|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
20.1.2006 16:58:47   
Jessy
Veš da si mi pomagala!!! Marelice sem ji jaz dala (2 kom.), pa ne vem ali so žveplane ali ne, ker sem jih kupila tiste, ki jih sam natehtaš.
Melono ji pa še nisem dala, ker v našem kraju še nismo založeni z njimi! Kako je pa s svežim grozdjem?

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
20.1.2006 17:04:18   
nanka
Jessy, v paparici piše da se suho sadje uvaja po 1 letu, sem pa zasledila, da jih punce dajejo po 8 m.

< Sporočilo je popravil nanka -- 20.1.2006 17:05:41 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
20.1.2006 17:35:57   
Jessy
Jaz se ne grem več! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem napisala CEL ROMAN tle gor!!! Resno!!! Sem si prav vzela čas in vsaki punci odgovorila, kar so spraševale.....pa pošljem in zagledam črke WE ARE SORRY....OBUP!!! user posted image user posted image user posted image

Zdaj me pa tolk jezi, da bom kar kakemu administratorju pisala, naj porihtajo to zadevo....včasih pa res ne moreš v treh minutah napisat vsega!

Zdaj se mi pa res ne da še enkrat pisat vsega user posted image

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
20.1.2006 17:48:33   
petri85
Živjo!

Pozdravljena Nejča in Žiga! Ma al je bla takrat kakšna luna, da smo kar 4 rodile na isti dan? Kdaj pa ste ostale tri 17. avgusta rodile? Naš se je spomnil ven pokukat šele 23.45 začel smo pa ob 7ih zjutraj!

Čestitke Aljažu in pa z malce zamude Timonu!

Zdej pa še neki- jaz sem zgleda mal blond. Ve skoz govorite o riževih kosmičih pa o mlečnih kašicah pa o rižolinu- a so to različne stvari a je to vse ena stvar????

Pri nas je za lazanjo mož strokovnjak.(tako, da verjetno NIKOLI izpod njegovih rok ne bo prišla zelenjavna lazanja:)

Sva bla midva tud 2,5 ure zunaj!

Violinski, držim pesti, da se Aljoši stanje ne poslabša!

Mene je pa mož danes presenetil s kartami za Predinov koncert - namreč to je pri nama že tradicija ene 5 let, da greva na ta koncert - lani sva pa ugotavljala, da letos bova pa verjetno morala izpustit, no danes pa pride domov in pravi da že ima karte, pa tud varstvo za Davida!

Zdaj moram pa likat....me čaka velik kup cunj!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
20.1.2006 18:21:21   
Kety
Dober večer!

Timonček spi in mam mal časa za vas. Sem imela sestrično tuki, da mi je mal pomagala pospravt in sem šele zdele frej.

Hvala za čestitke Timonu....Vse najboljše Aljaž!

Tia, dobr si se spomnila, da vsaka pove, kdaj kdo praznuje, ker je res težko sledit. No, jaz sem včeraj zahinavila...sorči!

Vijolinski, upam, da Aljoša ni podlegel gripi tako kot naš (virozi). Našemu gre že na bolje, danes je imel le še 37,1 temperature, nosek pa je še vedno poln smrklja in še vedno ful mokro kašlja. Sej bo!

Sem se odločila, da po 2. cepljenju začnem uvajat gosto hrano in bom šla kar po vaših stopinjah. Jessy, si že pravi mojster,...se mi zdi, da si prva začela, ane!?
Zoya, Žiga pa že kar na vseh štirih!user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz komaj čakam, da začne kaj novega počet, ampak zdej ko je bolan, ga niti ne spodbujam.

Nejča in Žiga, dobrodošla! Zdej vas je pa res velik 17.8. A ste se tud v porodnišnici srečale??? Lune takrat ni bilo, ker je bila na Timončkovo rojstvo 19.8. Je zaradi nje pohitel na svet 8 dni prezgodaj in tako tega ne bom nikoli pozabila!!user posted image  

Grem gibanico pečt!!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
20.1.2006 19:36:15   
MajaPRO
Dober večer, mamice!

