|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Drage Aprilke
1.4.2006 19:11:14   
rozica11
user posted image user posted image user posted image

JUHUHU Maychika, vsi trije vam želimo veliko lepih trenutkov z malčkico in res iskrene čestitke...upam da je porod potekal tako kot si si želela...se mi je pa zdelo malo sumljivo ker je ni blo zadnje čase nič kaj dost "brat" tukaj gor...

... no zdej se bomo pa počasi ostale začele pripravljat da gremo po njeni poti...juhu

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
2.4.2006 0:19:19   
3new!yes!!
maychika cestitam!

Zdaj pa se me!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
2.4.2006 0:59:17   
halena
Maychika  iskrene user posted image čestitkeuser posted image obema za vajino princeskouser posted image user posted image user posted image !!!!Vse najlepše,najboljzdravo in najbolj nasmejano!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
2.4.2006 10:29:34   
kaja29
še ena mamica, ki ni hotla bit aprilkauser posted image user posted image user posted image
vse naj naj

no tudi mi smo skoraj ostali v porodnišnici, ampak so me poslali nazaj na domek, zdaj pa v pričakovanju čakam doma

včeraj se mi je odluščil čep, ob 6 pa mi je (kot sem mislila) odteklo nekaj plodovnice
babica mi je nardila test, me pregledala, pregledala me je tudi ginekologinja pa nič
so me poslali domov, ko se pa pojavijo popadki pa naj se nazaj oglasim (CTG je bil aktiven, jaz pa brez popadkov le otrdevanje trebuha)

zdaj pa doma čakamouser posted image

a je že katera imela takšne prigode in so jo že poslali nazaj domov?????

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
2.4.2006 11:03:56   
halena
Kaja,ne postavljaj si preveč vprašanj..Raje se zazibaj v prelepih občutkih,ki so pred tabo,ker boš zelo kmalu mamica!!user posted image Želim ti lep ,kratek in nepozaben porod!user posted image
Drugim aprilkam pa seveda prav tako.Pa pol napišem kej več.Sam Kajo sem hotla mal 'pobožat'user posted image !
Lep dan!

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
2.4.2006 11:36:38   
mojčika
Ola dekleta, danes me je že trikrat ven vrglo, preden sem ugotovila, da moram brisat piškotke.

Najprej iskrene čestitke novopečeni mamici Maychikiuser posted image , veliko otroškega smeha prinesite domov.

Kaja29, kdaj pa imaš ti rok, na seznamu nosečk te nisem našala, sicer pa kmalu in veliko lepih prvih trenutkov ti želim.

Mi smo uradno čez, tudi izlet v Vipavo včeraj ni pomagal, samo boleče noge in križ smo pridobili. Naše dete ni hotelo biti prvoaprilaska šala, upam, pa da nas pride čim prej kaj obiskat. Vsi smo že nestrpni. Sicer pa naš očka pravi, da bo pri nas delovala kar naravna epiduralna, saj se odpiramo že od 3. meseca, MV-ja skoraj da več ni, popadkov ne bomo čutili, samo stesli bomo, :-) user posted image , ko bi bilo le res.
No uživajte v sončni nedelji.

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
2.4.2006 12:21:39   
*zvezdica*
Najprej user posted image user posted image user posted image Maychiki, mali Tii in srečnemu očku!!!
Pa se crkljate! Bravo!

Kaja mislim, da si ti naslednjauser posted image .....če si pa za pa takoj zamenjam s tabo...jaz bi kar že šla....pa nič ne kaže nakaj takega!

Anonimna res si zelo lepo napisala in ti dam popolnoma prav. Čeprav tudi jaz med aprilkami nisem zasledila nekega "strašenja" ali panike. Se mi zdi, da smo kar vse lepo skulirane...Se vam ne zdi? Tudi mene ni strah poroda...če sem poštena ga že kar z nestrpnostjo pričakujem! Komaj čakam da spoznam svojega sinka!

Ankica lepo da je tvoja mami končno doma. Zdaj si pa le oddahni in se pripravi na veseli dogodek!user posted image

Mojčika...sem mislila včeraj nate..če se kaj dogaja pri vas....pa ste očitno še v 1 kosu! Saj bo! Velik sreče in miren porod ti želim!

Sicer pa.....nikoli ne vemo katera je naslednja...zato želim vsem HITER in LEP POROD.....pa da bi bile naše pikice zdrave!!!

