|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčice
13.2.2006 15:31:58   
Minki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v mislih smo z vama

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 801
13.2.2006 15:56:43   
Marina_
Zdravo punce.
No jaz sem po 4 urah končno doma iz bolnice.Imela sem CTG(in poslušala sem najlepšo pesem v svojem življenju-bitje srčka naše pupeuser posted image ) in svojo G.Pa pazite to:ob 11.30 sem prišla na CTG.Me tam "priklopijo" in čakam 20 minut.Ker ja naša pupa spala in se za nič na svetu ni hotela premaknit,sem morala še na UZ.UZ je bil seveda Bp(danes mi je spet uz delal dr.Mujezinovič in vse pohvale njemuuser posted image user posted image pokazal mi je obrazek,rokice -vse 3D).-pol pa še enkrat na CTG.Ker sem bila v sobi sama sem se začela pogovarjat s pupo in seveda je začela migatuser posted image user posted image Sicer ni bila tako živahna(je pač bila njena ura počitka) je potem na koncu bilo vse vredu.moram povedat,da sem malo razočarana glede tega kako si vzamejo čas in prav nič ne povejo ,če sam ne gnajviš z vprašanji.Žalostno res.Potem pa sem še papirologijo čakala 45 minut!!!!user posted image No vglavnem ,da sem dočakala.
Pri G sem bila naročena ob 13h tja pa sem prišla ob 14h(pa je sosednja stavba).No pri G pa je bilo vse vredu.Odprta še nisem.Popadkov tudi nimam.
Sedaj ,ko pišem mi mala prav divja po trebuščkuuser posted image user posted image user posted image user posted image
No danes sem se pa jaz razpisala.mogla sem malo pojamratuser posted image To pa zato,ker vedno govorijo ,da imajo starejši in nosečnice prednost.Kar pa v današnjem svetu več ne velja!Če bi bilo tako potem nosečnice nebi rable čakati po 2 uri.Uf kako mi je zdaj lažjeuser posted image user posted image user posted image
Nič bodite lepo.....

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 802
13.2.2006 18:28:32   
barba
Ojla user posted image !

Se še jest mal oglasim. Dons sem imela UZ in naše malo dete user posted image  ma že kar 2270g in 45 cm. Postavljen je na glavo.user posted image  Sem hotla izvedet spol, pa je mali brcko tok noge skupi držal, da se ni dalo pogledat.user posted image  Bomo konc marca videl! Zdej nč več ne prehiteva user posted image  in bo očitno počakal na dan D.user posted image  Upošteva mami, da mora do konca diplomo spisat.user posted image

Drgač držim že cel vikend pesti za Peli. Kar skočim, ko dobim sms - sam njenga še nisem dobila.user posted image  Bom sporočila takoj ko bo kaj novega.

Sem brala, da se kar nekaj dogaja pri vas. Boste res še februarčice ratale.user posted image  

LP,barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 803
14.2.2006 8:42:01   
tananejka
Ojla punce!!!

No, zdej se je pa začelo zares user posted image . Sem bila čisto šokirana, ko sem začela brat RR. Vsem, ki se že pripravljate na skok v porodnišnico velik user posted image  in DRŽIM PESTI!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No, jaz se nisem javljala, ker sem bila čez vikend VSA PRESTRAŠENAuser posted image . V petek sem šla po navodilu svoje gin. v porodnišnico, ker sem mislila, da mi oddteka plodovnica. Tam so najprej še sami sumili na visok razpok mehurja, po testih pa ugotovili, da ni bila plodovnica. Imam pa vnetje user posted image  in sem dobila Canasten.
Potem so mi naredili še UZ, kjer sem doživela ŠOK....dete naj bi imelo le 2400g in tako zaostajalo za 3. tedne (CTG je bil BP). Začelo se je mučno čakanje na včerajšnji pregled pri moji gin., ki je 6x zmerila trebušček user posted image  in njena najmanjša meritev je 2,8kg...največja pa 3kg. user posted image user posted image user posted image  Zdaj sem spet v user posted image  in komaj čakam pikico. Moja gin. je rekla, da je user posted image  obrnjena na glavo, vendar leži skoraj prečno in da je zato težko zmeriti (ginekologinje, ki mi je delala UZ v porodnišnici pa sploh ni poznala....bila je zelo mlada).

