|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke, kje ste
29.12.2005 16:55:06   
zoya24
Petri moram reč, da imate pra fajn pediatrinjo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
29.12.2005 17:57:54   
tajica
Ojla!

Oglašam se vam še zadnjič letos, ker jutri potujemo v toplice!!! Že komaj čakam!!

Neja vse naj, naj za 5 mesecev!!!

Violinski ja take dogodivščine imajo ponavadi v filmih!! Maš mirnega moža, men bi se že zmešal!!!

Nanka jest sem bla ista kot je tvoja hčerkica! Nič nisem hotla jesti, nikoli nisem bla lačna in me je mami vozila od zdravnika do zdravnika, pa ni blo nič bolje!!! Pa sem pravtako zrasla in mi nič ne manjka!!! Ne se preveč sekirat! Jest sem mela 5 kg ko sem bla stara 5 mesecev!!!

Lepo praznujte in čimbolj uživajte!!!!

se tipkamo po novem letu!!!

LP, tajica

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
29.12.2005 18:52:18   
Kety
Dober večer!

Na hitrco neki natipkam, ker sem sama s Timončkom in nimam velik časa...se hitr naveliča igračnega mosta!

Nelči...BRAVo...jest tudi razmišljam o tem, da bi zvečer dala aptamil, ker sem totalno neprespana. Sem že kupila v DM-ju 3 vrečke za 200ml mleka pa ga še nisem uporabila, ker je mali začel spat do 4:30. Ampak sem pa še vedno skrokana in bi mi prav prišlo, da bi en cel dan samo spala!!!!!
Komaj čakam, da bo ura 21 in da gremo spat...res! Ful grozno!
Neji pa vse najboljše za 5-mesečnico! Ziher ga dobr žura na dopustu!user posted image user posted image

Vijolinski, teb se pa vedno neki dogaja, ti sploh ne more bit dolgčas. Tvoj možek ma pa železne živce, moj bi že zdavnaj pop.... in bil pol še doma tečen par dni!user posted image

No, mi smo pa pogruntali nov način prevažanja malega po snegu. Moj možek je predelal sanke tako, da sedalni del od Quinnyja sede gor. Tako že dva dni prevažava Timona po LJ ulicah (po Zeleni jami) in vsak k naju sreča se nasmeji in vpraša, če so to zdej "novi modeli"!user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo treba začet kako trženjsko akcijo, bo biznis!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, Miševi, nazadnje si me čist prov razumela, da sem mislila dat aptamil v svoje mleko....verjetno res ni dobra kombinacija, sem ga pa vseeno kupila, če bo kdaj nuja...z navadno vodo!!

No, me že kliče!

Se še tipkamo!

Joj, pri nas ful petarde pokajo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
29.12.2005 21:25:30   
miševi

Tajica - uživajte in srečno!!!

Nelči, ti kar dodaj zvečer, če se potem spočiješ. Saj še vedno dobiva tvoje mleko čez dan. Se res preveč sekiramo zaradi tega, kot je napisala Tia.

Danes sem pa jaz poskrbela za atrakcijo na naši ulici. Tretjo rundo kidanja sem šla pomagat možu (zvečer ob sedmih), potem smo šli pa še s sankami do naših. ker se gospa, kot sem, nisem hotela na sanke tlačit, sem sredi hriba zelo elegantno delala salto z lopato v roki. Na glavni cesti me vidijo ljudje in se začnejo smejat. se obrne mož in se začne še on na ves glas, da so še vsi, ki niso gledali, pogledali. Sem imela gledalce od spredaj in zadaj. Grrr. Sedaj me pa levo zapestje boli.

Pa še nekaj se nam je zgodilo. Ko smo ta malo skopali, je mož pustil kopalnico odprto. Ta mala pije mleko, ga polije, mož nese polito deko v kopalnico in me pokliče, da je naša enooka muca nekaj ujela. Ma, sem rekla, kakšno suho južino. Pa me je skoraj fršlok, ne boste verjete, v kopalnici smo imeli živega ŠKORPIJONA!!!!! Črne barve, velik slabih 5 cm. Jaz sem samo na to pomislila, kako bi mi lahko po vratu lezel med namakanjem v banji. Saj vem, da tu niso tako strupeni in boli, kot bi pičila osa, sam vseeno ni prijetno, če bi naletel na male dva. Groza!!! Sem ga slikala, če prijatelji ne bodo verjeli. Adijo moje uživanje v kadiuser posted image .

