|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBRKE
10.4.2006 20:00:32   
mtina
Hejla!

Moje počutje je pa skladno z vremenom. user posted image  ali pa user posted image

Vsekakor sem pa prepričana, da bomo najboljše mame.  user posted image

Lp, Tina

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 926
10.4.2006 20:41:45   
vava
živjo!
no jaz sem bila pa očitno preveč pametna, ko sem se hvalila z rahlimi slabostmi in nič bruhanja. Danes sem šla iz službe že ob dveh, čist povožena in zdaj sem že 2x pogledala kaj sem danes pojedla. bljak...

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 927
11.4.2006 7:40:25   
muki1
Dobro jutro. A ne, kak lepo dežek trka po oknih user posted image  ? Naj le, nej le, saj ga že dolgo ni bilo, je že blazno potreben. Njive so suhe, vrtovi so suhi....... user posted image

Ja, nič punce, jaz imam danes nuhalno in to šele ob 16.00. Bodite pridne, pa dajmo kakšno debato užgat, da mi bo čas do 16.00 hitreje minil.

V petek ima moje detece drugi rojstni dan user posted image , kak sem že stara user posted image . Če ima katera kakšen fajn recept za sadno torto, lahko šarlotno, ni pa nujno..... Obvezno sadno, ker mali najbolj šmekajo. 

< Sporočilo je popravil muki1 -- 11.4.2006 7:41:15 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 928
11.4.2006 7:48:13   
altati
Dobro jutro....kako ste?
Jaz sem včeraj popoldne preležala, slabo mi je bilo za umret....
kako ste ve?
danes imam NS, po eni strani me je ful strah, po drugi pa komaj čakam....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 929
11.4.2006 7:56:51   
@lina
muki1, a ne kako gre čas? Nas čaka drugi rojstni dan čez 1 mesec. Kar se torte tiče, delala sem tudi že sadne, recepte sem pobirala na kulinariki (večkrat sem delala to http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=400 ), sedaj pa prisegam na čokoladno s pariško kremo in gre pri nas zelo v promet. Upam da boš našla pameten recept.

Obe,  muki in altati, uživajta na NS!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 930
11.4.2006 8:09:04   
altati
Draga @lina, kakšna pa je čokoladna torta s pariško kremo? Daj mi zaupaj recept, si mi zdajle zbudila skomine.....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 931
11.4.2006 8:28:42   
@lina
Recept za biskvit - napisala bom za 8 jajc, čeprav jaz delam iz polovične (kadar smo samo mi trije) ali pa iz 2/3 mase za kakšne obiske. Iz 8 jajc sem delala samo za večjo družbo.

8 jajc, 18 dag sladkorja, 15 dag mandeljnov ali orehov (mletih), 5 dag v rumu namočenih drobtin (kot vidiš, je recept brez moke)
jajca in rumenjake stepaj da naraste, dodaj drobtine, mandeljne in beljakov sneg (vmešaj ga ročno), stresi v pomaščen in pomokan pekač. Peci na 180 30-40 min.

Pariška krema je čist enostavna, je pa za prste polizat. Segrevaš sladko smetano do vretja, takoj daš notri jedilno čokolado, da se raztopi (mešaj). Ko zavre, izključi štedilnik. Ohladi in daj ali v hladilnik čez noč ali v zmrzovalnik za 3-4 ure. Ko jo vzameš ven jo zmiksaj in imaš pariško kremo.
Prave mere ti ne znam povedat, npr. zadnič sem jo delala za rolado in sem dala 1 sladko smetano in 20 dag jedilne mannerjeve čokolade, in je prišla res temna krema. Če boš dala manj čokolade oz. več smetane, bo bolj svetla. Za torto jo rabiš več, vsaj 2-3 sladke smetane (odvisno od mase) in 2-3 200g čokolade, ker jo mažeš po sredi in po vrhu. Pa dober tek! user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 932
11.4.2006 8:31:57   
muki1
O, @lina, pridna punca, hvala.
Ja,res je, kar pravijo stare mame, Čakaj, da boš imel svoje otroke, potem boš šele videl kako čas beži.
Altati, gremo danes v akcijo, saj mene tudi malo stiska, ampak itak bo vse okej user posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 933
11.4.2006 8:52:40   
altati
@lina, hvala, tole torto bom pa jaz še ta teden spekla.
Ja, Muki1, greva v akcijo, pa jutri poročava, a prav?
upam, da bo res vse ok....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 934
11.4.2006 10:26:58   
naja78
POZDRAVČEK.

