|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARSKE MAMICE
22.2.2006 13:24:35   
lumpy
caffee,
jaz sem ena tistih, ki doji ( sicer ne polno, ker imam premalo mleka, ampak pri vskaem odbroku ga pristavim)  in sem že dobila menses in sicer točno 4 tedne po porodu sem dobila tega user posted image . Sem tudi jaz mislila da me bo še nekaj časa pustil pri miru. Kaj moreš?

Ginekološki pregled imam jaz šele 23. mareca se pravi 9 tednov od poroda, ker se je moj zdravnik nekaj prestavljal , pa nisem hotela h kateremu drugemu in bom raje počakala, glede na to da nimam težav.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
22.2.2006 13:38:06   
Anonimen
Ojla

Boris, tudi midve sva imeli praško pasto in je res šlo na bolje. Potem pa so ji v Lj na pregledu dali cinkovo olje - porazno. Čez vikend se je stanje tako poslabšalo, da se je še patronažna zgrozila. Nato sva sprobali kremo Lasepton in moram vam povedati, da je krema res odlična. Ritka sicer še ni zaceljena, vendar pa je stanje mnogo bolje. Sicer pa je potem včeraj v posvetovalnici zopet dobila novo kremo. Bomo videli kako se bo ta obnesla.

Drugače pa je naša user posted image  danes stara en mesec. Kako čas beži. Mamica kar verjetni ne more, da jo ima že en mesec pri sebi. Pa tako je že bila boga in bolana.

A vaši user posted image  že vsi dobro vidijo? Naša še ne vidi in patronažna in zdravnica so mi rekle, da ima še dva tedna časa, da bo začela slediti predmetom. Upam, da je to res in da ji zlatenica ni pustila posledice.

Se pa tudi mi lahko danes pohvalimo s spanjem. Ob 23 je zaspala in spala do 4:30. Nato smo se nahranile in ob 5:15 je mami že bila v postelji in dremala. Klavdija se je nato zbudila šele ob 9:30. Kar dobro.

A kaj ko so jo dopoldne spet matrali krčki. Smo ji dali komarčkov čaj, pa je revica vsega nazaj zbruhala. Šele ob 12 je potem zaspala.

Sedaj se pa že oglaša --- moram leteti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
22.2.2006 14:06:05   
Nyah*
OOOOOOOOo, porednice, kar user posted image user posted image  ste ze, ccccc, pa ste rekle, da boste cakaleuser posted image user posted image  ( ne mi zamerit, midva se nisva, pa sem ljubosumnauser posted image user posted image ). Midva sva skoraj, pa sva se ustrasla, cakava pregled, je pa hudimano tezko, aneda, tiste ta pridne ze vedo, kako je....hahaha.

Midve z Najo imava tudi pregled spet 23.4., pri 3 mesecih, bo cepljena pa to. Pa uz kolkov imava takrat enkrat.

Veste, kaj me zanima, koliko vas se polno doji, katere dodajate in katere samo se po steklenicki hranite? Pri nas je namrec steklenicka skoraj cisto prevladala, se dojiva le obcasno, pa se to se bolj crklja se mi zdi.

Jah, soncka pa pri nas tudi ni in ni, pa rvno zdaj, ko bi sli tut mi bolj pogosto ven. Vceraj sva sla z user posted image  malo sama na Bled na sprehod in kavico, Naja je v varstvu cel cas spala, nama je pa tut ful pasalo malo odklopit.

Nc, grem se delat pridnouser posted image , mal pospravit,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 378
22.2.2006 14:11:32   
Nyah*
Aja, caffee, jaz sem imela menstro ze tretji teden, pa je bla 6 dni, zdej se pa vsake nekaj dni se malo pokazeuser posted image user posted image . A si ti ze narocena pri Berniku? Jest se se nisem, kdaj mas ti datum? Upam, da me se vzame, ker more to bit cez 2 tedna (ko bo 6 tednov po porodu).

A ste ve ze kej razmisljale o kontracepciji? A boste mele tabletke al kaj? Jaz ne vem kaj naj, glede na to, da bi cez 2 leti rada spet poskusila bit user posted image . Huh, tezka odlocitev.,....

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 379
22.2.2006 14:26:37   
lumpy
O Nyah, dojenje to je ena zakomplicirana stvar. Sem mnenja da ko ne gre, ko začne zmankovati potem zmanjka pa lahko delaš ne vem kaj in se na glavo zraven postavljaš.

