|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako bi komentirale tole?
4.4.2006 0:22:34   
3new!yes!!
[quoteIZVIRNO SPOROČILO: ***pika***


Hi, hi ...user posted image A da je delo v šolstvu stresno. Komaj verjamem - saj vsi pravijo, kako je lepo učiteljem, ki ob pol dvanajstih hodijo domov, pa dva meseca počitnic imajo, pa itak nič ne delajo... res ne vem od kod ti ideje, da je v šolstvu delo stresno user posted image

[/quote]










Ja res je, obstajajo taki ki nic ne delajo. Obsatajajo pa tudi taki ki jim ni vseeno kako se njihovi ucenci odrezejo na maturi in ti imajo dela vrh glave. kar verjami.

< Sporočilo je popravil 3new!yes!! -- 4.4.2006 0:26:35 >

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kako bi komentirale tole?
4.4.2006 5:20:54   
zaljubljena23
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Jaz pravim, kak komu paše.
V naši državi se poleg bolniških izkorišča še toliko drugih stvari, da ena nosečnica, ki malo posimulira čisto izpuhti v primerjavi z enim managerjem, ki krade trdo prigarani denar, kupuje nepremičnine in vrednostne papirje, poleg vsega pa izkorišča delavce in na koncu popuši celo podjetje.


user posted image user posted image user posted image user posted image



_____________________________

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kako bi komentirale tole?
4.4.2006 9:35:13   
Barbs
Krfjolca,

pika je učiteljica, preberi še enkrat njen prispevek...user posted image   In odstavek, ki si ga ti citirala, je napisala s cinizmom in ne zares - takšno je  pač splošno mnenje o tem poklicu....

Tudi sama sem pri obeh prvih nosečnostih še bila zaposlena v šoli. Menim, da z izjavo, da učitelji cele popoldneve pišemo priprave za naseldnji dan, milo rečeno, pretiravaš. Morda imaš malo več dela s pripravami prvo, drugo leto poučevanja - potem to postane rutina, veliko materialov imaš pripravljenih  in shranjenih že od prej... ampak to ni zdaj tema.
Kar se tiče stresa, imaš seveda delno prav. Predvsem pa bi tu izpostavila odgovornost do otrok, ki jih poučuješ. Če se počutiš super dobro, če ti res nič ne fali, potem je jasno, da boš delal do porodniške. Če pa imaš kakršnekoli težave, te npr. tišči navzdol, težko hodiš, te bolijo kosti, imaš grozne slabosti.... potem pa je skrajno neodgovorno, da hodiš v šolo sedet za kateder in svojo sitnobo stresat na učence. Pouk ni samo, da nekomu daš nekaj za delat.... Naša majčica Lenika , ki je tudi učiteljica, je lepo povedala - dokler je lahko je maksimalno delala; ko pa je uvidela, da ne more več skakat, migat, se igrat z njimi ( dela na razredni stopnji) , hodit na športne in ostale dneve, pa je šla proti koncu na bolniško . Težko si je predstavljat, da sedi za katedrom v prvem ali drugem razredu, kaj ne?

Najbolj pa me je iskreno začudil in razžalostil  del tvojega prispevka, v katerem ti, kot učiteljica in kot mama,  otroke  z gnevom imenuješ "razvajeni pamži" ... user posted image  Jaz osebno, kot mama, ne kot "prepotenten starš" , bi precej razmišljala, če bi ti zaupala svoje otroke, ko pa imaš do njih že apriori odklonilen odnos.

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kako bi komentirale tole?
4.4.2006 9:55:42   
krfjolca
Pardon, prebrala sem samo citirani odstavek na začetku te strani teme, ne celega posta.
Potem se opravičujem, ampak poznam tudi učiteljice, ki poučujejo že 20 let, pa imajo ravno toliko dela kot na začetku. To so učitelji, ki jim je važna kvaliteta predavanega.

