PBJ
|
Mi pa smo imeli ene 3 tedne nočne budnice na 2 uri in sedaj je že bolje (trkam!!!!). To noč je spal od 20.00 do 4.37 , se napapcal in spal še do 7.30. za našega Jureta. Zgleda, da ga je mučil pregomin- ga je namreč ful napenjalo, pa malo zobki, pa atopični dermatitis, ki se mu še vedno pojavlja po rokah in ga sigurno tudi srbi . Včeraj je imel kontrolo krvi, ker je imel v bolnici hemoglobin 111. No, včeraj ga je pa imel 105, tako da gremo po tabletke v Avstrijo. Zdravnica je rekla, da so naši sirupi, ki jih pijejo otroci proti slabokrvnosti kakor voda in nič ne pomagajo. Zato je napisala beli recept za avstrijske tabletke. Evo, prej sem ga dala v posteljo, ker je kazal znake utrujenosti.... Pa grem sedaj gledat, ker je nastala tišina... in frajer sedi v postelji ter sega po vrtiljaku Jeziti me že zna.. Maha že en čas, a ko ni razpoložen noče. Predmetov še ne kaže z roko, jih pa pogleda, ko ga vprašamo po njih: luč, avto, ura, njegovo sliko, vrtiljak, telefon, pa cel kup njegovih igrač, žogo, babice, dedke.... Največja faca pa je ko pleše. Ga vprašamo, kako se pleše in on začne migati z ritko oz. s celim telesom Ko je "ta prave volje" tudi ponavlja za mano: aka, ati. Kregati se že tudi zna. Mu rečem, da česa ne sme, on pa kar nazaj govori v njegovem jeziku. Zdaj pa zgleda, da bo zaspal, ker se je čisto umiril, jaz pa grem nekaj pametnega postoriti. Lep dan, drage julije.