skip
|
No, še ena, ki je bila včeraj na NS in ki jo je skoraj pobralo od presenečenja. Ker sem bila zdaj nekaj časa službeno v tujini, sem imela NS šele včeraj, ko naj bi bila konec 13. tedna. Sestra je rekla, da je sicer malo pozno, a naj pridem. Pa sva šla. No, takoj ko je dr. Pušenjak naštimal ultrazvok, je izjavil. "To je pa zelo velik otrok." (Velik je skoraj 11 cm, pa se mi še nič ne pozna ). In potem ugotovil, da je vsaj za dva tedna, če ne več, večji. Torej, morda sploh ne spadam med oktoberke, čeprav mi ni jasno, kako je to mogoče. Decembra sem namreč imela ss, potem pa 3. januarja menstruacijo (?!). Morda pa ni bila zares menstruacija, čeprav je bilo vse tako kot vsak mesec (5 dni, prve tri močna, potem šibka). Ampak, saj ni pomembno. NS računalnik sicer ni mogel izračunati, ker je otroček že prevelik, je pa Pušenjak naredil morfologijo in sva videla vse - od prstkov na rokicah in nogicah, do ledvičk, mehurja ... Torej, detece zgleda zdravo, aktivno in je 95% verjetno punčka . Torej, zgleda, da bo kar nekaj punčk oktobra v porodnišnici. Lepo se imejte! Vse dobro, obilo zdravja in veselja vsem!
|