|
RE: Avgustovke, kje ste 30.12.2005 14:57:24
|
|
|
|
tina104
|
Tia, ti smeškoti so res super, samo meni se ne da z njimi igrat, je pa fajn taka sporočila brat. Ne da se mi niti več novih slik gor dajat in tudi vaših že ful dolgo nisem gledala. Glavno, da vas preberem in nekaj napišem. Kety, super spanje! Ja, če naš katero noč spi več kot 5 ur skupaj, se jaz sigurno zbujam nonstop vmes. Zdaj pa moram še jaz napisat, kaj se je nam dogajalo zadnjih 24 ur. Včeraj je imel torej naš spalni dan do pol štirih, potem je 4 ure bedel in skoz po malem nekaj kašljal, pa se nisem preveč obremenjevala, ker se mi zdi, da včasih kašlja, ko hoče pozornost pritegnit. No, včeraj je potem zaspal ob pol osmih, ob osmih se je zbudil, malo kašljal in zajokal ter zaspal nazaj, ob pol enajstih spet jok in kašelj, ob enih jok in kašelj, vedno bolj glasen in čuden. Sem mu šla nos našpricat s fiziološko in previt, je bedel do treh (jaz sem spala, ga pa je okoli nosil), no potem ob petih spet kašelj, samo malo je jedel. Vročine ni imel, ampak smo se vseeno odločili, da gremo do zdravnika. Je ugotovil, da ima bronhitis, sedaj mu morava dajat neka zdravila. Pa blato ima tudi ful redko in zeleno, je samo rekla, naj se samo lepo dojimo naprej in za to ni dobil nič, je pa kaka viroza mogoče. No, to je to. Dobro, da smo šli do zdravnika. Je pa zdaj čisto dobre volje, se smeji, dopoldne je spal 2uri in pol skupaj! Ampak občasno ga res ful kašelj zagrabi in se mi kar smili. Pa ven ne smema zdaj nekaj dni je rekla pediatrinja, sploh pa ne v kaki europark ipd. (tja že nismo šli kake 3 tedne, ker sem rekla, da ne bomo med temi prazniki v tako gužvo hodli - če kaj rabim grem kar pri nas tu v trgovino, plenice smo že prej nakupli za celi mesec) Se je pa med. sestra nekak začudila, da še do sedaj nič nismo bili pri zdravniku. Je to res tako čudno?
|