|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 05
29.3.2006 19:40:23   
petarda
Mujcek zdaj mi je pa odprlo albumuser posted image user posted image user posted image  Joj, kakšna cukra. Tista slika, k sta oba v isti posteljci je čist huda. Full sta user posted image . Pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image  mesece.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
29.3.2006 19:43:01   
petarda
user posted image user posted image user posted image  Naty sem te prehitelauser posted image user posted image user posted image  No, naj mi kera že reče, naj si spet kakšen teden pavze vzamem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
29.3.2006 19:55:22   
tincci
Men tud ne rata od Mujcek album odpret (član noče razkrit profilauser posted image user posted image

(odgovor članu nincy)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
29.3.2006 20:00:11   
petarda
Tincci zgleda, da nekaj šteka RR. Poskusi kasneje - SE SPLAČA.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
29.3.2006 20:02:47   
Urša
Sanjab, tvoj user posted image  je pa res faca... kerga user posted image  si dobila? user posted image user posted image user posted image  Dol padeš!

MojcaH, a veš, da je moja Nika tud kot klop prklopljena name, ma ni šans, da me spusti za sekundo izpred oči! Jst sm mislna, da je to zarad tega, ker je že tolk dolg doma, pa je zgleda kakšno obdobje. Mater, veš, da si jst tud tolk oddahnem, ko ju dam spat in je koončno tišina!user posted image  Kolk paše!

Jst se pa s smokijem bašem!user posted image  Pa Robbija Williamsa poslušam. user posted image

Kam je pa Amy ušla? Pa wawa?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
29.3.2006 20:40:58   
sharpy
Urška, upss gospa Urška...čestitam user posted image user posted image user posted image

Dej že ki greš v Portorož, me prosim pokliči, da gremo na eno kavico.

Da vas vidim.
Ti pošljem številko po ZS.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
29.3.2006 20:48:42   
amy26
Danes pa ste se načvekale me popoldne ni pa že preklapljam na 45.stranuser posted image ,

Aleksa sem peljala slikat za potni list da bomo lahko šli v tujino in pa seveda na morje, je bil tak cotek naredila sem mu 8 slikic mal več za potalat, pa še tista ga. ki jih je razvijala se je zmotila in mi sprintala še 3 velike slike 10x14  (različne poze) in jih ni računalauser posted image user posted image .

Jaz sem pa user posted image  dobila pred enim mesecem oz. tri mesece in en teden po porodu, pa je nisem čisto nič pogrešala, opažam pa da nas je kar nekaj ki smo M danes dobile user posted image

Mujcek, res tale dva tvoja fantiča sta pa res cotkana, čestitke še njima za 4. meseceuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
29.3.2006 21:04:54   
Anonimen
Hvala vsem za čestitkeuser posted image .

Jaz še user posted image  nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Max pa tudi lepo napreduje. Med pasenjem kravic se že kakšne 3 tedne igra in steguje rokice za igračami. Če vidi kje dudo, se postavi v kravice ali se pa dobesedno odkotali nad njo, nato pa si jo z rokicami zatlači v usta. Seveda si jo da vedno narobe v ustauser posted image  potem pa tako glasno cmoka, da je jok in smehuser posted image user posted image . Ko mu kaj ne paše je postal že prava tečnoba, vse že zna izsiliti. Spimo še vedno ne. Na poroki je pa vragec spaluser posted image .
Tudi za nogice stopal se že prijema. V usta si jih še ne zna dati, jih pa že lepo cota. Mu dam na nogice pisane nogavičke ali kakšno igračo, da mu je bolj zanimivo, potem jih pa lepo vleče k sebi. Jih je treba malo prelisičiti.
Kako spijo vaša deca? Max obvezno na boku ali trebuhu. Se kar sam prevrne.

Tincci doječi bojler na zobotrebcih user posted image user posted image user posted image

Midva z Maxom greva jutri najprej k alergologu, nato pa v posvetovalnico in 2. cepljenje. Potem pa bomo takoj odrinili na morje. user posted image Sharpy za kavico pa pokličem. ŠE katera?

Na poročno potovanje pa bomo odrinili julija v Dubaj za 2 tedna. Sestra se mi namreč seli za 2 leti tja, pa jo bomo obiskali. user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
29.3.2006 21:43:29   
Anonimen
Joj, kak sta lušna, mujcek. Od kod pa ste? Mogoče pa bi te z Naty zraven na user posted image  povabili. Pa še kako novembrko. Maš prav, sva se prej rešili kot ostale decembrke. S to razliko, da meni ni blo treba čakat in trepetat, kdaj bo... Razen tisti dan, ko sem v porodnišnici čakala, da začnejo zdravila delovat.

