ninocka
|
Ucerajsni obisk pri P me je prav razveseli. Je rekla, da tamal ne piska vec in zmanjsala ventolin na 6 ur. Jutri pa spet kontrola in upam, da bo OK. Ga moram pa kr fajn odkasljevat, sam klinc, k se je ze tok navadu, da ko mu s prstom podrezam, sploh ne zakaslja. Izboljsanje predpisujem predvsem inhalacijam in moji trmi, mi je pa rekla sestra (ko sva ji povedala tezave na metelkovi), da tam vse aparature delajo, sam jih ne znajo uporabljat. KO je pa vidla kera zdravnica je bla, se je pa kr zgrozila in rekla, da nisva edina, ki sva se prtozla cez njo. In da mormo mamice bit kr vztrajne in se vcasih tud skregat z zdravnikom. Smo pol nardil se sistematski poregled (pri 6 mesecih ga nisem mela, ker je bil tamal skoz bolan), ampak ne bo lih veljaven, ker je 1.5 mesca prepozen za 6 mesecev in 1.5 meseca prehiter za 9 mesecev. Evan tehta (kao - tehtan je bil v bodiju, stumfkih, plenicki in se tetra plenicki) 8200, velik je 72 cm. Za AD3 kapljice je rekla, da jih moram jemat 4 na dan (isto kot prej), to je blo pa tud vse. No, pogledala je se jajcka in lulcka, nogice (ma ravne ). Nobenih rozin, kock, volne... Tery, sem pogledala slikce. Kolk je ze zrastu! Glede na to, kako se za kavo menmo, bojo nasi ze hodil takrat, ko se bomo spet vidle Pol bomo pa obujale spomine: a se spomnte, ko smo ble prvic na kavi in so bli se tok majhni in smo lahko celo kavo spile in mal pocvekala in ne skoz za njimi skakale Tast in tasca sta kupila nov avto - Xaro Picasso, svakinji so ga pa ukradli ene 14 dni nazaj. Trenutno sem pa v ful pripravah za obletnico mature in pospeseno iscem naslove in telefonske sosolcev in sosolk. Ne morem verjet, da je ze 10 let, kar sem maturirala in mela maturantski ples...nori casi...kje je vse to...ce me zdej pogledas, ne bi nikol reku, da sem bla vcasih wild thing Ful je lep dan ratu, Evan mi je pa prej v naraocju zaspal, ko sem se z mami po telefonu pogovarjala. Ful je ratu tecen, ker se ne more dvigovat in do kaksne stvari ne more prilest in potem zacne ful uzaljeno jokat in edino kar pomaga je, da se z njim igras. Zdej mam pa mal cajta, grem pa papirje pospravt (zdej ko je dohodnina oddana) Mejte se! PS: pojma nimam kaj je z RRjem - men tud skoz ven mece in nekje sploh ne morem posta objavt Iz varnostnih razlogov bom zdej ta post skopirala...