Dajte mi prosim zaupat, kako je s tem kakanjem pri vaših user posted image , odkar jim dajete gosto hrano. Naš mali je do danes kakal vsaki 2. dan 1x (gosto hrano uvajava 10 dni), danes dopoldne pa se je situacija čisto obrnila - kakal je vsako uro ali še manj in to ves dopoldan! Ne vem, koliko krat sem ga previla, vsakič je bila plenička polna drekca. Pa da ne omenjam, kako se je zraven mučil - napenjal se je, da sem mislila, da bo še jokal zraven user posted image (takšen izraz je imel na obrazu). Drekec je pa že precej gost. Se bo to kmalu uredilo ali ga bo vedno tako mučilo? Prdi pa nič za razliko od vaših user posted image . To napenjanje ga je tako izmučilo, da je pod igralnim lokom celo zaspal (to se še ni nikdar zgodilo).
Danes zjutraj sem ga pod igralnim lokom našla, kako je kravice pasel, ampak ne vem, kako se je obrnil (po mojem se je z nogami od loka odrinil) - rokici je imel obe lepo spredaj. Se mu je že 2x prej uspelo obrniti, ampak se je na eno rokico ulegel in je rabil pomoč.

Bodite fajn!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
20.1.2006 20:19:25   
Jessy
Maja, odkar uvajamo gosto hrano kakamo od 3x do 4x na dan. Po pravici povedano sem kar nehala šteti, ker je tako pogosto to ratalo. Se pa tudi napenja, da spravi tisto goščo ven, ampak saj se navsezadnje tudi mi napenjamo, tako da jaz se s tem zaenkrat še ne obremenjujem. Je pa kakec kar gost, tako da jo je tudi lažje umiti, kot prej!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
20.1.2006 21:28:04   
nelči
Pozdrav

Najprej moram povedat, da se je danes Jan prvič obrnil iz hrbta na trebuh in to kar nekaj krat zapored. user posted image  Zdaj se pa verjetno spet dolgo ne bo hotel, tako kot pri trebuh-hrbet.

Maja, Janu uvajam gosti obrok cca 10 dni in je včeraj in dan prej tako trdo kakal in se tako napenjal, da je ubogi revež jokal zraven user posted image  Danes je pa že kakal bolj redko in brez nekega napenjanja in to 2 x dopoldan. Pred tem pa tudi vsaka 2 dni. Tako, da vedno več goste hrane užijejo, večkrat kakajo!

Danes sem Janu prvič dala sadno kašo od Fruteka hruška-marelica. Ko sem jo poskusila nisem mogla verjet, kako je to sladko!!!!!!!!!!! Ma to je, kot bi mu marmelado dajala! Valjda mali je jedel, da ni kaj!! Sem mu kar hitro jabolko zmiksala in dodala frutekovo kašico le toliko, da vidim morebitno reakcijo na marelico. Te kašice mu bom pa res dajala, ko res ne bo druge možnosti. Kaj so vse tako sladke?!? Pa ne vem zakaj dodajajo sladkor zraven, itak je že sadje sladko! No in iz tega razloga sem potem šla v trgovino po suhe marelice (pa nič ne piše glede žveplanjauser posted image )Pridem domov in vas lepo berem, da suho sadje ni za naše male!?! Ampak sem pa marsikje slišala, da pa marelice že lahko jedo, ker vsebujejo veliko železa user posted image  ne vem več ......
Jessy, pred nekaj dnevi si pisala, da moraš marelice dlje časa namakat. Torej, za kakšno uro namakaš marelice potem pa si jih skuhala ali surove zmiksala? Jaz jih bom Janu pripravila. Tudi kakšni dve ali tri, nič več.

Aljaž vse najboljše user posted image

Petri, Jan je pa pričel "prihajat ven" na dan mojega PDP ob 23.45, uspelo pa mu je naslednji dan ob 13.23. Jaz sem rodila v MB porodnišnici in tistega dne se je v MB rodilo 17 otročičkov. Si lahko mislite kakšna gneča je bila v porodnih sobah. Norišnica!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
20.1.2006 22:30:27   
Jessy
Nelči, jaz sem jo namakala le pol ure, pa je bila še skoraj tako trda kot pred namakanjem. Zmiksala sem ju med hruško in to kar surovi. Sem tudi jaz nekje brala o suhih marelicah, zato sem jih pa dala, sam zdaj pa res ne vem ali jih je za dajat ali ne. Morda na vsake toliko časa kakšno. user posted image