Trebuh tudi meni otrdeva, spim NIČ že od petka....včeraj sem se pa še prehladila in me boli grlo in sinusiuser posted image . Ampak se bomo pocajtal do prihoda user posted image .

Zdej grem pa na kavico, potem pa z mami mal v šoping.

PAPA

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 804
14.2.2006 8:53:32   
beti 1
Pozdravljene!
Pri nas se zadeve na srečo umirjajo, trebuh mi sicer še otrdeva ampak povsem brez reda in neboleče, tko da štejem to zdaj za lažne popadke, pa še teh je le kakšnih 10 na dan. Je tud abdominalna dekompresija včeraj pomagala, da mi je trebuh celo zlezel malo nazaj gor.

Tananejka in Anuš kako sta, se že par dni nista oglasili.
Ines, kako si pa ti kaj, že na poti v porodnišnico.

Sej bi vam rekle da dejte kaj več napisat, pa mi prav paše, da je malo manj za brat, ker mam potem več časa, da kaj pametnega nardim.

Uživajte v sončnem dnevu. user posted image user posted image user posted image

P.s.: Jaz o volku, volk iz gozda: Tananejka upam, da se kmalu pozdraviš, kar se velikosti user posted image  tiče smo pa tko že večkrat ugotavljali, da so lahko odstopanja zelo velika.

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 14.2.2006 8:56:19 >

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 805
14.2.2006 8:57:02   
katjandraž
O, Tananejka, smo te že čakale, da se javiš. Super, da je vse ok s tvojo princesko. Včerajšnja luna zgleda ni terjala pretiranih žrtev ali pa jaz prezgodaj pišem na RR.

Tudi moj trebuh fajn otrdeva, vendar to traja že tedne, tako da se na to ne zanašam. Vmes je bila user posted image  3 dni že tudi zelo mirna, včeraj pa je spet začela bolj "ritati". Mene se je že čez vikend zdelo, da se mi je trebuh malo spustil, pa mislim, da sem samo malo sanjala. Zdajle, ko sem šla iz vrtca, mi je pa ena babica rekla, da je veliko nižje kot včeraj. Kaj pa jaz vem, meni se ne zdi. Moj user posted image  naj bi šel drug teden na teren, pa se je zmenil, da ne gre, ker bom jaz najbrž takrat že rodila. Ko sem včeraj videla, da luna ni nič pomagala, sem mu rekla, kaj pa če čaka na naslednjo luno in ga je skoraj kap, češ, kaj bodo pa v službi rekli. Mislim, a jaz naj pa vem, kdaj se bo začelo???user posted image

Jutri imam pa pregled pri G, pa kri in vodo moram dat in seveda CTG. Pa tako sem upala, da je bilo zadnjič, ko sem bila tam zadnjič. Spet bom morala povedat, da se redim po 1 kg na teden in me bo G spet čudno gledal. Ne bom zjutraj kave spila, da bo pritisk ok, pa ne bo težil. Vsaj upam.

Lep sončen dan se nam obeta v LJ!user posted image  Uživajte!

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
14.2.2006 8:59:34   
katjandraž
O, Beti 1, vidim, da si ok, si me za par minut prehitela. Lep, miren dan tudi tebi. Pa ne biti preveč pridna, k potem bom imela jaz slabo vest, ker sem lena kot ...

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 807
14.2.2006 10:02:41   
Ines.
Ojla, punce!

Sem ravno pri user posted image . Ste me včeraj kar prestrašile, ko ste mi napovedale, da bom šla kmalu rodit. Jest se kar tolažim, da bo user posted image  počakal na marec, kljub čepku. Od vseh user posted image  na forumu, kar sem prebrala o čepih, je šla res rodit v roku parih ur oz. nekaj dni, le ena januarka je rodila šele po treh tednih od odčepitve. In jest upam, da bo pri meni tudi tako. Upam...res bi rada, da bi bil user posted image  v marcu rojen.

