DrejcDrejc
|
He, zgleda, da imam najbolj špičast buši - vsem ostalim gre bolj na okroglo, a ne? Luškane trebuščke imate! Škoda, da jih ne moremo razkazovat v poletnih majčkah... ampak bomo pa zato bebice poleti vozičkale naokoli, to pa je še bolje. Maychika, tvoj buši je pa že malo večji, Flecker pa nekam športno mišičasto zgleda, Zvezdica pa sploh še nima velikega... če sem si prav zapomnila, kateri je kateri . Moj zmajček spet nekaj pobrcava, kdo ve kaj počne, čez cel dan je živahen, če se uležem na hrbet, je sploh zelo očitno, včasih mi kar trebuh začne poskakovati, včasih pa ritko tako ven porine, da zgledam prav smešno s trebuhom samo na eni strani. Ponoči pa je priden, nimam problemov s spanjem, kot sem jih imela prve mesece, žalosti me le to, da že več kot pol leta nisem spala na trebuhu. Niti na WC se ne sprehajam ponoči, juhu. Sicer pa velikokrat zaspim na hrbtu in se tudi večkrat zbudim v tem položaju, zaenkrat mi ful paše in ne vidim razloga, zakaj bi bilo s tem kaj narobe. Danes grem pokukat v materinsko šolo v Žalec. Me prav zanima kako to tam izgleda. Tod okoli so menda povsod neke bolj naftalinske tetke na predavanjih, še imajo razne predpotopne finte glede določenih opravil in opreme, vsaj kakor mi pravijo punce. Me prav zanima, kako je potem s prakso, če ima kaj skupnega s teorijo iz šole? Včeraj sem bila po doooolgem času v knjižnici in sem si nabrala lep kup literature na temo nosečnosti in otroka, prav fino se je zvalit na kavč in prelistavat. Za atija pa sem vzela eno z naslovom Hura, očka bom - se mi je na prvo oceno zdela ena simpatična izkušnja nekega frišnega atija. Punce, a ve boste imele košaro za voziček? Baje se je nič kaj ne rabi, za tisto urco, ko kam zvizneš z avtom, uporabiš tako jajčko, sicer pa mora otrok ravno ležati le tri mesece, al kako že? Kakšne so razlike med Jane in Quinijem, cenovno in uporabno, a mi znate kaj svetovat, iščem zgleda kar trikolesnika. Se da na katerega pripet jajčko, ki ima sicer tisti podstavek, ki ga imaš v avtu in jajčko samo gor klikneš?