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
20.1.2006 22:53:26   
nejča
Naš user posted image si je izvolil 16.20h priti na svet, res pa je, da je bilo to zanj vsaj 20 dni prekmalu. Neki je res moglo bit v zraku 17. avgusta. Možno je, da smo se vidle v porodnišnici, sam verjetno nismo bile vse v LJ.
Glede frutkov pa tako delam, da niso sladki, da dam pol frutka in pol svežega sadja. Sploh marelica, breskev in hruška so ogabno sladki. Ne vem zakaj v Fructalu ne razmišljajo o kakšnem ribezu, borovnicah, malinah, mangu....se mi zdi, kot da skoz neki istega jemo. Da ne omenjam zelenjave. Alete ma bolš izbiro.
A ma katera izkušnje z dajanjem kolerabe? Žiga jo ima rad s polento, sam ga pol ful napenjauser posted image .
Midva greva vsak dan ven, ne glede na vreme. Zadnjič ko je ful snežilo, me je ena mamca ustavla in spraševala, če je kaj narobe, ker sem zunaj z vozičkom - živim blizu pediatrične, pa je verjetn mislna, da greva tja.user posted image
Prejšnji vikend smo bili v Planici in je user posted image ful gledal, k je skoraj 2m snega. Upam, da se bo lahko kmalu sankal user posted image .
Kaj naredite ko je dete tik pred prehladom? A daste kakšen čaj pa fiziološko v nos ali tudi kakšno zdravilo. Mi še nismo bli na tem, pa bi rada bla pripravljena.
Noč

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
21.1.2006 7:12:31   
tea01
Jutrooooo!Danes sem pa zgodnja. a še vse spite??
jst se učim, pa imam zdaj pavzo. Moji pa vsi drnjohajo.

Nejča in Žiga dobrodošla!

Danes pa naš Jure praznuje. Jupiiiiiiiii!user posted image
Mu je ati kupil hojico. Hodi pa k zmešan!! Mogoče je mal prezgodaj, ampak skoz hoče bit na nogah. Kako se pa reži,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa cvili,....

Violinski upam, da je z Aljošo bolje. Nabavila sem ti piškote.

Za lazanjo sem verjetno že prepoznauser posted image . Pa vseeno. Jst delam zelenjavno lazanjo z bučkami,melancanami in paprikami. Najprej vsako zelenjavo posebej prepražim na olivnem olju, dodam malo česna in posolim. V pekač polagam po plasteh. Dajem pa vedno surove liste in veliko bešamela. Je fuuuuuuuul dobra. Seveda je pa lazanja najboljša naslednji dan, ko se že malo vpije. Špinačo pa vedno dam v bešamel samo pri mesni zelenjavi. Nikoli pa ne dodajam jajc. Bljak. Lahko je pa samo ena vrsta zelenjave!!

K me nobena ne mara pa grem,........

(odgovor članu nejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
21.1.2006 7:57:37   
tea01
sem pozabila napisat glede robčkov. Zadnjič zem v Sparu kupila njihove robčke za dojenčke. So cenejši in isto kvalitetni od Pampers. Razlika v ceni je pa kar velika.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
21.1.2006 9:42:51   
Tiamo
Jutro, tea si me pa prehitela. smo spali do 8, ob 2 spet zbujanje je popila mlek in potem do 8 spala. JURE user posted image Demi tud uživa v hodalici, sem mislila da ste vse full proti. Ampak punce je zakon, otroka odložiš za 5 min in med tem kaj narediš...v 5-10 min si pa ne more pokvart hrbtenice ali ravnotežja. Glede kašic, sem jaz kupila hipovo (v Mullerju), pa sem probala, pa ni bila nič sladka, tako kot sokovi niso sladki. Demi kaka od kar sva začele s hiipom 2, 2 krat na dan, imam že preštudirano, po kosilo, jo moram dati nujno v posteljico, ker drugač tečnari, se igra cca 15 min in med tem veselo napolni plenico. Drugo kakanje je na vrsti po popoldanski malici, obred je isti, v posteljico za 15 min in napolni plenico. Z violninskim sva ugotovile, da Aljoša in Demi kakata samo doma (Violinski pa smo spet pri drekcu-pekcu), verjetno se najbolj sprostita. Drugač pa Demi skoz prdka..kar je za ven je za ven, jaz pravim. user posted image  Tea jaz skoz uporabljam robčke iz spara in so super user posted image , kdaj kupim tudi mercatorjeve, ko nimam ali se mi ne da do spara.  Miševi še vedno nimam predstave kaj so Hama perlice user posted image sem pogledala na net in zdaj vem kaj so, uni krogci k z njimi oblikuješ stvari... Jessy kar napiši administratorjem, ker tole z dolgimi posti tudi mene user posted image , si shranjujem sproti besedilo, če me slučajno ven vrže.  Tina nevem, ampak Lumpi plenice, ki jih imama so ful kratke, katero št imaš ti, oz za kok kg, jaz sem vzela une do 9 kg, pa Demi pridejo pod popkom. user posted image  Jessy v paparici sem našla recept za peti/šesti mesec starega otroka:SUHE ČEŠPLJE IN MARELICESadje naj skupaj tehta 100g. Suhe češplje namočite čez noč v mrzli vodi in potem odcedite. Merelice sperite, da odstranite sredstvo za konzerviranje! Prekrijte z mrzlo svežo vodo, segrejte, da zavre in poširajte (podvrevajte) do omehčanega (nekako 10 min). Odcedite odstranite koščice in pritisnite skozi mlinček da odstranite kožo. Dolijte malo kuhane tekočine, da bo pirejček gladek.Suhe slive so odlično sredstvo proti dojenčkovi zapeki. Petri rižolino, riževi kosmiči,...je eno in isto user posted image Imaš pa fajn moža da te takole preseneti s kartami. Nejča je sem tudi ob vsakem vremenu zunaj in se ne oziram na druge, če je hladno greve samo do trgovine ali če pada dež... Timonu in Aljoši enega user posted image za zdravje!!!!!!  Zdaj sem pa dost nakladala... se tipkamo 

