bobek05
|
Anej zdaj na veliko mami tla čisti bom mu eno krpo na trebuh zvezala, da bo še kaj haska od njegovega raziskovanja S spanjem imamo še vedno manjše težave, ampak tu pa tam zdaj celo prespi noč (in spi 10-11 ur) - ja, zakaj se zbuja ne veva natančno, mislim pa, da je veliko dejavnikov: včasih namreč zvečer manj poje, pa se mogoče zbudi zato, ker je lačen, včasih je nekaj čisto banalnega kot npr. da kihne ali zakašlja v spanju pa se predrami.. no, v bistvu ni nekaj velikih sprememb in to da prespi celo noč je bolj izjema kot pravilo, vendar je vsaj kakšen dan v tednu, ko nama ni treba vstat ponoči.. daj povejte mi, kaj vaši otroci tudi toliko spijo čez dan??? anej namreč spi dopoldne najprej 1 uro zjutraj (po tem ko se je že zbudil in najedel) in nato pred 12h še 1-2 uri skupaj, in popoldne 1,5-2 uri skupaj in zvečer gre običajno spat med 19 in 20h.... se vam zdi, da je to dosti?? mogoče pa se zaradi tega ponoči zbuja če pa je skoz dan tak utrujen, da kak ga dam v posteljo takoj zaspi jutri imamo posvetovalnico in javim kako bo (havla bogu, da ne bo pikeca!!!)... sicer pa precej manj sitnari, ko je to počel zadnje 3 tedne in je precej boljše volje, se veliko smeji, skupaj noriva in se kotaliva po dnevni no, že zaradi tega sem boljše volje.. kak vaši sončki spijo drugje, ko niso v posteljci? opažam namreč, da anej dokaj hitro zaspi v avtosedežu, ampak ne spi dolgo tudi če ne vmes ne ustavimo (npr. pol manj kot če bi spal doma v posteljci)... tudi v vozičku še zaspi, ampak mora biti že res utrujen pa tudi manj spi kot doma opažam tudi, da vedno ko dobimo obiske ali kam gremo ali srečamo njemu neznane ljudi, rabi mali ene 10 min, da pride k sebi - to pomeni, da je 10 min tiho kot miška, samo sedi in opazuje in je zraven totalno resen ko se pa 1x navadi na novost pa je konec - spet stari anej, ki ne more biti 5 sekund pri miru in že bi nekoga vlačil, nekaj dal v usta, nekoga potegnil za lase, prevrnil rože, splezal na radiator, premetal CD-jke... potem me pa pogleda in se mi nasmehne.... le kako bi lahko bil človek jezen nanj? vragec mali mamo ima že čisto naštudirano
|