Nyah*
|
Jutro! Evo, Nyah is back, a ne prva, ti ti Alenka, si me prehitela . Tudi mi smo vceraj imeli posvetovalnico, Naja se je zredila iz zacetnih 3440 na 4510!! (zato me tko kriz boli ), zrasla pa iz 54 na 56 cm. Bila pohvaljena, da zelo lepo napreduje, pa se kar pridna je bila, ni nic prevec jokala. Dobili sva kaplice, ne AD3, ampak D3 ( a je kaka razlika?), dozirat moram enkrat na dan 3 kapljice, ne 7 kot ve.... kaj je fora? (caffee, ti ves?). Sem mislila, da je Naja rdeca po pikici in nogicah od lulanja pac, pa ima glivice, ki so baje pri pogoste, sva dobili kremico za kozo, pa eno tekocino za usta, da se pozdravimo. A je se kera imela to tezavo? V glavnem, vceraj je dan minil kot sekunda, ko smo domov prisli, je bla Naja tko fertik, da se zaspat ni mogla, kake dve uri se je jokala, poj je pa dol padla, pa celo popoldne prespala . Tudi noci so kar vredu, se zbuja tocno na tri ure, vsaj danes se je, poje in zaspi , je kar pridna. Nasa poje ponavadi 100 ml na obrok, vcasih 20 vec ali manj. Na lezalnicek se pa se navajamo, postopoma, ni rada predolgo v njem. Ne morem verjet, vceraj je bla stara 1 mesec , kako bezi cas!! Punce, a vasi spijo tako, kot jih postavite, al se ze obracajo sami? Naja je pravi akrobat, danes sem jo nasla pravokotno v posteljici , malo me je strah tega... Dajmo, en obredni ples, da prezenemo dez, ven je treba!!
|