|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Drage Aprilke
4.4.2006 22:42:57   
halena
To si jih pa zelo dobro opisala!Po moje nam bo vse jasno,kdaj in kako se bo 'igra' začela!Neki me miška heca..je brezžična in mi ne prime podlage in ne morem 'smeškotov' tapkat:(
V glavnem pri Mojčiki je bilo kar hudo(očkove besede).Imela je EA,ker pa se je pri 'izhodu' glavica postavila v napačno smer niso mogli ne naprej ne nazaj in od vsega matranja mamice je punčki začela glavica zatekati,nakar so ojačali anestezijo in končali porod s CR.Tako so očka opisali porod njihove prvorojenke in upajmo,da ne poslednje!!Verjetno bo Mojčika še kaj popravila in dodala,ko pride iz Rima:)
Lahkonočko

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
5.4.2006 9:39:29   
kajča
ojla aprilke,

pa sem končno prišla do računalnika. Vam je že Zvezdica povedala, da sva 29.3. dobila sinkota 52 cm dolga in 3260 g ter obseg glavice 34 cm. Porod ni bil preveč težak.

V sredo zjutraj malo čez 6 mi je odtekla voda, potem sem se še stuširala in umila glavo in počasi sva šla v porodnišnico. CTG je pokazal še neredne popadke, odprta pa sem bila 1 cm. Potem je sledilo klistiranje. Ob 8.45 pa sem bila že v porodni sobi. Dali so mi stimulacijo, ki je pospešila moje popadke. Z bodočim očkom sva jih pridno predihavala in ob 11.39 se je rodil Nace. Pri porodu sem dobila le eno praskico. Očitno malinov čaj res pomaga. Zdaj se pa tamal joka, napišem še kaj več drugič, pa še slike bom dala v album.

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
5.4.2006 9:41:48   
kaja29
oj uboga mojčika in njeno dete, samo da je mimo
meni je pa kar mal žal da sem prebrala, ker ni nič kaj spodbudno za nas

danes me je celo noč špikalo v spodnjem delu trebuha, na deset minut in potem spet nič , ko sem vstala je se je pa kar zmanjšalo špikanje, tko da spet ne vem pri čem sem

ups spet neka bolečina!!!!!!!!

joj z možekom komaj čakava da bo!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
5.4.2006 9:59:36   
halena
Kaja,porod od Mojčike je bil pač takšen in še to po očkovih besedahuser posted image ,kar je vse relativno.Ti pa tega sploh ne smeš tako gledat.Vsak porod je drugačen,tako kot je vsaka nosečnost svojevrstna..Misli na svojega otročka,ki ga boš po dolgih 9ih mesecih končno stisnila k sebi in mu dala lupčka kamorkoli boš želela!!Do zdaj je ta privilegij imel le očkauser posted image .
Vse,ki ste naslednje,vam želim vse lepo!Najraje bi že sama zapisovala svoje nočno špikanje,CTGje in vse kar sodi zraven,pa še nič niuser posted image
JAZ PA KOOuser posted image OOMAJ ČAKAM!!!user posted image

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
5.4.2006 10:05:19   
kaja29
kajneda da že vse komaj čakamo user posted image

saj vem samo pozitivno razmišljanje pa bo  user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
5.4.2006 10:20:06   
Anonimen
Dober dan, nosečke in mamice!
Mojčika, iskrene čestitke tebi, očku in mali princeski! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Glede materničnega vrata: nekaj sem brala o tem, vendar že dolgo nazaj, tako da se ne spomnim več dobro. Finta je v tem, da se mora maternični vrat stanjšat in odpreti. Torej gre za spremembe v dolžini in širini. Stanjša se tako, da se notranji del vratu postopno stiska in pomika navzgor po maternični steni, potem pa se mora še skrajno spodnji del odpreti in se razmakniti narazen. Ne znam opisat, v eni knjigi je to lepo ponazorjeno s slikicami user posted image .  Stanjšan maternični vrat običajno napoveduje bližajoči se porod (ni pa nujno). Odprtost materničnega vratu pa nam pove, kolikšna je prehodnost. Ko pridemo do tistih 10 cm, potem lahko otroček pride ven.

