|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE
8.3.2006 7:20:50   
NATAŠI
srečka super da je vse ok user posted image

urskamravlja jaz hodim na aerobiko za nosečke... in imamo full poceni... okrog 5.500 je osem obiskov in lahko greš dvakrat na teden ali pa enkrat, kakor ti čas dopušča. To je pa v domžalah..... Na šmarno bom šla pa tudi jaz verjetno kaj.... kar nemogoče se mi zdi, da je tolk drago- 14.000, mogoče si napačno pogledala user posted image   Drugače ti pa lahko povem, da sem bila full full zadovoljna... vse ti sproti govori kaj smemo delati in kaj ne, potem te uči dihanja s popkom (to še ne znam user posted image ) pa meri ti s prstom koliko je prostora med mišicami v trebuhu- tako nekako no ... pa kako je treba pravilno vstati ali se uležti... pa na levem boku je treba čimveč počivati ... v glavnem super je user posted image user posted image

drugače sem pa jaz tako tako..odvisno od dneva, se pa kar dogaja da mi je slabona popoldne in potem na večer... in probleme imam še vedno s hrano, ker mi  od dveh popoldne ne paše več jest, še za kosilo se fejst pomatram da mal pojem..

sončnica ti imaš pa naslednji pregled takrat ko jaz user posted image  

uživajte v dnevu žena in eno  user posted image  za vsako

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 326
8.3.2006 7:50:18   
busika
Živjo!
Mal se vmešavam k vam, ker sem drugače julijka. Ampak me matra firbec in me zanima, če sta bla Tina&Dean mogoče par let nazaj za novo leto v Amsterdamu - seveda če nisem preveč firbčna.

Imejte se lepo, uživajte na sončku in pridno božajte svoje bušije.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.3.2006 8:41:50   
melodija
Dan, nosečke!

Vidim, da že vse pridno migate in telovadite. Bom tudi jaz morala začeti.
Jaz sem bila včeraj na prvem materinskem tečaju=predavanju, ki je bil najprej na temo otroških zobkov, potem pa so nam predstavili vaje za nosečnice (zelo dobro-smo že ležale in telovadile).
Drugače pa sem slabokrvna, imam tisti neki sirup in včeraj sem pri G ugotovila, da imam zaradi tega srčni utrip okrog 100, ter  da sem zato tako pogosto zadihana.user posted image  Nič kaj prijetno, sploh ta zadihanost, ampak kaj moreš.

Danes pa imam NS! Komaj čakam!

Ja, vozičke že tudi jaz malo gledam - zaljubila sem se v Quinnyjevega Speedija temno rdeče barve. Bo ga potrebno preizkusiti.user posted image

Lep dan žena!

(odgovor članu busika)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.3.2006 10:29:41   
ella2006
melodija

Kaj pri vas tako hitro pričnete z materinsko šolo, na našem koncu (celje) pa priporočajo čim kasneje.

Vsem skupaj želim vse najlepše za 8. marec, pa naj vas vaši dragi danes še bolj razvajajo. V Rusiji imajo na današnji dan celo dela prost dan.

(odgovor članu melodija)
Neposredna povezava do sporočila: 329
8.3.2006 10:38:46   
melodija
Ella (Ela mi je noro lepo imeuser posted image ), to se imenuje uradno: Prvo srečanje v zgodnji nosečnosti za bodoče mamice (sem dobesedno prepisala).

Drugače pa je sama priprava na porod priporočljiva šele 8.mesec (tak piše na tem letaku). Kar se meni zdi pozno. Kaj pa vam?

Aja, gre pa za ZD Slov.Bistrica, mogoče imajo samo oni takšno navado, da je že na začetku en tečaj.

A ste si že kaj ogledali ponudbo predavanj in dejavnosti v Štorklji? Zelo zanimive se mi zdijo teme.

