|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
15.3.2006 19:59:26   
Anonimen
Meceno user posted image

Drugač pa....počitnice v Moravcih so se končale klavrno user posted image  z predčasnim odhodom oz. odhodom domov naslednji dan. Groza. In apartmaji naj bi imeli 4* user posted image  Gašper je celo noč padal v luknje v njegovi posteljici, jaz se nisem upala premikat, ker je postelja tko škripala, da sem vsakič tamalega zbudila.  Ja, pa še M sem dobila prvi dan (no, edini dan) user posted image
Skratka, mali je užival 100 na uro v bazenu, pol smo šli še v Ikeo pa zapravli več, kot če bi ostali do konca tam user posted image
No, jaz ne predlagam Moravc. Sploh ne user posted image  ker so družinam z malim otrokom zelo neprijazne.

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
15.3.2006 21:15:23   
Romcka
kuku julije:) sej vas ful berem, sam pisem pa bolj malo:) ni cajta ni cajta....nasa pupika je se zlooo dalec od vstajanja....je pa pogruntala, da se lahko vsede iz bocnega polozaja in ce pade, se lepo ujame na roke in hop nazaj..prav fletno je tole gledat....mah jaz tok komaj cakam tople dni, da se mi mesa...pa se zaj smo meli 6. bolezen, pa zaj nam iz nosa niagara tece.....ajooojjj..sonce kje si?
pupe uzivajte
R

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
16.3.2006 7:56:35   
Meceno
Čujte, a je katera kupila kdaj preko neta pri Baby Centru ?
Piše da nad 5000sit je poštnina zastonj user posted image
V glavnem,...sem  naročila Quinnija Buzz al mislite da sem se zauser posted image la, plačala bom z gotovino ob dvigu na pošti .

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 653
16.3.2006 8:05:32   
Antigona
Meceno jaz sem naročila že kar nekaj stvari preko neta pri BC. Plačala boš zraven samo 170 sit. To so minimalni stroški odkupa, nič drugega...
Nisi nič zauser posted image ....  Bravo za Buzza user posted image  user posted image  user posted image .

Tinka prav žal mi je, da ste imeli tako slabo izkušnjo v Moravcih. Mi smo bili takoj po novem letu en teden tam in smo se imeli ful dobr. Je pa verjetno od hiške do hiške drugače. Namreč moja tašča najame hiško pri SVIZ-u (dela na filozofski fakulteti) in je dobr zrihtana, pojstle niso nič škripale, pa še ful pocen pride... Na dan manj kot 10 čukov, v kar so vštete karte z neomejenim vstopom v bazene user posted image  user posted image  user posted image ... Konec meseca gremo spet za par dni... Je pa res da so te apartmaji zasedeni še isti dan, ko začnejo pobirat rezervacije za naslednje 3 mesece user posted image
V glavnem komaj čakam da spet gremo!!!

Lp

< Sporočilo je popravil Antigona -- 16.3.2006 8:07:12 >

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 654
16.3.2006 11:04:01   
bobek05
Meceno, malo pozno, a kljub temu, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJ. DAN! user posted image

Očitno nas je več takšnih, ki imamo probleme s spanjem naših sončkov... user posted image  Kar sama ne razumem je to, da Anej skoz dan še vedno (za moje pojme) precej spi - cca. 4 ure (ne skupaj), na "ta veliko spanje" pa gre nekje med 19h in 20h, a se ovezno zbudi ob 3h (kot da bi imel v sebi alarm, da se mora takrat zbudit user posted image ).. tega ne razumem user posted image  je lačen? je žejen? ima nočne more? saj ne vem prav, ker sprobavamo vse možne varinate, da bi našli vzrok
Nekako se mi dozdeva, da so krive sanje, ker 1. dostikrat joka med spanjem user posted image  (očitno se mu nekaj slabega sanja) in 2. če spi pri nama in mu dam takoj dudo v usta, se umiri in spet trdno zaspi, če pa spi v svoji posteljci pa se v večini primerov čisto predrami in potem samo duda ne pomaga več (hoče jest, pa ni mu še, da bi šel nazaj spat itd. in četudi ga takoj dam nazaj spat, si na koncu izbori, da spi pri nama do jutra, ker v svoji posteljci se potem obrača, pa jamra in jokca najmanj pol ure, pri nama pa zaspi v 2 minutah user posted image  - mogoče pa je v tem finta (da hoče spat pri nama) user posted image  Kakorkoli že, še vedno nihem našča razloga ZAKAJ se zbuja vedno ob 3h user posted image

