|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
30.3.2006 13:39:48   
LONA13
Živjo!!!
Kolk  ste pa fejst na slikahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je žal da nisem mogla pridt, naslednjič pa sigurno pridem....

Mi še nič ne vstajamo, včasih če mu uspe se sam vsede,niti ploskat še noče-ga že cel teden učim pa se mi samo reži zravenuser posted image .

Se proti večeru kej beremo, morm it dohodnino izpolnit!!!
Jah vedno zadnji dan.....
Lp, Lona

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 726
30.3.2006 15:40:37   
Antigona
Lona naš pa zaploska k gre ati v službo, midva obadva pa pa, pa pa, Žan pa ploska user posted image , si misl, ati ma pejt že v službo pa dej mir user posted image ,
k pa rečem bravo bravo, pa noče user posted image

Se bo treba še potrudit....

jst sem pa dohodnino oddala že na začetk mesca... Odkar jo je možn oddat prek interneta sem vedno hitra....

Lp

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 727
30.3.2006 19:20:23   
bobek05
Ne, Barbara_Tomo, slikce, ki smo si jih razposlale so od nedelje, ko smo se srečale v Celju.. jaz drugače Anejeve še vedno gor dajem, čeprav priznam, da manj kot prej user posted image

Hja, kaj naj rečem - moji heci so minili - mami je namreč zbolela user posted image  Staknila sem ta usran virus od dragega možeka (verjetno sem se ponoči preveč k njemu stiskala user posted image )... No, ati je boljši (še ne 100% zdrav, ampak boljši - se ful fila s tabletami, ker ima v soboto pomembno tekno), mene pa je zdaj fajn doblo user posted image  Grlo me tak boli, da komaj dol požiram, pa to kašljanje user posted image  Eh, drek, zdaj še samo čakam kdaj bo mali začel smrkat user posted image  

V teh nekaj dneh je ful začel hodit (seveda ob opori) in sploh noče več sedet. Zdaj ga učiva, da se bo znal dol usest iz stoječega položaja.. Mi pa ni jasno zakaj se hoče spustit (da bi čisto sam stal brez kakršnekoli opore), če ni siguren user posted image  Najprej se postavi na noge, potem spusti eno roko in nato proba še drugo in ko ugotovi, da ne gre, seveda padne na ritko in takoj spet gor in ko nekajkrat padne na rit, se začne bunit (menda je jezen nase, ker mu še ne uspeva user posted image )... Ko se mu ne da hodit, se plazi (ja, še vedno po trebuhu user posted image ) in to zdaj že z redno hitrostjo. Pravo plazenje pa je prava katastrofa, ker zdaj ko je ugotovil kak je fajn na nogah je konec... Z anič na svetu ga več ne pripravimo, da bi bil na kolenih.user posted image  user posted image

To bo zdaj zaenkrat vse, ker moram iti počivat, pa se z vitamini filat. Sem totalno crknjena, še posebej zaradi te viroze. Hvala bogu, da je ati boljši, da ima on malo več malega...

Se pišemo...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 728
30.3.2006 19:27:14   
Anonimen
Bobek, dejta vidva mal več user posted image , ker pa tole ni več ok....vidva sta skoz bolna user posted image

No, sicer ne vem, zakaj sem jaz pol zdrava ko user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

PS mal se mi meša, ker je dragi v Švici...pa sem bila preveč na zraku user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
30.3.2006 20:05:15   
smrka
Joj nasi pa zobki rastejo zdaj ze drugi, in se ponoci zbudi tudi po dvakrat in joka kot da bi se cesa ustrasla, solze padajo kot fizol veliki.. .komaj se umiri...  Ji mazem s Camagel-om in nevem.. mogoce je kak efekt.. kaj pa vem....  Drgac pa ze hodi tako da jo drzim za roke, ko je na tleh se sama dvigne tudi pod mizo se prime za nogo in ze stoji.. prava frajla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 730
30.3.2006 20:19:45   
Meceno
Tinka hvala za slikce,...no na eni se režim kakor utrgana,user posted image na drugi pa sem čudna...user posted image ( ma mulac, dej že pritisen, smeh ni poceni user posted image  ) ma... če mene nekdo **** slika se mu jaz nemorem smejat.user posted image
Smo pa itak čedne mamice user posted image user posted image user posted image ,...prave rožice,...še malo šnopca zraven pa smo potem že preveč kičaste user posted image user posted image user posted image  