danes ste pa nekam na kratko.sem pa res tudi jaz volje,da sem se komaj spravla za računalnik.user posted image
kr neki.držim pesti za NS,tiste ki jo imate danes.
zdaj pa šibam malo ven,mogoče pridem bolš volje nazaj.

pa pa

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 935
11.4.2006 13:07:14   
tasha23
Hola!
Oh kako sem jezna, tako me je bilo volja na sprehod: se preoblečem, pripravim user posted image , sva že na vratih, da bova šle ven, ko se ulije dež user posted image . Saj to ni mogoče!!!! Kako lepo za tiste, ki boste danes vidle vaše user posted image , jaz moram počakat še 8 dniuser posted image . Saj vem, da bo kmalu, ampak da bi vsaj vreme bilo tako, da greš lahko kaj ven. Doma ne vem več kaj naredit - skoraj nič ne smem dvigat, da ne bi bilo kaj narobe, ampak tudi ves čas ležat in počivat - kakšen krajši sprehod mi bi dobro deluser posted image . Grem pogledat, če še dežuje.
Pupe poročajte kako je bilo na NS. SREČNO!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem souser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 936
11.4.2006 14:48:12   
muki1
Joj, še eno uro in grem, komaj sem se pregurala skozi današnji dan.....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 937
11.4.2006 14:49:24   
naja78
ej muki držim pesti,poročaj.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 938
11.4.2006 15:00:53   
altati
Jaz pa čez dve uri.....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 939
11.4.2006 15:09:53   
naja78
altati,,,....user posted image user posted image poročaj.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 940
11.4.2006 17:14:23   
SANIKA
OJLA!KAKO STE KAJ PUNCE?UPAM,DA STE VSE OK-JAZ ŽE KOMAJ ČAKAM JUTRI IMAM NAMREČ DRUGI PREGLED PRI GINEKOLOGU!UPAM,DA JE VSE OK,IN DA BO MI DELALA ULTRA ZVOK KER VEDNO TI GA NE DELAJO-JE KATERA ŽE BLA NA DRUGEM PREGLEDU IN KAKO JE POTEKALO?
LP IN SE VAM KAJ JAVIM KAKO JE BLO!SANIKA

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 941
11.4.2006 20:03:29   
muki1
Evo mene punce, smo pravkar priromali domov.
Naročena sem bila ob 16.00, na vrsto sem prišla ob 17.15 in sem bila not skoraj pol ure.
Ne morem verjeti, kak prijazna je bila zdravnica. Si je vzela čas, pokazali mi je vsako malenkost, parkrat želodček, roke, noge, obraz, popkovino. Srček je veselo tiktakal, vse je v najlepšem redu. Čeprav izvide dobim domov, je rekla, da se nimam kaj sekirat, ker je detece okej. Nosek je bil zelo lepo viden, baje da pri otrocih z DS v 75% nosna kost ni vidna. Malo se je jezila le, da sem tak pozno prišla na NS, ker se v 14 tednu že bolj težko dela, ker je otroček že velik. No velikost ploda je 13 tednov , glavice pa 14 user posted image
Posladek na tortici pa je: zdelo se ji je, da je punčka. Sicer je rekla, da na NS še ni mogoče sigurno napovedat spola, ampak kao, da so tri črtice, da to je skoraj ziher lulika.
Lulika user posted image  user posted image  user posted image . Saj mi je vseeno, tudi če bo na koncu fantek, bo ravno tako dobrodošel, ampak LULIKA user posted image  user posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 11.4.2006 20:04:20 >

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 942
11.4.2006 20:53:46   
@lina
Uau, muki1, super! Veš, da sem večkrat proti večeru pogledala, če se je katera z NS oglasila, pa kar ne in ne nobenega glasu. Jaz tudi komaj čakam četrtek....!!