Lp, Melodija

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 330
8.3.2006 10:54:32   
ella2006
Melodija

Glede na to da pričakujem drugega otroka (upam da bomo dobili Elo) se mi zdi kr vredu obisk materinske šole v 8 mesecu, razen če takrat ne moreš sedet dlje časa.
Materinsak šola mi je prišla bolj prav glede priprave na porod in opis samega poroda, kot pa nega otroka. Ker ti tako prve dni po porodu pomaga patronažna sestra in nekatere imajo drugačne nasvete kot pa te poučijo v materinski šoli.

Kje pa imaš NS, jaz sem naročena za 16.03 v MB pri dr.Kseniji Ogrizek Pelkič.

(odgovor članu melodija)
Neposredna povezava do sporočila: 331
8.3.2006 11:08:52   
melodija
Hahaha, Ela!!!No, če bosta obe punčki, potem bosta Eli user posted image  soimenjakinji.
Ja, k njej grem danes na NS. A si iz Mbja in okolice?

A prvi je pa fantek? In kako mu je ime?

Punce, ki ste že bile na NS...kako dolgo traja pregled?

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 332
8.3.2006 11:24:31   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5
user posted image   PDP 3.9. - x_srečka_x 
user posted image  PDP 4.9. - borovnička 
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 
user posted image  PDP 8.9. - yennika
user posted image   PDP 12.9. - alenka11
user posted image  PDP 13.9. - pupika, Zora, urskamravlja
user posted image  PDP 15.9. - melodija, Maja22
user posted image   PDP 16.9. - BONHEUR 
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca
user posted image   PDP 20.9. - žiža
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean 
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - tinaaja, Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale.

Nas je pa že 30 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo srečka, spremenjeno!user posted image Pa veš kaj me še zanima... ti je zdaj delala UZ al si šla samo po izvide? Ker me zanima, če je še vedno delala vaginalni UZ al že na trebuščku? Jaz mam čez en teden pregled, pa bi rada mela mojega user posted image  poleg, ker ga ni bilo na NS. Ker nekje ne dovolijo, da je poleg, če se dela vaginalni UZ. user posted image

Madonca ste že pridne, že vse nekaj migate. Jaz še kar nič. Sem tako lena, pa ta mraz mi zbije vso motivacijo. Edino v kar sem pa vsak dan prisiljena, so sprehodi z najino user posted image . No, hvala bogu, da mam vsaj njo, drugače bi tak cele dneve samo not visela. Pa mi tud noter ni dolgčas. Sem že začela vlivat pa barvat figurice za v otroško sobico. Saj sem vam povedala, da sem prava obsedenka user posted image .

Me pa zanima za Tifol. Ste ga pridno jedle? Ga mogoče še jemljete? Jaz jih ne jem več. Mi je pa ostala cela škatlica, tako, da če katera rabi, naj mi pove. Da jih ne bo kupovala, ji jih jaz dam oz. pošljem.

Se moram pa spravit v Europark, v Emporium gledat za modrčke. Noben mi ni več prav, tako, da sem zdaj brez. user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu melodija)
Neposredna povezava do sporočila: 333
8.3.2006 11:33:03   
princes
Pozdravljene user posted image .., ste se le malo razpisale...user posted image user posted image

A ti hodiš Natasi...Ja res, jaz sem prav poklicala in vprašala...Pa še v drugih centrih sem gledala, pa stane 7.000, sit, enkrat tedensko, torej štirje obiski v mesecu...Brezveze...Ti maš pa to ful dobro...no vidiš, to je ena normalna cena...Kam pa to hodiš v Domžalah?
Ja verjamem, da je dobro, jaz bi tudi rada hodila...user posted image

Danes bom pa šla z user posted image malo na sprehod, ker je tak lep sonček...user posted image

Potem bova pa jedla sarme, sem taščo prosila, da mi jih naredi...user posted image
Sem si jih zaželela, meni ful pašejo take stvari jesti iz zelja, pa kašne čorbice zelenjavne...
Boga Natasi, da ti ne paše jest..user posted image .To še nisem slišala, da kašni user posted image , ne paše jesti...Čudno, saj pomoje boš še ornk lačna, počakaj še malo....da slabosti minejo...