Drugače pa tole ni švoh ne, kot je napisala Barbara Tomo .... da bi si izmenjale maile in si tu in tam kako slikico poslale user posted image , čestitko,....tortouser posted image

Jutri grem v Krško k moji mamici, bratu in sesti + štirim nečakinjam in enemu nečaku...predavanja mi odpadejo tako da zato grem in pridem v nedeljo zvečer domov.
user posted image   se bo lahko zato do KK v soboto pripeljal z motorjem in seveda naužil prvič to leto ( jah kaki motoristuser posted image )

Moja hrbtenica je boljša ( vsaj zaenkrat ),...me je moj malo zmasiral,zlikal,povaljaluser posted image ,...in je boljše ja user posted image ,..tako da bobek05,...Tinka že ve kaj govoriuser posted image

Lulke se pišemo, če ne prej v ponedeljek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
30.3.2006 20:24:40   
Meceno
Smrka a si ti sigurna da je Camagel ( ker če je, pomoje zato ni efektauser posted image , namreč to je za kožo in ne za dlesni ) .
Uporabljaš mogoče Calgel user posted image  ?

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 732
30.3.2006 20:26:50   
Anonimen
Meceno, ti si ena Lulka user posted image
Tale s Camagelom je skor tolk dobra, kot tista o ovcah user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
30.3.2006 20:35:42   
Meceno
Tinka, sej sem zanalašč napisala lulke ker me je zanimalo če boš opazilauser posted image  ( sej blefiram user posted image ),...ampak logo da si opazila če pa tvojega moža ni, pa tale beseda lulke spominja na ,...lulčka user posted image

Grem spat, se že preveč motimuser posted image

Aja še neki Tinka... katera o ovcah, imam dolgo lajtengo user posted image ,...mah sem se spomnila user posted image

< Sporočilo je popravil Meceno -- 30.3.2006 20:40:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 734
30.3.2006 20:41:26   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: tinka74

Draga Cipresa, draga Meceno in draga AnčaBanča!

Če mi ne boste poslale svojega mejla, s slikcam ne bo nič user posted image

Tokle, z rdečo si hotla, Cipresa, a ne user posted image

Cipresa sedela na ušesih in pozabla poslat naslovuser posted image user posted image user posted image user posted image Ti ga zdele takoj pošljem na ZS!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
30.3.2006 21:49:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meceno

Aja še neki Tinka... katera o ovcah, imam dolgo lajtengo user posted image ,...mah sem se spomnila user posted image

Tista, če bi bila ovčja volna super fino fajn za poleti, bi najbrž delali iz nje poletne oblekice user posted image

Ajajaja Antigona ti pa tvoje ovce. user posted image

Zdej pa resno, smrka, daj rajši probaj dat žličko Dalerona ali Calpola, mogoče celo svečko v rito. Držim pesti, da kmalu zobki pokukaj na plano user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 736
31.3.2006 12:20:51   
Timica
Halo!
Debato julije ful rada berem, da vidim, kaj se z vašimi malčki dogaja v tem obdobju. Moja mala julija še tudi ne pleza po štirih, ampak se bolj vleče po tleh in začela se  je dvigovat kjekoli le lahko. Pri tem dvigovanju me moti le to, da se stavi na prstke. Ne vem, če je to glih vredu. Imama razvojno drug teden in bomo vprašal. Ima tudi dva zobka, spodnjo 1 in zgornjo 3.  Prva dva zobka nam nista delala preveč preglavic. Vsak dan je bolj zanimiva, tako da mi je kar hudo, ko pomislim, da moram junija v službo, ravno takrat, ko ima ati počitnice.  Zdaj imam porihtan internet, tako da se bom lahko bolj pogosto javila. Uživajte čez vikend s svojo družinico.
čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 737
31.3.2006 12:40:27   
Barbela
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05
Ne, Barbara_Tomo, slikce, ki smo si jih razposlale so od nedelje, ko smo se srečale v Celju.. jaz drugače Anejeve še vedno gor dajem, čeprav priznam, da manj kot prej user posted image