Hja, 1x bo tudi to minilo, kajne? Zdaj se je pravkar zbudil, tak da moram končat... Ga grem zdaj celega poljubčkat - danes je namreč naš Anej dopolnil 9. mesecev!!!! user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 655
16.3.2006 11:40:02   
Meceno
UUUuuuuvav user posted image user posted image user posted image  za ANEJA, točno 9,..ja , se spomnim ko smo se dan prej 15.6 pogovarjale tu gor na RR kako komaj čakaš, da se rešiš trebuščka  in vidiš sončka, pa kako bo ko ga boš prvič prijela,..user posted image

Glede spanja se morem tudi jaz potožit, saj je imela prej prvo bujenje okoli 4h, zdaj pa se mi že zbudi prvič okoli 11h in pa potem ob 3h user posted image , zaspi pa mi med 19- 20h,...
Danes mi ni nazaj zaspala ob 4h, potem pa sem jo po 10min dvignila in se je reva tako ustrašila ( ko joče ima oči zaprte ) da sem jo komaj potolažila ( ponavadi ko jo dvignem gori lučka, danes pa ni )...nikoli več jo ne dvignem brez lučke, kaj  takegauser posted image , saj je potem še 30min hlipala user posted image

Tinka 74...si imela pač nesrečo pri izbiri, jaz bi šla že nasledni dan domov če bi imela takšen apartma, oz ne jaz, bolj moj fant, saj ne trpi slabih postelj, pa da potem ne moreš niti hopa cupauser posted image  in to na dopustu ne,...user posted image , saj so še drugi prostori , samo postelja je le postelja a ne user posted image

Lp

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 656
16.3.2006 14:42:51   
Barbela
Čist na hiter se javim, da poročam kako je bilo pri pediatru. Ima vnetje desnega ušeska in grla. Dobil je sirup Hiconcil, na 8 ur ga mora piti. Ni problemov s pitjem , ker je sladek in diši user posted image
Še sreča da sem bila tok vztrajna in nadležna in sem kr šla!

Lp, Barbara

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 657
16.3.2006 16:50:32   
LONA13
Barbara Tomo tudi midva sva na antibiotikih--zdej vročine sicer nima več so se mu pa danes pojavile rdeče pikice po trebuhu in hrbtuuser posted image Ne vem kaj bi to lahko bilo? Siten je pa 1000 na uro... nič mu ni všeč... samo sitnari... upam da nam ne bo spet treba k zdravniku.

lep se mejte...

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 658
17.3.2006 8:38:05   
CIPRESA
Ojla da se še jaz malo javim!!! Pri nas vse po starem mali zahtev  še vedno mamico 100%, sam se bolj malo zamoti s kakšno igračo in vam povem da je ratal prav elergičen čim se vsedem za računalnik ali pa vidi da začnem kaj pomivati, likati je že jok in tarnanje....presnetouser posted image , pa ga pustim da se starna pol je pa bolj ko vidi da nič ne more. Jaz pa islim da je še premajhen da bi kaj porajtal....ja seveda več ve ko jaz in točno ve kaj mora delat da se mamici zasmili čeprav je tako majhen. Kako hitro pogruntajo teli naši malčki kje imamo šibke točkeuser posted image .

LONA te pikice so se pri nas tudi pojavile ko je imel Žiga vročino in sicer prvi dan ko je ni imel več. Pa sem klicala pediatrinjo in je rekla da je to običajno po vročini in da z ničemer ne mažem le pustim ali pa ga skopam namesto v vodi v kamilicah. In so res zginle v dveh dneh....lahko pa trajajo do 14 dni.

Se še kaj javim pa-pa!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 659
17.3.2006 9:35:47   
Barbela
Lona, upam, da bo Nejc boljše. Vročine tudi Jaka nima, ima pa tečnoritis user posted image  Ponoči zelo malo spi in posledično tudi midva z možem. Danes ima vneta oba očesa, nista gnojna, ampak se skoz solzita in sta čist rdeča. Skoz si očke mane. Jest sploh noče, samo malo rižolina ali keksolina. Nonih juhic ali zelenjave, ali jogurta, niti kruha ki ga ima zelo rad. Verjetno težko požira. Hvala bogu, da veliko pije!