Glede mojega odnosa do otrok - oprosti, ampak kljub ljubezni do otrok lahko mirno rečem, da so nekateri pač razvajeni pamži, pa zaradi tega nisem slab človek in še zdaleč ne slab učitelj (kar še nisem, ker še študiram). Nisem pa rekla, da bi se zanje potrudila kaj manj. In nimam odklonilnega odnosa do vseh otrok, ampak zgolj do nekaterih - pa še to ne do otrok samih, ki niso nič krivi, ampak do njihovih staršev, ki jih niso zmožni kvalitetno vzgajati.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kako bi komentirale tole?
4.4.2006 13:24:55   
Barbs
"Kvaliteta vzgoje" je zelo relativen pojem. Starši namreč menijo, da svoje otroke vzgajajo po najboljših močeh in tako kot je prav. Ni določene meje, do kje in kako je prav za vsakega posameznika. Ker smo ljudje tako zelo različni. Nek otrok bo lahko ravno zaradi več pozornosti staršev dosegel  in doumel tisto, kar sicer ne bi. Komu drugemu pa bi se zaradi enake količine "pozornosti" nehote zabrisala meja realnega dojemanja ljudi in sveta.

Zdaj si popravila svoje mnenje; namreč, da so "nekateri" razvajeni - prej je bilo razbrati, da se učitelji iz dneva v dan ukvarjajo  samo z "razvajenimi pamži prepotentnih staršev".  Čeprav mi beseda "pamž" ni bila nikoli všeč, mi ni všeč danes in mi tudi nikoli ne bo. Je namreč zelo podcenjevalna, arogantna in žaljiva do ljudi. Sicer majhnih, malih  ljudi, ampak ljudi.

Pa še to - delo učitelja/ice tudi po 20. -tih letih ne gre ocenjevat s številom ur, ki jih porabijo za priprave. Dober učitelj,  strokovno podkovan pedagog, hkrati pa človek s srcem in razumom na pravem mestu, jih namreč rabi zelo malo. Verjemi.



_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kako bi komentirale tole?
4.4.2006 14:06:52   
Pupica
Jaz bi avtorici privoščila še eno "drugačno" nosečnost!user posted image
Sem ena izmed tistih, ki je dobesedno živela, bila aktivna v 1.user posted image

Za mene user posted image ni bila bolezen, počitek bi mi pa lahko zdravnik napisal le z izročitvijo lisic mojemu dragemu, pa še te ne vem če bi me zdržale, vsaj ne v takem pomeni, kot bi bile daneuser posted image user posted image

Pa pride drugauser posted image , pa samo še počivaš.....



(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kako bi komentirale tole?
4.4.2006 14:17:11   
krfjolca
Svojega mnenja nisem nič "popravila", ker se nimam kaj zagovarjati pred nikomer. Moje mnenje je takšno, kot je, in če ga ti ne razumeš, to ni moj problem. Sploh pa iz dveh zapisanih stavkov ne moreš vedeti, kaj točno mislim. In, še enkrat, nekateri otroci so razvajeni, nekateri pa niso. Nikoli nisem rekla, da so takšni vsi. Nekateri so cukerčki, ki bi jih najraje vzel pa nesel domov, drugi pa pač niso.

In še nekaj - tisti starši, ki se trudijo in vzgajajo otroke po svojih najboljših močeh, nimajo problematičnih otrok. Žal pa so tudi taki, ki so jim otroci deveta skrb - pač en mali človek, ki živi v našem gospodinjstvu (takih jasno ne boš našla na tem forumu). Taki so problematični. In seveda druga skrajnost - otroci, ki jih starši dušijo s svojo pretirano skrbjo. Ti so tudi problematični. In razvajeni. Pamži, mulci, otroci, izraz gor ali dol.


(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kako bi komentirale tole?
4.4.2006 14:40:15   
Anonimen
Zakaj bi ji privoščila "drugačno" nosečnost?

Moje mnenje je, da je bila zelo realna. Lepo je povedala: so nosečnice, ki so na bolniški z razlogom in tako je prav, naj bodo doma in naj počivajo in rodijo zdrave otroke.

