpeljemo na injekcijo…sem se šla jaz še isti večer od kužka posloviti, ker sem morala naslednji dan zgodaj zjutraj v šolo…zjutraj sem skoraj zaspala in v tisti histeriji oblačenja in umivanja mi pride mami, ko sem si ravno zobe umivala povedat da je psička umrla na kavču v dnevni sobi kjer nikoli ni spala…je šla baje ponoči iz mamine in atijeve spalnice na kavč spat. Jaz sem to seveda dokaj dobro sprejela, ker me je to tisti dan tako in tako čakalo. Še predno sem odhitela v šolo sem jo šla pobožat, je bila še malo topla in že me ni bilo več. Takoj, ko sem se vsedla v avto sošolke, ki me je čakala na dvorišču pa sem planila v jok in jokala vse do šole. Samo lepšega slovesa od svojega psa si nisem znala predstavljat. To, da sem se lahko poslovila je odneslo velik del žalosti to da je umrla sama od sebe je pa še dodaten plus pa še ati jo je zakopal nad pasjo dolinco (tako imenujemo tako malo dolinco na našem koncu, v gozdu, kjer se šolajo psi) tako, da ima zdaj super razgled in družbo! Po moje je prav čutila, da ji ne ostane več dolgo in se je ona poslovila od nas. Je pa huda stvar, ko ti kuža umre samo res narediš dobro delo, če se kuža iz dneva v dan matra ti pa ga odrešiš muk.
Brez skrbi, da otrok čuti take stvari, veliko bolj kot odrasel človek!

Teta beta, spomladanskih zavitkov ne znam narediti…bom probala kje recept izbrskat in ti ga povem. Sem pa recept za pečeni sladoled oz. sladoled v plamenih iskala po netu in ga nikjer ne najdem...vsaj tistega pravega ne, vse je nekaj za v olju cvret ali pa za v pečico dat jaz bi pa rada prav tistega, ki ga z žgano pijačo poliješ in prižgeš.

Pia67, pri nas se ni za bat da bi bil Kris kaj prikrajšan za naravo samo računalnik bo pa po moje tudi kmalu obvladal. Se pa seveda popolnoma strinjam s teboj v celi zadevi in se bom trudila, da bo Kris bolj gibalno kot pa računalniško usposobljen, ker mi to veliko pomeni, da o mojemuuser posted image sploh ne govorim. Naš se v glavnem igra z ropotuljico, mečka papirje, meče predmete naokoli, se prekucava,..
Koliko od tal pa je tvoj balkon?? user posted image user posted image
Ful sem vesela da ciste niso rakave! user posted image

Tažana, da se ogneš metanju ven na RR napiši sporočilo v wordu in potem samo copy-paste in ne bo potrebno nobene ure naštimavat.
Kar se vlažnosti tiče…saj veš, tile hormoni, pri vsaki punci drugače…lahko, da bo tako ostalo lahko se bo pa popravilo…morda, ko ne bo več potrebno tako intenzivno za otroke skrbet morda, ko ne bomo več tako utrujene,…ne vem, toliko je enih dejavnikov, ki vplivajo na to.

2ursae, uboga tale Janica!user posted image Jaz jo moram zmeraj branit, ko se moj vanjo vpiči. Sem mu zdajle tvoj vic prebrala pa je imel takoj za dodat: "Če slišiš imena Janica in Ivica misliš da sta sestri, če pa vidiš Janico in Ivico pa misliš, da sta brata."user posted image

Teta beta, amiga je pa zakonuser posted image …kolk' sem jaz igric na njej prešpilala, za commodore sem bila pa še malo premajhna…so morale biti res simp'l igrice da so mi potegnile. Se pa ful spomnim kako je piskalo, ko so se je iz kasete nalagalo..mi je bilo ful hecno.

Včeraj sem pa Krisa prvič postrigla in to z mašinco!user posted image Pa nekaj se je za gosto hrano ogrel…poje veliko več, morda zato ker je boljše..zdaj zelenjavo s krompirčkom pretlačim, danes je pa med jedjo še z rokami peštal tisto kar je jedel in je bilo tako zanimivo, da je peštal in peštal in kar malo pozabil da je.user posted image

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

Neposredna povezava do sporočila: 1270
11.4.2006 20:20:06   
ninocka
Jst sploh nimam casa kaj napisat, lih tolk, da vas se preberem user posted image
Se zmeraj sem polno zaposlena z zbiranjem naslovov bivsih sosolcev in iskanjem gostilne in sestavljanjem menija...joj, me kr galava boli user posted image user posted image Kaj sem se pa spomnla it delat obletnicouser posted image ! Je pac tko, da sem bla predsednica razreda in se kar nekak pricakuje od mene, da bom to nardila...

