puri
|
oJLA punce! Jaz sem mu pa včeraj dala prvo kapljico AD3, pa ga je cel dan tako matralo, da mu potem danes nisem upala dat,..bom pa jutri spet poskusila, da bom videla če so bile včeraj res kapljice krive. Jaz še vedno polno dojim, ampak imam še vedno vsake toliko časa malo rjavega izcedka, pa je že več kot 6 tednov mimo. Mi gre že prav na živce. V petek imam pa itak pregled pri ginekologu ,...komaj že čakam, moj pa še bolj , ker sva rekla, da bova počakala do pregleda, potem pa AKCIJAAA Sem pa danes čisto fertik Najstarejši sinček se je namreč tako udaril v tavelik prst na nogi, da mu je šel dol kar cel noht Zelo se je začel jokat in vpil "MAMI PRSTEK" in se držal za nogo in potem sem videla še kri in sem se zelo ustrašila. Komaj sem pogledala in bilo je res grozno za videt. Vse krvavo, noht se mu je pa čisto malo še držal zraven. Bošček se je zelo jokal in bil cel čisto moker od bolečin. Potem smo ga pa peljali na urgenco in tam se je še vedno zelo jokal. Tudi oni so rekli, da ga mora to res zelo boleti. Jaz sem se kar zraven jokala, ko so mu mogli bolj na silo pogledat, ker ni pustil, ker ga je tako bolelo. Noht so mu nato do konca potegnili dol. Rekli so da ga bo še dolgo bolelo, vbistvu dokler ne bo zrastel nov noht. sedaj mora piti sirup proti bolečinam. Ja, kaj vse se naredi,................ No, ampak jaz se vedno tolažim s tem, da bi bilo lahko še kaj hujšega, kot to,.......važno, da je drugače zdrav. Ampak svoj otrok se ti pa res tako smili, če veš da trpi od bolečin. Takrat ti je žal za vse nazaj, če si ga kregal,...... lp
|