|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
31.3.2006 10:39:24   
Teni_

Jaz sem bila včeraj zvečer tudi sama doma, ko je čas za spanje. Moj je bil zunajpri avtu, ker nam je končno uspelo prdat moj hajzl. Z Niko tako ali tako ni problema, ker se naje, jjo neseš v posteljo in ne mrdne do jutra. Teja pa noče it spat, če ni mojega doma. En čas sem jjo še prepričevala, če jo nesem spat, pa ni hotela in sem jo pustila pri miru. Na koncu je ob osmih zaspala na tleh zraven igrač. Sem jo pobasala in nesla v sobo.

Nika bi pa samo spala. Danes sem šla ob deset do deset okno v spalnico odpirat, da se je zbudila. Madona že tako ali tko je samo 4 - 5 X na dan, ker ponoči ne je in če je zjutraj ne bi zbudila, vprašanje kdaj bi jedla.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
31.3.2006 12:11:48   
amy26
Mojca, lahko si srečna da ti Nika toliko spi, nič ni narobe če manj je, je pa ta mlek ki ga pije bolj izkoriščen saj velik spi.
Aleks mogoče 1x na mesec zaspi od 1,5-2 uri na dan drugače samo po 45 minut pol pa 2 uri buden pa spet za 45 min zaspi, torej skoraj skos buden komaj kaj naredim saj se moram skos z njim ukvarjat.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
31.3.2006 12:23:20   
Urša
Amy, tud Jaka je tak... pa bognedaj, da ga kam odložiš in je sam... user posted image user posted image user posted image  ker pol se začne dret! Ma pa še zmeraj vročino, noče spat in samo joka. user posted image

Mojca, srečnica!!! user posted image user posted image user posted image  Sej Teja je v vrtcu?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
31.3.2006 14:15:59   
Teni_

Ja, Teja je zdaj v vrtcu je pa popoldan resnično vedno slabe volje. Tudi čez vikend. Zgleda, da je neprespana in je temu premerno volje.

Nika drugače čez dan skoraj nič  ne spi, ampak mi odgovarja tako, da se lahko malo poigrava, ko sva sami.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
31.3.2006 19:11:19   
sharpy
Ojla punce...

Redno berem vaša sporočila, ma res se ne utegnem oglasit.
Danes se počutim ful slabo, sem taka švoh, kot da me nekaj lovi, upam da bo šlo samo mimo mene.
A so vaši že vsi cepljeni? Mi moramo počakat še malo, da se Marku koža sčisti.
Je pa danes rekla pediatrinja naj ga malo pripeljemo, da ga stehtajo in izmerijo.

Tudi moj user posted image ful govori, ko ima nekaj v ustih. Ponavadi da prst v usta in ful debatira.

Mujcek dobrodošla in čestitke za user posted image user posted image , dobra si da jih sfolgaš. Kako jih pa dvigneš oba, ko se hočeta nosit?
Verjetno je smešno vprašanje, ma si ne predstavljam kako bi to naredila user posted image .

Urša bogi Jaka, pa ti tudi. Upam, da bo kmalu konec s temi prehladi in raznimi boleznimi, da si boš lahko odpočila. Kako je pa Nika zdaj? Je že v redu?

Urška je prišla v Portorož, ma z vremenom pa res nima sreče, mogoče pa bo jutri pa v nedeljo kaj lepše.

Zdaj pa grem na hitro še pogledat vaše slikice.

Sanja dej še ti kako slikico od Lekeca gor, da ga vidimo.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
31.3.2006 19:32:53   
sharpy
Mi je uspelo dat nekaj slikic v album user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
31.3.2006 19:33:48   
sharpy
Joj sem komaj zdaj videla. Sanja sem hotela napisat Lukeca, ne pa Lekeca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
31.3.2006 21:18:06   
Naty_ka
Zdravo!
Evo še mene. Tudi jaz sem bila danes dopoldne tako boga, da sem samo ležala. Glava me je obupno bolela in počutila sem se kot bi včeraj bla na maratonu. Pa še na vreme sem tako huda, da bi se najraje na nekoga drla, pa ne vem na koga se naj, da bo boljše.user posted image
Še sreča, da je Sergej navajen biti malo  sam. Sem ga imela v vozeku zraven sedežne, jaz pa sem ležala poleg. Se je lepo igral in me na vsake toliko časa pogledal.
Potem pa mi je bilo vsega dovolj in sva se šla malo potepat. Sem spila dve močni kavi in sem bila kot nova user posted image user posted image user posted image

Upam, da bojo vse viroze, ki napadajo vaše user posted image  hitro popustile.

Lep vikend vsem in uživajte. Vreme bo baje lepo-no recimo temu tako, glede na pretekli teden.

Pa, pa.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
31.3.2006 22:46:16   
tincci
Ampak dons je res očitno vreme malo dol tiščalo. Ali pa nespanje, saj ne vem. Moje prespane noči so že davno mimo, samo 4 so bile, zdaj pa spet po starem, zbujanje in petje sredi noči, danes od 2.00 do 3.30 in potem spet ob 4.20 user posted image Ta moj otrok je čist divji. Po moje ji preveč pojem čez dan pa potem si še sama ponoči prepeva pa se veseli ...