No, toliko o tem. Upam, da mi zapestje ne oteče. BTW - Tia - kako je s tvojo nogo, a te še boli?

LP,user posted image user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
30.12.2005 6:38:44   
Tiamo
Jutro, smo zgodnji. Demi ima veseli december user posted image

Zaspala je kot top ob 20, se zbudila spet ob 24 in  user posted image , duda ni pomagala user posted image zato sem ji dala jesti in zaspala je do 5, potem spet jok, pojedla in žurala v posteljici. Potem je zasmrdelo iz sobice, sem jo zrihtala, pokakala je spet malo bolj tekočo zadevo. Zdajle je spet zaspala.

Miševi user posted image za akrobacije na snegu. Tole o škorpijonu user posted image  pa ne morem verjet, še dobro da imate  user posted image Mene noga še boli, ampak samo k jo obrnem v kakšen položaj, npr. ko naredim špičko….

Sem se pa odločila, da bom Demi zdaj dajala samo Hipp2, za zajtrk dobi pa Hipp1. Pripravila ji bom kar 170ml, ker zdaj zeeksa 140ml Hipp2, tudi 160ml Hipp1 skoraj vedno popije do konca.

Včeraj sem bila tok lena in se mi ni dalo user posted image , tako da se že dva dni nisem…kakšna packa sem. Danes upam, da bi bo dopoldne uspelo lase umit in se stuširat.

Se tipkamo…

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
30.12.2005 7:32:40   
nanka
Dobro jutro,
tudi midve sva budne že od 6. Ji nosek nagaja, paga moram kar naprej čistit. Je pa včeraj zaspala že ob 18 in je vmes zahtevala samo dudo. Jedla je samo ob 1 in še to samo 50. No zdaj pa spi, jaz pa gledam kot zajc.

Naši so se včeraj imeli super na smučanju, samo mrzlo je bilo kotuser posted image .

Miševi, ne bi ga rada srečala, tega vašega škorpijončka, brrrr. Še dobro da ga je muc našel.

Tia, kako kažejo zobki, a se že vidi?

Tajica lepo se imej in uživaj.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
30.12.2005 8:06:05   
Tiamo
Demi pravi,da ne bomo več user posted image in zdaj se user posted image z igračami. Čist je user posted image .

Nanka zobkov še ni na spregled.

Pa še na včerajšno temo, Demi tudi potrebuje 1000% pozornost, edino dopoldne se zamoti sama. Najtežje mi je od 19 do 20, ko je čas za spanje, takrat je tečna in skoz jo moram animirat, pa samo mami, očka ni dober, tako da sem izmučena k cuna….zato se mi ne da tuširati.

Pa še vprašanje za Miševi, kok Jure poje na obrok?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
30.12.2005 9:50:20   
zoya24
Dobro jutro,

mi smo malo manj zgodni, se je mali sicer zbudil ob pol osmih, ampak sem se prestavila v dnevno in še eno kitico od spala. Ob devetih sva se pa zrihtala.

Tia sem se prav nasmejala tvojim postom danes, Tste smajlije si res dobro izbrala.
Miševi dobro do imate mačko, mene bi tak kap, če bi kaj takega našla, pomoje bi še nekaj časa vsak kotiček pregledala, če je kje kaj.Jaz se itak teh živalic, marčesa in pajkov, da ne govorim kobilic, ful bojim.

Tia pri nas je podobno, najtežje je zvečer, začne se okoli pol sedmih do kopanja. Takrat se moramo tudi Žigi res fajn posvetit, če ne je jok in stok.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
30.12.2005 10:26:18   
Tiamo
Sem se uspela user posted image   , Demi je spet user posted image . Sem ji dala 190ml Hipp2 in je vse user posted image   , se spet posračkala in user posted image .

Pri nas pa user posted image bove šle user posted image   Zoya danes imam dan za user posted image     Tia74 user posted image

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 30.12.2005 10:33:40 >

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
30.12.2005 10:34:31   
Kety
Dobro jutro!

