Nyah*
|
Jest sm pa tko zmatrana..... . Moj mozek je nocna, delal jih bo kar 6 zapored, in sva sami zvecer od pol devetih, do zjutraj do pol sedmih, ko pa oci oride domov, mora pa itak se spat, tako da sva full same, nasa pikica pa kot da to cuti, je cisto nemirna, prejsnjo noc se je zbujala na 1-2 uri, vceraj je jokala do polnoci, potem pa pri meni spala do 4, pa naprej v svoji posteljici do 7 . Zdaj spi v lezalniku v dnevni pri meni, pa ji kar pase zgleda . Upam, da bo trajalo, ker moram se ful pospravit.... , pa skuhat, pa zdrzat do 14h ko mozeka zbudiva. Puri, huh, groza, kaj se ti dogaja. menjaj, brez debate, ta nima vse v glavi poslihtano. Caffee, tudi jaz imam podobne probleme kot ti, evo mala sedaj spi, jaz pa ne morem in ne morem, potem se pa cel dan kot ozeta cunja . Ne vem, kaj mi je, kar pricakujem, da se bo zbudila, pa jokala, ..., pa vsak njen stok slisim,... pa razmisljam, ce je kaj za narediti... Kako sem huda na tole vreme, vceraj smo sicer sli za pol urice na sprehod z vozickom, kljub hudemu mrazu, ampak danes pa ne vem, kaj bo... mogoce samo za nekaj minut na zrak. Ji pase, meni- nama- pa tudi. Midva sva tudi poskusila , moj je cisto navdusen, jaz pa v strahu, da ne bi blo kaj narobe,..., ampak bo ze bolje. Alenka, jaz sem hotla res cakat, pa sem narocena k G sele konec marca, v 10. tednu po porodu, pa bi bla ze kr kriza kaj pravis ? Nic, nas skratek spet nekaj jamra, grem jo zabavat. Papa
|