Pri nama je sedaj takšna situacija: ta mali pri prsih sploh noče več potegnit, ker nekaj časa traja prej da kaj priteče ven, po flaški pa takoj teče ( že zdaj je vse to pogruntal, ne moreš verjeti), tako da jaz si izbrizgavam in mu potem dam po flaški, seveda imam premalo zato dodava potem še Aptamil.
Se pa sedaj trudim da si izbrizgavam vsako uro in s tem dražim da nastaja mleko, to mi je še zadnja šansa , da bo kej več. Včeraj sem čez cel dan napumpala 130 ml, danes do tega časa pa že 90. Ne vem a je to slučaj ali bo mogoče kaj več se nacurljalo. Upam, čeprav sem na trenutke že taka da sem vrgla puško v koruzo, še vedno iščem načine kako bi lahko dojila ali da bi vsaj bilo več mleka.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 380
22.2.2006 14:30:11   
lumpy
Kontracepcija ?
Tudi jaz ne vem kaj bi bilo najbolje, bom počakala do pregleda in se pogovorila z zdravnikom , pa bomo videli kaj bo priporočal.

Tudi midva bi rada čez dve tri lete še enega malčija . Do kondomov mi namreč ni da bi jih ves ta čas uporabljala, če bom jemala tablete se bojim da se mi bo spet vse porušilo tam notri in bo potem zopet tako dolgo trajalo da zanosim, poleg tega pa dokler se še trudim z dojenjem tako ne pridejo v poštev.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 381
22.2.2006 14:31:10   
Nyah*
Lumpy, s cim pa si pumpas mleko? Meni namrec crpalka ne nevlece nic, Naja pa se mi zdi, da kar potegne nekaj venuser posted image ?
Ne vem, kaj naj....user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 382
22.2.2006 15:18:42   
Anonimen
Kar se dojenja tiče je pri meni takole: če Klara papca na 3-4 ure, potem ga imam dovolj za vse obroke. Kadar pa je bolj lačna se dojiva različno, takrat mi ponavadi za zadnji obrok zmanjka mleka. To pa rešujem tako, da čez dan  malo in po malo načrpavam, da si načrpam 100-140 ml za zadnji obrok pred spanjem. V skrajnem primeru pa za obrok pred spanjem dam umetnega.

Nyah, jz imam prvi pregled po porodu pri Berniku šele 23.3. Če nimaš nobenih težav bodo tudi tebe naročili kasneje kot 6t po porodu. Sicer so me vprašali, če bi rada šla na pregled h komu drugemu ampak sem želela Bernika....

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
22.2.2006 15:52:39   
KBM
Hello!!!

Jaz ti svetujem da kupi spet Praško pasto in samo to uporabljaj dokler ne bo čisto rdečica zginila!
Jaz sem jo uporabljala dokler ni zginilo sedaj ima pa Niveo ali pa Bubchen na te dve ni nič alergična!!Super kremi sta to!!user posted image
Aha glede kapljic te moram vprašat kako ji daješ(tiste iz Tržiča)?
Ali ima še kar full krče?user posted image
Ali ji že daješ kapljice D3?Koliko kapljic?

Lp Mojca,Boris in Karinuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 384
22.2.2006 16:31:48   
Anonimen
Ojla

Praško pasto imamo še doma. Nam je še ostala. Ti pa povem, da je tudi krema Lasepton super. Nam je kar dobro popravila stanje. Vendar je še vedno rita malo rdeča.

Doma pa imam kar nekaj krem še na zalogi. Tudi mi bomo potem uporabljali Bubchen.

Kako pa to, da ji sedaj daješ Aptamil? Zadnjič ko sva govorili, si rekla, da še dojiš. A je kar naenkrat mleko izginilo?

Naša Klavdija toliko poje, da sem včeraj prakticirala dan s flaško. Smo jedle samo po flaški (vem, da ni to glih najbolje, če mami lahko doji), tako da sem videla koliko sploh poje. In ti povem, da včasih tudi 125 ml ni dovolj.

Zadnjič sem ji dala tiste kapljice in zdi se nam, da je malo pomagalo. No, vsaj ponoči je bil mir. Kako si jih pa ti devala?
Krče pa imamo še vedno. Nam je zdravnica predpisala tudi sab simplex kapljice, vendar jih še nismo probali. Komarčkov čaj pa očitno Klavdija bolj slabo prenaša. Ga je danes zbruhala nazaj.

Tudi D3 kapljice smo dobile, pa jih še nisem dala. A ve jih že jemljeta? Kakšno je stanje?