Bravo x srecka x, sem vedela da bo vse ok...user posted image user posted image , h kateri G. zdaj hodiš??

Jaz pa še kar nevem za izvide....user posted image user posted image Pregled imam pa 30.3.

No uživajte, pa izkoristite danes naš dan...user posted image

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 334
8.3.2006 13:57:42   
nelli
Pozdarvček punce.user posted image
Jst bi se tut vpisala na vaš seznamček user posted image . Že dalj časa vas spremljam. Vidim, da ste bolj zgovorne kot na sosednjem forumu.user posted image

Vesel 8. marec user posted image user posted image user posted image user posted image , izkroistite dan obsijan s sončkom.

Moj PDP 29.09.2006

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 335
8.3.2006 14:15:44   
NATAŠI
ker imam full gužvo ti le na hitro odgovorim urskamravlja- hodim v fit fit Domažle... lahko malo po internetu pogledaš... na najdi si vtipkaj le fit fit... potem pa ko je več zadetkov poglej fit-fit za oblikovanje telesa

(odgovor članu nelli)
Neposredna povezava do sporočila: 336
8.3.2006 15:23:57   
pupika
Pozdravljene babike,po dolgem času se vam zopet oglašam, končno smo v službi zopet prišli do interneta.

Kako se kaj počutite, pri meni je vsa slabost izginila, in tudi trebuh se mi že malo pozna.

Vsem puncam želim lep dan in užijte današbnji 8 marec.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 337
8.3.2006 15:56:32   
melodija
Pupika, smo te že zelo pogrešali! Dobrodošla nazaj!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 338
8.3.2006 16:17:14   
BONHEUR
Borovnička, meni je pri prejšnji nosečnosti delala vse preglede po NS prek trebuha. Mogoče je pri tvoji ginekologinji drugače, vendar ne verjamem. Samo pri 8 tednih (prvi pregled) mi je naredila vaginalno. In v zdajšnji nosečnosti v 11. tednu, ker itak pojma nisem imela, koliko časa sem noseča.
Naj gre tvoj kar zraven, tudi če bo vaginalni pregled!

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 339
8.3.2006 18:36:02   
yennika
Tudi jaz se počutim krasno, buši pa kar raste!user posted image Lačna vsako uro. Se ravno najem do sitega, mi že spet kruli.user posted image Zredila se nisem še nič, dobila sem nazaj mojo začetno kilažo. Po mojem je dete kar pridno in veselo raste, saj vso hrano takoj potrošim!
Glede Tifola, jaz sem ga jedla do konca 3 mesecev, torej do 13 tedna.

Tudi jaz se imam namen odpravit malo po nakupih gatic in modrcev. Me že kar fajn vse tišči!user posted image

A v materinsko šolo že kaj hodite? Midva sva se odločila, da greva potem maja!Če sploh....

Upam, das so vas vaši partnerji malo pocarkljali danes, ko je mednarodni dan lepih ,pametnih in inteligentnih žensk!user posted image

PA PIŠTE KAJ!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu BONHEUR)
Neposredna povezava do sporočila: 340
8.3.2006 18:57:10   
yennika
Pa še nekaj. A vas mamike tud kaj bolijo kolki in trtica?
Joj, me je zadnje dni tako bolel desni kolk, da sem komaj hodila. Pa sem si ga malo razgibala in je za malenkost boljše!
Verjetno je ta bolečina zaradi leženja na boku. Pred nosečnostjo sem vedno ležala zgolj na trebuhu, zdaj pa že 14 tednov na boku!user posted image

UŽIVAJTE!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 341
8.3.2006 21:52:18   
princes
Hvala Natasi, bom takoj pogledala...user posted image

Pozdravljena Nelli..user posted image user posted image ja dobrodošla, kolko nas je že...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem jedla prve tri mesece Tifol....Potem sem pa nehala, so se pa takoj nehali bruhavčki...Pa sem se veliko bolje počutila...user posted image

Jaz pa sem rožico dobila danes od user posted image ....Pa bila sva na sprehodu, je bil zelo lep sončen dan, je prav malo pasalo biti na zraku...

