bobek05
|
Ne, Barbara_Tomo, slikce, ki smo si jih razposlale so od nedelje, ko smo se srečale v Celju.. jaz drugače Anejeve še vedno gor dajem, čeprav priznam, da manj kot prej Hja, kaj naj rečem - moji heci so minili - mami je namreč zbolela Staknila sem ta usran virus od dragega možeka (verjetno sem se ponoči preveč k njemu stiskala )... No, ati je boljši (še ne 100% zdrav, ampak boljši - se ful fila s tabletami, ker ima v soboto pomembno tekno), mene pa je zdaj fajn doblo Grlo me tak boli, da komaj dol požiram, pa to kašljanje Eh, drek, zdaj še samo čakam kdaj bo mali začel smrkat V teh nekaj dneh je ful začel hodit (seveda ob opori) in sploh noče več sedet. Zdaj ga učiva, da se bo znal dol usest iz stoječega položaja.. Mi pa ni jasno zakaj se hoče spustit (da bi čisto sam stal brez kakršnekoli opore), če ni siguren Najprej se postavi na noge, potem spusti eno roko in nato proba še drugo in ko ugotovi, da ne gre, seveda padne na ritko in takoj spet gor in ko nekajkrat padne na rit, se začne bunit (menda je jezen nase, ker mu še ne uspeva )... Ko se mu ne da hodit, se plazi (ja, še vedno po trebuhu ) in to zdaj že z redno hitrostjo. Pravo plazenje pa je prava katastrofa, ker zdaj ko je ugotovil kak je fajn na nogah je konec... Z anič na svetu ga več ne pripravimo, da bi bil na kolenih. To bo zdaj zaenkrat vse, ker moram iti počivat, pa se z vitamini filat. Sem totalno crknjena, še posebej zaradi te viroze. Hvala bogu, da je ati boljši, da ima on malo več malega... Se pišemo...
|