|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE
8.1.2006 20:52:27   
halena
Se opravicujem,ker je to sporocilo letelo v napacen nabiralnik-verjetno ste vse opazile,da ne sodi semuser posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 576
9.1.2006 13:40:55   
DrejcDrejc
Se zgodi, Halena.

Sem dodala frišno slikco mojega bauhija - a ima še katera kaj takega v albumu, da primerjam, kako pa ostale izgledate?

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.1.2006 15:47:40   
maychika
Hi hi Halena. Tudi meni ni bilo jasno kaj se zdaj dogaja. Se zgodi...

DD, zdaj pa res izgledaš kot nosečnica. Je veselje pogledat trebuscek kajne... Je pa malce spicast...kaj si ze rekla, da bos imela?
Tudi jaz sem dodala nekaj slikic v svoj album. Od začetka decembra, srede dec. in zdaj januarja. Imam vedno bolj obcutek, da bom rodila velikana...user posted image ...

A se še kateri zgodi, da ji trebuscek nenadoma ful otrdi. Mene predvsem ponoči ful zateguje, tako da včasih kar malo boli. Danes sem šla spat ob polnoči in se je mali gibal (in to ne nežno) do čez tretjo ponoči, tako da sem zaspala šele okrog štirih zjutraj. Vmes pa sem šla štirikrat na WC. Sem opazila, da ko se mali tako obrne, da mi trebuh otrdi, mi hkrati pritisne še na mehur. In potem delamo nočne sprehode v kopalnico...ker nimamo boljšega dela sredi nočiuser posted image ...
Moram pa reči, da mi ne paše več čisto noben položaj za spanje, ker me kar malo trebuh boli, ker mi ga tako zateguje in, če sem postrani, mi ga res kar dol vleče. Če pa sem na hrbtu, pa se mi zdi, da user posted image  ne paše prav dosti... Ne moreva se zmenit. Bo pol bolje, ko bova imela vsak svojo posteljo...

Saj res...a ima katera že kakšen seznam stvari, ki jih moramo kupiti za prihod otroka...? Bi ga katera delila z mano ali z vsemi? Ker ne bi rada česa pozabila, nisem pa prepričana, kaj vse bomo sploh potrebovali. Malo sem sicer brskala po ofrumu in našla nekaj idej, vendar vseeno. Bom zelo hvaležna user posted image .

Danes mi je dragi s kleti prinesel 4 ogromne vreče stvari za otročka...cunjice. Bom malo pregledala. Ta teden dela popoldne in kako bi lepše preživela popoldneve, kot ob prebiranju in sortiranju cunjic za miniaturne človečke...user posted image . To bo veselje.

Aprilke...pridne bodite. Lep pozdrav vsem in eno brciko od mojega user posted image .

LP, M. user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.1.2006 18:01:38   
flecker1
Sem dodala v album mojga bušija. Majchika, kaj nosiš, user posted image al user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.1.2006 21:45:21   
maychika
hi hi hi...po velikosti trebuha sodeč nosim trojčke... ne vem kaj imam. Smo že dvakrat gledali, pa mali hudiček vedno znova skrije svoje premoženje, tako da glede spola tavamo v temi. Vem pa, da je ali punčka ali fantek...če to kaj pomaga user posted image ...no ja...upam...da ni kakšen alien. Včasih je že tak občutek, ko tako leze pod kožo.
Upam, da bom na naslednjem pregledu izvedela, ampak je šele 19.1. je še takoooo daleč... Če izvem, bom delila z vami...

Kaj pa ti nosiš Flecker? Imaš prav "okrogel" trebušček... Pri DD se vidi, da je bolj špičast...

Pa lahko noč aprilke.

