|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
21.3.2006 20:06:21   
LONA13
Lona? A si morala priložiti poleg dokumentacije (izvidov), še mnenje fizioterapevtke in pediatrinje? In, a ti tudi še nisi oddala dokladov? Joj, mi jih še zdej nismo. Od takrat ne, ko se je Jaka rodil. Zdej aprila bom nesla - sem smotana a ne? Držim pesti, da ti podaljšajo porodniško pa vse najboljše Nejcu za osem mesecev.
Ne jest sem oddala samo izvide iz Londona pa iz KC-ja pa izvide kontrol ki jih imamo pri kardiologu. K fizioterapevtu ne hodimo, tudi mnenje pediatrinje nisem dala oz. ga nimam. Za doklade une navadne sem dala že oktobra pa po tistem dobivam 4000 situser posted image  na mesec.Sem pa oddala prošnjo za nego in varstvo otroka, pa še vedno čakam na odgovor.
A mislš da bi mogla počas kej poklicat na center za socialno delouser posted image al še nal počakam?

Nič imejte se lepo in hvala za čestitkeuser posted image

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.3.2006 20:07:03   
LONA13
IZVIRNO SPOROČILO: LONA13

Lona? A si morala priložiti poleg dokumentacije (izvidov), še mnenje fizioterapevtke in pediatrinje? In, a ti tudi še nisi oddala dokladov? Joj, mi jih še zdej nismo. Od takrat ne, ko se je Jaka rodil. Zdej aprila bom nesla - sem smotana a ne? Držim pesti, da ti podaljšajo porodniško pa vse najboljše Nejcu za osem mesecev.
Ne jest sem oddala samo izvide iz Londona pa iz KC-ja pa izvide kontrol ki jih imamo pri kardiologu. K fizioterapevtu ne hodimo, tudi mnenje pediatrinje nisem dala oz. ga nimam. Za doklade une navadne sem dala že oktobra pa po tistem dobivam 4000 situser posted image  na mesec.Sem pa oddala prošnjo za nego in varstvo otroka, pa še vedno čakam na odgovor.
A mislš da bi mogla počas kej poklicat na center za socialno delouser posted image al še nal počakam?

Nič imejte se lepo in hvala za čestitkeuser posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.3.2006 20:08:39   
LONA13
No v glavnem sem nekej zamučkala.
Vijolična barva je odgovor od Barbare, ostalo je pa moj odgovor na njen odgovoruser posted image user posted image .
Zdej pa že bluzim........
Lahko noč 

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 678
21.3.2006 20:39:38   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Saj res glede spanja. Žan skoraj vedno zaspi v avtu in spi uro do dve... Včasih ko grem iz plavanja in mi zaspi, grem vedno kam, kjer ga lahko pustim v avtu spat, pa ga hodim na pet minut gledat, če se je že zbudil.... Namreč če ga odnesem iz avta, se ponavadi zbudi, ker mu je prevroče....
Trenutno je še v lupinci, ampak ravno danes je ata reku, da mu bo končno sedež zmontiru, potem pa tak ne bo več spal v avtu...

mi bomo tudi počasi zamenjali avtosedež...ampak saj v tistem tudi lahko spi user posted image  pri našem že - ima več stopenj naklona
če je tako, si nabavi babysitterja...meni ni treba nič hodit gledat, se lepo samo sliši, če se kaj dogaja user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 679
22.3.2006 8:22:14   
Antigona
Imam Maxi cosi priori xp, in ima tudi naklone za naštimat... user posted image
Sem pa doma v bloku, tako da ga doma ne morem pustiti na parkirišču in mi sitter nič prav ne pride, ker imamo malo stanovanje user posted image ... Kadar mi tako zaspi, grem ali k možu v "službo", pisarno ima namreč pri starših v hiši, ali pa h kaki kolegici, ki ima ravno tako hišo, in ga pravzaprav vidim čez okno....
Mislim pa, da ne bo več spal zato, ker bo več videl in ker je ful firbčen.... Bo samo okoli kukal in to bo to... No, saj bomo kmalu videli...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 680
22.3.2006 11:19:06   
Anonimen
user posted image  Antigona, midva sva kakšen mesec nazaj VSAK DAN, včasih 2x na dan, se vozila po obvoznici okol in okol in okol, dokler se Gašper ni zbudil user posted image  To je šlo enga bencina user posted image  Pol se je pa bjonda spomnila, da lahko gre k kolegici (ki je v službi), jo pokliče na parkirišče in z njo čveka pol ure, dokler se g. Predsednik ne zbudi user posted image