Beti1, hvala za vprašanje. Moram povedat, da jaz tut pridno pijem Mg tablete in se je stanje več ali manj umirilo. Sem pa tja tudi meni trebuh otrdi, ampak ni pa boleče, kot je bilo ta vikend. Sem se odločila, da ga bom kar pila do konca februarja (če bomo zdržali), potem bom pa štartala z malinovimi listi.

Katjandraž, pol sem pa jest tvojega sončka včeraj nevede srečala. Sem bla ravno pred lutkovnim gledališčem, ko so eni otroci prišli ven. Sploh nisem vedla prej, da je tista bajta lutkovno gledališče. user posted image  

Aja, tiste, ki imate že otročke in ki hodijo v vrtec in uveljavljate znižano plačilo:  meni je rekla na občini Kr, da naj kar po telefonu pokličem, takoj ko se bo user posted image  rodil in jim telefonsko sporočim podatke, da bodo takoj pripravili novo odločbo za Žiga za znižano plačilo. Upam, da so na vseh občinah tako prijazni. Na CSD-ju pa žal za otroške doklade ne morem uredit po telefonu in se bom mogla kar tam naslikat. user posted image  Kako pa imate to urejeno drugje?

Uživajte v še današnjem sončku,

Lp,

Ines.

Neposredna povezava do sporočila: 808
14.2.2006 17:34:55   
katjandraž
Oj, punce!

Spet jaz. Tok sem se zjutraj hvalila, da moj mož drug teden ne gre na teren. Ja, itak, da gre. To mi je včeri baje s to svojo pametno izjavo povedu. Besna sem kt user posted image , sam ne vem, na koga, a na moža, a na tistga, k mu ni dopusta odobril. Še 2 ženi poveljnikov imata par dni pred mano rok in baje sta/bosta morala ona dva tud na teren.

Zdej pa moram pod NUJNO ta teden rodit! Al pa do naslednjega vikenda počakat. Mate kakšen učinkovit recept, kako naj pospešim zadevo? Jutri imam pregled in me prav zanima, kaj bo reku G.

Ja, Ines., najbrž si res otročke iz našega vrtca videla. Imajo teden kulture oz. 2, vsak dan delajo kaj v povezavi s kulturo, no, danes so pa imeli seveda srčkov ples!

Nč, punce, grem hitr še en malinov čajček spit, pol pa noge v luft, ker prideta fanta čez pol ure že s telovadbe.

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 809
14.2.2006 17:58:16   
soncicaT
Pozdravljene.

Jaz sem kar ok, le zadnja dva dni nisem "taprava" in ne vem točno kaj se dogaja. V nedeljo ko sem vstala, sem se počutila super, pa migam normalno, kar naenkrat me je začelo šraufat v hrbtu in potila sem se...ok grem ležat...vse ok.

Včeraj spet zjutraj vstanem vsa naspana, grem vesela rihtat po kuhinji, evo spet šraufanje, slabost v želodcu, pa neprijetno počutje..user posted image

Danes me je sicer sestra vozila naokoli, tako da nisem dosti migala, ampak vsake toliko rahlo šraufanje...nisem "taprava".

Skratka ko počivam, je vse OK.

Verjetno sem se res preveč naprezala zadnje dni.

Tako da od sedaj naprej izključno počivam, začela pa sem vadit dihanje za porod. Upam da bo pomagalo vsaj toliko kot EA...user posted image user posted image user posted image

Sem si pa danes nabavila nahrbtnik s kolekcijo Babylove in se mi zdi ful lustkan.user posted image

Katjandraž...boga, ti si na istem kot jaz skoraj...moj se vrne konec februarja, na srečo imam zlato sestro, ki me "prenaša" in starše...Prav zoprno je to, ko nimaš partnerja ob sebi. Vendar glede na to, da imaš rok 2.3., jaz osebno mislim, da boš rodila v marcu in ne prej...user posted image

Jaz pa moram zdržat vsaj še dva tedna, da pride user posted image  nazaj, potem pa lahko user posted image pride k nam.user posted image

Glede otrditve trebuha, meni še do zdaj nič ni otrdil, le enkrat nekje v 25. tednu sem imela trebuh kot kamen...zdaj pa zaenkrat nič..