A želite si še eno luliko? Midva z možem sva si potihem na uho priznala, da bi oba želela luliko, ker pač imamo enega lulčka že doma. Ni dvoma, da sva vesela tudi fantka, ampak eno skrito željo pa vseeno lahko imava, a ne?

Še altati se mora oglasiti user posted image

Lahko noč, ženske. Danes sem malo več tukaj visela, ker sem imela dopust, jutri pa vas preberem proti večeru!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 943
11.4.2006 21:41:13   
mis
Muki cestitam za lepe rezultati in cakamo tudi lepo novico od altati. Res je lepo videt svojo piko, kako raste. Tudi jaz kar ne morem verjet, da je za mano celih 13 tednov. Se mi zdi, da gre zdaj kar hitreje, kot je slo prej do tistega 12. tedna. Pa tud malo manj se sekiram, ce bo vse OK. Sej vem, da je vedno lahko kaj narobe, ampak, mi gledamo pozitivno, ane?user posted image

Zelim vam lepe dni pa velik pirhov.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 944
12.4.2006 8:32:48   
skip
No, še ena, ki je bila včeraj na NS in ki jo je skoraj pobralo od presenečenja. Ker sem bila zdaj nekaj časa službeno v tujini, sem imela NS šele včeraj, ko naj bi bila konec 13. tedna. Sestra je rekla, da je sicer malo pozno, a naj pridem. Pa sva šla. No, takoj ko je dr. Pušenjak naštimal ultrazvok, je izjavil. "To je pa zelo velik otrok." (Velik je skoraj 11 cm, pa se mi še nič ne pozna user posted image ). In potem ugotovil, da je vsaj za dva tedna, če ne več, večji. Torej, morda sploh ne spadam med oktoberke, čeprav mi ni jasno, kako je to mogoče. Decembra sem namreč imela ss, potem pa 3. januarja menstruacijo (?!). Morda pa ni bila zares menstruacija, čeprav je bilo vse tako kot vsak mesec (5 dni, prve tri močna, potem šibka). Ampak, saj ni pomembno. NS računalnik sicer ni mogel izračunati, ker je otroček že prevelik, je pa Pušenjak naredil morfologijo in sva videla vse - od prstkov na rokicah in nogicah, do ledvičk, mehurja ... Torej, detece zgleda zdravo, aktivno in je 95% verjetno punčka user posted image . Torej, zgleda, da bo kar nekaj punčk oktobra v porodnišnici.

Lepo se imejte! Vse dobro, obilo zdravja in veselja vsem!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 945
12.4.2006 8:37:53   
muki1
user posted image user posted image user posted image . Ja, Skip, tudi meni je zdravnica kot prvo bleknila, kakšno veliko dete.
Zdaj še altati mora sporočiti, kako je bilo, potem pa jutri spet poplava NS.

(odgovor članu skip)
Neposredna povezava do sporočila: 946
12.4.2006 9:35:45   
naja78
jutček.
komi sem čakala da preberem sveže novice.
bravo muki.user posted image bravo skipuser posted image

sem držala pesti,ša altati ,...daj javi se.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.4.2006 10:37:55   
naja78
punce,a me katera pouči,točno kako si naložim smeške,in kako jih potem uporabljam tukaj v forumu.

sicer sem nardila izpit računalništva,ampak.....

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 948
12.4.2006 11:09:29   
Maxica
Super, same dobre novice. Kakšne pa imate tiste rezultate iz NS, ki so izraženi v ulomkih? Jaz imam 1:3300 (približno), pri prvem sem pa imela 1:7500.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 949
12.4.2006 11:11:55   
muki1
http://www.studiofaca.com/forum/forum_posts.asp?TID=2433&get=last

Jaz tukaj kakšnega dodatnega najdem. To kaj pa ima Tasha 23, pa je zame španska vas, pa bom vesela, če nam bo zaupala, kak si jih naložimo.
Drugače pa sem že malo nestrpna, ker se altati še nič ne oglasi. Če nima upravičenih razlogov, da se ni javila, jo lahko user posted image , se strinjate?  Ne, saj se hecam, samo malo sem hotela pokazat, kakšne smajlije lahko limaš.

Pa drugače punce, še kaj user posted image ? Z dragimi kaj user posted image , ali bolj user posted image  ?
user posted image , malo se važim.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......