Mulci, kva nas okol prinašajo user posted image

Aja, v tavelikem stolčku pa zaspi kot frajer, sploh ni imel problemov s tem user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
22.3.2006 11:38:33   
Antigona
Ja Tinka, nas kar navijejo okol prsta... Men se okol za brez veze ne da vozit, zato pa grem kje tko, da ga lahko pustim v avtu in pol aja k car... Sej če ne gre drgač sem ga pa gor nesla (domov) pa včasih je spal sam še par minutk, včasih pa tud še celo uro.... Sej verjetn če bo dost utrujen bo ravno tako zaspal, sam ne bom ga mogla gor nest s sedežem vred... Ko ga bom pa ven vzela, se bo pa po vsej verjetnosti zbudil user posted image ...

Prejle mi je pa ratal da je celo ful hitr zaspal in sicer je rabu samo 5 minut. Sem atija poslušala in ga nisem pustila da vstane, pa je pol hitr zaspal. user posted image
Namreč zdej ga že en teden daje ata zvečer spat, pa vedno hitrej zaspi. Prva dva dni je rabu 40 minut in je joku k strela, mami si je pa v kuhni ušesa skp tišala  in user posted image  zraven... Jst ga ne morm pustit jokat... No včer je rabu že manj kot 10 minut, pa nič več ne joka... No mal pojoka, pol se pa vda in zaspi...  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
22.3.2006 16:52:54   
LONA13
Pišuka ampak počki so res čudež za tamalčke, moj tamal tud takoj zaspi če je pri njem v naročju--pri menoi pa zija kot zmešan.
Zdejle ga je moja mami dala spat in sicer se je v postelji jokal pet min potem pa takoj zaspal,,,pri meni tuli vsaj pol ureuser posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 683
22.3.2006 20:54:30   
Meceno
A vi tudi jokate zvečer (kaka kamoflaža a ne user posted image  )
Moja user posted image   takoj ko dojko prime, oči zapre in želi tudi zaspati na njej,...user posted image  mali...in ni panike če jo takoj po kupčku položim v posteljcouser posted image
Če pa ji da user posted image  (kadar imam predavanje ) adaptirano mleko zvečer, pa jo baje ne sme položit v posteljo, dokler trdno ne zaspi v njegovem naročju ( baraba mala ). Sem ji že jaz dala adaptirano zvečer pa mi je zaspala,...očitno ima neko finto pri njemu in njegovih starših user posted image  
Je pa res, da ji jaz jesti dajem po istem principu kakor po dojki ( leživa skupaj v postelji, jo isto stisnem k sebi in dam flašo ) mogoče je to njeno večerno cartanje in ga rabi ( mojuser posted image  sicer to že ve, a bodoča tašča je imela danes zvečer majceno težav).
Drugače pa moja zvečer ( vsaj jaz mislim ) user posted image  iz same navade oz je tolk zaspana da niti ne ve kaj se okoli dogaja ( moj otrok spi res malo čez dan )...danes nap. zbudila se je ob 6h in zaspala za 30min ob 9h, šle na sprehod ob 12h in zaspala za 20 min = 50min ...samo toliko a kaj user posted image ...uhhh user posted image

Glede ploskanja Barbara_ Tomo mi je nismo učili oz sprva je sama od sebe poizkala rokici in plosk,  itak se ji ni nič svitalo,user posted image drugi dan je bila pred ogledalom in je spet plosknila, jaz pa bravo bravo, bravo bravo in tako še zdaj vsi govorimo bravo kadar ploskne ( zdaj se ji je že,vsaj mislim  usedlo v možgančke user posted image )
Luč ja....to pa je finta.user posted image ..sploh pri naju v dnevni, ko samo kabli ven štrlijo, ona pa vedno gor gleda ko jaz rečem kje je lučka in ja...Tara tam bi mogla bit ja,maš prav user posted image