A ni čudno, da človek komaj čaka, da ga bo začelo boleti? Ponoči me kaj zašpika, da se zbudim in potem čakam in čakam, da ali se bo kaj stopnjevalo user posted image user posted image user posted image user posted image . No, saj kar vidim, da bom v maju še vedno v enem kosu user posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu kaja29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1131
5.4.2006 13:00:30   
halena
kako pa smo sploh zdej po vrsti?Jst mam PDP 22-ga,računam pa na tisto lunco,ki je okrog 13-ga!user posted image
..sm optimist,ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
5.4.2006 13:34:43   
Katjusa
Pozdravljene punce!

Halena jst se na lune nic ne spoznam tud neki verjamem ne v to tko da.... imam pa rok 21 in ce ti racunas na 13. hmmmm men bi kr pasal kakega 12.user posted image user posted image user posted image user posted image

Dons ponoc je tud mene vse zvijal pa bolel tko da sem prav slabo spala tud v krizu me veckrat zaboli in drzi nekaj casa pa potem popusti jst mislim da so to kaki popadki nisme pa ziiher.... sej se mam cas sam upam da ne bom ostala zadnja aprilka in pol ne bo nobena vec z mano cakala:)

Kako se pa kej ve v avtomobilu pocutite sele sedaj spoznavam kako slabe ceste imamo mene tko vse spodaj boli k se vozma z avtom da sem raje kr doma in grem kam sam k je nujno vecinoma je to k zdravniku.... pa danes sem si sla v Tusevo trgovino kupit jagode jih imajo v akciji 2kg pride nekaj manj k 1000 sit... mal gledam da ne vem ce ne bo treba do vecera se ene skatlje kupituser posted image user posted image user posted image

tud jst mislm da je vsak porod drugacen zato punce ne bojte se ne delajte panike dokler ne bo nekaj zares hudo... Nikol se ne ve mogoce bomo pa kr mal zobe stisnle porinle in bo konecuser posted image . tko da nej vas taksi in drugacni porodi ne prestrasijo sem brala da je strah pri porodu samo dodatno breme in vse gre se teze... jst se vsak dan mojmu hecam da bo hitro mimo in da bom kr prisla tja se ulegla in mal potisnla in ze mu bodo dal v roke malo strucko.... ker se mi zdi da je njega bolj strah k mene.... Sploh pa smo za nase mozeke pri porodu boge in se jim smilimo to je sam se en dokaz vec kako nas imajo radi....:)

Uzivajte in pogumno v porodno to vas bo odreslo velikega trebuha in okornosti... Zelo mi je bla vsec izjava Halene da jih bomo lahko lupckale kjerkoli.... in da je to bil do sedaj privilegij nasih dragihuser posted image

LP Katja

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
5.4.2006 19:43:13   
maychika
No aprilke, pa se končno oglašam spet med vami. Najprej najlepša hvala za čestitke. Moram reči, da je naša pikica taka princeska, da ji ni para. Trenutno je zelo pridna. Včeraj smo se vrnili domov in samo spi in je in kaka od takrat naprej. Jokala se je pa samo dvakrat, ker jo malo krči dajejo...pač ne more kupčka podret.