Lepo bodite marčice, pazite nase in na user posted image , ni še naš čas...

Jaz pa grem sedaj gledat OI.

Neposredna povezava do sporočila: 810
14.2.2006 20:00:34   
katjandraž
Punce, men se bo kr strgal dons. Najprej v nedeljo zvem za ta user posted image  Darfur, potem prejle za možev teren drug teden, zdajle mi je pa pokazal še papirje za očetovski dopust, kjer so rekli, da lahko koristi dopust le od 2.3.-16.3. Mislim, halo, kje pa piše, da bom na rok rodila????

SoncicaT, sej to, da ga ni doma, sem že hvalabogu kar navajena (kar v resnici ni glih najboljše), samo kaj, če lih drug teden rodim in ne bo mogel biti z mano. Nobenega drugega nočem zraven. user posted image  Če bo on "v situaciji", kakor rečejo, sigurno ne bo imel telefona zraven, pa tudi če ga bo, ga ne bo slišal, pa tudi ni rečeno, da mu bodo na vrat na nos dovolili iti.

Če vsi ti šoki zadnjih dveh dni niso sprožili poroda, potem bom zgleda res marčica. Se mi zdi, da bomo res šele naslednjo polno luno lovili! Zdej upam, da rodim ali ta teden ali marca. Drug teden ne smem!!! Pa še za pikeca sem napisala, da ga drug teden ne bo v vrtcu, pa mi je majčkeno žal. Sej mami pravi, da bo ona kaj prišla, samo to ni to. Sem zahtevna, ne? user posted image

Sori, k vam jamram, samo tolk paše, je potem kar malo lažje. Sem prejle eni kolegici povedala, pa je rekla, da itak ni šans, da pride mož pravočasno s terena. Kt da sem hotla to slišat!!!

Bom nehala morit, od zdaj naprej vam bom samo še lepe stvari pisala, prav?user posted image
Mogoče vam kaj lepega napišm, ko se jutri vrnem s pregleda.

Lep večer!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 811
14.2.2006 20:13:15   
Anuš
Hej marčke!

Za mano je spet urca rihtanja z britvicouser posted image NORO! Prav zmatral me je.

U, kaj se vam dogaja v trebuhu! Tale luna je pa res ta prava... Ker še nimam otrok me zanima par stvari: Kako zgleda , ko se ti odlušči čep? A ko se začnejo popadki ziher veš, da je to to? Jaz ne vem, a me brcne, al me zašraufa al so popadkiuser posted image Ja vem, nimam pojma. Ampak včasih me kar malo panika zagrabi, če bom sploh vedla, da se je začelo. Torej: z nasveti na dan!

Katjandraž dem´t! So pa res prasci! Probaj se čim manj obremenjevat, ker ne bo bolš. Vzemi stvari kot so, pa bo mogoče lažje. Dojenčica bo pa prišla, ko bo njen čas. Ne se hecat s kakšnimi "vaškimi" idejami za sprožitev poroda. Uživaj vsak dan, ker so nam res nosečniški dnevi šteti. user posted image za dobro voljo!

Cebelicamaja od kerga faksa se pa ti poslavljaš? Držim pesti, da ti bo uspelo priti tudi do zagovorauser posted image

Barba kako pa ti napreduješ z diplomco? user posted image ?

Moj največji problem v zvezi z diplomo je zdaj:  kaj naj oblečem za zagovor? Sem takšna kot kakšen tankuser posted image user posted image user posted image Pa še diploma je nekaj v zvezi z debelostjo. Sem pa res dobra reklamauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 812
15.2.2006 8:03:16   
barba
Dobro jutro user posted image !

Še kar vztrajam v službi.user posted image  Ampak še 9x vstanem tok zgodaj, pol sem pa domauser posted image . Kar težko že čakam!