LP
Ines, Marjan, Klavdija

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
22.2.2006 16:43:58   
alenkica
No,da se še jaz malo oglasim. Mi mine dan kot bi mignil. Jure zelo lepo napreduje, čez vikend se je kar naenkrat končal jokat med previjanjem, in zdaj samo malo nerga, ampak ni več hudo. Prej pa je tako jokal, da je postal kar plav. Ful opazuje stvari okoli sebe. vse mu je že všeč. Zadnjič, je bilo ful smeha, ko je gledal rože na koledarju in je nardil "ooh", ampak verjetno čisto slučajno. Krčkov zaenkrat nima (trkam!!!!), včasih pa ga napenja, če pojem kar ne bi smela, vendar ful pazim, včasih pa se tudi malo pregrešim.

Veste kaj me zanima: Jure ima rdečo ritko, do zdaj je ni imel, sem pa probala ene druge robčke za brissat ritko - iz Dm- a: Babylove. Ali mislite da je to krivo? In s čim bi ga pozdravila?

Seveda pa smo šli tudi ven z vozičkom in je čisto takoj zaspal - mu ful paše hladen zrak, pa tudi zdaj, ko je dež, ga nesemo kar ven na balkon in tudi takoj zaspi.

Lepo se imejte pa fajn spite ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
22.2.2006 16:45:22   
puri
oJLA punce!

Jaz sem mu pa včeraj dala prvo kapljico AD3, pa ga je cel dan tako matralo, da mu potem danes nisem upala dat,..bom pa jutri spet poskusila, da bom videla če so bile včeraj res kapljice krive.
Jaz še vedno polno dojim, ampak imam še vedno vsake toliko časa malo rjavega izcedka, pa je že več kot 6 tednov mimo. Mi gre že prav na živce.
V petek imam pa itak pregled pri ginekologuuser posted image ,...komaj že čakam, moj pa še boljuser posted image , ker sva rekla, da bova počakala do pregleda, potem pa AKCIJAAAuser posted image

Sem pa danes čisto fertikuser posted image
Najstarejši sinček se je namreč tako udaril v tavelik prst na nogi, da mu je šel dol kar cel nohtuser posted image
Zelo se je začel jokat in vpil "MAMI PRSTEK" in se držal za nogo in potem sem videla še kriuser posted image in sem se zelo ustrašila. Komaj sem pogledala in bilo je res grozno za videt. Vse krvavo, noht se mu je pa čisto malo še držal zraven. Bošček se je zelo jokal in bil cel čisto moker od bolečin. Potem smo ga pa peljali na urgenco in tam se je še vedno zelo jokal. Tudi oni so rekli, da ga mora to res zelo boleti. Jaz sem se kar zraven jokala, ko so mu mogli bolj na silo pogledat, ker ni pustil, ker ga je tako bolelo. Noht so mu nato do konca potegnili dol. Rekli so da ga bo še dolgo bolelo, vbistvu dokler ne bo zrastel nov noht. sedaj mora piti sirup proti bolečinam.

Ja, kaj vse se naredi,................
No, ampak jaz se vedno tolažim s tem, da bi bilo lahko še kaj hujšega, kot to,.......važno, da je drugače zdrav.
Ampak svoj otrok se ti pa res tako smili, če veš da trpi od bolečin. Takrat ti je žal za vse nazaj, če si ga kregal,......

lp

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 387
22.2.2006 19:25:01   
KBM
Hello!!!Mi imamo poleg zize še dodatek,ker nima zize dovolj!!user posted image
Zadnjič sva kupila Aptamil in jo je zaprlouser posted image tako da sedaj dajem mliko Milumil2.Katero mleko pa ti daješ kot dodatek?
No sedaj že kaka sicer sem ji morala dati malo jabolčnega sokeca od Hippa!
Ja mi pa drugače spijemo 180ml pa še malo pri meni se hoče pocrtljati tako da je to kar veliko!user posted image
Glede kapljic pa tko jaz sem jih dajala vedno na tešče pred obrokom po 10 kapljic sem zaćela in potem čedalj več do 15 kapljic in jo ni nč zvijalo!!Res naša Karin ni imela nič krčev samo malo jo je včasih zvilo-nosila jo pa nisem nikoli in tolažila!user posted image

Ja kapljice AD3 imamo mi in jih dajem pa nima nič krčev-res je odvisno od vsakega dojenčka posebej-nekateri imajo krči drugi ne!!!Naša vse dobro prenaša-ne vem pa zakaj sedaj dajejo kapljice D3?