So pa tudi take, ki jamrajo pri zdravniku, iztržijo bolniško, seveda jim zdravnik predpiše mirovanje. Nekatere tega ne upoštevajo in pohajajo, hodijo v hribe, na morje, na izlete. In to ni prav.  Če že blefirajo, naj bodo vsaj doma, se posipajo s pepelom in se vsako jutro zahvalijo, da jim ni potrebno v službi gledat tečnega šefa in zoprnih sodelavcev ter opravljat zahtevnega dela.

Ampak, človeška narava je tako naravnana, tisti, ki že tako imajo (ali dobijo) dosti, hočejo še več, in še več, in še več....

Skratka, moje mnenje je, da je zelo lepo opisala dejansko stanje in da njen prispevek ni niti najmanj nastrojen, ali se zdi  nastrojen samo tistim, ki se počutijo napadene - torej tiste, ki bi rade uživale in pohajale z IZMIŠLJENIM, poudarjam IZMIŠLJENIM razlogom za bolniško.

Hvala za posluh in oprostite za anonimnost.


(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kako bi komentirale tole?
4.4.2006 22:42:31   
Dashenka
Tia pozdravljena.
Ko mački stopiš na rep zacvili, mar ne?

Sicer mi še vedno ni čisto jasno, kaj te je tako iztirilo v mojem prvotnem postu, vendar vseeno hvala za pozornost, ki si jo namenila mojemu mnenju oz. stališču do žensk, ki nosečnost neupravičeno izkoriščajo za zastonjkarski dopust.

V svojem postu nisem nobene obtožila, da je bolniški neupravičeno. O tem ne morem, niti ne želim soditi.
Pač pa sem, upam da dovolj jasno, podala svoje mnenje o ženskah, ki v času bolniške odsotnosti, ki naj bi jim bila predpisana z nekim medicinskim razlogom (med katere pa ne spadajo "tečne stranke", "zoprn šef", "prepotentni starši", "nevzgojeni pamži" ipd.) tarnajo, da se jim godi krivica, ker morajo biti po mnenju zdravniške komisije doma in počivat.

Naj ponovim še enkrat. Vsaka zrela in odgovorna nosečnica, ki ima to smolo, da njena nosečnost ne poteka normalno (torej poteka patološko), kateri bi hoja v službo ogrožil njeno ali otrokovo zdravje, ne doživlja travm, ker bo eno  poletje preživela doma in ne na jadranskih otokih, izpustila eno smučarijo ter dneve preživljala doma, na domačem vrtu, ne pa v shoppingu v BTCju ter kavicah in sokcih.
Tiste nesrečnice, ki imajo v času nosečnosti resne zdravstvene težave (in so hvala bogu v veliki manjšini), se še kako zavedajo resnosti svojega zdravstvenega stanja in jim take neumnosti ne hodijo po glavah.

Glede vseh ostalih pa se pridružujem mnenju ije.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kako bi komentirale tole?
5.4.2006 8:58:14   
Cebelica Maja
Jaz mislim, da je od nosečnice odvisno ali hodi v službo ali ne. Seveda je pri rizičnih obvezno, da ostanejo doma, ker je njihovo zdravje in zdravje user posted image  najbolj pomembno.
Pri ostalih, pa nikoli ne veš kakšne razmere imajo v službi in kakšno delo opravljajo. Prav je, da jim zdravniki prisluhnejo in ugotovijo, če je prav, da so doma. Zakaj pa bi morala biti nosečnica kriva za vse. Mogoče pa klima v podjetnju ni najboljša?
Jaz hodim v službo čeprav bi lahko ostala doma, ker imam ful močno alergijo na cvetni prah in astmo. Pa sem ugotovila, da bi doma znorela od dolgčasa, ker ne bi imela nič za delati. Saj pospraviš stanovanje, pa kaj skuhaš, to pa je tudi vse. TV na splošno ne maram gledat. Da pa bi začela brati strokovno literaturo in samo študirala o tem, da je z user posted image  vse v redu bi se mi zmešalo. Ven pa ne bi smela hodit saj, če grem lahko ven, grem lahko tudi v službo.
Je pa tudi res, da se jaz v službi dobro počutim, čeprav pride kakšen dan v mesecu, ko mi ni vse prav. Samo tako je. Kdaj sem v službi tudi po 12 ur, pa mi ni noben problem. Sem vsaj med ljudmi, se z njimi pogovarjam, smejim...
Zaključek: Tiste, ki ste doma, že veste zakaj ste! Tiste, ki niste, tudi veste zakaj ne! Važno je, da je vsem v redu in da so naši user posted image  zdravi!