Anuš - moja diploma (kar je napisane) je v branju pri mentorju. Ko jo dobim nazaj, morem popravit zadeve in še spisat zadnji del (rezultati in njihova obrazložitev), pol še slikce in to je to. Ne gre lih tok hitr, ker je blo dost meritev za obdelat in še literarura v ang.. Sam bo v roku 3t vse pod streho.user posted image

Katjandraž - sej se bo vse dobr izteklo. Moreš bolj pozitivno razmišljat. Pol ko bo deklica prijokala, boš na vse te tegobe pozabila.user posted image

Mal me skrbi za Peli. Nč še ne vem kako je z njo in njenim user posted image . Upam, da se je vse dobro izteklo.

Mene nč (zaenkrat) ne skrbi okol poroda. Bo pa tud kaj panike, ko se bo stvar začela. Sej do konc marca je še daleč user posted image  - slabih 6t.
Včeraj sem dobila kroje za pajacke, žabice, puloverčke in jopice od vel. 56 do 80 in sem mogla takoj ene žabice zašit.user posted image  Prov sprostim se ob šivanju, sam hrbet začne bolet in noge ful zatečejo.user posted image

Uživajte! user posted image

LP, barba

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 813
15.2.2006 10:22:53   
soncicaT
Pozdravljene!

Mi smo danes super spali, le moje levo rebro je nastradalo..se mi zdi kot da user posted image prav uziva, ko z nogicami veselo brca v "trdo" rebro...user posted image

Vceraj sem pregledovala stvari in ugotovila, da moram za odhod iz porodnišnice nabaviti še eno jopico (toplejso)...saj nimamo nobene..user posted image ...saj marca je se dobesedno mraz.

Katjandraž...svetujem ti, da čimveč počivaš, se razvajaš, naj tvoj user posted image  opravi kar mora...in da vidve s pupo lepo do začetka marca počakata...saj je še komaj 14 dni.Jaz še moram tudi počakat 14 dni, potem pa lahko pride naš navihanček.

Moje počutje je zaenkrat ok, kg držim, šraufanje zaenkrat prenehalo...čakam pa seveda na konec februarja, ko imam prvi ctg.

A gleda katera Mein baby na RTL ob 9:30..vsak dan? Jaz sem vsakič vsa solzna ob koncu oddajeuser posted image .

Želim vam krasno sredo, se beremo!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 814
15.2.2006 10:34:56   
beti 1
Hej Barba kje si pa dobila kroje za te stvari? Jaz bi jih tud mela. Ali obstaja kakšna možnost, da mi jih pošlješ. Jaz še vedno optimistično upam, da mi bo uspelo kaj zašit. Zdaj bo mela mama sezono v rastlinjaku, pa si bom lahko sposodila oba stroja in res kaj zašila.

Katjandraž sej nas čisto nič ne moti, če nam jamraš. Če ti to pomaga ti kar piši in se pritožuj. Ta poklicna vojska je pa čisto drugačna kot je bla prej. Ostale državne službe so ponavad zlo na easy, tle pa zgleda res ful težijo. Pa kaj mislijo, da brez se bo brez enga cel polk sesu? Bomo držale pesti, da se bo user posted image  čimbolj držala roka, oziroma dneva, ki bi vama ustrezal. Če pa do 28. neč ne bo bomo pa že skupaj našle kakšen star čarovniški trik, ki bo pomagal, ni user posted image  da nam ne rata, ko je pa tle tolk babnic na kupuuser posted image .

Anuš čep je ponavadi kar obilna kepa sluzi, ki je ponavadi res zelo gosta in vsaj rumene, ponavadi pa rjavkasto krvavkaste  barve. Lahko gre tud v več delih. Ko se ti bo odluščil boš zagotovo vedela.
Lažni popadki so ponavadi neboleči, pa trebuh samo trd rata. Ta prave popadke sem jaz čutila prav kot skrčenje trebuha ki je malo tiščalo navzdol. Otrdi ti čisto cel trebuh, če se pobožaš jasno čutiš maternico  v celoti, ne samo delov kjer user posted image  bolj ven tišči. Najtežje je v bistvu ločit  med pretegovanjem user posted image  in popadki. Med popadkom je materica bolj pravilne hruškaste oblike medtem ko je takrat ko se user posted image  pretegne ponavadi vsaj kakšna čudna izboklina. 
To da se bojiš, da ne boš vedela, kdaj se bo začelo je čisto običajna, jaz se ne spomnim, da bi že bila kakšna, ki res ni vedela, kdaj gre zares. Lahko se ti zgodi tako kot se je meni prvič dogajalo da boš mela že par dni prej po nekaj ur skupaj dokaj redne popadke, ki bodo potem za nekaj časa minili. Lahko te pa tud samo zašraufa in si bodo popadki vedno bolj skupaj,...