Naty, se bo še treba zmenit, katera bo častila user posted image . Pa Amy se pridružuje. Mogoče pa je današnji sončev mrk krivuser posted image  user posted image user posted image user posted image

Primož na srečo še ni bil nič bolan. Če odmislim tisto zlatenico na začetku in 1 teden pediatrične user posted image . Pa to, da je slabokrven in je železo. Prehladov, vročine in podobnega pa k sreči ni bilo user posted image .

Urska, kaj so to nogice stopal? user posted image user posted image user posted image  Šala za lahko noč.

< Sporočilo je popravil someone -- 29.3.2006 21:52:42 >

(odgovor članu mujcek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
29.3.2006 21:58:27   
petarda
Jaz ga dam spat na bok, pa se vedno na hrbet obrne. Če pa slučajno pristane na trebuhu, pa takoj stoka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
29.3.2006 22:50:01   
Urša
Dejte mi razložit tisto slamo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
29.3.2006 23:23:29   
Naty_ka
¸Ursa, to z slamo je prišlo k nam na prlekijo iz prekmurja. V čem je finta bi mogoče bolj vedla URSKA! Jaz vem samo, da jo z veseljem natrosijo okrog hiše kjer dobijo otroka. Saj če je samo slama, še ni tako hudo. Se dogaja, da po oknih namažejo med in nato gor potrosijo še perje!
To je pa žurka. Mi smo lani delali fasado in je zidar rekel, da ne bo še barve gor dal, ker če bi kdo slučajno dobil kako idejo in norel z medom, bi bila frišna barva že takoj popacana! Tako, da je še sedaj nimamo- barve, ker čakamo na pravo vreme.user posted image
Pri nas je bilo tudi hudo. Moj brat je okrog hiše raztrosil 20 bal slame. Mater, me je skoraj kap, ko sem prišla iz bolnice in je bilo še vedno polno slame okrog bajte. Saj so počistili a vse se ni dalo. Si pa lahko predstavljate kako je izgledalo: koščki stiropora od fasade, potem še slama,...user posted image

Jaz sem že tako user posted image , da kar grem pod odejo. Jutri bova z user posted image  zopet sama, ker user posted image  zopet odide v novo gorico.

Ste pa se pošteno razpisale danes popoldne. Bom jutri pisala odgovore.

Mirno noč vsem skupaj in en velik user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
30.3.2006 8:30:20   
Anonimen
DOBRO JUTRO! Vsi še pridno dremuckate? Primož je tudi danes pogruntal, da je ob pol petih ful zanimivo okoli gledat. Se zagleda v lučko od TV in v uro na videu. Pa to njegovo grgranje.... ful je smešen, ampak nazaj pa sam noče zaspat. Danes mu je ati odstopil posteljo user posted image . Se je prišel cartat, da ne bi mamica sama ostala user posted image .

To s slamo pa jaz razumem kot priprava gnezda user posted image  Pa če je še perje zraven... No, v MB ni takih običajev, jaz še nisem slišala. Tu v LJ pa itak ne. Edino mi smo imeli prvi večer podoknico pred porodnišnico. So prišli cimri igrat, prav lušno je bilo. user posted image

Primožu pa ful laski rastejo!! Ima nekaj precej dolgih, tisti so še od rojstva, zdaj pa take lepe goste laske 1cm dolge. Še sama se mu zjutraj čudim user posted image  Ampak niso več črni. Bom danes probala kake slikice v album prilepit.

Fajn se mejte danes na sončku!

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
30.3.2006 8:41:14   
Anonimen
Urska, kaj so to nogice stopal?

user posted image user posted image user posted image user posted image

slama pomeni toplo gnezdece za dojenčka in prijeten ter varen domuser posted image .

Zdaj pa gremo na morje (še prej pa v posvetovalnico). Moje dete je danes celo noč čebljalo. sva se z dragim tako nasmejala.