Na hitrco odgovorim na vprasanja, ki se jih spomnem, ker pol pa moj lubi spila eno igrco in mi ze tle napol za ovratnik diha, da nej se ze enkrat spokam doluser posted image .

Najljubse igracke Evana so trenutno Beti spageti, rocaj od skatle v kateri je bil zapakiran Marsovcek Max in ena igracka, ki ji jst recem pticja gripa (en ptic na dolgih nogah).

Pisem kasnej, je prispevk na Preverjeno o Pediatricni.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
11.4.2006 22:36:07   
teta beta
no, prejle sem ostala pri tažani. Hotela sem rečt, da se odgovor vedno odpre v novem oknu in lahko kamot gledaš nazaj po prejšnjih postih, kje so vprašanja.
Ja, jaz tudi še uporabljam gel v postelji, mi je veliko boljše. kako dolgo bo trajalo, pa nimam pojma. Jaz sem to svoji G omenila na poporodnem pregledu in je rekla, da je to psiha, da je spodaj vse tako kot prej. Pol pa že, če tako pravijo...

Ja, ameli, to sta pa res dve super punci! user posted image  Pa grem stavit, da sta tudi vidva z Markom enako super. Upam, da se nam bo uspelo dobit.

maya_slo1, sem našla recept na kulinariki.net. Sem zdajle čist not padla v te recepte in se mi kar sline cedijo. Bom poskusila narediti zavitke za najino obletnico čez deset dni. Upam da mi bo ratalo. Zdajle se glih naslanjam nad rižoto z medom in kokosovo kremo... sliši se omamno, njami, ampak moj dragi izbirčnež oz. moram rečt tradicionalist bi ziher čudno gledal. On bi bil verjetno najbolj vesel goveje juhe, restanega kromirja, dunajca in solate. In čokoladne torte. Če katero zanima, na RR je pod recepti ful dober recept za čokoladno torto, ki je povrhu vsega tudi zelo preprost. Še meni je v prvo ratala odlična, če odštejemo vizualni izgled.

Grem še malo v svet okusov... Lp!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
12.4.2006 9:06:35   
Pia67
Živjo!

Hvala za vaše odgovore glede aktualnih igračk. Pred časom sem postavila isto vprašanje. Včasih se mi zdi, da Nini nisem dovolj zabavna in da se kar nekaj v 3 dni igrava. Zadnje igračasto darilce je popoln kiks, kupila sem 3 vedra, ki gredo en v drugega, vsak ima 2 luknji, trako, da za v kad niso ravno primerna, zraven je še žogica, ki je podobna onim, ki jih je opisala 2ursae. Največje vedro je zelo težko, ker ima v stenah najbrž glicerin in se ene morske zvezdice premikajo v prozornih stenah. Nina se je veselo pobuškala z njim, preostali 2 pa sta za silo. Jogurtovi lončki so zakon user posted image

Teta beta, tudi jaz sem našla recept na kulinariki.net, sose mi prav zluštal tile zavitki, samo zbrcat se moram pa jih naredit. Trenutno sem itak zakopana v neumno ločevano dieto, ki mi narekuje bolj vegetarjanske zadeve. Kile zacementirane, upam, da še kaj obtešem do izpita.

maya_slo1, balkon ni visoko, le slabe 3 metre, toliko, da spravim rito do roba (moram sprusikarit po vrvi navzgor) in se potem spustim do tal. Mal za psiho user posted image

kati*, kuža pa je bil res pravi starosta, gotovo uživa v kakih pasjih nebesih in preganja kužke.

Aja, v knjigarni Felix sem kupila knjigo Vegetarjanska hrana za otroke (neki tacga), zadeva je fajn, ker je poleg jedi opcija tudi za malčke, tako, da ni treba sščarat več jedi ampak le eno in potem ponudiš malčku malce bolj prirejeno zadevo. recepti so res okusni, trenutni hit pri Nini je riž z zelenjavo, piščancem (moj nevegetarjanski dodatek) in suhimi marelicami.

Drugače pa imam okoli hiše blatni dol, ker neki gradimo in delavci veselo razbijajo kamenje in vrtajo. Nina slabše spi, zato greva po malici na en dolg sprehod.