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kako bi komentirale tole?
5.4.2006 9:09:06   
najina pikica*
ku ku user posted image da še jst nekaj dodam....
jst sicer še vedno hodim v službo delam s kombiniranimi motnjami mentalno prezadetih in psihiatričnimih bolnikov starejše populacije na stopnji malih otrok...(upam da sm napisala razumljivo)lahko rečem stresno...odvisno od dneva in jasno od situacij...vendar sm se odločila glede na moje dobro počutje,če bom le lahko bom delala do konca do datuma katerega sm si zamislila,pol grem pa teko la tako na dopust in na porodniško...(do 31t)
moje mnenje o prispevku pa je tako,mislim da se naj vsaka nosečnica zase in za svojega user posted image  odloči kaj je najbolše zanju...vsaka je unikat...a kljub temu se moramo zavedati da smo noseče in ne bolne,jasno se pa moramo hkrati(zaradi zun.uplivov,težke službe,ali težke zanositve,rizične nosečnosti,...)nekatere bolj nekatere malo manj paziti...naredite tako kakor mislite da je bolj in se ne obremebjujte z drugimi prispevki,čeprav vas razumem,da te včasih določene napisane besede zeloooo razkurijo....
uživajte v svoji nosečnosti in se ne pustite obremenjevati
papa

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kako bi komentirale tole?
5.4.2006 9:17:16   
ZARA
Se popolnoma in do zanje črke strinjam z avtorico tega prispevka. Se mi zdi, da danes vse prehitro napišejo bolovanje vsaki, ki malce zakašlja. Moderne nosečnice so/smo postale scrkljane tečke, ki zarad previsokega srčnega utripa naredijo pri zdravniku celo štalo.
Seveda, vseh  ne gre metat v isti koš.

lpk

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kako bi komentirale tole?
5.4.2006 9:23:26   
Anonimen
Tudi jaz se popolnoma strinjam z Dašenko. In najbolj otročje se mi zdijo izjave tipa "simulirati rizično nosečnost je še najmanjša packarija v naši državi".

Če bi vsi tako razmišljali, potem nam samo še bog pomagaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kako bi komentirale tole?
5.4.2006 9:30:23   
Anonimen
Jaz sem tudi delala do zadnjega dne, čeprav sem nazadnje že v stoje tipkala, ker nism mogla več sedet, ker dihat nisem mogla. Ampak pač nisem človek, ki bi znal jamrat ali lagat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kako bi komentirale tole?
5.4.2006 17:02:56   
Naja30
Sicer sem že na podobni temi povedala svoje mnenje, tukaj pa naj dodam, da se popolnoma strinjam s Cebelico majo. user posted image  Tudi jaz mislim, da se vsaka user posted image  naj sama odloči, če bo hodila v službo ali ne. Naj sama presodi, če je njeno delo škodljivo in stresno, da bi s tem posredno preko svojega zdravja škodila user posted image  Brez veze je delat doktorate - kateri paše (in vsaka čast vam!) naj dela do konca, kateri pa ne, pa naj bo doma. Sicer pa danes pri G sploh ni treba na veliko jamrat, pa ti že dajejo bolniško. Vem iz lastnih izkušenj in sicer dva par dni nazaj, ko sem šla na pregled zaradi čudnega izcedka, mi je rekla G naj bom doma. Pa nisem doma, ker dobro vem, kako je biti doma - sem bila v prejšnji user posted image  en mesec, pa se mi je mešalo! Pa tudi sama sem presodila, da mi zaenkrat ni hudega, če delam in raje delam, kot da sem doma zaradi kakšnega hujšega vzroka. Ko pa bom (sama!) presodila, da mi je delo postalo naporno (delam z otroci), pa bom šla na bolniško. In ne bom se ozirala na nikogar, ker svoje dete user posted image  lahko zavarujem le jaz. In verjetno si bom privoščila tudi kakšen dan na morju, pa tudi če izpadem ne vem kakšna nemarnica. Ker če lahko grem na sprehod v park v mestu, lahko grem tudi na slovensko obalo in se sprehajam ob morju.