No glede Komarčkovega čaja pa tko mi ga imamo full radi spijemo naenkrat tudi do 100ml!Je pa res da ga je začela piti ko je dopolnila 3 mesece prej pa ni hotela nobene flaške,mleko pa pijemo kakašen teden nazaj po flaški,pač več rabi in ni dosti mojega mleka!!!user posted image

Lp Mojca,Boris in Karin!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
22.2.2006 19:28:36   
KBM
Ja glede robčkov je možno,ker jaz sem jo tudi enkrat brisala z robčki od Johnsona in je imela full rdečo ritko-potem sem jo pa pozdravila s Praško pasto!!Sedaj imamo pa robčke od nivea ali pa pampers in nima nič rdeče ritke tako da niso vsi dobri!!!Probaj zamenjati robčke.Prej ji pa seveda pozdravi ritko-če ne drugače ji samo z vodo pucaj ritko dokler se ne pozdravi!!Lp

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 389
23.2.2006 9:03:54   
Anonimen
Ojla

Jaz ji ne dajem nobenega mleka kot dodatek. Zaenkrat ima samo še moje mleko. Res pa je, da poje ogromno. 125 ml stanka vase za šalo, pa je včeraj bila stara en mesec. Saj ne bi vedela, pa smo en dan pili samo po flaški, da je mami videla koliko njen požeruhec poje. user posted image

A si ji pred vsakim obrokom dala 10 kapljic?

Našo Klavdijo pa včasih kar dobro zvija. Tako, da se ti kar zasmili in jo potem nosimo po rokah. Hvala bogu pa je ponoči mir.

Imaš pa res srečo, da ti prenaša vse. Mi smo dobili kapljice D3 namesto AD3, ker ima že sedaj krče. Jo je v posvetovalnici zvijalo in mi ni bilo treba nevem koliko razlagati. Je zdravnica sama videla. Pa je rekla, da bo dala D3 namesto AD3. Pa jih še sedaj nisem preiskusila. Se kar nekako bojim, kako bo.

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
23.2.2006 9:10:14   
Lumpi

Dones mi je sine spal do 07:00 - bi verjetno še dlje, pa sem ga zbudila. Revček ni jedu od 08:00 zvečer. Kok je bil lačen.

Se mi je razvadu - bil bi sam na rokah. Dones ga bom pustila jokat. sej drgač ga tud pustim, ampak se mi tako smili, ker tako joka, da je čist rdeč v glavo, pa čist moker, ker se tako napenja. Ampak dones bom karakter.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 391
23.2.2006 9:38:07   
KBM
Zdravo!!!

Glih smo se najedli in smo zaspali pa imam seveda čas da malo pišem in odgovorjam!!
Jaz sem ji dajala kapljice(iz Tržiča) vsak dan pred obrokom to je tudi lahko
6x na dan odvisno kako zizate da dan!!!
Potem pa se je trebušček navadil tega ritma in je enostavno ni nič zvijalo!!
Meni je tudi babca tako svetovala!
Ja pri 5 mesecih to je drug mesec pa pride spet malo babca pogled kako smo!
Drugač pa je vse ok!!
Kdaj imate pa vi sedaj cepljenje?Mi imamo že drugo 9.3.
Lp Mojca Boris in Karin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
23.2.2006 9:42:07   
KBM
Lp

Kolk pa je star tvoj sonček?
Moram se pohvalit da moja Karin glih ne mara da bi se pestovala preden zaspi,jaz jo nahranim in podremo kupček potem pa v svojo posteljico in malo gleda pa že spi vse skupaj traja kakšnih 5 minut preden zaspiuser posted image Je pa res da ji naštimam pravljice oz.otroške pesmice pa ona posluša in se sama uspava-probaj še ti tako-mogoče se pa še lahko navadi na drugačen način uspavanja!

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 393
23.2.2006 10:04:26   
Anonimen
Ojla

No, ravno smo ji dali kapljice. Jo je tak zvijalo, da je nismo mogli več poslušati, ko se je tako drla. Upajmo, da bo sedaj bolje. Smo pa tudi mi povečali dozo in ji dali sedaj 10 kapljic.

Me veseli, da niste vašo Karin preveč razvadili. Meni so jo drugi, posledice pa nosim sedaj jaz. Uhh, kako sem jezna na to. Ko so jo prišli gledat, jo je vsak hotel imeti na rokah, nihče pa ni pomislil, kaj bo potem. Tako, da jo moreva sedaj z Marjanom velikokrat vzeti na roke,ker drugače ni miru.

Cepljenja pa midve še nimava. Smo bile komaj prvič v posvetovalnici. Čez en mesec imava kontrolo teže.

No, moram it. Zgleda, da so spet krčki na pohodu.

LP

P.S.
Katere pravljice oz. pesmice pa imaš?

