|
RE: Avgustovke, kje ste 21.1.2006 23:49:47
|
|
|
|
violinski
|
Čer! Punce, hvala za lepe želje, ampak žal niso pomagale. Včeraj zvečer je živo srebro naraslo do 39.2°C in to potem, ko je bilo šele dve uri od žličke Calpola. Zato smo Aljošo ohlajali v banji in šele čez pet ur dali svečko. Ta pa je prijela, ampak tudi šele po dveh urah. Tudi danes zvečer je pela svečka, ampak termometer je pokazal 'samo' 38.8°C. Noč smo torej prebedeli. Najprej sem dežurala jaz, tačas si je mož malo odpočil, potem sva se zamenjala. Vmes se je zbudila tudi Lana in ene dve uri kobacala po najini postelji, ker ni mogla nazaj zaspati. Ko sem jo ob 4h nesla nazaj v njeno posteljo, je zaspala še preden ji je glava padla na blazino. Aljoša je bil danes boljši, moram pa reči, da sem nekje 90% da ni viroza (nič kašljanja, nič polnega noska), ampak ali zobki, ker si drgne dlesni čisto ob vsako stvar, ki po naključju pride mimo njegovih ust, ali pa celo šesta bolezen. Če je ta zadnja, pričakujem vsaj še jutri, da bo vročina visoka, potem bi pa že morala pasti. Kako bo z našim plavanjem v torek še ne vem, sumim pa, da tudi cepljen ne bo v četrtek, ko je končno na sporedu 1. cepljenje. Bomo pa prestavili na prihodnji teden. Zdaj samo čakamo, kako bo šla ta vročina. Seveda, vreme danes je bilo krasno, tako je vedno, ko jaz zaradi zdravja enega od mojih gremlinov ne morem ven. Tako da že spet nisem videla sončka in če ga tudi jutri ne bom, bom začela renčat Punce, jasno, da kuhajte tako, kot vam okusi najbolj pašejo, jaz sem samo napisala, kako zgleda taprava lasagna, sem pa na bučke in melancane pozabila, seveda je dobra tudi s tema zelenjavama, ampak jaz še vedno trdim, da samo ena zelenjava na lasagno. Čeprav so bučke in melancani komplementarni. Tia, si že pred dnevi vprašala, če bom dajala Aljoši samo sadje - zaenkrat ja. Še vsaj dvoje sadje bomo preskusili, preden grem na zelenjavo, prehod bom pač naredila s korenčkom ali pa s korenčkom zmešanim z jabolkom. Petri, bravo za Predina, malo vama ga zavidam, Aljoša še vedno ne spi vso noč, da bi tudi midva lahko kam šla, sploh pa je najti varuško za dva gremlina kar težko . Pa za naslednjo rundo plavanja sprašuješ - malo sledi na njihovi spletni strani, nekako sredi marca bi lahko že bila kakšna informacija gor. Jaz imam tudi namen dati še eno rundo skozi, ampak zaenkrat je ostalo šele pri namenih. Tudi jaz sproti shranjujem, kar tipkam, ker vedno pišem take romane, da me odlogira. Tea, 1000x hvala za piškote, ti odgovorim na mail, da se bova dobili v SLO, ampak če nimaš namena hodit v LJ, ne organiziraj izleta samo zaradi mene, bomo že nekako uskladile poti. Miševi, bravo za Niko, ki že natika Hama perlice. Jaz sem jih ravno danes v sortirno škatlico posortirala po barvah ene 3000 kom, prihodnji teden pa začnem sestavljat in delat - kakšen mobile ali kaj podobnega. Bom dala v moj album, ko bom fertik, pa si boste tam lahko pogledale. Zdaj pa grem, čez 10 minut bo že nedelja, pa Aljoša bo sigurno lačen, sploh pa moram potipat, če je še topel, ali je svečka prijela. Pa-pa!
|
|
|