LP M. user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 580
9.1.2006 21:52:53   
Pi@
maychika:
Če želiš imam neke sezname v wordu shranjene... napiši mi mail

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.1.2006 23:40:31   
flecker1
upam...da ni kakšen alien. Včasih je že tak občutek, ko tako leze pod kožo.

user posted image Tudi meni se tako zdi.
 Kaj nosim, pa ne vem, 2x smo na UZ hoteli izvedeti spola, žal je bila nogica spodaj, da g. ni mogla ugotoviti. 11.1 imam pregled in tudi UZ, držim pesti da takrat izvem, ker bi rada že začela kupovati nekaj oblačilc za user posted image . Vsi moji sorodniki in prijateljice mi pravijo, da bomo dobili fantka. Upam.... Saj je vseeno, glavno je da bo zdrav. Kot tako tudi reče hčerkica, vseeno ji je kaj bo dobila, bratca ali sestrico, samo da bo postala sestra. user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 582
10.1.2006 8:14:36   
*zvezdica*
Hej!

Lepo se nam že obijo naši trebuščki....sem pregledala vaše slikceuser posted image . Tudi sama sem jih dala v album...tako da lahko mal primerjamo. Se mi zdi, da smo kar bolj na istem. Ampak so nam pa v zadnjem mesecu najolj explodirali, se vam ne zdi? Meni so dol. oblačila, ki sem mislla, da mi nikoli ne bodo prav že skoraj premajhnauser posted image .
Sodelavka mi je vceraj prinesla 2 ogromni skatli oblačilc...sem se doma kar topila ko sem jih pregledovala. Si kar težko pedstavljam da bo moj otroček enkrat to nosil...je takoooo majhnouser posted image . Komaj čakamuser posted image .

lp

Marcel in Zarja

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 583
10.1.2006 9:29:17   
DrejcDrejc
He, zgleda, da imam najbolj špičast buši - vsem ostalim gre bolj na okroglo, a ne? Luškane trebuščke imate! Škoda, da jih ne moremo razkazovat v poletnih majčkah... ampak bomo pa zato bebice poleti vozičkale naokoli, to pa je še bolje. Maychika, tvoj buši je pa že malo večji, Flecker pa nekam športno mišičasto zgleda, Zvezdica pa sploh še nima velikega... če sem si prav zapomnila, kateri je kateri user posted image .

Moj zmajček spet nekaj pobrcava, kdo ve kaj počne, čez cel dan je živahen, če se uležem na hrbet, je sploh zelo očitno, včasih mi kar trebuh začne poskakovati, včasih pa ritko tako ven porine, da zgledam prav smešno s trebuhom samo na eni strani. Ponoči pa je priden, nimam problemov s spanjem, kot sem jih imela prve mesece, žalosti me le to, da že več kot pol leta nisem spala na trebuhu. Niti na WC se ne sprehajam ponoči, juhu. Sicer pa velikokrat zaspim na hrbtu in se tudi večkrat zbudim v tem položaju, zaenkrat mi ful paše in ne vidim razloga, zakaj bi bilo s tem kaj narobe.

Danes grem pokukat v materinsko šolo v Žalec. Me prav zanima kako to tam izgleda. Tod okoli so menda povsod neke bolj naftalinske tetke na predavanjih, še imajo razne predpotopne finte glede določenih opravil in opreme, vsaj kakor mi pravijo punce. Me prav zanima, kako je potem s prakso, če ima kaj skupnega s teorijo iz šole?

Včeraj sem bila po doooolgem času v knjižnici in sem si nabrala lep kup literature na temo nosečnosti in otroka, prav fino se je zvalit na kavč in prelistavat. Za atija pa sem vzela eno z naslovom Hura, očka bom - se mi je na prvo oceno zdela ena simpatična izkušnja nekega frišnega atija.

Punce, a ve boste imele košaro za voziček? Baje se je nič kaj ne rabi, za tisto urco, ko kam zvizneš z avtom, uporabiš tako jajčko, sicer pa mora otrok ravno ležati le tri mesece, al kako že?
Kakšne so razlike med Jane in Quinijem, cenovno in uporabno, a mi znate kaj svetovat, iščem zgleda kar trikolesnika. Se da na katerega pripet jajčko, ki ima sicer tisti podstavek, ki ga imaš v avtu in jajčko samo gor klikneš?