Uživajte še v tem sončnem dnevu

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 815
15.2.2006 11:17:29   
barba
Ej, Beti1 kroje sem naročila v trgovini Metra na Gosposvetski (tuki blizu Bavarca). Majo Burdo z različnimi kroji v različnih velikostih za tamale od žabic, kopalnih plaščev, pižam, maškar, ... Izbereš kaj bi, naročiš in dobiš v enem tednu. Stanejo pa okrog 700 tolarjev. Verjetno se da to naročit tud v drugih trgovinah z blagom.
Lahko ti jih tud jaz naročim (mam čist bliz iz službe) in ko bojo prišli se dobiva na kavi.user posted image  Ma tud posodim ti lahko, kar hočeš.user posted image Kmal dobim še kroj za kopalni plašček.user posted image

Ful je enostavno. user posted image  Za žabice sem rabla vse skup eno uro. Sam gumbe/pritiskače dons nabijem pa je narjen. Oglasi se mi, pa se bova vse zmenile. Sem do konc mesca vsak dan v LJ in ni problema.user posted image

LP, Barba

< Sporočilo je popravil barba -- 15.2.2006 11:20:09 >

LP, barba

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 816
15.2.2006 11:34:00   
Anuš
Tenks beti1 za izčrpne informacije!

Dons zjutraj, ko sem se skobacala s postelje, me je ful bolela medenična kost spredaj. Mogoče je komu bolj jasno Venerin griček?user posted image user posted image user posted image Potem bolečina kmalu preneha. Kaj to pomeni? A me v parih dneh kaj čaka?

Zdaj se grem pa štopat za zagovor. Mora trajat 10-15 minut.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 817
15.2.2006 11:47:58   
beti 1
Anuš: To ponavdi pomeni, da so se ti vezi v medenici začele rahljati in raztezati. Kolk časa pred porodom te to začne matrat je pa zlo odvisno, tko da se tu ne da nič rečt.

Barba: jutri mam cel kup opravkov, v petek pa ginekologa v Tolminu. Se pa lahko okvirno zmeniva za user posted image  za začetek naslednjega tedna, če bo mela še katera čas, se nama pa lahko pridruži.
Trgovino pa dobro poznam, sem tam že par stvari kupila, samo za kroje pa res nikoli nisem vprašala. Jaz sem imela bolj namen šivat potem ko bo user posted image  že z nami, ko bom videla, kaj mi manjka.
Saj je komaj dobri dve leti, odkar je bil Žiga novorojenček, ma sem že ful pozabila kaj in koliko v resnici rabiš. Pa še takrat sem od sestrine svakinje dobila toliko cunjic za prve tri mesece, da je nekatere imel samo dvakrat.
Zdej pa res moram it še kaj nardit. Me je pršla prej soseda, ki je na porodniški povabit na kavo, pa sva eno uro klepetale, potem še malo RR-ja, pa je dopoldne ven. Mi tako laufajo ti dnevi,...

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 818
15.2.2006 11:49:53   
tananejka
HALO!

Jaz sem zdajle s pregleda v porodnišnici (za morebitni CR). Sem se kar nahodila sem in tja. Pa še mojemu user posted image  sem šla po potrdilo za prisotnost pri porodu. Zdaj mam pa res vse urejeno in grem lahko rodituser posted image .

