pravljica
|
evo še nas na raport po dolgem času :) včeraj smo imeli posvetovalnico in 3. cepljenje (kot do zdaj, ni problemov)...veliki 66cm, težki 7070, glava 42,5cm, prsi 44cm hrano uvajamo počasi...do zdaj sadne kašice in zelenjavo, od zdaj dalje pa lahko že tudi drugo...nimam pojma, kaj ok, začeli bomo s kakšno juhico in zraven mogoče meso, pa rumenjak (na kak način, ne vem), pa gres v juhici...kaj pa drugo? naša pediatrinja je samo rekla, da zdaj pa lahko počasi še ostale stvari uvajamo (razen beljaka) - to je vse z njene strani drugače; po novem letu smo šli malo na morje (Žusterna) pa smo po predvidevanjih ugotovili, da hotelsko življenje ni za nas...dobro, da smo planirali bazen v isti stavbi, drugače bi šli že 1. dan domov mali pikec je tudi že po celi sobi mobilen, pa ga pustim...nima se kaj zgodit, razen da kakšno umazanijo poje s tal (beri pasje dlake) sedi še ne samostojno...se mi zdi, da smo še kar daleč od tega, da bo (hrbtenice ne zna držat pokonci, se mu kar spredaj na nogice sesede in ne gre nazaj gor) ponoči se mi zadnje čase kar dosti zbuja...na vem, ali je lačen (zvečer poje hipovo kašico - mlečno, sadno, riževo, pa ni nič bolje)...pa potem mislim, da ga zebe, ali mu je vroče...v glavnem, ne vem, zakaj se zbuja albuma tu gor nikakor ne štekam, zato je tu naša stran s slikami, če vas že glih zanima http://pravljica.moj-album.com/ poljubček pozdravček zaenkrat z naše strani!