Julke ja, bom nehala pisat,... me mate že pounkufer,... kdo bo pa brat to solato,....saj grem

Lahko noč

Kako je težko solato ščistit, sem jo mogla malo popravit user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Meceno -- 22.3.2006 21:03:13 >

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 684
22.3.2006 21:03:28   
Meceno
Imam dolgo lajtengo in sem šele zdaj opazila da ima RR novo ozadje... POMLAD user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 685
22.3.2006 21:16:16   
Meceno
A vam še nekaj napišemuser posted image user posted image user posted image  sem tečna a ne

MARŠ DOL IZ RR , user posted image  CARTAT !

Saj ga bom, ker je bil priden,... poslala sem ga v trgovino da Tari najde lepo jaknico in potem ji je kupil še rutko , majčko, hlače, zoknčke in čeveljčke samo da bo imela kompletek, res lepo kombinacijo  user posted image , če sem izkrena jaz nebi našla tako dobre.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 686
22.3.2006 23:07:51   
bobek05
Midva ga še nikoli nisva pustila v avto spat oz. da bi on spal v avtu  midva bi pa šla ven. Če zaspi na kratki razdalji, npr. da je že tako hudo utrujen, da zaspi na poti iz Evroparka do doma (cca. 5 min vožje, potem ga odneseva gor, na hitro slečeva in dava spat - seveda vmes zajoka, ko se predrami, ampak običajno takoj nazaj zaspi; zelo redko se zgodi, da se predrami). Če pa zaspi na daljših razdaljah, ne vem, da se vozimo npr. pol ure in on še kar spi, ko pridemo domov, pa narediva še kakšen "izlet" po MB user posted image  (ga že toliko poznava, da veva, da če je npr. že pol ure spal, da se bo čez cca. 10-15 min zbudil, ker v avtu nikoli ne spi dlje).. No, doma pa je druga pesem - danes se je zbudil ob 5.20, sem ga nahranila in previla (je bil totalno polulan) in ga dala nazaj spat in je spal do 8.10. Potem je šel spat spet ob 10.10 in spal do 11h. Šli smo na einkauf in ko smo prišli domov sem ga dala spat (je kar protestiral), ampak vseeno zaspal ob 14h in spal do 14.50, se zbudi l in drl ko živina, ker je bil lačen, se najdel, sem ga dala spet spat ob 15.30 (ker je bil še vedno totalno zmatran) in je spal do 17.30 user posted image  (Ja, nimam pojma zakaj skoz dan toliko spi, se pa ne pritožujem user posted image )... In zdaj sva zvečer šla spat ob 21h (kar je v bistvu za njega že ZELO pozno, ker gre sicer spat med 19h in 20h, ampak sem si kar mislila, da bo pozno zaspal, ker je dosti spal popoldan)... Upam, da bo spet pridno ajal vsaj do 5h ali 6h..

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 687
22.3.2006 23:13:04   
bobek05
PARDON, že spet debatiram samo o Anejem spanju - zadnje čase moja priljubljena tema user posted image  

Anej še ne zna ploskat, ga pa ful fascinira če jaz ploskam (me skuša posnemat, vendar mu še ne grata najbolje), blazno mu je tudi všeč če mu maham PA PA, ali NI NI (ko mu nekaj skrijem), poudarjam AM AM ali PIL (v smislu vprašanja če je žejen), zna mi pa "dati petko" (give me five) user posted image   - to se je pa naučil, ko sem mu delala Križ Kraž Kralj Matjaž, ker je na koncu poč poč in zdaj vedno dela poč poč vse povsod - po oknu, tleh, roki, steklu user posted image , vratih od tuš kabine...