Aja! Nisem vedla, da gre za te slikce. Sem že površno brala user posted image  . Če ste se dobile v Celju, ste bile pa blizu nas. Verjetno sem tudi to zgrešila, ko ste se dogovarjale kje in kdaj user posted image user posted image user posted image

Daneseje bilo na fizioterapiji po dolgem času spet fajn. Nič jokanja s strani Jaka. Jaka ima še vedno čevlje z mehkim podplatom in smo razmišljali o copatkah in čevljih s trdim in sem vprašala fizioterapevtko, kaj mi priporoča in na kaj moram biti pozorna. Čevelj mora imeti znotraj mehko podlogo in trdo opetnico (Ciciban varianta). V glavnem mi čevljev še ne bomo kupovali, ker nam jih je odsvetovala (zdravstveni razlogi) pa na noge se še itak ne postavlja. Za poleti je pa svetovala čevlje ''ala nič''. Najboljš je, če so otroci bosi, tako najlepše hodijo in tudi drža je pravilnejša.
Pa pohvalila sem se ji, da sva bila v sredo v gozdu z nahrbtnikom (tistim za na rame) in je full užival. Pa je vprašala kako je imel nogice. Jst pa ji rečem da pri mojih bokih, tako nazven. In ona, da tako ni prav user posted image  V glavnem še ena reč, ki jo imamo brezveze. Včasih je boljš nič kupit in prej vprašat. Verjetno ste tudi ve kupile že toliko stvari v brez veze. Mi video varuško (totalna bedarija, ker je pomembno da otroka slišiš in ne vidiš), kengurujček (sploh ni bil v njem), blazino za dojenje, da o igračah ne govorim, pa zdej nahrbtnik,... Edino pri oblekah smo nekako prišli skupaj. Razmišljam če se sploh naj lotim nabave stolčka za na kolo? user posted image

Uh, vas utrujam z nepomembnimi stvarmi. lepo se imejte, lep vikend če se ne beremo in bodite zdrave user posted image

Barbara

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 738
31.3.2006 13:02:37   
pravljica
barbara, kakšen nahrbtnik pa imate? zakaj to ni uredu user posted image  ker sedi, ker ima nogice tako ali zakaj?

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 739
1.4.2006 11:42:14   
Barbela
Pravljica: imamo nahrbtnik od LAFUMA KID. Ima streho in aluminijasto ogrodje, prevlečen je pa z blagom. To je tak nahrbtnik npr, za v hribe. On notri sedi čisto lepo, samo nogice so bolj narazen in to našo fizioterapevtko moti. Sem se pa pozanimala še pri prjateljici in mi je rekla, da je tudi ona slišala da otrok v tem nahrbtniku naj ne bi bil dlje kot 1 uro. Verjetno zato, ker ni dober da imajo noge dalj časa narazen. Kakšne pohodne ture v hribe odpadejo, vsaj v našem primeru user posted image  (dokler Jaka ne bo večji).

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 740
2.4.2006 12:02:31   
PBJ
Kako ste kaj, julijske mamice??

Tukaj na Štajerskem je zaenkrat še lepo vreme - bret vetrauser posted image ..

Jaz dokončujem kosilo, mali še pridno spančka, ati pa avto glanca. Popoldne gramo malo na potep, saj je treba izkoristiti tako lep dan.