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
1.4.2006 0:24:26   
amy26
Že dolgo se mi ni zgodilo da bi zaspala že ob 20.00, sem dala Aleksa spat pa se mal prilegla da vidim če bo hotel sam zaspati pa me je zmanjkalo, pa še obisk smo imeli jaz pa vse prespala user posted image .
Zbudila se ob polnoči zdej bo pa problem nazaj zaspati.user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
1.4.2006 0:38:07   
Teni_

Punce, punce. Vse  odsotne, samo midve z amy še na rr-ji. Sem zdaj ravno prišla domov. Ja, sta si ati in mami malo fraj privoščila. No ja, zjutraj je treba vseeno hitro vstat, zato bo treba spat.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
1.4.2006 6:59:50   
Urša
MojcaH, tko se dela! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
1.4.2006 8:21:32   
petarda
Ej, moj user posted image  je bil tako tečen z razlogom!!!! Danes so ven pokukali 3 zobki!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
1.4.2006 8:43:05   
amy26
Čestitke Lukci za celo tri zobke user posted image user posted image user posted image , sej ni čudno da zadnje čase jamraš da ti je tečen, ni bil zastonj.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
1.4.2006 11:48:22   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image  1. APRIL user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image user posted image  Hvala vseeno za čestitke! No je pa tudi malo bolj priden, pa tudi kašlja že malo manj, tako, da ga je verjetno kašelj matral.  Moj user posted image  je šel tudi zjutraj na morje, pa sem ga klicala in rekla " A nič zjutraj otroku v usta ne pogledaš? Luka ma zobka!!!!" Pa je isto rekel kot ti Amy: "No, vidiš. Zato je bil siten. Super. Jeee! Ko pridem domov vaju peljem na kosilo."  In pol mi je bilo pa kar težko povedat, da ni res.user posted image user posted image user posted image  Moja mami in še ena frendica, sta isto reagirali, edin frendici je bilo mal čudno, ker ona ma 6 mesecev starega user posted image . In je rekla: " Ooooo, kar 3 naenkrat! Kere pa?" user posted image user posted image user posted image  Sorry Amy sem se te mal prvoščla, ampak dan je tkoj lepši, go enga nategnešuser posted image . Drugače pa se je naš Lukec včeraj spoznal s hojico. Notri je bil 5 minut in je ful užival. Danes pa greva malce okoli...  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
1.4.2006 12:11:57   
amy26
Ti, ti punca ti se kar hecej, še na misel mi ni prišel 1. april user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
1.4.2006 16:16:01   
Urša
Ta je pa dobra, 3 zobki! user posted image user posted image user posted image  Joj, kakšen revček bi bil, če bi mu res vsi naenkrat vn pogledal! user posted image

Jaka res preboleva 6.bolezen-čist je v spuščajih! Po glavi je kot pubertetnik, celo po lasišču! Je pa tko siten, nerazpoložen in od neprestanega joka je že prov hripav. Močno upam, da se ni nalezla tud Nika, ker če se je... user posted image ...user posted image ...user posted image ... bom kmal taka kot user posted image ! Njene prebavne zadeve so se uredile in v pondelk jo nameravam dat v vrtec.

Tincci, bi jst preventivno prestavla najino kavico za en teden, da ne bi še hana pikčasta ratala! user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
1.4.2006 20:55:41   
petarda
test

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
1.4.2006 21:16:45   
petarda
full nekaj šteka RR. 3X sem že pisala brezveze, zdaj se mi pa več ne da. user posted image  

Upam, da bo Jaki bolje.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
1.4.2006 21:44:05   
tincci
Se bova res dobile, ko se mali pozdravi, bogec mali, rota virus je kar naporen za take male, a neuser posted image

Jst sem danes dobila konfetke, ki jih bomo dali povabljenim na jutrišnji krst. Čist so hudi user posted image Tale mami pa tud, mam novo frizuro pa moj dragi me ne more več ****, da mi bo dlake na nogi počesal user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
1.4.2006 22:49:04   
Naty_ka
Sanja, dobro foro si si ti to danes zamislila user posted image . Jaz sem si zjutraj privoščila user posted image . Sem mu rekla, da mora takoj na msn, ker ga bratranec rabi in je nasedel user posted image user posted image .

Urša, upam da se hitro rešite te bolezni.

Tincci, prav paše, ko se lahko malo urediš, kaj? Vem, kako je bilo meni, ko smo imeli krst. No, jutri teden pa imam rojstni dan in se bo zopet treba malo polepšat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
2.4.2006 9:47:16   
petarda
pa moj dragi me ne more več ****, da mi bo dlake na nogi počesal
user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!
Tincci zakaj si pa slikico odstranila? Kakšna slaba izkušnja? Te je ker osvajal?user posted image

Evo takoj ko bom mela malo časa, dam še jaz gor od Lekeca user posted image  oz. Lukecauser posted image .

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
2.4.2006 10:00:35   
Teni_

Jaz pa imam spet Tejo bolano. Joj, te bolenzni - se mi bo zmešalo. Upam, da ne pokasira Nika.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
2.4.2006 13:35:42   
Urša
Ojoj, MojcaH, pa to ne morš vrjet!user posted image Jst si sploh ne predstavljam kako bo ko grem nazaj v službo (katero si morm še najdt)... kaj bom skoz na bolniški?user posted image

Tincci, šesto bolezen ima Jaka, ne rota virus. Sporoči kako je blo na krstu!user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
2.4.2006 15:20:56   
Teni_

Ja, jaz mislim, da je še najboljše, da še nekaj časa sploh ne iščem službe drugač bom več doma kot v službi.

Tejo je zdaj moj peljal k zdravniku, ker ji je vročina zrastla na 39.9. Grozno, no.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.