Aja, pa moja mama ga je "naučila" prižigat in ugašat luč in zdaj bi mi povsod po stanovanju UDARJAL po stikalih user posted image  Pri nas je prišel čas, da začnemo z varnostnimi ukrepi, ker nič več ni varno pred njim...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 688
23.3.2006 10:41:39   
PBJ
Mi pa smo imeli ene 3 tedne nočne budnice na 2 uri in sedaj je že bolje (trkam!!!!). To noč je spal od 20.00 do 4.37user posted image user posted image  , se napapcal in spal še do 7.30. user posted image  za našega Jureta.
Zgleda, da ga je mučil pregomin- ga je namreč ful napenjalo, pa malo zobki, pa atopični dermatitis, ki se mu še vedno pojavlja po rokah in ga sigurno tudi srbiuser posted image .
Včeraj je imel kontrolo krvi, ker je imel v bolnici hemoglobin 111. No, včeraj ga je pa imel 105, tako da gremo po tabletke v Avstrijo. Zdravnica je rekla, da so naši sirupi, ki jih pijejo otroci proti slabokrvnosti kakor voda in nič ne pomagajo. Zato je napisala beli recept za avstrijske tabletke.

Evo, prej sem ga dala v posteljo, ker je kazal znake utrujenosti.... Pa  grem sedaj gledat, ker je nastala tišina... in frajer sedi v postelji ter sega po vrtiljakuuser posted image user posted image   Jeziti me že zna..
Maha že en čas, a ko ni razpoložen noče. Predmetov še ne kaže z roko, jih pa pogleda, ko ga  vprašamo po njih: luč, avto, ura, njegovo sliko, vrtiljak, telefon, pa cel kup njegovih igrač, žogo, babice, dedke....
Največja faca pa je ko pleše. Ga vprašamo, kako se pleše in on začne migati z ritko oz. s celim telesomuser posted image user posted image
Ko je "ta prave volje" tudi ponavlja za mano: aka, ati.
Kregati se že tudi zna. Mu rečem, da česa ne sme, on pa kar nazaj govori v njegovem jeziku.

Zdaj pa zgleda, da bo zaspal, ker se je čisto umiril, jaz pa grem nekaj pametnega postoriti.

Lep dan, drage julije.user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 689
23.3.2006 21:51:14   
smrka
O joj, da vozite nekatere v avtu bebise, sam zato da spijo ali ker spijo.. ha...

Nasa ce zaspi v avtu jo se zmer v lupinci prenesemo v hiso, al ce gremo na obiske v hiso, nikoli je nepustimo same v avtu.Ce se zbudi se pa zbudi. Ponoci mam kar mir. Ob 20 uri zaspi in spi 8 ur neprekinoma pol se pa ob 4 zbudi poje 150 ml, in zaspi do 6 potem pa zbuja mamico in atija :)

Nasa ze hodi tako da jo drzim za prstke.. ce bo tako nadaljevala, mislim da bo morala v dobrem mesecu ze shodit.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 690
24.3.2006 19:12:46   
bobek05
smrka, ne vozimo Aneja ZATO, da bi spal... Po večurnem kolovratenju po mestu je otrok utrujen in mi v avtu enostavno zaspi (na poti domov). Je pa res, da če gremo npr. k mojim staršem, da gremo od doma takrat, ko je njegov čas za spanje, ker potem takoj zaspi in imava do tja celo pot mir  - v čem bi bil smisel, da spočitega in pravkar zbujenega v avto zbašem in ga imam pol ure ali več v avtosedežu, kjer se itak nič njemu zanimivega ne dogaja in se mi potem te pol ure ves čas tuli in tečnari user posted image  
Aneja tudi ne morem odnest iz avta v lupinici, ker je namreč več nima, pa ga zato ati nese in med potjo (iz avta do stanovanja) še vedno dremlje.