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 21.1.2006 9:50:08 >

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
21.1.2006 10:04:33   
Kety
Dobro jutro!

Tia, tvoji anglečki zgleda pomagajo, ker je naš Timonček že fuul boljš. Samo še smrka in kašlja. To ga občaso ful zjezi in se začne ihtavo jokat.

No, pa še pri nas glede kakanja....je samo dojen in kaka 2-3 x na dan, kak dan pa na dva dni. Odvisno kaj jaz jem, al kaj?!user posted image No, preverjeno je,da ga čokolada zapira, saj mi dva dni ni kakal, ko sem se z njo nažirala.

Tea, dobr se nauči za izpit,....mene pa še diploma čaka, sem mentorju obljubila, da diplomiram do konca leta 2006! Pa mi pomoje ne bo uspelo, ker nimam nič časa.

Timon je pa prestavil spanje iz 21 na 20 uro in ga tako že takrat začne zmanjkovat. Danes je spal do 4ih zjutraj in potem še do 7ih!user posted image
Šibam knjižit....se tipkamo!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
21.1.2006 10:11:43   
MajaPRO
Dober dan!

Sobota je, Vid pa - kot da bi vedel - spal do 8-ih (drugače je vedno ob 7-ih buden). Se je bilo prav fino po svetlem zbudit (ob 7-ih je še tema).

Glede Frutkov smo pa istih misli. Tudi jaz sem mu v ponedeljek dala Frutek marelica+hruška in se mi je zdel kot marelična marmelada. Zelenjavnih pa še nisem nabavila. Včeraj je jedel bučkin pire, pa mu je ful teknil, danes pa za malico hruško+jabolko. Me zanima, kako bo s kakanjem. Včeraj je bila ob takem času že kriza. Hruška, ki sem mu jo danes dala, pa samo zgleda lepo - po okusu pa je takšna, da sploh ne veš, da ješ hruško (vodena in brez okusa). Ni čudno, da se je mali zraven kremžil (pojedel pa kljub temu vse).

Nejča, a se bo tvoj user posted image letos že sankal, če še bo kaj snega? Kakšne sanke pa imaš? Moj možek je preko e-baya naročil baby sanke (plastične, z oblikovanim sedežem in pasovi), ampak jih še čakamo (že ne vem kak dolgo). Me prav zanima, če bodo primerne za 5-mesečnika, ki še ne zna samostojno sedeti...

Bodite fajn!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
21.1.2006 10:28:59   
zoya24
Ojla še od mene,

mi smo danes spali od osmih zvečer do sedmih zjutraj (brez zbujanja) user posted image , pol pa še do pol osmih, ga nisva mogla več nahecat, da bi še potegnil user posted image user posted image user posted image . Ampak valjda je to ful vredu.

Kety me veseli, da je Timon boljše (pri zdravju in pri spanju), tudi pri Žigu prehlad počasi mineva, tako, da nima več tako zamašenega noska.

MajaPro hruška naj bi imela bolj odvajalen učinek, mogoče se ne bo tako napenjal, ko bo kakal, po drugi strani pa baje napenja user posted image , jaz sem mu jo naredila parkrat z jaboko (tudi danes jo dobi), samo sem dala manj hruške in več jabolke, in predhodno oboje skuhala.