Grem malo zadremat, ker mi oči skupi vleče. Lepo se imejte.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 660
18.3.2006 15:12:12   
LONA13
no Nejc je sedaj zdrav, pikic nima več...
Sem nas prestavila spet na prvo stran...
se beremo in pišemo kasneje...
lep vikend 

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 661
19.3.2006 17:33:28   
anckabancka
Pišuka, kje ste Julke??? Smo padle že na drugo stran, ker se nič ne javljate! Dejmo naše!!! user posted image user posted image user posted image

Me je ravnokar prišle Aljaž izza ovinka pogledat. user posted image Je tko luštno, ko slišim kako rokice ploskajo po parketu, potem pa se prikaže mala glavica, pride do mene in zbuja pozornost z vriskanjem in plezanjem po meni. user posted image

Žverca mala, ni kaj!user posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 662
19.3.2006 21:43:49   
bobek05
Anej zdaj na veliko mami tla čisti user posted image  bom mu eno krpo na trebuh zvezala, da bo še kaj haska od njegovega raziskovanja user posted image  S spanjem imamo še vedno manjše težave, ampak tu pa tam zdaj celo prespi noč (in spi 10-11 ur) - ja, zakaj se zbuja ne veva natančno, mislim pa, da je veliko dejavnikov: včasih namreč zvečer manj poje, pa se mogoče zbudi zato, ker je lačen, včasih je nekaj čisto banalnega kot npr. da kihne ali zakašlja v spanju pa se predrami.. no, v bistvu ni nekaj velikih sprememb in to da prespi celo noč je bolj izjema kot pravilo, vendar je vsaj kakšen dan v tednu, ko nama ni treba vstat ponoči..

daj povejte mi, kaj vaši otroci tudi toliko spijo čez dan??? anej namreč spi dopoldne najprej 1 uro zjutraj (po tem ko se je že zbudil in najedel) in nato pred 12h še 1-2 uri skupaj, in popoldne 1,5-2 uri skupaj in zvečer gre običajno spat med 19 in 20h.... se vam zdi, da je to dosti?? mogoče pa se zaradi tega ponoči zbuja user posted image  če pa je skoz dan tak utrujen, da kak ga dam v posteljo takoj zaspi user posted image

jutri imamo posvetovalnico in javim kako bo (havla bogu, da ne bo pikeca!!!)... sicer pa precej manj sitnari, ko je to počel zadnje 3 tedne in je precej boljše volje, se veliko smeji, skupaj noriva in se kotaliva po dnevni user posted image  no, že zaradi tega sem boljše volje..

kak vaši sončki spijo drugje, ko niso v posteljci? opažam namreč, da anej dokaj hitro zaspi v avtosedežu, ampak ne spi dolgo tudi če ne vmes ne ustavimo (npr. pol manj kot če bi spal doma v posteljci)... tudi v vozičku še zaspi, ampak mora biti že res utrujen pa tudi manj spi kot doma

opažam tudi, da vedno ko dobimo obiske ali kam gremo ali srečamo njemu neznane ljudi, rabi mali ene 10 min, da pride k sebi - to pomeni, da je 10 min tiho kot miška, samo sedi in opazuje in je zraven totalno resen user posted image  ko se pa 1x navadi na novost pa je konec - spet stari anej, ki ne more biti 5 sekund pri miru in že bi nekoga vlačil, nekaj dal v usta, nekoga potegnil za lase, prevrnil rože, splezal na radiator, premetal CD-jke... user posted image  user posted image

potem me pa pogleda in se mi nasmehne.... le kako bi lahko bil človek jezen nanj? user posted image  vragec mali user posted image  user posted image  mamo ima že čisto naštudirano user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
20.3.2006 11:14:05   
Meceno
Bobek

Moja Tara spi samo dopoldne, zbudi se ob 6h ( ŽE user posted image ) in zaspi ob pol 10h do 12h ali še kake pol urce in potem do 18h se jo še da prenašat user posted image  potem pa rata blazno utrujena in tečna, jo stuširam in ob 19h dam spat ( zbudi se pa dvakrat,... okoli 23h-bi se cartalauser posted image  in 3 zjutraj- lačna )

A vaši tudi ploskajo z rokico ? Moja je sprva kadar se ji je zazdelo, zdaj pa če ji rečeš naj pokaže BRAVO,BRAVO pa ploskauser posted image ,...zvečer pač ne, je tečka, drugače pauser posted image

Se je že zbudilauser posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 664
20.3.2006 13:26:03   
LONA13
Živjo Julije...
Mi pa danes praznujemo 8. mesecuser posted image user posted image .
Sem ga že zjutraj fino poljubčkala pa se je začel na veliko pačituser posted image .
Zgleda da že sedaj ne mara da ga mama ljubčkauser posted image .
Sedaj smo zdravi, spimo celo noč - 10-8zjutraj, potem pa od 12-2, pa od 6-7.
Morm rečt da je kar priden fantin, edino plazit se pa še noče.
Uživajte ob lepem sončnem vremenu!!!