Aneja zdaj "učiva" se plazit po štirih. Plazit se zna a le po trebuhu in zdaj je že pokazal, da bi pa rad tudi po 4 probal. Sva šla z možem zato k fizioterapevtki (PBJ hvala za priporočilo - ženska je fantastična!!!) - z Anejom razvojno ni nič narobe, ampak hotela sva malo vedet pri čem mu "lahko pomagava" in kaj je bolje pustiti pri miru (da se samo razvija) in nama je že takoj povedala, da nikakor ne smeva otroku pomagat hodit... Če se otrok SAM dvigne (in eventualno SAM shodi) je OK, ni pa vredu če mu ponudiš roko, da lovi ravnotežje - priznam, tudi mi smo to delali user posted image  Rekla je, da otrok mora dat skozi VSE FAZE RAZVOJA (najprej obračanje s hrbta na trebuh in obratno, potem sedenje, nato plazenje po trebuhu, nato prehod na plazenje po 4, sočasno s tem pride takoj dvigovanje na noge in potem hoja levo in desno ob opori, npr. kavča in šele nato samostojna hoja naprej)... Rekla nama je, da je dobro, da otroka pustiš, tudi če se npr. oprijema majice, da bi se gor potegnil. Če se ne bo počutil varnega, bo itak spustil in se usedel. Dokler nima ravnotežja usklajenega ne bo sam stal... Skratka, da ne bom zašla predaleč - midva sva bila totalno fascinirana nad njo in se bova probala njenih navodil držat. user posted image

PBJ, še 1x hvala, nama je bila všeč in tudi Anej se je takoj vživel in pridno sodeloval. In zdaj doma pridno vadimo hojo po 4 (da bo imel vredu hrbtenico, pa medenico in super ravnotežje, ko bo na nogicah)....

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 691
24.3.2006 19:36:33   
Anonimen
O ja, smrka, mi pa smo Gašperja vozili SAMO ZATO, da JE spal. Pač ni šlo drugače.
No, ampak zdej je ta faza mimo in on lepo spančka kot tavelik user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 692
24.3.2006 20:13:59   
Barbela
Sem pa oddala prošnjo za nego in varstvo otroka, pa še vedno čakam na odgovor.

Joj, glede tega nimam pojma. Ne vem, jst bi še počakal kak teden. In če še vedno ne bi bilo odgovora, bi potem poklicala. Če pa ti zadeva ne da mira, potem pa pokliči in jih vprašaj, kako dolgo poteka ta proces.

Julije, a ni fajn ko je sonček spet tuki user posted image  Midva uživava zunaj 100 na uro. Malo sva že dobila barve - imava uvajanje za morje user posted image user posted image user posted image  Naš čukec je pa začel zavračati dudko user posted image  Kak mesec jo že zavrača ko hoče zaspati, ta teden pa ga daje, da je noče imeti niti čez dan. Kr obrača obraz stran in me z rokicami odriva proč, ko mu jo ponudim. Ponudim mu jo pa tako ali tako takrat ko je razdražen in se ne pomiri drugač. Če bo šlo tako naprej, bomo hitro brez nje. user posted image  Jutri gremo na abrahama v Kobilje (če je tu kaka prekmurka, bo že vedla kje je to). Spet se bom grešila s sladicami pa poticami in da o prekmurski gibanici ne govorimuser posted image  

Ja, Bobek res je tako kot si napisala glede hoje, vstajanja in plazenja. Meni fizioterapevtka ves čas ponavlja kako pomembno je plazanje za nadaljni razvoj hrbtenice.

Lep večer in lahko noč,
Barbara

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 693
24.3.2006 21:01:09   
PBJ
Bobek, lepo si napisala. Me veseli, da si zadovoljna. user posted image
Potrčeva je res doma na svojem področju. Moj uživa pri njej, ker ga res odlično vodi.
Tudi jaz se zelo držim njenih priporočil, čeprav je z malim vse ok, jo rada vprašam za kakšen nasvet.
Pri nas smo res vsi naravnani v to smer, da hitimo in otroke želimo "učiti" hoje. Kakor hitro mu pokažemo hojo, ne bo imel več interesa za plazenje in lahko se zgodi, da to fazo preide, kar ni vredu.
Pravi, da je bolje če otrok shodi pri 14. mesecih, ker je hoja takrat kvalitetnejša, pa tudi za razvoj hrbtenice je bolje. Pa seveda za ustrezno držo telesa...
In še nekaj pravi, da ko otrok začne hoditi levo desno npr. ob sedežni, ob omari,  se mora najprej izuriti v tem in mu ne takoj kazati hoje naprej...