No, pa sem prepričana, da vas zanima kako je šlo. Moram reči, da je vse skupaj šlo zelo tekoče. Ponoči ob 1:13 me je nekaj malega zvilo...kot menstruacijski krč...tak rahel. Pa sploh nisem vedela kaj naj si mislim. Potem je čez 20 minut sledil še en in tako naprej. Kako uro sem imela te krče na 20 minut, potem kako uro na 15, potem pa sem jih ful časa imela na 9 minut...kot urca točno. K sreči je mami dežurala pri meni, ker je moj dragi imel nočni šiht. Kot da bi vedela. In potem sva skupaj bedeli in kartali sredi noči in gruntali ali bomo šli v rim ali ne. Okrog četrte zjutraj sem dragemu sporočila naj bo pripravljen, če bo slučajno treba oditi. Pa je ravno iz službe prišel, ko sem imela popadke tam na 7 in 8 minut, pa nekaj malega mi je odteklo, za kar sem bila prepričana, da je bila plodovnica. No...potem sva spokala in odšla v porodnišnico. Na Jesenice sva prispela s popadki na 6 minut in sicer okrog pol osme zjutraj. Tam so me sprejeli, pobrili, klistirali (nič neprijetnega) in me odpeljali v porodno sobo. Babica me je pregledala in rekla, da sem odprta že 4 cm (kasneje je govorila 6 cm...?!?). Ginekolog je prišel preverit kako je s plodovnico in mi predrl mehur. No...on ravno ni bil nežen, zato je bil pregled precej neprijeten. Ko mi je predrl mehur pa je teklo kot slap iz mene. No, potem so končno dobili še frej CTG (je bil zaseden za tiste, naročene na pregled) in so me priklopili. Prišel je anestezist (ker sem se odločila za epiduralno) in zanimivo je to, da so meni po prihodu v porodnišnico popadki skoraj prenehali. Ko se je anestezist pripravil za vstavitev katetra, so se mi pa kar naenkrat začeli hudi popadki, tko da sem bila kar težko pri miru. V glavnem vstavljanja katetra nisem niti malo čutila, ko pa so spustili "zdravilo po cevki" pa ni bilo drugega, kot to, da imaš malo mravljinčaste noge in rit (kot bi 4 ure sedel v kinu, pa bi ti rit zaspala). Popadki so bili tako ful bolj vzdržni, čeprav na čase še vedno kar boleči, vendar čisto znosni. Odpirala sem se ful hitro in babica je rekla, da bomo zdaj,zdaj rodili. In po dveh popadkih potiskanja je bila mala Tia na svetu. Ne morem vam reči kakšen nepopisen občutek je to, ko zagledaš svojega otroka in zaslišiš njegov jok. Ko pa ti ga dajo na trebuh, se ti pa itak čisto zmeša. Jaz sem bila čisto evforična. Iztiska tudi malo nisem čutila, so me pa rezali, kar je pa ne takrat ampak zdaj...zelooooo neprijetno. Trenutno sedim na šlaufu, ker je edino tako kolikor toliko zdržno. V glavnem edina neprijetna stran mojega poroda je bilo rezanje, pa še to potem, ko sem dobila šive oz. zdaj celjenje.

Porod je bil nekaj najlepšega, kar sem kdaj doživela in me veseli, da sva to z možem dala skupaj skozi. Če katera razmišlja o epiduralni....jaz jo priporočam. Naslednjič grem tudi z epiduralno rodit.

Moram še pohvalit porodnišnico Jesenice, ker so bili vsi zeloooo prijazni, pripravljeni pomagati in svetovati in so svoje delo opravljali z veseljem in nasmehom na obrazu (razen ene izjeme, ki pa tako ali tako mora biti tam zaradi lepšega), kar se je poznalo pri njihovem odnosu do porodnic in otročkov.

Pa še nekaj...dojenje. Meni je to prava umetnost za osvojit...ampak je pa nekaj najlepšega na svetu.

Torej..popadki so kot blagi menstruacijski krči, ki se s časom le stopnjujejo, na koncu pa se ti preselijo tudi na predel križa. Meni se je zdelo, kot da me kot vroče železo zvija v križu..torej...kot da me bo prelomilo nazaj.

Sicer pa čestitke vsem, ki so tudi medtem postale mamice ter srečno vsem, ki boste to kmalu. Sicer pa vas bom spremljala in se še kaj oglasila še naprej.

Lepo se imejte in jutri rqaje ostanite doma na toplem.

LP, M.user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
5.4.2006 19:44:47   
maychika
Aja, rodila pa sem ob 11:06 dopoldne, tko da sem bila v porodni sobi tri ure, ki so minile kot bi mignil. Res je čas hitro šel...

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
5.4.2006 20:15:11   
3new!yes!!
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Kako se pa kej ve v avtomobilu pocutite sele sedaj spoznavam kako slabe ceste imamo mene tko vse spodaj boli k se vozma z avtom da sem raje kr doma in grem kam sam k je nujno vecinoma je to k zdravniku....

a drugace vozis?
ker  jaz se vedno vozim. vsak dan grem do mesta pa malo naokrog.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
5.4.2006 20:52:21   
Katjusa
Vozim vozim celo zelo rada tak da je moj dragi ponavadi sopotnikuser posted image je pa res da mu v nosecnosti veckrat prepustim volan ker je sopotnikova stran bolj udobna k se lahko nastimas kokr ti pase:)

Maychika jst grem kr rodit tako lepo si opisala svoj porod sicer smo se mi odlocil za cist naraven porod ker me pac zanima kako je to... pa tud nekaj prijeteljic k so rodile cist naravno so mi to priporocale..... baravo zateuser posted image user posted image user posted image za tvojega mozauser posted image in seveda za vaso princeskouser posted image user posted image user posted image ! Cartajte se uzivajte dojenje bo pa ze steklo bojda je potrebna vztrajnost in potrpljenje in kmalu stece kot po maslu!