Ženske od kar sva poročena, dragi spi pri nama z Maxom v spalniciuser posted image . Ja pa odkar sva poročena še nisva sexalauser posted image - ni časauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
30.3.2006 9:49:49   
Anonimen
Ženske od kar sva poročena, dragi spi pri nama z Maxom v spalnici

user posted image  Urskin dragi. A do zdaj pa ni?!?!?
Mogoče pa je to prednost 1ss, da mi ne more nikamor pobegnit user posted image .
V novem stanovanju pa bo Primož šel v svojo sobo, ker bo preveč možnosti za mojega, da bi se skrival user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
30.3.2006 10:22:17   
mujcek
ojla, sem mala dva malo z vozičkom na zrak postavila in sedaj imam malo časa, da kaj napišem.
Slama: tu okrog je pač navada, da ko kdo dobi user posted image  jih je pač treba zasipati s slamo. Slamo naj bi nasipali okrog njegove hiše oz. od njegove hiše (domačije) do moje. Midva stanujeva nekje 2,5 km narazen (sva stanovala) in zato je bila slama od njega do mene! Pri njem je bilo tudi perje, pri nas hvala bogu ne! No in beri tole: jaz sem rodila 20.30 in naši so pogledali user posted image user posted image  še tisti večer in ko so ok. 22ih prišli domov je bila vsa hiša že v slami. No ostalo so natresli čez noč. Naši so drug dan vse počistili (še sreča, da je bil sneg in je bilo težje čistiti), naslednjo noč so nam tisti kup slame spet nazaj natresli! Ko sem prišla domov je bilo vse blatno, ker se je sneg talil in potem še ta slama in bilo je kot, da sem prišla v štalco user posted image user posted image user posted image  So pa vsi vaščani rekli, da še nikoli ni bilo v našem kraju toliko slame (se pač mora poznati, da sta dvojčka user posted image ). Ampak mene to ne moti, ker je pač takšna navada, nekateri se pa zaradi tega grozno jezijo, jaz sem pa bila ponosna, da so našima takšno gnezdece naredili user posted image .

Someone mi stanujemo med Ptujem in Ormožem!

Moram se pohvaliti, da sta naša korenjaka zadnji 2 noči lepše spala, še malo pa bo tako kot pred kakšnim mesecem.
No pri nas še ni kakšne viroze (trk trk), pa tudi vročine še nismo imeli oz. sploh do sedaj nobenih težav. Tudi v razvojno nismo rabili hodit, ker se normalno razvijata in pediatrinja pravi, da sta za dvojčka prava velikana oz. vsi ki ju vidijo se čudijo kako sta velika in močna, saj vsak pričakuje, da bosta majhna palčka... user posted image  Na pregledu pri 3 mesecih sta tehtala 6100g in 5800g. SEdaj imamo čez 2 tedna spet cepljenje in do takrat bosta verjetno med 7 kilskimi user posted image ... 

Pa najbolj sem srečna, da smo končno dočakali lepše vreme; le sedaj ko gremo na sprehod mi grejo ljudje že malo na živce, ker od vsake hiše pribežijo k cesti in gledajo in sprašujejo in potem nikamor ne pridemo user posted image , no tudi če gremo kam v mesto nas na ulici ustavijo in spet intervju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
30.3.2006 13:07:42   
Teni_

sanjab: Nika je hipp 1. Je nič ne zvija. Je pa Teja jedla Aptamil, pa jo je prve tri mesece zelo zvijajo (zdaj lahko primerjam z Niko), čeprav tudi ni bilo neke sile.

Urša ti verjamem, ker sva kar na istem. Cel dan samo:mamica, mamica.

Jaz sem M dobila spet takoj naslednji mesec, tako kot 1. In je koliko toliko redna. prejšnji mesec je bila malo pozna, ampak verjetno zaradi izgubljenih kg. Zdaj pa je bila spet točna.

URŠKA: Nika spi na hrbtu. Zgleda, da ji tako najbolj paše.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
30.3.2006 16:18:27   
Urša
Se vam javim zvečer. Imamo namreč NORIŠNICO! user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
30.3.2006 20:58:13   
tincci
Nobene kle gor? No, bom pa jst.

Dons me je v sekundi pičilo v glavo, ker sem bla zjutraj nesrečna kot user posted image , da se mi nič ne dogaja ekstra in sem bila v nekaj minutah zrihtana in sva šli k frendici v LJ. Tud ona ima tok staro user posted image in sta se gledali in božali in smejali, Hana ji je še pesmice pela, midve sva pa butnle vsaka pol pice in se mal naklepetale user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
30.3.2006 20:59:35   
amy26
Moram se pohvaliti, danes sem bila končno tudi jaz pri frizerju user posted image  ne pomnim kdaj sem bila nazadnje, pa še nič si od poroda nisem privoščila.
Če grem v trgovino ali po nakupih skos kej za Aleksa kupujem ali pa kej za user posted image  nikoli zase, no danes pa končno nekaj novega tudi pri meni user posted image .