Katjadraž: držim pesti, da bo user posted image  počakal na očka. Vem, da te jezijo vse te spremembe planov, vendar se ne smeš obremenjevat s tem. Spremeniti tako ne moreš ničesar. Najbolje je, da si ti mirna in bo vse OK....boš videla.user posted image user posted image user posted image

Anuš: ja, tale sramna kost oz. venerin grič pa jaz že celo nosečnost ZELO dobro čutim. To ne pomeni nič takšnega, ker mene boli že od 20. tedna. Pošiljam ti enga user posted image , ki naj ti prinese srečo v petek (če se ne motim imaš v petek zagovor, ane?).

Ej punce....a ste ratale kej tečne???? Jaz se zdaj dobesedno počuti ko user posted image . Sama sebi grem na živce in mojim doma samo težimuser posted image . No, v bistvu najbolj nastradata moji user posted image user posted image , ker mož na žalost cele dneve dela. Za zjokat....mam ful slabo vestuser posted image . Še dobro, da sta tako veliki in me pustita pri miru, ko jima povem, da se TEČKA.

Mi je tko luštni, ker lahko malo potečnarim tukaj gor....sem pol bolš voljeuser posted image .

Kolk vas je še takšnih ki bi šle rodit kar zdajle???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 819
15.2.2006 13:20:30   
barba
Ja, Beti1 ni problema. user posted image   V bistvu men tud bolj paše drug teden za kavo. Se bova zmenle! 

Vabljene tud ostale, da se nama pridružite.

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 820
15.2.2006 14:20:47   
katjandraž
O, punce, hvala vam, ker me "poslušate" in za vse spodbude. Saj danes je že velik boljše, včeraj je bilo pa čisto too much. Šok na šok! To je pa tko, k so me prijatelji celo nosečnost hecali, da dobro, da je Postojna tako blizu Počka, kjer je moj user posted image  v glavnem na terenih.

Jaz sem zdejle šele s pregleda, sem bila tam 3 ure!!! Vse je ok, mala v prečni legi, glavica spodaj, vendar še ne v kanalu, kar je baje pri drugorodkah običajno. Urin b.p. kri pa zopet isto. Zgelda, da se te bakterije ne bom znebila. Saj tokrat imam samo en sinus zabasan, pa niti ne boli, tako da ni panike, je reku, da user posted image  ta rumeno-zelen gnoj ne škoduje. Upam, da res. Ja, CTG, nič od nič. Mala ful živahna, popadka niti enega. Ravno obratno kot zadnjič, k sta bila dva rahla popadka, mala pa spala.

Sem sinku danes zjutraj rekla, če misli, da se bo Ana drug teden rodila, ko bova sama, pa je rekel, da ne, da pride drugega marca. Joj, pikica moja mala, kakšen spomin ima to!user posted image  Upam, da ima prav, glede na to, da je prava mala brihta, bo že držalo, ne?

Zdej, k sem bolj "normalna" in sem se pomirila in sprijaznila s temi porodnimi zadevami, sem se spomnila, da sem vam pozabila povedati, da sva z user posted image  včeraj naročila nov kavč oz. trosed ki je primeren za vsakodnevno spanje in bo imelo ležišče dimenzije 180x200!user posted image  Zdej že 2 meseca spiva na 120 cm in se nama meša, tako da horuk v nakup. Komaj čakam, so rekli, da me bodo dali pod nujno, kar pomeni, da lahko traja le okoli 3 tedne, drugače se čaka do 2 meseca.

Pa teta me je klicala, da ima eno darilo zame že napol pripravljeno, in sicer nov mobitel!!!! Ja, ona vedno pretirava z darili, letos pa me je čudilo, ker za RD nisem dobila ničesar. No, zdej vem, zakaj. Hura za mojo teto!user posted image

Imam samo še pol ure časa preden grem v vrtec, tako da se pišemo kasneje!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 821
15.2.2006 14:23:47   
katjandraž
J, Anuš, sori, kolk sem egoistična. Mene simfiza boli že od sredine nosečnosti, tako da to ni nujno znak. Vstajanje s postelje je pa kruto. Kolena moraš dat skupaj, pa je boljše. Kljub temu meni vsakič fino zaškrta in zaboli.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 822
16.2.2006 8:35:44   
tananejka
Dobro jutrouser posted image !