Lahko noc!

Katja

Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.4.2006 21:36:20   
kaja29
06.04.2006 ob 15.55 sva postala ponosna starša .3,55 kg in 53 cm velika Lea in mami se počutita dobro user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.4.2006 21:41:34   
flecker1
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE KAJI29!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.4.2006 22:55:17   
halena
No,vidiš Kaja,pa je za tabo!!!ISKRENE ČESTITKE IN VSE NAJLEPŠE IN ZDRAVO IN VESELO IN...!!!!user posted image user posted image user posted image (ne delajo mi dodatni smeškoti user posted image )..pooolno rožic ti pošiljamuser posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
7.4.2006 8:48:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  O, Kaja, čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1141
7.4.2006 9:46:33   
Katjusa
Kaja, cestitke tud od nas pa en velik sopek [sm=rozica.gif" border="0"> za tvojo princesko!user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Katja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
7.4.2006 13:30:41   
*zvezdica*
user posted image user posted image Čestitke Kaji, Lei in očijuuser posted image user posted image

Punce, kaj če bi naredile seznamček aprilčic...tistih ki so že rodile in tistih ki na to še čakamo? Jaz bi se javila za to, pa pridem do interneta samo 2x na teden...tako da moja ažurnost ne bi bila ravno na nivoju! A bi se kera javla in urejala to???? Bi blo res fino!

Drugače se jaz počutim kar OK. Ves čas me sicer nekaj špika, ampak očitno iz tega ne bo nič. Par noči nazaj sem bila prepričana, da se je začelo....ves čas mi je otrdeval trebuh, bolelo me je...ampak ob 3h se je vse nehalo...jaz pa vsa razočaranauser posted image . Tud jaz zdaj čakam na luno!

A so se še kateri po obrazu naredili pigmentni fleki? Jaz jih imam na nosu, čelu in malo na licih. Zgleda pa tako, kot da bi bila od sonca rjava. Ampak baje, da to potem sploh ne izgineuser posted image . A ima še katera te probleme?

Marcel in Zarja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
7.4.2006 15:55:52   
maychika
Oooo, Kaja čestitke. Dobrodošla med mamice. Vse čestitke staršema in veliko lepih trenutkov s hčerkico...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP,M. user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
7.4.2006 19:15:37   
eya
Izgleda, da sem jaz dejansko prva aprilka user posted image , kajti najin Žiga se je rodil prvega aprila, 14 minut do ene ure zjutraj! Je zdrav fantek, ki rad veliko je in glasno protestira, če mu mami takoj ne utreže user posted image .

Moj porod je izgledal precej drugače kot pri Maychiki. Prvi popadek sem dobila ob 9ih zvečer, pa ga niti nisem vzela resno, ker sem mislila, da me je zvilo v črevesju in sem šla na potrebo. Je bil pa precej močan-in sem si mislila, da saj to ziher ni popadek, saj začetni niso tako močni. No, pa je bil, in čez pol ure še eden, nato čez 15 minut, četrti je bil pa že nekje čez 8 minut. Nekje pri tretjem sem šele dojela, da gre zares, šlo je pa ekspresno, ob 11ih sem jih imela že na 3 minute. Ob polnoči sem prišla v porodnišnico, kjer so mi povedali v sprejemni, da sem odprta 8 cm, me odpeljali v porodno, kjer sem bila odprta do konca in smo kmalu začeli zares potiskat. Najprej dvakrat, pa ni šlo, nato sem par popadkov predihala na boku, nato smop še dvakrat potiskali, prebodli mehur, ena babica se mi je obesila na trebuh, druga mi je prerezala presredek in že sem dobila malčka na trebuh...
Šlo je res zelo hitro in sploh ni bilo tako zelo boleče. Takoj, ko sem rodila, sem rekla: Pa saj sploh ni bilo tako hudo!
Niso me brili, ne klistirali, ne dali česa proti bolečinam-ni bilo časa-od prvega popadka do poroda je vse skupaj trajalo manj kot 4 ure (pa sem rodila prvič).

In zdaj? Sem doma in se crkljam z najlepšim bitjecem pod soncem user posted image .