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 665
20.3.2006 14:27:45   
malika
Jo kako čas beži a ne? Ravno danes sem se pogovarjala s kolegico in mi reče, koliko je tvoj tamali zdaj star; pa sem rekla 6 mesecev pa pol user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa po starem. Dve noči nazaj, se mi je zbujal na pol ure (ne pretiravam!!!), drugače pa že pridno kaže papa, plazi se ne, papca že skoraj čisto vse ima pa tudi že 10 kg user posted image

Grem zdaj kuhat user posted image , ne ljubi se mi user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 666
20.3.2006 14:41:08   
anckabancka
Aljaž pa gre po novem ŽE ob 9 spat in spi tja do 8 zjutraj. Še vedno ima ponoči kake prebliske in se zbudi in tuli, ampak večino kmalu zaspi nazaj.user posted image

Dopoldanski spanec ima tam nekje okrog 11h za kako urco, včasih tudi več. Popoldne pa ga tudi zmanjka okrog 17h za pol ure, uro.

Ali vaše malčke tudi na obiskih silijo z razno hrano user posted image Aljažu ponujajo piškote, torto, pico... Jaz sem pa tista grda, ki mu ne pustim jesti, ko pa je že tak velik fant! Pol mu pa dajejo na skrivaj, da jaz ne vidim...user posted image Mi gre to kar na živce! Saj bo pojedel še dovolj raznih packarij, četudi malo kasneje. Pa saj ne kompliciram tolk, tud sama mu pri kosilu dam tudi kaj za probat, pa pri zajtrku je tisto kot jaz. Ampak vsaj vem kaj dam notri, industrijsko narejena hrana mi pa glih ni zanj.

A sem tečna???user posted image

Lona
, vse naj naj za 8 mesecev!!!
 user posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 667
20.3.2006 16:33:03   
bobek05
evo, iz posvetovalnice, Anej ima pri 9 m - točno 10 kg in 78 cm user posted image  

ja, našega bi tudi vsi šopali s sladkarijami, jaz pa skoraj znorim in sem tudi "grda" mama user posted image  

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 668
20.3.2006 16:34:05   
bobek05
aja, Lona čestitke za 8 m (Nejcu seveda , ne tebi user posted image )

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 669
20.3.2006 18:43:34   
LONA13
Jah no Bobek05 jest bi bila takoj spet stara 8 m.user posted image user posted image user posted image
se nič ne branim.....

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 670
20.3.2006 19:17:31   
Anonimen
Lona, za Nejca user posted image  za 8m user posted image

AnčaBanča, nisi grda, čist prav je tako, da težiš glede hrane. Pri nas so že tko navajeni, da jaz grdo pogledam, da nobenmu tud na kraj pameti ne pade, da bi Gašperju kej na skrivaj dali za jest.
Je bil pa včeraj krščen, pa je jasno moral roke potlačit v torto, ampak sem pazila, da jih ni polizal. Pač ne pustim in pika. Pa če se vsi na glavo postavijo. Uf.

Drugač pa Gašper neki probava plezat po tleh...ni motorično še dovolj zrel se mi zdi....je pa zato umsko bolj...s prstkom pokaže račke, pa miške v knjigici. Pokaže lučko, da pa-pa, ve ko rečem NE, samo 1x mu pokažem pa takoj ponovi za mano....tko, velik fant je. Je pa res, da ne zna  še plezat po tleh user posted image

Mi imamo pa drug teden posvetovalnico pri 9ih mesecih. Mormo dat kri pa prinest lulanje.
Spimo pa sicer ok (od 19h do 5h). Ob 5h popije 150ml mleka, pa spi do 7h. Sicer se ponoči zbudi ene parkrat, ker (kot pravi bobek) zakašlja, ali sanja kaj, bi rad dudo...ravno tolk, da moram vstat pa iskat dudo, pa božat pa tko user posted image

(odgovor članu LONA13)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
21.3.2006 8:27:20   
Antigona
Oj!

Očitno smo vse mame grde, ker ne dovolimo, da pitajo naše male zakladke... Res bodo pojedl še svega i svašta, tko da se jim zdej nikamor ne mudi. Sam ne vem, zakaj tega ne razumejo...