Carpe diem!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 584
10.1.2006 10:44:38   
DrejcDrejc
Pa še to... zadnje tedne sem vam kr naprej težila o prenovi stanovanja. No, zdaj pa so fotke tudi v albumu, vabljene na ogled in predvsem čakam kakšen komentar. Ni še čisto končano, manjkajo mi zavese, pa otroška soba še ni prenovljena, ampak generalni vtis pa je, takšen, kot je. Večinoma so fotke narejene v stilu prej in pozneje.

Carpe diem!

Neposredna povezava do sporočila: 585
10.1.2006 10:49:06   
BarbikaB
Otrok naj bi košaro uporabljal šest mesecev - toliko časa naj bi ležal na ravnem. Če torej nameravaš imeti samo voziček in lupinicio, torej nujno rabiš voziček, kjer se naslonjalo čisto poleže - takih Quinnyjev ni, za vse je treba dokupiti še košaro Dreami. Za Quinnyje tudi rabiš posebej kupiti lupinico, Maxi Cosi lupinice lahko pripneš na večino Quinnyjevih vozičkov.
Jane pa ima eno zanimivo zadevo, ki se ji reče Matrix sistem, kjer imaš športni voziček in lupinico, ki je hkrati tudi košara - najprej to zadevo uporabljaš kot košaro, otrok tudi med vožnjo lahko leži iztegnjen, kasneje pa se malo pokrči in se uporabi kot klasična lupinica, ki jo lahko natakneš tudi na voziček.
Več kot dve uri naj otrok ne bi bil naenkrat v lupinici, zato boš za sprehode v prvih mesecih zagotovo rabila ravno podlago - ali košaro ali tak voziček....

Neposredna povezava do sporočila: 586
10.1.2006 10:57:26   
DrejcDrejc
Hvala Barbika za info, ravno to me je zanimalo - lupinica, ki je uporabna kot košara. Bom šla prečekirat v Pikapolonico.

Carpe diem!

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 587
10.1.2006 11:02:09   
flecker1
DD, hvala za tak lep komentar: športno mišičasto, user posted image .
 Sem pogledala tvoj album stanovanj, ful lepe imaš, vse mi dopade in bi še jaz imela takšno stanovanje,user posted image . Res prva liga!

(odgovor članu BarbikaB)
Neposredna povezava do sporočila: 588
10.1.2006 14:03:12   
Anonimen
Tu najdete seznam, kaj se potrebuje za dojenčka:  http://www.ringaraja.net/dojencekClanekPodrobno.asp?id=136&kat=18&podkat=
Sicer je zimski seznam, ampak se ga pri oblačilcih malo prilagodi, pa je.

Drejc, stanovanje je super, res z okusom narejeno!
Slikico mojega bušita bom tudi prilepila enkrat ob času, me mora možek še slikat. Zadnja slikica je stara kakšen mesec in ni primerjave, danes smo dvakrat večji in prav lepo, enakomerno okrogli.
Baje je (še ena stara vraža) tako, da se dejavnost otročka med nosečnostjo ujema z njegovo dejavnostjo po porodu. Če je torej živahen ponoči sedaj, naj bi bil tudi potem. Najina pikica je zaenkrat čisto po nama: dopoldne ni o njej ne duha in sluha do enajstih, dvanajstih, potem začne malo trkati, kar se stopnjuje čez cel popoldan, zvečer imamo pa rokenrol. Ob enajstih se umiri in potem ponoči sem in tja malo spomni nase, ampak bolj nežno. Če bo potem tako, bo super user posted image user posted image user posted image . Ampak ponavadi se zgodi ravno obratno. Že vidim kako bo: midva tako zelo rada spiva in naju bo zagotovo celo noč pokonci metala user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu flecker1)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
10.1.2006 14:03:30   
maychika
Ojla aprilke!