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
2.4.2006 14:19:57   
PiaM
No, aprilke, sedaj se je pa začelo tudi vaše odštevanjeuser posted image . Od nas, marčic sta ostali še samo 2...ostale že cartamo svoje user posted image . Želim vam čim lepši porod in pa seveda zdrave bebice, že mamicam - aprilkam pa vse čestitke!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
2.4.2006 15:19:16   
kaja29
hvala vam punce

dons je pa še mene ven vrglo (prvič) tko da še enkrat pišem

smo še kar doma, trebuh otrdeva, vendar dete še naprej miga
jutri mam pregled pri g. in ji bom vse razložila (seveda če že prej ne bomo romali v rim)

rok imam 4.4. tko da ni panike skrbi me le zaradi plodovne vode, da je ne bo premalo, no ampak dokler dete pridno miga mislim da je vse o.k.

rada bi šla na sončka, pa me možek ne pusti, tko da moram kar počivat, tiste ki pa greste, dajte še zame vsrkat par žarkovuser posted image  

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
2.4.2006 17:07:30   
3new!yes!!
IZVIRNO SPOROČILO: kaja29

še ena mamica, ki ni hotla bit aprilkauser posted image user posted image user posted image
vse naj naj

no tudi mi smo skoraj ostali v porodnišnici, ampak so me poslali nazaj na domek, zdaj pa v pričakovanju čakam doma

včeraj se mi je odluščil čep, ob 6 pa mi je (kot sem mislila) odteklo nekaj plodovnice
babica mi je nardila test, me pregledala, pregledala me je tudi ginekologinja pa nič
so me poslali domov, ko se pa pojavijo popadki pa naj se nazaj oglasim (CTG je bil aktiven, jaz pa brez popadkov le otrdevanje trebuha)

zdaj pa doma čakamouser posted image

a je že katera imela takšne prigode in so jo že poslali nazaj domov?????

Ja, skoraj enako.
le da se mi cep ni odluscil. Smo sumili da je plodovnica pa je bil test negativen.
So pa rekli da se pocasi pripravlja- ampak to je lahko tudi 2 tednauser posted image

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
2.4.2006 18:47:08   
flecker1
user posted image user posted image user posted image Maychiki in njeni hčerkici iskrene čestitke!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1111
2.4.2006 23:23:21   
halena
Hej,hej!
Po moje smo že vse nestrpne in komej čakamo da nas špikne enkrat-dvakrat in bomo že za ovinkom!!user posted image
Kako je Mojčika??Jutri takoj poročaj,ko prideš s pregleda!(sej se ne motim,da ga maš ju3?)-da bom vedla,kje si...al noter al doma?!user posted image
Danes je bil lep dan.Minil je v družabnem vzdušju.Imela sva polno obiskov.Včeraj zvečer pa sem sta mi brat in nj.žena povedala krasno novico-da bom septembra teta!!!user posted image user posted image Sem tako vesela,da bomo imeli dva mala fižolčka letos v familiji!
lahkonočko

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
3.4.2006 9:12:08   
mojčika
Ola, bila sem na pregledu in narisala prav en orh popadek, ki pa ga jaz nisem čutila kaj dosti. Imam pa verjetno zelo tanko trebušno steno, zato se je narisal zelo konkreten, trajal okrog ene minute. Odprla sem se še bolj, tako da dolga ni več pot v rim. Med oh av pregledom, pa je šel še zadnji del čepka, krvavo. Včeraj je špikalo cel dan, a nič na čas, danes pa že lahko malo sledim le- tem, ma nič hudega ni še zaenkrat. Če do jutri ne grem v porodnišnico, se moram v sredo zjutraj javiti kar v Postojni, ma konca tedna naj ne bi dočakali v enem kosu, vsaj tako pravi dohtar.
Deklice mejte se, če še ne bo nič, se še kaj javim tekom dneva. Držite pesti za nas.

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
3.4.2006 11:51:52   
halena
Super Mojčika!!!Ti boš pa res kar stresla ven vašo princesko!!user posted image user posted image Grem likat bom proti večeru kako vrstico napisalauser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
4.4.2006 0:01:28   
ksenija.
Za tiste, ki ste me pogrešale sem še vedno v enem kosu. Se pa zadnje čase kar slabo počutim, ker mi res vse že močno pritiska navzdol. Pa še sobico smo rihtali čez vikend, tako da je za RR res malo časa. V sredo imam spet pregled, pa se takrat spet kaj oglasim.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
4.4.2006 0:15:50   
Anonimen
Potrebujem nasvet.
Kaj pomeni da je maternicni vrat skrajsan oz da ga skoraj ni vec. A to pomeni, da bom kmlau rodila? Ker odprta pa nisem nic.

