borovnička
|
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite! PDP 1.9. - Martina5 PDP 3.9. - x_srečka_x PDP 4.9. - borovnička PDP 5.9. - tadika, onja PDP 6.9. - NATAŠI PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 PDP 8.9. - yennika PDP 12.9. - alenka11 PDP 13.9. - pupika, Zora, urskamravlja PDP 15.9. - melodija, Maja22 PDP 16.9. - BONHEUR PDP 17.9. - Dajanax PDP 18.9. - SOncIca PDP 20.9. - žiža PDP 21.9. - ella2006 PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* PDP 26.9. - Tina&Dean PDP 27.9. - asso PDP 28.9. - tinaaja, Lu, spelca1 PDP 29.9. - pinkiponki Ne vemo pa še za marusa in matahari. Ko bomo pa vedele še za spol, bomo pa še črtice zraven narisale. Nas je pa že 30 ! Evo srečka, spremenjeno! Pa veš kaj me še zanima... ti je zdaj delala UZ al si šla samo po izvide? Ker me zanima, če je še vedno delala vaginalni UZ al že na trebuščku? Jaz mam čez en teden pregled, pa bi rada mela mojega poleg, ker ga ni bilo na NS. Ker nekje ne dovolijo, da je poleg, če se dela vaginalni UZ. Madonca ste že pridne, že vse nekaj migate. Jaz še kar nič. Sem tako lena, pa ta mraz mi zbije vso motivacijo. Edino v kar sem pa vsak dan prisiljena, so sprehodi z najino . No, hvala bogu, da mam vsaj njo, drugače bi tak cele dneve samo not visela. Pa mi tud noter ni dolgčas. Sem že začela vlivat pa barvat figurice za v otroško sobico. Saj sem vam povedala, da sem prava obsedenka . Me pa zanima za Tifol. Ste ga pridno jedle? Ga mogoče še jemljete? Jaz jih ne jem več. Mi je pa ostala cela škatlica, tako, da če katera rabi, naj mi pove. Da jih ne bo kupovala, ji jih jaz dam oz. pošljem. Se moram pa spravit v Europark, v Emporium gledat za modrčke. Noben mi ni več prav, tako, da sem zdaj brez. Pozdravček
|