Ja res smo že vse postale okrogle...jaz sebi rečem kar bojler...user posted image

DD, ful lepo stanovanje imaš user posted image . Zanimivo kaj lahko človek naredi z malo domišljije. Zelo moderno izgleda in všeč mi je, ker ni natrpano. Midva tudi že uživava v najinem gnezdecu od avgusta 2005. Ni bogve kaj moderno, ker nama je všeč bolj umirjen in domač stil. Sva naredila kar sva s trenutnimi sredstvi lahko, vendar je nama ful, ful všeč. Mogoče se bom enkrat potrudila in dodala malo slik v album.

No, informacije o lupinici idr. pridejo marsikateri prav. Hvala BarbikaB...

Lepo se imejte...

LP, M.user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 590
10.1.2006 14:07:15   
maychika
Joj, Ankica. Zdaj vidim, da sva hkrati pisali. Ne me strašit. Potem jaz ne bom več spala sploh, ko se enkrat user posted image  rodi. Pri meni so ravno popoldnevi kolikor toliko mirni, noči in večeri ter tudi jutra živahni. Upam, da bo ravno obratno...čene me boste pa spoznale po modrčku na obrazu...za moje podočnjake seveda....user posted image

hi hi hi

Moj dragi pravi, ko ga kdo vpraša, če veva kaj bo... "Ne veva, pa tudi ni važno. Važno je da bo poba zdrav..." user posted image user posted image user posted image  hi hi hi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
10.1.2006 17:05:16   
eya
Ojla!
Sem si pogledala vaše slikce in so me tako navdušile, da sem še jaz eno svojo dala na net. Smo že kar lepo okrogle-kakšne bomo v 40. tednu user posted image ?

DrejcDrejc, ful lepo stanovanje imata, res mi je všeč. Kar se pa tiče zaves-te ponavadi res zadnje na vrsto pridejo, tudi pri nama je bilo tako.

Eno vprašanje imam za vas...ali še katero boli prepona oz. tam nekje pod prsmi? Mene že kak mesec občasno. Včasih kar močno. Pa ne samo, ko se fajn najem, ampak npr. tudi sredi noči... A mi to želodec pritiska na prepono, ali kaj? Nisem še nikjer nič zasledila o tem.

Pa fajn bodte!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 592
10.1.2006 17:17:27   
KMALU

ponavadi se v zadnjem mesecu te tezave nehajo- ko se otrok spusti nizje in vec ne pritiska na pljuca..

imava pa PDP 1 dan narazen..kje bos rodila?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 593
10.1.2006 19:59:42   
eya
Verjetno si mislila 1 teden in ne 1 dan?

Sicer pa bom verjetno rodila kar v Lj-ker mi je najbližje. Pa ti?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 594
11.1.2006 10:58:10   
flecker1
Ojla, vrnila sem se s pregleda. Zredila sem 3 kg za en mesec, user posted image . Prazniki so naredili svoje, user posted image .
No, končno so pa ugotovili spol, dobili bomo user posted image .user posted image Dobila sem še potrdilo o PDP, da nesem v socialno, vzela bom denar, ker imam itak že vse od prve hčerke. Pa lep dan vam želim!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 595
11.1.2006 11:04:10   
DrejcDrejc
No, a ste že kaj birokratsko izobražene? Dobimo potrdilo o PDP - kaj potem počnemo z njim? Kaj vse si je treba uredit na CSD? Paket, porodniško,...priznanje očetovstva (baje se da vnaprej, da potem takoj po porodu ne letaš okoli)...? Ste že naštudirale zadeve? Jaz sem še med rahlo zmedenimi glede tega. Šment, meni se zdi, da sem glede vsega, kar se tiče otroka, zmedena!

Carpe diem!

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 596
11.1.2006 12:00:39   
Katjusa
Pozdravljene punce!