Kako ste pa kaj danes. Jaz po dolgem času spim malo bolje in ponoči ne meditiram po 2 uriuser posted image .
Danes imam v planu lenarjenje in bom samo cunce zložila v predaleuser posted image ...ja mal sem lena, kaj čmo.

Tečnoba je popustila, tako da sem do okolice malo bolj prijazna user posted image .

Katjandraž in Anuš: ...vidve imata pa samo še 14 dni do PDPja.....kaj še čakata??user posted image

Kje se pa ostale marčice skrivate....a je katera postala februarčica pa si ne upa povedat. Kar z besedo na danuser posted image

Se tipkamo...

Neposredna povezava do sporočila: 823
16.2.2006 9:02:53   
beti 1
Pozdravljene!
Tananejka, me prav veseli, da vsaj ena dobro spi, meni zadnje dni to otrdevanje trebuha tud ponoči nagaja, pa še Žiga se je spet začel dvakrat na noč zbujat, pa se vedno čisto zbudim in potem še nekaj časa ne morem nazaj zaspat.
Včeraj sem spet imela malo več znakov s strani trebuha. Upam, da me ne bo zdaj vsaka sprememba vremena in luna matrala. Počasi začenjam otekat, pa danes zjutaj sem začutila simfizo. Še dobro, da imam jutri pregled pri ginekologinji. Upam da mi bo hotela kaj povedat o tem kako blizu smo. Pa da dobim oceno, kako velik je user posted image .
Katjandraž in Tananejka, kaj me zdaj "strašita"user posted image z nekimi prečnimi legami in glavico spodaj, ki pa ni ustavljena. Saj to se lahko v nekaj minutah spremeni, samo je že kar malo sumljivo, ker bosta obe v drugo rodili, pa mata  isto stvar.
Katjandraž user posted image user posted image  user posted image  za kavč. A sta ga slučajno vzela v Lidu? Midva sva imela nekaj takega v garsonjeri, kjer smo bili prej, pa se je za spat res super obnesel, se je pa čutilo pri sedenju, da je namenjen bolj spanju  (globoko sedišče in nizek naslon za hrbet, ampak zdaj so taki moderni).

Tud jaz že pogrešam ostale marčice, se mi zdi da povečini samo še ljubljanske kofetkarce tle gor klepetamo. user posted image

Pa res me zanima, kako je s Peli in njenim user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 824
16.2.2006 9:05:45   
neja
No, jaz sem še tukaj. Moram povedat, da sem že čisto fertiguser posted image zaradi moje Neje ki je non-stop bolana. Ko sem ravno mislila, da bo po tej škrlatinki in angini vse v redu, je med vikendom dobila visoko vročino 40,5° in ji nikakor nisem mogla zbiti z nobenimi svečkami in sirupi. Pol sem jo pa malo skopala in ji je vročina za eno uro padla na 37,5°, ampak potem pa spet nazaj na 40°. Kašljala pa je tako, da sem mislila, da mi jo bo zadušilo. Pri dežurnem je dobila Voltaren, ki je vročino takoj zbil in so sumili na pljučnico, ko pa sma potem šle k njeni pediatrinji je rekla, da ima bronhitis. Ne vem več, kaj naj naredim, zato sem se odločila, da je najmanj en mesec ne dam v vrtec (tudi zaradi dojenčka ne), saj tam baje sedaj mrgoli raznoraznih virusov in se jih naj malo sčisti, da še ne bo naša nova članica takoj kaj fasala.
Sedaj je spet na antibiotikih, sicer že veliko boljša in upam, da bo tako tudi ostalo vsaj nekaj časa. Kaj pa vaši otroci so zdravi?

No, vsaki dan mislim na Peli in čakam novice...upam, da se je vse srečno izteklo. Danes ponoči sem pa jaz sanjala, da sem rodila in sicer vse je bilo tako na hitro in na koncu dojenčka sploh videla nisem in sem morala čakat veni v čakalnici, da ga porihtajo. No, predno so ga, sem se zbudilauser posted image .

Res že komaj čakam, da se rešim trebuha, saj sedaj pa res več ne bo dolgo.

Lepo se imejte in LP.

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?