Mi smo pa TKOOOO FINO SPALI...od 21ih pa do 6:45 brez zbujanja. Me je skor kap, k sem pogledala na uro. Sicer me je ponoči zbudilo neko stokanje v zibki, pa sem rekla, če bo hudo mu bom dala dudo, ampak, zdej ne vem, ali je on dal takoj mir ali pa sem jaz zaspala in ga nisem več slišala. Zjutraj ob 6:45 pogledam v zibko, mali zbujen in spuščal zvoke UUUUU, HUUUU,...ves zadovoljen in nasmejan. Sem ga vzela k sebi, da je pojedel, jaz zaspala nazaj on pa tudi do 8ih. user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj ga serje ta malček. Sem pa včeraj zvečer poskusila dat po podoju še aptamil. A mislite, da ga je jedel. Vse je šlo takoj ven in ni šanse, da bi kaj pogoltnil. Je pa fuuuul zanič okusa in zdej vidim, zakaj se mu upira.
Nelči, kako je tebi uspelo....jaz sem mu ga ponudila zato, ker je še kar hotel jest pa se mi je zdelo, da ni nič več not, ker se je skoz priklapljal in odklapljal. Preden sem ga dala spat sem ga mogla mal pomirit, ker se je tolk razburil zaradi flaške. Je hotu spet na joško. Pa sem ga dala za 5 minut, sem si rekla, pa naj vleče, neki je že not, če je tako vztrajen. No, in je spal do jutra! Ne more verjet. No, jaz sem se zbujala po starem ritmu, ki ga je imel, tako da sem še vedno mal neprespana, ampak je veliko bolje!!!

Zdej se grem pa zrihtat za službeno kosilo! Mi ni za it, ampak moram!

Se tipkamo kasneje!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
30.12.2005 11:43:46   
miševi

Kety, user posted image  za spanje.

Zoya, tudi jaz se bojim žužkov in gomazečih zverinic kot user posted image  križa. Se mi pa zdi, da je tale zverca prišla noter v jeseni, ko smo ob toplih dnevih meli vse odprto in od kopalnice vrata so edina od notranjih vrat, skozi katere se lahko od spodaj priplazi. Je pa maček že nekaj časa patruljiral okoli pralnega stroja. Drugič bom mojega takoj poslala v izvidnico, če se bo maček predolgo kje smukaluser posted image .

Tia, glede količine hrane:
Prvi jutranji obrok (okoli 5-ih) - 165 ml, bomo povečali na 200 ml, ker bi še pil.
9-ih - 130 ml
12-ih - 165 ml
15-ih - 200 ml
18-ih - 130 - 165 ml
20-ih - 200 ml

(ure so z zamikom pol ure gor, dol).
Pije še vedno Aptamil 1. Imam še 1 škatlo in pol, potem preidem na Aptamil 2.

Se mi je pa danes obrestovala moja trmauser posted image . Mali je začel končno jesti jabolko, tako kot je treba, samo mu nisem upala dat preveč, da ne bi bil pregrozen preskok z 1 žličke na kar nekaj žličk.

Tia, super smeškotiuser posted image .

Moram kuhatuser posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
30.12.2005 12:32:09   
zoya24
Timon user posted image user posted image user posted image za spanje. Kety ko je pri nas začel malo boljše spat (ma zdaj ga itak spet sračka), sem tudi rabla nekaj časa, da sem se navadla, ampak zdaj pa spim kot top, dokler me ne zbudi, samo kaj ko je to zadnjih par dni na dve, tri urice user posted image . Danes je bil dopoldne pokonci 3,5h, kar je sigurno rekord, pol pa je spal samo 50 minut in že odkar smo ga dvignili, pred 15 minutami, tečnari. Mislim, da ga bom kar nazaj spat dala, ker če ne ne bo nič.

Se še tipkamo.....

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
30.12.2005 12:42:35   
nelči
Dan

Jaz se tudi zelo bojim malih živalic. No včasih, ko smo živeli v bloku še sploh. Takrat še pajkove mreže nisem prenesla. Sedaj, ko pa že 7 let živimo v hiši pa sem se teh stvari kar privadila (je tega več), no škorpijona pa še res ne!!!