Pa lep pozdravček.
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Kako bi komentirale tole?
5.4.2006 20:45:23   
Anonimen
Nisem brala odgovorov, ker vem, da so itak v dve varianti:
- naj simulirajo, če jim znese, prav imajo,
- pr. simulantke, ki spravljajo na kant našo državo, da bi jih ja kdo dobil.

Meni je tu ključno samo eno vprašanje - kaj je to simulacija? A misliš, da ne simulira samo tista nosečka, ki mora ležati zaradi raznih hujših zdravstvenih težav?

Jaz o nosečnosti razmišljam drugače. Stres je najmanj tako negativen kot fizični napor. In druga stvar - nikoli ne vem, kaj me bo doletelo, če bom v službi. Če pa nisem, pa sama usmerjam svoje življenje. In bolniška je odlična in edino zanesljiva preventiva!

Ja, jaz sem bila vso nosečnost na bolniški. Seveda po lastni zaslugi, ker nisem imela hudih zdravstvenih problemov. Še srednje hudih ne!
Pravzaprav mi je idejo dal osebni zdravnik, ki mi je takoj, ko je izvedel, da sem noseča, rekel: "Pa ja menda ne mislite hoditi v službo? A mislite, da vam bodo zaradi vaših zaslug, ko boste v penziji, spomenik pred šolo postavili?"
In od takrat naprej je šlo naprej. Pa ne avtomatično. Sem se morala fajn potrudit, da sem ostala na bolniški. Tudi zato, ker sem jo vmes enkrat prekinila in pokoristila ves tekoči dopust.

Pa se zato nimam za simulantko. In če me drugi imajo se zaradi tega niti malo ne sekiram.
In ja. Med bolniško nisem bila samo na vsakodnevnih sprehodih ampak sem se tudi poročila, bila en teden v Parizu in en teden v Tuniziji.

In?

(odgovor članu Tia27)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Kako bi komentirale tole?
5.4.2006 21:02:13   
Seven*
Hmm. Lep dober vecer voscim v nas kokosnjak. Se dobro, da petelini spijo.. user posted image user posted image user posted image


Moje mnenje je, da je dejanskih simulantk zelo zelo malo. Pravzaprav, ce sem odkrita, nobene ne poznam.. Je pa dejstvo, da je danes zelo malo nosecnic tudi zdravih. Sama sem trpela za mocnim otekanjem nog, proteinih v urinu in povisanim krvnim tlakom. Pa sem imela kar nekaj sotrpink..

Nacin zivljenja, stres, nezdrava hrana, so nas pripeljale tako dalec, da je pac vecina nosecnosti rizicnih. Saj je tudi koneckoncev ljudi vedno vec bolanih..

Kaj naj vam recem. Bodimo hvalezni za vsakega otroka, ki se rodi v tej nasi dezelici. In ce to pomeni, da bo skoraj vsaka morala na bolnisko, pa kaj.. Ze tako imamo nizko rodnost, ze tako se veliko manj ljudi odloca za otroke, ce bomo se na to gledali, katera simulira in katera ne..

Raje 10 zensk prevec na bolnisko, kot pa 10 spontanih splavov, mrtvorojenih otrok in mnozica nedonosenckov. Da o porodnih poskodbah sploh ne govorim.