Tia jaz sem tudi imela pred časom Lumpi plenice od 5-9kg, ko so bile še tastare, pa rada verjamem, da so Demi zdaj že premajhne, ker so bile že našem takrat (to je cca 2 meseca nazaj) ravno prav. Je pa zoprno to, da imajo večje razpon od 9-18 in so našemu zdaj absolutno prevelike, pa niti mi ni všeč ta nova pošiljka. Aja jaz sem potem probala Libero plenice in sem ful zadovoljna z njimi, so res take kot Babylove tastare (elastični pas vzadaj, elastični trakovi, mehek in šuškav materail, zelo lepo se prilegajo ritki, vsaj našemu). Sem si potem kar zaloga le teh naredila user posted image . Za ponoči imamo še vedno Huggieske zeleno-modre. Kar se pa robčkov tiče mi pa Šparove niso slabe, samo vonj me malo moti, je zelo močen, kot pri Lumpijevih. So mi drugače Pampers boljši, sem ravno zdaj poskusila vijočno- zelene (kao mislim da sivko, al neki tazga), pa ful lepo dišijo in ne premočno, material pa je enak kot pri ostalih Pampers robčki, no meni so všeč.

Jessy jaz sem tudi slišala, da se marelice suhe lahko dajo že po petem mesecu (moja sestrica jih je dala, pa ni bilo nič narobe).

Jure vse najboljše! user posted image user posted image

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
21.1.2006 10:48:55   
MajaPRO
Nejča, glede prehlada.... moj user posted image je bil 2x prehlajen - enkrat je imel samo zamašen nos, enkrat je pa ful kašljal zraven. Že zamašen nos je pri dojenčku velik problem, ker skozi nos v glavnem diha. Nekih znakov, da se bliža prehlad, ni. Moj se je navadno ponoči v joku zbudil - poskusiš ga potolažit na vse načine, potem pa ugotoviš, da ima poln nosek. Dere se pa zelo - zgleda, da ga panika zagrabi, ko ne more več normalno dihat. Potem pa se še dojit ni mogel - sem ga poskusila v sedečem položaju dojit, je malo boljše. Ne pomaga drugega kot fiziološka raztopina (pršilo se mi zdi boljše kot kapljice)- jaz sem non stop v nos špricala- in pumpica za nosek (boljša je tista z večjo luknjico). Fajn je, če imaš fiziološko doma za vsak slučaj, ker je res kriza, ko ga ne moreš drugače potolažit.

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
21.1.2006 11:30:50   
tina104
Jure, vse najboljše!

Jaz mojemu vsak dan fiziološko zdaj v nos dajem, ker je suh zrak in baje s tem malo navlaži nosno sluznico in je to kot neka preventiva pred prehladom.

Rižolino, riževa kašica in te finte - so razlike kolikor vem samo v tem, da nekatere imajo kak okus dodan, pa nekatere so sladkane, druge ne.

Jaz še ne dodajam, kot veste, ampak ko bom uporabljala te že pripravljene kašice, bom verjetno hipp uporabljala, ker kolikor mi je zano, nimajo dodanega sladkorja, pa še bio so, za Frutek pa ne vem, če je bio.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
21.1.2006 11:31:27   
Jessy
Dober dan!

Mi smo fajn spali. Sicer se je ob 22h zbudila, sem jo nahranila, potem pa mi je spala vse do 8.40. Sem mislila, da je že kaj narobe z njo, ker ni bila ob 8h že budna! Je pa prav pasalo še malo poležati!

Vidim, da je tea01 tudi ena tistih, ki v lazanjo da vse tisto, kar ne gre notri! user posted image  Po moje se Violinski kar za glavo drži, ko prebira te naše recepte za lazanjo! user posted image

Meni pa Sparovi robčki niso bili všeč, ker mi imajo premočan vonj in mi je kar slabo delalo, ko sem jo z njimi čistila. Drugače pa so dobre kvalitete, le vonj je resnično premočan - vsaj zame. Trenutno sem na Pampers zelenih in belih, pa so mi oboji čist vredu. Ta zeleni mi ne dišijo premočno, tako da jih komot uporabljam, beli pa itak ne dišijo, tako da so tudi fajn. Men je pri robčku važno to, da je mehak in ne gladek (sem imela ene v potovalni škatli, ki so bili tako gladki, da je z njimi sploh nisem mogla umiti, ker je kar drselo), dovolj namočen in da ne diši premočno - firma mi ni pomembna.