(odgovor članu ksenija.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
4.4.2006 7:44:58   
halena
FRIŠNA MAMICA!!!!!user posted image user posted image MOJČIKA!! Danes zelo zgodaj zjutraj se je rodila Maya Marina user posted image 52cm,3.9kg.Imela je CR.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj več pa napišem,ko ulovim novopečenega atijauser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
4.4.2006 7:48:47   
halena
Joj,anonimna,čisto sem pozabila nate..
Pojma nimam kako točno je s tem...Vem,da ni fajn,da sexaš,če je vrat prekratek.
Bo zdaj kaka aprilka vstala pa ti bo napisala kaj in kako ..user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
4.4.2006 11:03:21   
kaja29
hojla danes naj bi bil naš dan
pa nič ne kaže, da bo malo dete prikukalo na svet, se ji očitno še dobro godi v trebuščku

no jaz pa kar lepo počivam in čakam
mam pa kar močan izcedek, rahlo krvav, verjetno od zadnega pregleda pri g., pa upam da ni hudega, saj dete kar brca in se igra z mano, me pa že pošteno špika v spodnjem delu trebuha, ponoči sem kar skoz neki predihovala trebuh, ker mi je otrdeval, potem me je pa še bolel

mislim da konec tedna že bomo zibali user posted image

za kratek MV pa mislim, da lahko pride do prezgodnjega poroda, samo če si že blizu PDP mislim, da ni panike

pa čestitke novi mamici user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.4.2006 11:08:46   
Katjusa
Cestitke vsem novim mamicam... kak je lepo prebrat tako lepo novicouser posted image user posted image user posted image user posted image ..

Mojčika tale tvoje punca pa ni od muh mislim 3.9kg lepo ste pridelali:)user posted image user posted image user posted image

Anonimna tud jst ne vem kako je s skrajsanim MV.... Glede na to da imamo aprilke Ankico ki marsikatero stvar zna dobro obrazlozit bo morda ona vedla povedat!

Kaja29 torej si naslednja od katere pricakujemo veselo novicouser posted image user posted image user posted image

Jst sem bla pa dons spat na pregledu pa me ni nic gledal tko da ne vem kaksno je kej stanje pogledal je sam kako srcek bije k mi ctg-ja ne more zmerit.... me je vprasal ce mam kej popadkov pa sme rekla da ne vemuser posted image ce pa res ne vem sej me kdaj kej zvije pa to sam ne vem ce so to popadkiuser posted image ko bom drugic al pa tretjic noseca bom ze vedla kak to zgleda....:)

Punce lepo se mejte pa cim hitrejse porode pa seveda cim manj cez rok k men se dva tedna pa 2 dni manjka do roka pa ze tezko cakam kaj sele ce bi bla cez rok!!

Lep soncen dan
Katja

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
4.4.2006 13:01:33   
flecker1
Hojla!
Najprej čestitke Mojčiki!!!user posted image user posted image user posted image
Ravno sem se vrnila s pregleda oz. CTGja. Je pa zaznal en popadek, ki pa nisem čutila...Res pa je da sem ponoči slabo spala, križ me je non stop nekaj špikal, zgrabil...Potem ko sem pa vstala, bolečin v križu ni bilo nič več. Zdaj pa spet me nekaj zgrabi v križu.Sem pa skupaj pridelala 19 kg, jao!!!
V petek, dan pred PDPja, se moram zglasit v porodnišnico na pregled, pa ne vem kako naj grem, če user posted image dela. Sama bi šla peljat z avtom, le kaj pa če zgodi da bom mogla ostati tam... Slov. Gradec ni blizu...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
4.4.2006 15:34:22   
*zvezdica*
Bravo aprilčice...le tako naprej...vsak dan naj bo ena na vrsti, pa bomo hitro vse!

user posted image user posted image čestitke mojčikiuser posted image user posted image

Jaz tudi že počasi odštevam...čeprav imam še polnih 14 dni pred sabo! No ja, bomo vidli kako bo!

Marcel in Zarja

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
4.4.2006 18:27:02   
kaja29
hojla
a je kateri kaj jasno kako zgledajo pravi popadki???
no saj vem redno na pet minut vsaj eno uro, kako je pa z bolečino???user posted image

vsi pravjo da ko se zgodi, že veš!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1123
4.4.2006 20:55:39   
rozica11
No aprilke kar tako naprej...čestitke novopečeni mamici mojčiki user posted image user posted image user posted image  in morda še kakšni za katero se ta trenutek še ne ve...sam da sonček posije je tok vozičkov zuni, kaj šele bo ko bomo aprilke svoje naredle.

Sicer vas je večina pred mano, tako da vas bom jest lepo spremljala do konca, če me kej prej ne zvije.

Pridne bodte, pa se še beremo...čav

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
4.4.2006 21:44:14   
3new!yes!!
Meni je moj G rekel, da bom 100% vedla da gre za prave popadke, saj je razlika med temi in laznimi velika. Poleg tega je rekel, da se bom najbrz prijela za mizo, stol, umivalnik- karkoli- in se ne bom mogla premaknit dokler ne popusti.
Tako da...user posted image

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?