Ja, naš Jan tudi zahteva vedno več pozornosti. Še sploh pred spanjem, se mu morava kar konkretno posvetit, da vzdrži do 19h - potem pa ali kopanje (vsaki drugi dan) ali pa umit, potem pa je nekaj časa nagec, kar je tudi zelo rad. No sedaj sem pričela uvajat neko novo foro (dokler se spet nebo naveličal). Ko ga previjem, ga le v plenici in bodiju (da ima nogice nage) dam v posteljico in tako zelo cvili in vriska, ful uživa user posted image  in imam kar nekaj časa mir. Sobo lepo segrejem, tudi ga pokrivam ampak v sekundi se zbrca in je spet nagec. Prava faca je, ravno zdaj se tako igra in cvili kot kakšna muca. Evo pa že pridobim čas za RR (namesto, da bi pospravljalauser posted image )

Kety user posted image  za spanje. To se tudi meni dogaja.Če že Jan malo bolj spi, se pa jaz zbudim in kar nekaj časa rabim, da zaspim nazaj.

Najprej hvala za vaša mnenja glede nočnega obroka. Bom verjetno kar poskusila z dodajanjem aptamila pred spanjem. Včeraj mu ga nisem dala (ker ga nisem imela, gre dragi danes po novo municijo user posted image )  in valjda se je zbudil že ob 0.30 in jedel (sem si že rekla mali, aptamil ti ne uide user posted image ) in zaspal do 4.30 jedel in zaspal pri meni, ko sem ga odnesla nazaj v posteljico se je zbudil in jamral, jamral, jamral,.................... dokler mu nisem dala dude in me je zbudil ob 8.30. No, sem se kar naspala, ampak za nenehna zbujanja me res izčrpajo. Moj dragi je že prav jezen, ampak res fora, vedno ko user posted image  ne dela se Jan zbudi že ob 6, ko pa mora iti v službo pa mali povleče tudi do 8.30. Se že prav smejima, kot da bi Jan vedel kdaj je ata doma!

Se je že naveličal nagec bit ......... me kliče!

LP

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
30.12.2005 13:56:32   
petri85
Dan!

Bravo Timonuser posted image user posted image !

Mi smo včeraj praznovali kar do današnjih ur (david je šel ob 20ih spat), tako, da je pasalo, da se je danes šele 5 min pred 8 zbudil!!!

Sedaj sva bila pa od 11ih do 13.45 zunaj na sonču - božansko!!!!

Ati nama je ušel pa na Šmarno - komaj čakam, da naštimamo nahrbtnik, da se  mu tudi midva pridruživa.

Kva se vam vse dogaja, violinski in miševi, verjamem, da vam ni dolgčas!

Zdaj pa hitro kuhat....

(odgovor članu nelči)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
30.12.2005 14:35:11   
Tiamo
Petri bravo za avatar user posted image  Midve sva iz user posted image pa iz sprehoda user posted image zdaj user posted image . Jo bom mogla user posted image , ker nekaj spet smrdi. user posted image  hvala za odgovor. Grem user posted image , danes bo jota, že vidim kako očka viha nos..hehe...bo pa lačen. user posted image  

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
30.12.2005 14:57:24   
tina104
Tia, ti smeškoti so res super, samo meni se ne da z njimi igrat, je pa fajn taka sporočila brat. Ne da se mi niti več novih slik gor dajat in tudi vaših že ful dolgo nisem gledala. Glavno, da vas preberem in nekaj napišem. user posted image

Kety, super spanje! Ja, če naš katero noč spi več kot 5 ur skupaj, se jaz sigurno zbujam nonstop vmes.