Tia, hvala, ker si se potrudila in napisala recept. To, da jih je potrebno oprati, je res pomembno, ampak jaz tega nisem vedela, niti naredila, pa iz olupka jih tudi nisem dala. user posted image
Administratorjem sem pa tudi sporočila in čakam, da kaj odgovorijo, če sploh bodo kaj.

No, zdaj moram pa poslat, da se spet ne zgodi kakšna katastrofa!!!

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
21.1.2006 11:38:20   
nejča
Res, zdej se je pa zgodilo točno to: zbudil se je ob 6-ih zjutraj s polnim nosom, pa dobr da spim blizu fiziološke - je blo kmalu dobro. Zgleda da mam zelo suh zrak ko pa tako kurijo kot zmešani. Drugače se je pa Žiga že za Miklavža odločil, da bi spal celo noč, od 20.30h do 7.30. - ati pa mami sta bila tega zelo veselauser posted image
Sanke mamo take dolge lesene, z ograjico, zato čakam, kdaj bo sam sedel in upam, da bo takrat še sneg. Če ne bomo pa kam šli, da bo. Sem pa zadnjič v BTC LJ vidla take plastične za privezat, se mi zdi ful dobro.
A je kera zdej probala Mullerjeve nove plenice Babydream ?  Mi smo prej skoz te rabli, pol jih pa skoraj en mesec ni bilo in mamo zdej Huggies, ki pa zelo zaostajajo za njimi.
Pa še neki: a kdo hodi na telovadbo z dojenčkom?  Baje je ful dobro za oba, sam ne vem kje bi to bilo v LJ.
Zdej je pa treba papat - mango, njamuser posted image

(odgovor članu MajaPRO)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
21.1.2006 11:46:10   
Tiamo
Hehe, jessy sem zasledila da si že napisala admin sporočilce, upam , daga bodo upošteval... Demi je zaspala, čakam da se zbudi in greve ven na snočka. Nejča, jez imam zdaj od Mullerja BeautyBaby in so mi všeč plenice, pa še pocen so... Če hočeš na telovadbo, jaz lahko povprašam kolegico ki vodi to telovadbo (nazadnje so imele v Sostrem, pri eni doma), cena se mi zdi da je 7000 SIT nevem pa za kokkrat. Vodi jo Andreja Semulič, ki je tudi naredila DVD vzajemna telovadba za dojenčke. Jaz se nisem odločila za telovadbo, sem si presnela DVD in kdaj pa kdaj malo potelovadive...me je bolj navdušilo plavanje... en se je zbudil...šibava na sončka

(odgovor članu nejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
21.1.2006 12:39:46   
Kety
Jure vse najboljše!

Nejča, telovadba za dojenčke je tudi v Fit&fun (POPTV) ob sredah ob 10:30 Ali ob 11ih, ne vem točno. jaz bom hodila s Timonom in še z eno kolegico iz porodnišnice, k ma isto starega sinčka. Mi bomo pa plavali kar v domačem bazenu tam nekje maja...se mi ne da v tem mrazu v bazene hodit, da se ne bi še kej bolj prehladil, čeprav bi šla takoj!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
21.1.2006 13:59:21   
tina104
prej sem hotela še nekaj napisat, pa se je aljaž zbudil, pa še obisk sem dobila.

tia, mi že zelo dolgo uporabljamo lumpi od 8 do 18 kg. libero sem tudi zdaj kupila in še niso niti 1x premočile, pred dvema mesecema, ko sem jih uporabljala, pa nonstop. ne vem, zgleda, da pač takrat še niso pasale na aljaževo rit.

jessy, v paparici piše, da suhe slive, marelice, fige že od 5. mes. naprej. si pa verjetno žveplane kupila. žveplane so tiste lepe barve, nežveplane pa one ful temne, rjave celo, malo je teh v trgovinah.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
21.1.2006 14:10:19   
Kety
Tina, a sva samo midve notri v tako lepem vremenu,....men je ful hudo k ne mormo it ven.user posted image user posted image  Timon je že prov siten k je skoz not...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
21.1.2006 15:12:23   
Jessy
Tudi mi smo notri! Nimamo nič lepega vremena, ampak je oblačno! Ven pa nismo šli zato, ker smo bili do zdaj na kosilu od moževe sestre, čez slabo urco pa že dobimo obiske, tako da danes, na žalost, potepanje odpade!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......