Men je tud G reku da naslednjic dobim vse papirje za porodnisko pa za paket.... ampak to bo 13 februarja:) tko da se iemmo nekaj casa za premislek kako in kaj:) smo se pa ze odlocili da bomo vzeli denar ker mi noben od paketov ne ustreza  (storklje ne rabim, trip trap stolcka tud ne, avtosedez sem ze dobila, vozicek pa zelim imet tak k se men dopade) kars e tice pa ostalih drobnatij k so v paketu pa bom oblekce dobla iz dveh strani zobne scetke, kroznika,  loncka in podobnega klumpa pa za enkrat se ne rabimo:)

Danes popoldne imama prvic solo za starse komaj cakam kolikor sem gledala program bi se nej danes pogovoril o prihodu babice na dom in o negi otroka.... komi cakam ob pol stirih mamo vam ju3 sporocim kako smo se mel:)

Punce ful mi je vsec en rdec vozicek ampak nocemo vedet kaj bo a se vam zdi smesno ce imas fantka v rdecem vozicku? men je tak vseen sam nebi mi pa blo fino da bi vsak k bi stopu k vozicku reku kako lepo puncko mate mi bi mel pa fantkauser posted image   je pa taka lepa bordo rdeca barva:) drugace glede barv mi2 osebno sploh nisma izbircna bolj gledama da je za najine oci lepo:)

punce lepo se mejte veliko se smejte pa bozajte busije!

LP Katja

Neposredna povezava do sporočila: 597
11.1.2006 12:51:16   
*zvezdica*
Hej!

Tud jaz sem ravno iz pregleda....vse je OK....me je odpravil v 2 minutah....baje nosečnost super poteka...tako da sem naročena šele čez 5 tednovuser posted image ..men se zdi to že za rodit delečuser posted image . Men sploh omenil ni kakšnih papirjev za porodniko al pa kaj v zvezi s tem....sama pa tud nimam pojma...mah, se bom mogla po svoje očitno znajdt.

Katjuša, tud midva sva kupila rdeč voziček pa bova imela fanta. Men se zdi pa to super! Zanalašč sva vzela takonevtralno barvo, da je lahko za oba spola. Rdeča se mi sploh ne zdi punčkasta, tko da kar pogumno. Tud oblačilca imava bolj pisana...modra prevladuje le pri tistih, ki sva jih dobila.

lp

Marcel in Zarja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 598
11.1.2006 13:01:51   
il padre
hmmmmmuser posted image .... men tud trebušček raste... sicer je še čist majčken tko, da še ni panike... bomo va šli veselo pomladi nasproti in se ga znebili... bo mogu user posted image  še par let počakat, da bo spet zrastu...

ČE TI ŽIVLJENJE PONUDI LIMONO SE NE KISAJ AMPAK SI NAREDI ODLIČNO LIMONADO

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 599
11.1.2006 13:15:42   
halena
Ojla,mamice!user posted image
Vidim,da so se stvari zacele pocasi dogajat in smo se ze preusmerile v cunjice,vozeke,lupinice in druge potrebscine,ob katerih se po moje vse topimouser posted image !Mene pa zanima kulk so kej cene pen(za previjalno mizico)?Tako,da bi jo kupila in dala obleci..Kulk pa stanejo ze oblecene v trgovini?-to vprasanje je cist tako,ce kaka ze veselo teka po trgovinah?!Jst mam se vedno vse v glavi,tako da se potem samo 1x-2x odpravim in privlecem vse domov..Nisem lih tip za sopingeuser posted image ,ceprav se mi zdi da je tovrsten soping kar zanimiv in verjetno bi pokupila vse kar bi se mi zalepilo na oci,ker je vse tako fletno!-kar pa spet ni fajn..Ze tako mi kolegice ponujajo vse kar se cunjic tice in mi prepovedujejo,da sploh kej kupim..Res je zanimivo,ker so se v zadnjem letu-dveh okoli mene rodile same pupe in posteno povedano-user posted image !
DD imata krasen domek in vajin junak bo uzival v vsej tej toplini!
Aha!A imam kaka namen rodit v Postojni?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?