katjandraž
|
O, punce, hvala vam, ker me "poslušate" in za vse spodbude. Saj danes je že velik boljše, včeraj je bilo pa čisto too much. Šok na šok! To je pa tko, k so me prijatelji celo nosečnost hecali, da dobro, da je Postojna tako blizu Počka, kjer je moj v glavnem na terenih. Jaz sem zdejle šele s pregleda, sem bila tam 3 ure!!! Vse je ok, mala v prečni legi, glavica spodaj, vendar še ne v kanalu, kar je baje pri drugorodkah običajno. Urin b.p. kri pa zopet isto. Zgelda, da se te bakterije ne bom znebila. Saj tokrat imam samo en sinus zabasan, pa niti ne boli, tako da ni panike, je reku, da ta rumeno-zelen gnoj ne škoduje. Upam, da res. Ja, CTG, nič od nič. Mala ful živahna, popadka niti enega. Ravno obratno kot zadnjič, k sta bila dva rahla popadka, mala pa spala. Sem sinku danes zjutraj rekla, če misli, da se bo Ana drug teden rodila, ko bova sama, pa je rekel, da ne, da pride drugega marca. Joj, pikica moja mala, kakšen spomin ima to! Upam, da ima prav, glede na to, da je prava mala brihta, bo že držalo, ne? Zdej, k sem bolj "normalna" in sem se pomirila in sprijaznila s temi porodnimi zadevami, sem se spomnila, da sem vam pozabila povedati, da sva z včeraj naročila nov kavč oz. trosed ki je primeren za vsakodnevno spanje in bo imelo ležišče dimenzije 180x200! Zdej že 2 meseca spiva na 120 cm in se nama meša, tako da horuk v nakup. Komaj čakam, so rekli, da me bodo dali pod nujno, kar pomeni, da lahko traja le okoli 3 tedne, drugače se čaka do 2 meseca. Pa teta me je klicala, da ima eno darilo zame že napol pripravljeno, in sicer nov mobitel!!!! Ja, ona vedno pretirava z darili, letos pa me je čudilo, ker za RD nisem dobila ničesar. No, zdej vem, zakaj. Hura za mojo teto! Imam samo še pol ure časa preden grem v vrtec, tako da se pišemo kasneje!
|