Zaenkrat mene še nič ne boli, razen včasih hrbtenica, ker imam take težke joške..user posted image
Drugače sem tudi prej rada na boku ležala, tako da ni problema..

Midva še nisva bila v nobeni šoli, nama v zdr. domu sporočijo, ko bo...Nevem kdaj..user posted image

Lep spanček vsem...user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 342
8.3.2006 22:12:14   
Pikica06
Živjo user posted image !
Kako ste kaj? Mene so jutrane slabosti že minile in tudi za kosilo lahko že več pojem user posted image .
Zadnjič sva šla z mojim user posted image  v H&M v Graz in sem si kupila dvoje nosečniške hlače in nekaj majčk user posted image . Tudi meni se trebušček že kar konkretno pozna user posted image ! V Lj. sem bila v nekaj trgovinah in mi niso nobene hlače pasale - imam bolj široke boke user posted image . Sedaj samo še čakam, da se začne pomlad! Za tople dni imajo toliko lepih tunik!

Tifol sem tudi jaz že nehala jesti - pri 12 tednih. Jemala sem ga točno 1 leto in 1 mesec. Priznam, da mi zelo paše ne jemanje tabletk vsak dan, po 6 letih jemanja KT in 1 letu Tifola!

Danes sem imela pregled pri G in sem upala, da mi bo naredila UZ ampak ga ni. Je rekla, da šele v 21. tednu. Je pa dala mojemu user posted image   v roke neko napravico in mu rekla, da je očijeva naloga, da najde otročkov srčni utrip. Vsaj srčka smo slišali! Pa priporočala mi je plavanje in telovadbo. Res bo treba začeti! Samo sploh ne vem kam naj grem v Lj.! Ponudbe je res dosti in ravno zato se je tako težko odločiti. Ljubljančanke, kam hodite? Na DIF plavati? Na telovadbo v porodnišnico, v Štorkljo, v Infant-a, v Fit&Fun? Ali že katera kam hodi in kako je?

Yennika, mene že dva meseca boli tm pri kolku na levi strani, malo pa tudi na desni. Danes sem vprašala G kaj je to oz. kaj me to sploh boli in je rekla, da je to nek živec in da moram telovadit. Se mi pa že meša, ker me ne neha bolet. Verjetno bo telovadba res pomagala.

Uživajte in čuvajte vaše user posted image !

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 343
9.3.2006 7:23:31   
NATAŠI
jutro user posted image

No da se danes na bolj obširno javim.... Za včerajšnji praznik se je tudi moj srček spomnil (kot vedno) in mi prinesel orhidejo (v epruvetki) in ferrero rosche zložene v piramido (joj ko bi mi pasalo to jest- pa bo že zapasalo enkrat) .. da vam povem kaj mi je moj oči dal- košarico kivija user posted image user posted image

O teh nosečkih šolah-tečajih so tudi meni že v prvem pregledu svetovali naj grem na zgodnjo nosečnost... jaz sem spustila in se bom odločila da grem enkrat v maju-juniju

Na NS sem bila v 13.tednu in je full hitro opravljena- cca 10 minut (no pri meni je bilo tako)

Tifol jaz jemljem že pol leta in mi je G rekla naj kar nadaljujem čez celo nosečnsot- jemljem pa CenetraMed Mami

urskamravlja zanimivo je pri meni to, da mi popoldne sploh ni tako slabo da nebi mogla jest ampak kar ne morem.. ne paše... slabo mi postane zvečer ampak spet ni tolk da nebi mogla nič.. jaz do zdaj nisem še nikoli bruhala. Ampak tole s hrano je pa res zanimivo.

nelli dobrodošla in tudi tebi želim lepo in zdravo nosečnost user posted image user posted image

