halena
|
Bravo Eya !!Sem bila včeraj tako 'pijana' od nizkega pritiska,da sem pozabila čestitat za rojstvo tvojega sinčka!! Res me zadnje dni daje nizek pritisk,da dobesedno spim stoje in utrujenost mi prav nič ni všeč,ker drugače sem tak tip,ki skozi nekaj skačem in migam in ne morem biti na miru.. Sem imela pa v petek zadnji pregled pri G in sve videle,da se je naša punčka premaknila iz prečne lege v totalno zadnjično vstavo ..tako,da je G naredila še zadnje meritve.Videla je,da ima dete 3kg(kar je relativno,kot vemo)in ker imam PDP 22ga bo kilaža še za kake pol kile šla gor.Glede na to,da je plodovnice manj so tudi šanse za zunanje obračanje manj izvedljive.Da bi se punčka sama obrnila,pa skoraj ni več možnosti,ker ji je precej tesno..Rekla je,da porodi na ritko niso nenavadna stvar in da se še vedno dogajajo in nekatere ženske tudi čisto lepo rodijo in...bi se pri meni tudi verjetno dalo...-No pol mi je pa kar direkt povedala,da glede na to,da sem drobna in da je punčka že zdej primerna moji konstrukciji bi mi ona svetovala CR.Tudi jaz sem se strinjala,saj sem ji povedala,da je moja mami prvič rodila na ritko in da je bila dobesedno potrgana do riti in da je bi ta porod dolg in zelo težek...in jaz glede na to,da danes,ko imaš vsa dejstva pred sabo in veš kaj te čaka,res ne bi želela iti po enaki poti kot ona plus to,da bi se verjetno vse končalo s CR in bi bila na koncu rezana in spodaj in po trebuhu..Sem ji tudi rekla,da sem si želela naravnega poroda.Ker pa se je situacija v zadnjem mesecu obrnila drugače,sem se pa v glavi pripravila tudi na CR(kar je bilo najtežje sprejeti )-ampak sem zdaj razčistila s svojo glavo in vem,da bo to za punčko in zame najboljše.No,in sve zastavile datum-20.april ob 8h zjutraj moram bit noter z opravljenim CTG.Če me zašpika prej,kot sve določile datum,je v materinsko pripisala,da sem primer za CR zaradi zadnjične vstave,da me ne bi kateri drugi DR.silil k porodu na ritko..-to sem jo prosila sama naj pripiše. Tako je to,punce!Na koncu sem prišla na CR,ki sem ga prezirala od vsega začetka.. Smešno je to,ker že vse vem za vnaprej.Upam,da me kak dan prej špikne,da ne bom cela napeta.V drugem primeru,pa mi 20ga ne bodo rabili dajat klistira,ker bom verjetno celo noč pred danD dežurala na školjki .. Tako,bejbe!Bodite fajn,DD drži se verjetno boš kmalu srečna mamica!! Ej,sem si mislila en dan,da kaj bi bilo,če bi v porodnišnicah imeli ciber sobico...Po moje bi tut dojila pred temi škatlami . Ajdi,lepo nadeljo še naprej!
|