Zdaj pa moram še jaz napisat, kaj se je nam dogajalo zadnjih 24 ur. Včeraj je imel torej naš spalni dan do pol štirih, potem je 4 ure bedel in skoz po malem nekaj kašljal, pa se nisem preveč obremenjevala, ker se mi zdi, da včasih kašlja, ko hoče pozornost pritegnit. No, včeraj je potem zaspal ob pol osmih, ob osmih se je zbudil, malo kašljal in zajokal ter zaspal nazaj, ob pol enajstih spet jok in kašelj, ob enih jok in kašelj, vedno bolj glasen in čuden. Sem mu šla nos našpricat s fiziološko in previt, je bedel do treh (jaz sem spala, user posted image  ga pa je okoli nosil), no potem ob petih spet kašelj, samo malo je jedel. Vročine ni imel, ampak smo se vseeno odločili, da gremo do zdravnika. Je ugotovil, da ima bronhitis, sedaj mu morava dajat neka zdravila. Pa blato ima tudi ful redko in zeleno, je samo rekla, naj se samo lepo dojimo naprej in za to ni dobil nič, je pa kaka viroza mogoče. No, to je to. Dobro, da smo šli do zdravnika. Je pa zdaj čisto dobre volje, se smeji, dopoldne je spal 2uri in pol skupaj! Ampak občasno ga res ful kašelj zagrabi in se mi kar smili. Pa ven ne smema zdaj nekaj dni je rekla pediatrinja, sploh pa ne v kaki europark ipd. (tja že nismo šli kake 3 tedne, ker sem rekla, da ne bomo med temi prazniki v tako gužvo hodli - če kaj rabim grem kar pri nas tu v trgovino, plenice smo že prej nakupli za celi mesec)
Se je pa med. sestra nekak začudila, da še do sedaj nič nismo bili pri zdravniku. Je to res tako čudno?

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
30.12.2005 15:03:54   
Tiamo
 Aljaž enega user posted image  za čimprejšne okrevanje...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
30.12.2005 15:43:25   
zoya24
Tia ti ga pa dane sprav sračkaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se ful smejim tvojim postom.

Tina upam, da bo Aljaž čimprej ozdravel. Drugače pa tudi midva z Žigom nisva bila še nikoli pri zdravniku, že trkam.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
30.12.2005 15:45:20   
nanka
Tina, no pa smo na istem. Tudi Zoja ima virusni bronhitis, sva bili dvakrat na inhalacijah, drugih zdravil nama pa ni dala. Je kri vzela in je rekla, da je virus. Naša se počasi že čisti, izkašljuje se že dobro. Edino jesti noče mleka. Že dva dni se dere kot jeshar, takoj ko ji dam flašo mleka. Tako da ji zdaj delam samo kašice na žlico, da vsaj nekaj poje. Vročine pa tudi naša ni imela.

Aljaž hitro se pozdravi user posted image .

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
30.12.2005 17:20:12   
petri85
Tina,Aljažu želim čimprejšnje okrevanje!  Pa tudi Zoji,da se pocajta!!!

Tia, meni so tud ful všeč tile tvoji smjliji - zelooo popestrijo post! A Demi že skoz tolk kaka, a je to samo sedaj? Pri nas kakamo 1x dnevno, samo takrat toliko, da takoj tečemo previjat, drugač lahko vse cunje vržemo v pranje, Davida pa v banjo!

Mi smo pa končno dobili izvide iz pediatrične....sem hotela danes sporočiti pediatrinji, pa je na dopustu :(
Tako, da bomo po novem letu kooončno 1. cepljeni - aja, kot sem razbrala iz izvidov, naj bi bilo vse o.k.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
30.12.2005 17:56:00   
Tiamo
Petri user posted image  Demi mi je kakala tudi samo 1 krat na dan, zdaj (ene 4 dni) pa 3 do 4 user posted image  Nevem ali to zobki user posted image ali pa mogoče od Hipp2, samo Hipp2 ji dajem zdajle že drugi teden user posted image   Miševi a že user posted image  (sem mogla k so mi je všeč smiley) user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
30.12.2005 18:58:03   
Jessy
Lep pozdrav!!!

Smo se vrnili domov - fajn utrujeni!!! Pa da ne boste mislile, da od kidanja!!! user posted image  Smo se imeli tako fajn, da so nam vse ta drugi skidali in splužili! To ti je dopust!!!

V glavnem...ful ste bile pridne s pisanjem, ko nas ni bilo, tako da ne morem niti pomisliti ,da bi vas brala za nazaj. Morda kak drugi dan, če slučajno ne bom imela kaj za delat!!! Upam, da ne zamerite!!!