Mejte se,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 1273
12.4.2006 9:08:37   
ninocka
OK, da nadaljujem od vceraj (mi ni ratal nazaj za racunalnik pridt, ga je ze moj zasedu).
Un prispevk sploh ni bil tak, kot sem misnla, me je pa kr posteno razpizdu, sploh ko so govorili, kolk nasa vlada zaprav za razne nakupe stavb in njihove obnove (za lastne potrebe), za eno pediatricno bolnisnico pa ni denarjauser posted image user posted image

Kati pri nam se sam zaposli s svojimi igrackami, ceprav je tega vedno manj. Vcasih sem ga dala pod gym in se je igral tud po 2 -3 ure sppodi (dokler ni zaspal). Zdaj pa se zacne ze razburjat po dolocenem casu. Mislim pa da predvsem zato, ker dolocenih igrack ne doseze oz. ko se odriva rikverc se oddalji od njih. Potem se pa razburja. Aja, pa seveda, ko se pod kavc zatakne. Sem probala zagradit spodi z blazinami, pa jih je mulcek samo dorinu in zlezu pod kavc. Na sreco dobiva od sestricne stajico na posodo, pol bo pa tam not. Bom vsaj mirna, ko grem na WC, da se ne bo kam zataknu.
Na plavanje pa ne hodimo. Sem upala, da bomo z marcem zaceli, ampak ker je tolk bolan se ne upam. Bom pa kdaj sla v Atlantis dopoldne (pol maja) in pa ko bom na morju bova sla sprobat kak bazen.
Pravljic mu ne berem, ker takoj zaspi, sploh mu pa vecerno mleko da moj. Vcasih pa skupaj "bereva" casopis. Ne vem , ce sem vam ze povedala, ampak zadnjic se je pregrizu cez cel Dnevnik. Ampak dobesedno, tko da sem mu mogla pol koscke dnevnika iz ust pult user posted image .
user posted image user posted image user posted image za kuzija. Tast je tud lani za novo leto peljal kuziko uspavat, pa je prsu do tja in se je premislu in sel nazaj. Pol jo je pa po novmu letu enkrat odpeljal. Je blo vsem ful hudo, ampak se je sam se matrala, ker je mela eno bulo in so ji zadnje noge odpovedovale in je kr klecala in padala. Pa tud stara je bla ze 11 -12 let (bernski plansar, za njih je pa baje zivljenjska doba 8 let). A boste zdej kaksnega novga kuzija nabavli?
A mate vse doma kaksne domace zivali? Jst mam 2 razvajena macka, ki jima pa zal zdej ne morem posvecat tolk pozornosti kot prej user posted image user posted image user posted image Mi je ful hudo, ker me skoz isceta in okrog mene skaceta. Ko dam zvecer Evana spat, si pa vamem cajt zanju in jih crkljam.

2ursae a sta ze nabavla fortoaparat? CB slikce pa nardim ze direkt s fotoaparatom - ma tako funkcijo. Men so ful vsec, ceprav moj pravi, naj raje slikam barvno in pol nardim s Fotoshopom crnobele. Ene par barvnih sem pa res razvila CB in jih dal v okvir in so svetovne. Samo obesit jih bo se treba!

Ameli - gosti obroki pri nam - sej sem napisala - vcasih tko zmaze, vcasih je pa vse BAA in ven pljuva in drzi usta trdno skupi. Se mi pa kdaj zgodi, da najprej ful odpira usta in lepo papa, pol pa kr neha in se samo stran obraca, cez 5 minu pa lepo do konca poje user posted image . Ponavadi pa njegovo obracanje stran od zlice pomeni, da je zejen in ko spije, lepo je naprej.  Mamo pa 3 goste obroke (ob 10, 14, 19h). Previjanje je pa tud pri nam ratala prava muka. Se polozim ga ne na previjalko, ko se ze obrne. Plenice mu sploh ne morem vec gor dat (dobr da ni non stop moker), najhuj je pa, ko je pokakan in pol se s tisto umazano rito po previjalki vrti user posted image user posted image user posted image no, sej ni tolk hudo, ampak ga res ne morem vec previt. Ko se spomnem, da je cas za zamenjavo plenicke, kr nimam volje it mu je menjat, ker vem, da bo to trajal 15 minut in en kup mojih zivcev, ko ga probam umirtit in mu namontirat plenicko. Pa seveda, igracke ne pomagajo - prime jih v roke, pogleda, pol se pa takoj obrne.

teta beta pri nam je tud tko kaka po bananah...
Doroteja, upam, da se je stanje pri vas ze umirilo in da je necak ze bolje. Pa user posted image user posted image user posted image za vse vas, se posebej pa za Alino!
Bom pogledala v leksikon in skopirala pa ti poslala po posti, sam res nisem mela casa se. Nisem pa pozabila!