Zadnje dneve hodiva z user posted image  bolj pozno spat, ker gledava dele serije Lost, če je kateri kaj znana. Od sodelavca je dobil nasnemano 2. epizodo, ki je zankrat še ne vrtijo, ne na nemški in ne na naši TV. Jaz sicer nisem preveč za TV, ampak to me pa ful privlači... Stvari se že nekoliko razpletajo in počasi bi se lahko že razpletle - ampak v Ameriki baje vrtijo že 3. epizodo, tako dauser posted image .. Od tega lahko počasi postaneš odvisen, kot so nekateri od španskih limonaduser posted image user posted image user posted image ...
In ko imaš to na dvd-ju ne moreš nehat gledat in ura je naenkrat polnoč ali ena.
Potem pa je Jure buden že ob 6.30 in ima racije po svoji in nato še po najini postelji. Danes ga je kar ati prevzel, tako da sem spančkala do 9-ih.user posted image
Sicer pa ima zadnje dneve nekaj nosek zadelan in ga pridno čistimo s fiziološko - z veliko mero potrpljenja.

Lepo nedeljo vsem skupaj in pa-pa...

< Sporočilo je popravil PBJ -- 2.4.2006 12:05:35 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 741
3.4.2006 8:43:33   
Antigona
Živjo!

Kako ste kaj uživale čez vikend? Vreme je bilo super...
Mi smo bili v soboto v Avstriji na reliju (ati je delal - fotkal), midva sva pa uživala cel dan na sončku... Je bilo 18 stopinj in Žan je užival... No ati se je mal zasekiru, ker je Žan zaspal takoj ko se je dirka začela, pa tako zelo hrupno je bilo user posted image ... Je reku, da nima nič dirkaške krvi v sebi user posted image  user posted image  user posted image ... U glavnem, Žan je užival 300 na uro ker smo bili cel dan zunaj... Smo si tko k en piknik nardil... Na travco nepremočljivo podlago, čez dekco, da je bilo toplo, pa se je lahko kobacal naokoli, malo sva se pa vozičkala....
V nedeljo smo bili pa pri tašči na kosilu, potem smo šli pa na en doooooooooolg sprehod, tako da je bil tudi včeraj celo popoldne zunaj...

In danes ponoči se je prvič zgodilo, da je ponoči papcal samo enkrat oz. zjutraj, jedel je namreč šele ob petih user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Le tako naprej moj mali user posted image ...

Lp,
user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 742
3.4.2006 9:38:43   
bobek05
Tinka, Meceno - kaj pomeni ta vajin user posted image , ha??? Na kakšno razgibavanje to namigujeta? user posted image  Do akrobacij v postelji mi ni glih pri vročini skoraj 38, drugače pa smo z malim vsak dan zunaj na sprehodih... Finta je pa v tem, da NOČE biti zunaj na sprehodu oz. na jetra mu gre, da je v vozičku, ker se nič ne dogaja, mora samo sedet in se običajno čez pol ure začne pritoževat.... user posted image  Ja, kaj naj zdaj, če pa še ne hodi??? Kak naj gremo drugače ven? Če bi ga nosila bi bilo isto, le da bi me zvilo v hrbtu po 5 minutah.... Ima katera kak predlog?

Jaz sem še v večjem zosu - vsak večer imam vročino (do 38), grlo me boli, kašljam ko raztrgan doktor, iz nosa mi lije, vse me boli... user posted image  Beda! Sama sebi sem tečna, ker imam pun kufer vsega tega, pol pa se še sekiram, da bom na malega vse spravla, ki se btw še kar drži (že mlatim po mizi user posted image )... Najbolj tečno je predvsem to, če sta otrok ali mamica bolana, da niti na user posted image ne moreta it - še kakšno drugo mamico ali otročka okužim user posted image  in si potem obsojen na izolacijo. No, hvala Bogu je vsaj babica OK in je zdaj za vikend malo malega več pazila, da sva midva z atijom nabirala moči (mož je že kar OK)...