Bobek, Anej je pa že pravi korenjak!!! Le tako naprej user posted image  user posted image  user posted image

Lona, vse naj naj naj za Nejca user posted image , pa čeprav en dan prepozno user posted image

Saj res glede spanja. Žan skoraj vedno zaspi v avtu in spi uro do dve... Včasih ko grem iz plavanja in mi zaspi, grem vedno kam, kjer ga lahko pustim v avtu spat, pa ga hodim na pet minut gledat, če se je že zbudil.... Namreč če ga odnesem iz avta, se ponavadi zbudi, ker mu je prevroče....
Trenutno je še v lupinci, ampak ravno danes je ata reku, da mu bo končno sedež zmontiru, potem pa tak ne bo več spal v avtu...
Včeraj mi je zaspal v vozičku ko sva bila na sprehodu in je tudi spal dve uri, kar je pri njem pravzaprav redkost... Največkrat spi eno uro in še kako minuto več, včasih pa samo 40 minut...
Čez dan gre spat 2x-3x in sicer dopoldne okoli 10ih, potem na sprehodu zaspi okoli enih in pa pozno popoldne, včasih tega zadnjega izpusti. Zvečer gre pa spat okoli 20h in zadnje čase se zbudi med 6 in 7 zjutraj... Seveda imava vmes en do dva postanka z zizo...

Lp,
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
21.3.2006 10:57:26   
Anonimen
Po dolgem času se zopet oglašam.

V soboto smo bili stari 8 mesecevuser posted image . Zobka še nimamo nobenega in tudi nič ne kaže da bo kaj kmalu. Papcamo skor vse le da ni začinjeno in sladko. Babica mu je že dala malo čokoladkeuser posted image . Kotalimo se 100 na uro, plazimo pa še bolj malo. Še ni pogruntal tehnike. Tudi hojico uporabljamo v kateri dirka.

Sedaj ko je zunaj topleje smo večino dneva zunaj, le papcat in previjat se hodimo noter.Čez dan spimo 3 krat.  V vozičke ko smo zunaj spi 1-2 ure (noter pa  največ 30 minut). Zvečer hodimo spat ob 20. Zjutraj se pa že zbudimo ob 6. Ponoči se zbujamo ob 23 in ob 4.30. Takrat spije malo mleka, da lažje dočaka jutro.user posted image

Včeraj smo imeli prvo striženje z mašinco. Bil je zelo priden.

Sedaj pa moram nazaj k likalniku ker me čaka en velik kup perila.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
21.3.2006 11:50:41   
LONA13
Barbara-Tomo eno vprašanje:kdaj si vložila prošnjo za podaljšanje porodniške? A kej veš koliko časa se čaka na odgovor? Jaz sem jo začetek marca pa še vedno ničuser posted image Za otroški dodatek pa že ene dva tedna prej pa tudi še ničuser posted image

Julije uživajte midva greva po voziček-marelo v Baby center!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
21.3.2006 19:28:29   
Barbela

Barbara-Tomo eno vprašanje:kdaj si vložila prošnjo za podaljšanje porodniške? A kej veš koliko časa se čaka na odgovor? Jaz sem jo začetek marca pa še vedno ničuser posted image Za otroški dodatek pa že ene dva tedna prej pa tudi še ničuser posted image  

Lona, jst še čakam z vlogo, ker morva z Jakom prvo do razvojne ambulante (v marcu bi naj dobila vabilo, pa še nič-no marca še ni konec), da dobim prvotno mnenje. Na socialni so mi rekli, da se vloži en mesec pred iztekom porodniške (hmm, sam če ti še čakaš, potem bi mogla jst tud prej vložit).
Lona? A si morala priložiti poleg dokumentacije (izvidov), še mnenje fizioterapevtke in pediatrinje? In, a ti tudi še nisi oddala dokladov? Joj, mi jih še zdej nismo. Od takrat ne, ko se je Jaka rodil. Zdej aprila bom nesla - sem smotana a ne? Držim pesti, da ti podaljšajo porodniško pa vse najboljše Nejcu za osem mesecev.

Bobek: Naš zaspi v avtosedežu, le takrat če se vozimo v terminu, ko bi naj spal. V Vozičku pa noče več spat,  mu je okolica preveč zanimiva.

Meceno: ne, naš še ne ploska, niti ga tega še nisem učila. Zna pa dvigovati rokice k nabu, ko rečem ''Jaka velik, velik''. Pa pogleda kje je lučka in tika taka. Pa ko se pačim, ponavlja za mano.

lep večer in zelooooo mirno noč drage julije

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?