Danes zjutraj me je mali ful prestrašil.
Ko se zbudi ob pol petih zjutraj je grozno lačen in si ga vzemem v posteljo, da se dojiva. Potem pa oba zaspiva. Pa se ob sedmih zbudim in on sedi čisto na robu postelje ter me  tiho gleda. Lahko bi mi padel s hrbtom nazajuser posted image ...joj, boljše da ne mislim več nato. Res imamo angele varuhe.

Pa lahko noč.

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 694
25.3.2006 10:13:52   
Antigona
Živjo!

Mi imamo pa danes 8 mesecev in včeraj je ven pokukal prvi zobek user posted image  user posted image  user posted image ... No samo čuti se ga, vidi pa še ne.
Je bil dva dni ponoči tečen ko 300 user posted image , pa nisem vedla kaj mu je in zdaj je prvi zobek...

Saj res, vsem mamicam želim en lep oz. najlepši materinski dan...
Naj nam naši sončki podarijo za naš dan eno samo besedico, pa bo naš dan popoln. To je seveda besedica MAMA!!!!

Uživajte v tem lepem sončnem dnevu in se beremo...
pa vsem seveda en velik šopek

user posted image
   user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  user posted image user posted image user posted image user posted image
      user posted image user posted image user posted image
          user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 695
26.3.2006 22:42:53   
bobek05
Joj, drage julije, skoraj smo že padle na drugo stran, pa sem hitro morala nek post gor prilepit... user posted image kje hodite? Tinka si se kje zgubila?  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 696
27.3.2006 8:24:18   
Antigona
nismo se zgubile, smo najdle domov user posted image  user posted image ....
Ja punce, je treba kej napisat, da ne izginemo iz seznama, Bobek maš čist prov...

Upam, da nam bo danes vreme kaj bolj naklonjeno kot včeraj... Mislim, saj je bilo toplo, ampak pihalo je pa kot za stavo.... Bi bila zelo vesela, če bi šla lahko kaj ven, pa da me ne prepiha.... No meni je vseeno, ampak Žanauser posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 697
27.3.2006 8:46:27   
Meceno
Joj mene je pa včeraj zmankalo že ob 20h oz po starem času že ob 19h user posted image , zaspala sem kot ubita, moj fant pride v sobo in je rekel da sem spala tako globoko da so mi ob strani sline tekleuser posted image

Celjski luft dela svoje user posted image user posted image user posted image user posted image

Mimogrede jaz se zdajle mastim z rogjički pa  user posted image  in še en polnozrnati kruh z medom imam če bom po rogljičkih lačna

In kaj danes user posted image ( jaz bi kar še enkrat ponovila tole kofetkanje, martinčkala bi se edino zunaj user posted image )....ja nič bo treba kosilo skuhat, pa Tari nekaj še zdaj zjutraj dat, pa na sprehod, it v šolo,...in dneva bo konec

Lep dan

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 698
27.3.2006 13:11:04   
Anonimen
Joj, nisem se zgubila user posted image  ampak mi je predragi soprog izštekal kabel za fotoaparat, zdaj pa ne vem, katerga lahko ven potegnem pa dam tega not user posted image  
Tko, da .... slikce bodo...proti večeru user posted image  

Ne me kregat, pač sem blond pa res ne vem user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
27.3.2006 21:13:25   
PBJ
Ja, pa kaj je z vami, julče - a ste vse preutrujene od včerajuser posted image user posted image ??

Danes je bil čudovit dan in sva bila z malim  pri dediju. Dve uri sva bila zunaj in je malo spančkal, večinoma pa opazoval, ko sem poleg vrtnice in en grm obrezovala. Ovčke si je spet pogledal, pa kužka (user posted image mu je odnesel copatek v utouser posted image ), muco, račke v ribniku...

Zdaj še grem malo likat, če si ne premislim na poti do likalne deske,.... mi je nekam slabo....

Nočko.

Aja, Tinka, kaj je zdaj s kablom oz. s slikamiuser posted image user posted image user posted image ?? Malo sem že neučakana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?