Tak da pri nas je še vse tak... Bašem se s tabletami, da bi čimprej ozdravela. Sem bila tudi že pri dežurni zdravnici (pregledala me je v 2 minutah user posted image  user posted image ) in rekla, da naj jemljem lekadol (za zbijanje vročine) in en sirup za kašelj (ki ga itak jemljem že ves čas)... Brezveze, da sem sploh kam hodla.. user posted image  

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 743
3.4.2006 10:08:33   
Meceno
Bogi, bogi BOBEK, saj ni čudno da nemoreš user posted image (ven pa noter skakat user posted image ) ko pa si tako bolana. Če je tvoj že zdrav ga zaprosi  naj ti vsaj mandelje spolirauser posted image ,...če jih še imašuser posted image  namestouser posted image .

Jaz sem že doma, sem se tu na RR hitro javila, grem prati, čistiti po stanovanju saj Tara spi

Timica dobrodošla user posted image

Adijo

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 744
3.4.2006 12:18:08   
LONA13
žIVJO PUNCE!!!
Mi smo tudi preživeli lep vikend! Večino časa smo bili zunaj na sončku, pa ene petkrat na dan na stanovanju (zdej smo v finalni fazi pucanja in drgnenja) ta teden pa bomo že počasi opremo montirali... komaj čakam da bomo na svojem!!!
Tamal zdajle spi-- je omagal ker je moral dve uri gledati keramičarja kako packa po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sedaj grem user posted image , pa telefen plačat,da ne bom spet odrezana od sveta.

Poljubčke in pozdravčke od mene!

&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/ljubezen/015.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=38 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/ljubezen/015.gif" width=38>

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 745
3.4.2006 14:30:24   
bobek05
Lona, kaj nam ti to neke kvake pošiljaš (na koncu)??? user posted image

Moje sonce me je danes presenetilo - 1. je zaploskal. Bravo, Anej! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 746
3.4.2006 14:40:20   
CIPRESA
Tinka hvala za slikiceuser posted image !!!!
Pri nas pa smo že en teden tako siiiiiitniiiii da bo mami kar znorelaaaa, samo jok in jok pa zraven moram bit skos pa še takrat skos jok in jok. Nimam pojma kaj je to ampak mislim da naš malček že začenja s tisto trmico ko ni po njegovem se krega in joka in cviliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj naj naredim??? Takemu 8 mesečniku še z besedo nemorem povedat in DOPOVEDAT da naj ne vpije!!!

Nimam veliko časa ker grem kirurško odstranit modrostni zob ki mi raste počez proti ušesuuser posted image   čez dobro uro pa mali gre z mano ker ga nimam kam dat.....kriza me je že zdej groza pa ne zaradi ruvanja in rezanja ampak kolk bo tamal tulil spet. Sem oborožena s tableti (upam da BONIFEN lahko pogoltnem) da me vsaj bolel ne bo in bom lahko poslušala cviljenje.

Ko bom bolje vam napišem če sem še živauser posted image user posted image user posted image user posted image

PA-PAuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 747
3.4.2006 15:51:19   
pravljica
joj, cipresa..si me spomnila...jaz se že od novembra nisem šla naročit user posted image  do maja moram to opravit, drugače bom spet kregana pri dr. user posted image

to mi pač opiši, kako in kaj...user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 748
3.4.2006 16:19:14   
smrka
Joj meceno... sem se cist zatipkala ja... CALGEL je hiihih ne camagel..

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 749
3.4.2006 16:21:33   
smrka
Cipresa nisi edina tudi nasa je mal tecna.. ampak mislim da so zobki krivi.... Ce se ne ukvarjam s tamalo, ce jo dam v pojstlco da se sama dviguje pa sama zaigra, kar tuli, ce nisem zraven. Enostanvno stalno hoce nekoga imet blizu. Ja ni kej, nasi malo scrklancki so , a ne :)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?