A mislite, da se stevilo nedonosenih otrok veca kar tako, brez razloga?


Razmislimo, kaj bi bilo, ce toliko zensk ne bi bilo na bolniski in se malo zresnimo.


_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Kako bi komentirale tole?
6.4.2006 9:58:49   
muki1
Ma, nimam besed. user posted image


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Kako bi komentirale tole?
6.4.2006 11:09:19   
Wahoo RR
Pozdravljene

Vse poste, ki se ne tičejo teme, sem zbrisala.
Brez žaljivk in prerekanj pejte naprej, pa bo tema ostala.

Lep dan :)


_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Kako bi komentirale tole?
6.4.2006 14:35:21   
Anonimen
Oprosti. Razumem, da moderiraš forum, vendar mene osebno ŽALI tudi nekdo, ki se dela norca iz poštenih ljudi in izkorišča državo, v kateri jaz živim in ji plačujem davke in pošteno delam, čeprav sem noseča in bi tudi jaz rada pohajala po Parizu. Pač bom ob drugi priliki...ker sem poštena.

In to SE nanaša na temo.

Če je tako, je moje mnenje...izbriši vse!

p.s. Kaj "žali", je pa tudi zelo relativno, a ne?

(odgovor članu Wahoo RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Kako bi komentirale tole?
6.4.2006 14:45:51   
krfjolca
Kar se tiče simuliranja ... je tudi relativno.
Ista služba je lahko za eno žensko stresna, za drugo pa čisto nič. In menim, da, če je ženska mnenja, da bi ji lahko stres škodoval, je bolje da ostane doma, kot pa da bi se celo nosečnost bala in sekirala, kaj bi šlo lahko narobe. Ker se ves strah prenaša na nerojenega otroka, to že vemo.
Pa četudi potem pohajkuje naokoli in hodi v hribe, na morje, po Parizu ... Jaz na to ne gledam kot na izkoriščanje države in poštenih davkoplačevalcev. (pa nisem med simulantkami, ampak sem kot študentka še na slabšem, ker nimam nobene plačane bolniške in kot mamica ne bom imela nobenega porodniškega denarnega nadomestila ampak eno borno minimalno vsoto od države - ali potem tudi jaz izkoriščam davkoplačevalce???)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Kako bi komentirale tole?
6.4.2006 14:54:28   
***pika***
Uf, ste se razpisale user posted image
Punce, ne se razburjat - lahko škoduje.

Verjetno je res odvisno od počutja, koliko časa lahko še delaš. Jaz sem imela srečo - popoldanske slabosti namesto jutranjih in dopoldanskih, tako sem jo v svoji službi pač srečno odnesla.
Ni bilo vsak dan prijetno, včasih sem bila malo bolj sitna, kdaj precej utrujena, ampak začetek smo zaenkrat preživeli. Zdaj je lažje in upam, da bom šolsko leto zvozila do konca, le kakemu športnemu dnevu se bom morala odpovedati.

Skratka - delajmo, dokler lahko, ko ne bomo mogle več, itak ne bo dilem ali na bolniško ali ne user posted image

< Sporočilo je popravil ***pika*** -- 6.4.2006 14:55:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Kako bi komentirale tole?
6.4.2006 14:55:58   
Anonimen
Da.

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Kako bi komentirale tole?
6.4.2006 15:02:24   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Da.


Ah daj no daj.
Tudi študentje plačujemo davke, veš!
Ali naj se po tvojem posujem s pepelom in poskušam preživet otroka in sebe  z 20.000 sit na mesec, kolikor znaša štipendija?
Ali bi bilo bolj fer do drugih davkoplačevalcev, če grem raje splavit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Kako bi komentirale tole?
6.4.2006 16:28:21   
Wahoo RR
Odgovor anonimni :
Če ima nekdo drugačno razmišljanje kot ti, to zame ni žalitev. Brišejo se osebne žalitve...ki so tukaj tudi potekale.

Držite se teme in normalno komunicirajte.



_____________________________

Lp,
Wahoo RR



(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?