Tudi vam želim, da boste čimprej na mojem mestu!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
7.4.2006 20:01:41   
rozica11
Ja bravo aprilke, jest kr vsem naenkrat spet čestitam, tud tistim ki sem jim že, imate pa res lepe porodne zgodbice...vas je prav veselje brat. Mi prov skomine delate...no medve z zdravnico sva dons našo pikico naštimvale da naj dons še počaka, od jutri naprej pa naj kar veselo priskaklja na ta svet...upam da bo res prej kot smo naročili, saj me ponoči že nekaj časa dajejo lažni popadki, pa tut danes na pregledu je zdravnica rekla da je dete že spuščeno. Jst pravim naj počaka še do lunce, pol nej pa kar pride iz toplega zavetja k meni v naročje; zunej je več prostora, pa bo lahko brcala kokr se ji bo zahotel; notri je že kar pretesno.

Upam, da bomo tudi vse ostale čimprej opravile tole naše poslanstvo in da nam bo ostalo v lepem spominu.

Pridne bodte, pa čim več lepih novičk.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
7.4.2006 22:41:04   
3new!yes!!
Cestitam vsem ki ste rodile!!!!!!!!!!user posted image

Imam eno user posted image

Ponoci me ze nekaj dni posteno zvija in komaj se premaknem. Boli kot hudic, kot da bom rodila tisto sekundo. potem pa mine in je mir do jutra in cel dan- ponoci se spet ponovi.
Kaksen nasvet ali obrazlozitev za kaj gre? - vem da so verjetno lazni popadki, ampak zakaj so tako mocni?

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
8.4.2006 20:52:06   
3new!yes!!
ja kje pa ste?
pa ne da ste ze vse rodile?

Neposredna povezava do sporočila: 1148
8.4.2006 22:40:19   
halena
po moje bomo res kamali vse zginleuser posted image ..Čuj,3newyes,po moje so tako močni,ker boš tut ti kmali odpotovala v Rim...user posted image user posted image Jst mam pa probleme z mojo pupo,ker je abnormalno živa in plodovnice imam že zelo malo in me vse fuuul boli..
Držte se,tiste k' ste šeuser posted image !!

Neposredna povezava do sporočila: 1149
8.4.2006 22:56:42   
DrejcDrejc
Hej babuške, da se še jaz malo javim. Možek dremucka na kavču, jaz pa sem si zaželela malo čveka s sorodnimi dušami, čakajočimi na pravi dan. No, saj ne da pretirano nestrpno čakam, ampak zdaj že vem, da se dan D bliža in ta misel me dela malo neučakano. Čeprav v dvomih, po svoje še ne bi, pa seveda bi že, pa še ne bi, pa bi :-) Ha ha ha, to je pa res hecno.

V glavnem ČESTITKE vsem novopečenim mamicam, berem o vaših porodih, sploh Eya, ti si imela enkraten porod, po moje bi si vsaka želela takšnega. Čestitke!

Meni pa je danes vzel slovo čep, sem prepričana, da je to to – cel dan že imam obilen sluzast izcedek, pobarvan je na rjavkasto – rdeče in vmes je kakšna krvava nitka. Se pravi, da lahko v bližnji, čeprav še nedefinirani prihodnosti, pričakujemo kakšno akcijo. Saj kar ne morem verjeti, da se bližamo spoznanju našega paglavčka :-) A je katera bila pred porodom kaj omotična? Jaz sem danes že ves dan rahlo »pijana« od omotice, prav hecen občutek je.

Ja, bi bilo fino, če bi kakšen seznamček naredile, katere so že postale mamice, katere še bodo, pa kdaj in kje bodo rodile… Jaz sem žal čisto premalo na netu, se pa pridružujem Zvezdici. Moji podatki so PDP 22. april, Celje. Sicer pa niste najbolj pridne za pisanje zadnje čase, kako to, imate vsega že poln K in samo čakate na tisti dan?

Pozdravček vsem, pa da čimprej učakate svoje štručke in seveda po najlažji in najhitrejši možni poti :-)

Aja, 3newyes…, nisi opisala, kaj točno te ponoči boli, ampak meni se skoraj vsako noč zgodi, da se zbudim z grdo bolečino v predelu mehurja – grem na WC, pa takoj poneha. Čez dan pa nikoli nimam takšne bolečine.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?