Na dopustu je bilo enkratno! Neja je uživala v vodi, da ne moreš verjeti! Je pogruntala, da če brca z nogami, da jo tudi kam nese, zato je vneto brcala z nogama, kot žaba in tako uspela pribrcati do roba bazena. Nič čudnega, da je bila po plavanju popolnoma izčrpana, mama pa potem, ker jo je bilo treba uspavat, saj je bila revca tako utrujena, da je kričala, kot bi jo iz kože dajali...
Imam tudi nekaj sličic in jih ob priliki dam gor!

Kako ste pa kaj ve? A se je kaj pomembnega zgodilo te dni?
Hvala za čestitke Neji! Smo res fajn praznovali njenih 5 mesecev!!!

Saj bi še kaj napisala, pa ne utegnem...je treba razpakirat!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
30.12.2005 19:20:15   
Jessy
He..he...sem vas celo uspela prebrat! Nekatere ste pa imele dogodivščine, ni kaj!!!

Kety, ne sekiraj se, če se Timon ne prevrača!!! Neja se še vedno ne prevrača, pa se s tem sploh ne obremenjujem več. Gospodični je na hrbtu čisto všeč, če pa si zaželi spremembe se pa prekucne na bok, kakšnega znimanja za kaj več pa itak ni. Nogice je tudi ne zanimajo, ker so enostavno predaleč stran. Sicer jih dviguje v luft, kaj več pa že ne. Ko pa je v kravcah, pa je tako le nekaj minut, potem se pa naveliča in začne trmariti. Ehh....bo že enkrat, ko bo!!!

Zdaj pa res ne morem več pisat, ker se je Neja zbudila!

ČAU

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
31.12.2005 7:24:29   
Tiamo
Jutro, verjetno še vse user posted image  moj user posted image  je danes star 5 mesecev user posted image  Mi po ustaljenem ritmu, čeprav je danes ob 3 jedla in zaspala do 6:30, user posted image , zdaj sem jo user posted image  in se veselo user posted image .  Jessy komaj čakam sleke iz kopanja, dodala sem pa slike, kako se Demi drži za nogice. Se tipkamo..user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
31.12.2005 8:34:34   
miševi

Demiuser posted image - user posted image user posted image user posted image !!!!!!

Sem ravnokar vstala. Moj user posted image se je šel strič in s sabo pobasal še Niko. Jure nekaj godrnja in cuclja prst v posteljici - še ni čisto pri sebi. Tudi on je jedel ob treh, s tem, da je potegnil do sedaj in bo sigurno še ene 15-20 min v posteljici. Hranjenje ob treh je sigurno vpliv lune, ker je tudi nika od takrat grela najino posteljo. Je obula copatke in v popolni temi user posted image s svojimi pikiji in slončiji ter zasedal več kot polovico najine postelje.

Tia, tvoji smeškoti so več kot zakonuser posted image . Sporočila so potem še bolj luštna za brat. Ali morda lahko zaupaš od kod kopiraš ta user posted image in ta user posted image ? Jaz, če imam čas, tudi rada kaj vstavim.

Jessy, dobrodošla nazaj; sam da ste se fino meli in da je Neja uživala!

Danes bo še lepo in bomo smuknili malo na zrak. Samo je pa grozno mraz, tako da ga nosila ne bom (to tudi ne iz varnostnih ukrepov, ker če padem, bova oba user posted image ). Z vozkom pa tudi ne gre daleč. No, morda za ene 10 min - do naših in nazaj. Moj mož se je včeraj po hčerko do naših odpeljal kar suser posted image . Je moj oče skoraj dol padel, ko ga je zagledal.

Jaz sem se pa že tako odbojke navadila, da bom danes prav pogrešala user posted image . Ampak bo tudi zanimivo, ker bomo praznovali s prijateljema. Se že veselimuser posted image !

Zdej pa mali že user posted image , ga moram malo pogledat, pa vrtiljak prižgat. Potem posteljem posteljo in prestavim njegovo telovadnico tja, da je previjalna prosta. Upam, da vam danes uspem še kaj napisat, pa voščit, toda o tem kasneje...

LP,user posted image

Na, pa je spet sporočilo premaknjeno!!!user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

DOJENČK
riba5

ALI IMATE RADI SVOJEGA DOJENČKA

DA, ZELO (95%)

OBČASNO (1%)

ČE SE NE JOKA (0%)

NE VEM (1%)

SOVRAŽIM GA (2%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!