Pikica a mi poveš kakšen pregled si imela potem včeraj? ker jaz sem naročena na tretji pregled 4.4. in takrat menda ne bo ultrazvoka.. pa me zanima kakšen pregled je to, kaj ti pregleda? Ker menda je naslednji ultrazvok res tako kot si napisala- 21. teden

Na plavanje grem pa jaz v nedeljo... a kaj veste kako je tole s toplicami in vodo? Menda v vroči ne smem biti ... tista ki ima 35  stopinj . Je pa priporočljivo plavanje in hoja v nosečnosti..  Mislim da hodijo nekatere (na rr-u sem zasledila) na DIF, na aerobiko pa jaz hodim FIT-FIT Domžale

ok, zdaj sem se pa fejst razpisala user posted image  .. želim vam lep dan!!

(odgovor članu Pikica06)
Neposredna povezava do sporočila: 344
9.3.2006 7:45:15   
Bety
Pupika!!user posted image user posted image user posted image

Iskala sem te, ker sem jaz med oktoberkami. Končno noseča. Kako si?

Ženske, pri nas oktoberkah se kar vrstijo prazne vrečke. Prav žalostno. Pri vas nisem opazila žalostnih dogajanj. Srečno vam še naprej.

(A mislite, da so slabosti od tifola? Tut možno.)
LP

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 345
9.3.2006 8:26:30   
pupika
Bety najprej ti iskreno čestitam. Jaz sem imela slabosti na začetku nekje do 11-12 tedna, bruhala sem samo enkrat pa še to zaradi tega, ker sem preveč pojedla zelja, ki mi ni ležalo v želodec. Jaz tifol jem še dalje, no vsaj farmacevtka mi je tako rekla, da ga sedaj priporočajo celo nosečnost, mislim, pa Bety da tebi ni slabo od tifol-a. Še malo pa bo tudi tebe minilo.

Tudi jaz imam že kar nekaj trebušča, se mi že kaže, tako, da sem si malo priredila moje zapenjanje hlač, sem si okoli gumba namotala elastiko za lasje(hahahahaha) Nosečniških hlač še nisem našla, ker so vse tako čudne ali so na korenček, ali pa so mi prevelike. Jaz sem kar že pridelala nekaj kg sem že prišla na 61.

Prešnji petek se mi na pregledu ni slišalo srčka od user posted image , kaj mislite je lahko kaj narobe.
No danes pa imam NS, tako da upam, da bo vse v redu.

Melodija kako je kaj s teboj? Me veseli, da se je vse srečno končalo.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 346
9.3.2006 13:07:58   
NATAŠI
pupika upam,da bo vse ok .... sporoči kako je šlo na NS.

user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 347
9.3.2006 13:22:04   
pupika
Nataši hvala ti za pikopoko. Mi je zdravnica rekla, da je vse v redu, naj bi pa to imela zgodnjo morfologijo, kjer ti pregleda vse organe. NS je bila izmerjena 1.22 nosna kost je bila vidna pri nekaterih organih je pisalo Normal, pri ledvicah je bilo prazno, samo nič ni omenila, saj verjetno, če bi bilo kaj narobe bi že kaj komentirala kajne. Sem pa bila pri dr. Pelkičevi v MB porodnišnici.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 348
9.3.2006 13:27:16   
NATAŠI
SUPER user posted image

Veš, če nebi bilo kaj ok bi te poslala na kakšne preglede naprej. Ti si en teden za mano, če se ne motim? Tole z morfologije ti je sama predlagala ali je bilo to skupaj z NS?

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 349
9.3.2006 13:38:24   
pupika
Moja G mi je dala napotnico, kjer piše pregled za zgodnbjo morfologijo, sem zraven pa spada tudi merjenje NS. Baje pa naj bi bila sama NS posebej. Malo se pozanimaj pri svoji G, nekateri G to sami delajo svojim pacientkam, moja me jje pač poslala k drugi.

Kdaj pa imaš ti NS ali morfologijo, omeni svoji G če ti lahko naredi zgodnjo morfologijo, ki jo delajo baje 11-14 tedna. 

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?