Tery, Evanu je tud pri marsovcku najbolj vsec un listek. Pa tist plasticen rocaj od skatle. Ce bi to vedla, ga sploh ne bi kupovala, bi sam listek dol z enga odrezala, pa rocaj ukradla user posted image user posted image user posted image Sej  jima se bo ratal zanimiv, ko bosta sedela, prej pa verjetno ne. Ceprav nas ga ze pogleda in prime za rozicke, pol pa listek najde, pa je konc...user posted image user posted image
Pia user posted image user posted image user posted image user posted image da ciste niso rakave. A je lepo pri brunarci, a ne? Jst sem zato, da se dobimo po praznikih, takoj, ko bo lepo vreme napovedano. Itak je tolk bedno, da to ni res...Ucer se zbudim v tak lep, soncen dan, napisem kolegici SMS, ce greva na sprehod, ker je soncek in takoj potem se zacne oblacit, ko me je klicala je pa ze dezeval user posted image user posted image
Jst tud mislim, da morjo bit otroci vec zunaj, kot pa za racunalnikom. Mu pa ne bom prepovedala, ce bo hotu kaksno igrico igrat, ampak bom omejila. Enoletniki in TV - mislim, da so jim itak zanimivi samo telebajskiuser posted image .  Pr men tud Evan vcasih bul v TV, pa ga probam ful zamotit in mu tleskam s prsti in ropotam, da se stran obrne. Je pac tko, da se on igra na tleh midva pa gledava TV in logicno, da pogleda. Se mi ne zdi tud nc hudga, ce ga posadis pred TV (kasnje ko bo velik) za kaksne pol ure, zato da mas cas kaj narest. Sej smo me tud isto delale, ko smo jih dale pod gym - jim je bil neke vrste varuska, zato da smo lahko kaj skuhale, pospravle, sle na WC...
Jst pravim - vse v mejah normale in brez ekstremov v v eno ali drugo stran.
Glede cokolade - jst tud dam Evanu kaksen cokoladen piskot za polizat, ker se mu zdi ful dober. Pa jedli smo ze cokoladni puding in cokolino. Se mi zdi, da je to tolk minimalno cokolade v vsem tem, da se nima smisla razburjat. Ne bi mu pa dala rebro cokolade pa naj jo gricka, ko bo pa koncal pa naj pride po novo...
Da bi mu skrivala stvari (pol ko bo vecji) pa tud nima smisla - ga bom peljala pa k mojim al pa k lubijevim cuvat, mu bojo pa tam na skrivaj dajali, al pa na kaksnih obiskih se bo pol kot en lakotnik naziral.

Evo zdej sem se pa razpisala za naprej in nazaj. Dons cakam enga tislerja, da mi pride zmert stopnice in narest predracun. Zdaj ko imava Evana, je skrajni cas, da jih nardiva in postaviova ograjo. Ker drugac so kar nevarne ...

Neposredna povezava do sporočila: 1274
12.4.2006 9:15:21   
ninocka
Sem vedla, da bom se neki pozabila:

Tery in 2ursae - sem dobila katalog od Toys'r'us in majo notr tud te Romerjeve avtosedeze, so pa 50 EUR cenejsi kot pri nas. Pa se mi zdi da je se vecja izbira barv, ker pri nam majo cist ene zastarele vzorce, nova kolekcija je pa ful lepa (pa se en model po imenu tery majo user posted image user posted image ).
Drugac prek ebaya so pa se cenej. Mi2 sva se odlocila, da jih narociva preko ebaya, dostavjo naj jih gor v avsrtijo v Mobilkom in ko bo sle moj al pa ker iz firme sluzbeno tja, jih bo pobral. Sva preracunala in ugotovila, da naju 2 prek neta kupljena prideta mal vec kot 1 tukaj (cena na netu je 150 EUR).

Pa se: po mailu sem dobila knjigo Kamasutra in ce jo kera zeli, naj mi poslje na ZS mail. Je pa ker velik fajl - 7MB.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.