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
23.2.2006 12:04:49   
lumpy
Nyah,
jaz imam tisto pumpo, ki mi jo je prinesla babica na posojo, ker z Aventovo nisem imela živcev si ven pumpat, ta pa je super, nek star tip, pa nič ne boli.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 395
23.2.2006 14:31:27   
Nyah*
Ojla!

Evo, mojih prvih prostih pet minut danesuser posted image , Naja namrec od 8 ne spi oziroma spi po 10 minut, pa joka, pa na rokah bi bla,..., ne vem kaj ji je, kako da se ne utrudi??

Lumpy, tudi meni so v bolnici posodili pumpo, pa ne nacrpa nic, naredi premalo vakuma, ker VEM, da Naja dobi mleko od mene, ker po dojenju poje iz flaske manj kot ponavadi. Tako da pristavljam jo se, dokler bo slo, ker bolje vsaj amlo mojega mleka kot nic, a ni tako?

Jaz kar ne upam zaceti dajat kapljic D3, se bojim reakcij. A te baje povzrocajo manj krcev ali kako?

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 396
23.2.2006 15:01:49   
ajdaN
Hojla!

Evo se še midva malo javiva. Sva se spet potepala dons. Sm bla pri naših na kosilu, potem pa še v trgovino (sama), ko sva prišla domov, sem pa tudi samo lupinco prestavila na voziček, pa sva šibala še vn za pol urce. Tamali je pa skoz spal. Še zdej spi v lupinci. Ampak bo kmalu kriza, ker je že 3h kar je jedel. Edino če se mu kaj dogaja nama uspe jest na tri urce. Al pa včasih celo na mal več, če v vozičku zaspi. Drugače pa na 1,5h-2user posted image

Nyah midva sva v nedeljo in ponedeljek začela z D3 kapljicami, in to samo z eno, pa je bil v pondeljek taka tečka, pa tko ga je zvijalo, da sm nehala. Včerej in danes, pa je dobil kapljico Oleovita in zaenkrat trkam - ni še nič! Če ga bo pa zvijalo, bom pa nehala dajat, pa potem spet začela pri treh mesecih. Poznam pa tudi otroke, ki jih sploh niso jemali, pa jim dans nič ne manjka - glavno da so dovolj na sončku!

Ponoči smo pa žurali od 3-5! Sm ga bla že takoooo sita! Ampak je potem do 10 potegniluser posted image .

Jutri imava pa ortopeda. V posvetovalnici je videla, da preveč glavico zvija nazaj in se greva jutri pokazat. Upam, da ne bo nič hujšega in da se izogneva kakšni fizioterapiji.

Boris vesela bodi da se ne mara pestvat. Naš je pa, če ni v naročju grozn siten! Čeprov ga morm pohvalt, da gre zadnje dneve na boljše! Se včasih že kar malo zamoti v ležalniku ali na blazini. Drugače more bit pa skoooooz akcija! Samo voziček al pa avto pa je mulc pridn. Še lačn pozab bituser posted image

No lep pozdravček od naju!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 397
23.2.2006 15:51:39   
Anonimen
Nyah, jz mam tut D3 kapljice od Plivita. 2 kapljici na dan, potem pa 1 kapljico na dan do 1. leta. Mojo Klaro nič ne zvija. Je pa res, da do danes še ni imela nobenih krčkov ali drugih težav s prebavo. Se mi tudi pri hrani ni treba več pazit. Ima dober želodček (trkam na les). Včasih malo bolj prdiva (obe), nič drugega. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajdaN)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
23.2.2006 16:49:14   
KBM
Hello!!!

Ja imam veliko pravljic od Mačka Murija,Sneguljčice,Trnuljčice........pesmice pa te od Raimonda (tista ki je reklama na ringaraja strani) nekaj in še druge skratka zanimivo-pa še veliko melodij za dojenčkeuser posted image user posted image user posted image

No drugače smo pa ok-danes sem ji že dala malo v mleko kosmičev(riževih-Rižolino)in je spraznila 180 ml,res full zdaj se pa samo smeji in poje full je zadovoljna!!!

No lep pozdrav Mojca Boris in Karin

< Sporočilo je popravil Boris -- 23.2.2006 16:52:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
23.2.2006 17:10:54   
Anonimen
Ojla

Mojca, kje si pa dobila te pesmice? Jaz bi jih tudi imela. Bi mi jih lahko spekla na CD?

Mi smo pa danes kar lepo tečni. Nas dajejo krčki. Smo ji dali že dvakrat tiste kapljice iz Tržiča in je potem končno zaspala tam okrog 2. Se bo pa očitno vsak čas zbudila. Bo oči plenico zamenjal, mami bo dala pa kapljice in zizo. user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?