Pa še cel dan sva bila od doma sva z z mojim sončkom user posted image  potepala po Kamniku.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
30.3.2006 21:48:53   
tincci
A ni kul si kej kupit pa malo it po svežem zraku pa na kak klepet user posted image

Ne se mi čudit, ampak jaz sem bila od poroda enkrat samkrat nekje brez tamale, in to je pol ure z mamo na kavici user posted image Jutri pride pa kolegica, ki je ravnokar prišla iz enoletnega potovanja okrog sveta, in bo mela ful za povedat in sem frej dve uri, jo bo moj dragi imel ... me prov zanima, kolikokrat bom pomislila nanjo.. po moje vsakih par minutuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
30.3.2006 22:04:54   
petarda
Ja pa odkar sva poročena še nisva sexala - ni časa
- Evo ga že strada.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes spet sitni. No čez dan je bilo še kar v redu, samo sem ga imela večino dneva po rokah, če sem ga odložila pod most takoj jokuser posted image  Pa zdi se mi, da še vedno tako malo je. Pet minut in to na obeh skupajuser posted image . Ko sem mu pa zvečer ponudila še riževo kašico, pa ni hotel zagrabit. Je pa res, da sva bila na obiskih in ga je mogoče motil drug ambient, polno otrok...

SAJ BO MINILO........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
30.3.2006 22:06:56   
petarda
Urša kakšno norišnico ste imel pri vas?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
31.3.2006 9:23:25   
ŽELJA
Oj punce!user posted image

Kje pa ste danes? Pri nas je vse po starem. Še vreme user posted image user posted image . Še en dan ki ga bomo bolj ali manj preživeli noter. Pol se pa čudim, da ko je lepo kar ne morm nehat hodit okrog in naberam kilometre, da me pol ko se ustavim vse boli, pa noge so se mi na začetku kar tresle.user posted image  Tok o kondiciji. Če pa kje na poti srečam kašn klanc pa itak sopiham ko lokomotiva.
Sanjab- a veš da sem tut jest porajtala, da tamau najlažje in najlepše je doma, ko sva sama in ni nikjer nobenih motečih glasov. Še kašen mesec nazaj ga ni nič motilo oz. zanimalo ko je bil na joški. Sedaj se pa še oči  ne sme oglasit, ga takoj išče. Pa pri nama je še to, da sva navajena jest leže in pol ko si kje valjda to ni izvedljivo, pa vidim da se tamau kr matra.

Jest morm pa rečt, dasi kar privoščim. Pa ne tko, da bi bla ob kej velik denarja.  Sprehode, klepet, pa grem na kavico, frizerju se pa sploh ne odpovem, prejšni teden sem šla na pedikuro user posted image . Res pa je da imam srečo ker je Andraž tako priden, da lahko vse to izpeljem z njim pa če spi al pa če je buden.
V nedeljo smo šli jest v kitajsko, je bil ves čas zbujen, v vozičku. Se je pogovarju, pa pel, cvilu,...user posted image  Tut enkrat ni zajokcu, tut minute mi ga ni blo treba vzet iz vozička. Folk ga je samo občudovau in gledu. Je celo restavracijo šarmeru.user posted image user posted image

Moj sinko gre zdele na zaslužen počitek, se še kaj oglasim

Čao

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
31.3.2006 10:07:22   
Urša
Norišnica? Jaka je meu 39,5 vročine in mu nikakor ni padla, šele po 3h ''tretmajih'' s Calpolom... kolk je jokal! Pa tud, če sm ga naokol nosila, nič ni pomagal. Pri zdravniku so mu vzel kri in vodo in oboje je blo OK... user posted image  Mogoče 6. bolezen, bomo vidl, če bodo prišli izpuščajčki. Pol pa še Nika seronja skoz okol mene pa po men plezat pa lačna pa žejna pa zaspana, tečna, pa....joooooooj, sm mislna, da se mi bo zmešal!user posted image Pol pa še moža ni blo doma in sm bla sama dokler ju nism dala spat. Vam povem, si nism mislna,d a bo tko težko usklajevat 2 user posted image ! Komi čakam,da gre nazaj v vrtec, da spet normalno zadiham! Evo, me že vleče stran od računalnika...user posted image

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.